Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 71 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1524
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    הרוח המתמטקאית
    *מספיק קרוב.
    אתה רואה את האבן הירוקה זוהרת וממנה יוצא ריקואזה ענק וחזק,הילדה הקטנה מאבדת את מעט הצבע שנותר לה,היא מוציאה כדור שחור ואומרת:"צא שאדו-ריקואזה!".
    האם אתה מנסה להשתחרר או לא?
    אני לא מנסה להשתחרר אבל אני מעודד את ריקוזה:"ריקוזה הכל תלוי בך אם תצליח לנצח את הריקוזה-שאדו אנחנו נצליח במשימה לשחרר את העולמות."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    KoDakThe
    מנהיגת המכון מסתכלת עליך ואומרת לך:"שמי קלייר,אני מנהיגת מכון העיר אורבורג,סוג המכון הוא סוג אופל,החוקים הם אחד על אחד,אין להחליף פוקימונים בזמן קרב,אני משתמשת בסניזל היריב יכול לבחור איזה פוקימון שהוא רוצה".
    האם אתה מוכן לקרב או לא?

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שריקואזה משתמש במתקפת סופת חלל שפוגע בשאדו-ריקואזה שמגיב בקרן אופל חזקה מאוד,ריקואזה עוצם את עיניו,אתה מרגיש שהאוויר רועד,לבסוף אתה רואה שהצבע השחור אוזל משאדו-ריקואזה והוא הופך לאפר לבן.
    האם אתה משתחרר עכשיו או עדיין לא?

קאקאשי סנסיי**
    *אוקיי,מקבל את העריכה,אבל אתה עדיין פה על תנאי.
    טורצ'יק מסתכל עליך במבט טיפה זדוני ומרושע,אתה רואה שהוא מתכונן למתקפת ניקור,אתה רואה שהוא מתקרב אליך,ומתחיל לנקר לך את הרגליים במהירות מדהימה מאוד.
    האם אתה בועט בטורצ'יק או מחזיר אותו לפוכדור?

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שריקואזה משתמש במתקפת סופת חלל שפוגע בשאדו-ריקואזה שמגיב בקרן אופל חזקה מאוד,ריקואזה עוצם את עיניו,אתה מרגיש שהאוויר רועד,לבסוף אתה רואה שהצבע השחור אוזל משאדו-ריקואזה והוא הופך לאפר לבן.
    'עוד לא יש מצב שייש לה עוד פוקימון-שאדו שפשוט יהרוג אותי.'אני חושב עם תוך 5 דקות היא לא זורקת פוקימון נוסף אני מנסה להשתחרר ואם לא אני נשאר עוד קשור.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    *SportMan
    הילד מחייך ואומר:"מאבא שלי,הוא היה מנהיג מכון חשמל גדול מאוד במחוז,אחרי שפרש הלקסריי שלו פגש לקסריי בת והם ביחד עשו ביצת שינקס,את ביצת השינקס אבי נתן לי,ואז הוא בקע ועכשיו יש לי שינקס".
    האם אתה שואל גם את הילד השני או שאתה בוחר פשוט להילחם נגד אחד מהם?
    אני אומר לילד הראשון בחיוך: "סיפור יפה מאוד, בוא נלחם עכשיו כדי שאני יוכל לנצח אותך" ואז אני מוציא את בידו ואז אומר לו: "בידו תשתמש בניב רעל על שינקס שלו כדי להרעיל אותו ואז תשתמש באבקת שיתוק כדי לשתק אותו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    האחות ג'וי אומרת לך:"מרכז הפוקימונים מציע מרכז אימונים לכול סוגי הפוקימונים,הוא נמצא בקומת המרתף,יש כשבעה עשר סוגים שונים של זירות,מתאימות לפי סוגי הפוקימון הנלחם,יש לנו מאמנים המוכנים לקרבות,האם אתה מעוניין?".
    אתה מצטרף למרכז האימונים או לא?
    אני אומר לה ''בסדר''
    ויורד למרתף ושואל עם אפשר לעשות קרב של 3 על 3

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    מנהיגת המכון מסתכלת עליך ואומרת לך:"שמי קלייר,אני מנהיגת מכון העיר אורבורג,סוג המכון הוא סוג אופל,החוקים הם אחד על אחד,אין להחליף פוקימונים בזמן קרב,אני משתמשת בסניזל היריב יכול לבחור איזה פוקימון שהוא רוצה".
    האם אתה מוכן לקרב או לא?
    אני אסתכל בפוכדור של סניבי בנעיצת מבט,ואז על קלייר ואומר בחיוך "אני מסכים,סניבי קדימה!" אומר תוך כדיי מחשבה 'אומנם קרח טוב על עשב,אך עשב זה סוג זריז שקשה לתקוף אותו,לעומת קרח,שאיטי,אמנם סניזל הוא מהיר אך לא מהיר כמו סניבי' ואשאל "אני מתחיל ? אם כן..סניבי צעקה במלוא הכוח ואז עלי תער!" בתקווה שעלי התער יעבדו.
    *תעדכן שיש לו עלי תער+סינתזה..אי אפשר שהכל ייה בטווח ה-"אולי הוא למד"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    KoDakThe
    האם אתה מוכן לקרב או לא?

הרוח המתמטקאית

קאקאשי סנסיי**
    *אוקיי,מקבל את העריכה,אבל אתה עדיין פה על תנאי.
    טורצ'יק מסתכל עליך במבט טיפה זדוני ומרושע,אתה רואה שהוא מתכונן למתקפת ניקור,אתה רואה שהוא מתקרב אליך,ומתחיל לנקר לך את הרגליים במהירות מדהימה מאוד.
    האם אתה בועט בטורצ'יק או מחזיר אותו לפוכדור?
    חחח אתה מחזיר לי במשחק אהבתי
    -------------------------
    אני קופץ אחורה בכעס וצועק"מה אתה חושב שאתה עושה?!!!!!"אני מתקרב אליו מעט "פוקימון רע!אני באתי אליך בטוב וככה אתה? חצוף תחזור לפוקדור!"

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    שלי מתקרבת אליך,אתה רואה שיש לה דמעות בעיניים:"זה רצון הגורל,אני ואחי חייבים לחזור,צוות S בעקבותינו,בעלי קללת העין היחידים שיכולים להחזיר את השאדו לפוקימונים אמיתיים,לכן הם רוצים לחסל אותנו,אני מצטערת שככה זה נגמר,להתראות" היא חוזרת אל אחיה ואל לטיאס.
    האם אתה מוכן לקבל זאת או לא?
    "אוקיי שלי ביי!" אגיד לשלי בכעס רב ואז אלך עם לטיאוס ועם ג'ון לצפון המחוז בכעס רב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. Surgeon of Death
    כינוי מקורי
    אתה רץ עם הצ'רמנדר והאלקיד בפוכדורים שלהם,אתה נתקל בגבר צנום,שרירי מעט,שיער חום,מעט שזוף הוא אומר לך בדאגה:"אתה בסדר ילד,אתה מחפש מישהו?".
    האם אתה אומר לו שאתה רוצה להגיע לאורבורג או שאתה מחפש את דילן?
    "אני מחפש את דילן,פעם קודמת שמעתי את האחות ג'וי אומרת שהיא במערות אורבוג,ואני רוצה לפגוש אותו ולהילחם נגדו"

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    סוולו מתעלם ממך,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מתרגם שפת פוקימונים מופעל" אתה שומע שסוולו מסתכל עליך וקורא קריאה,הפוקדע אומר לך:"סוולו אומר שהוא אינו יכול להצטרף למסע של מישהו בגלל שהוא צריך להגן על אזור ההר".
    האם אתה מקבל את זה או לא?
    "בוא נראה.אני מאתגר אותך לקרב-אם אני מנצח,אתה מצטרף אליי ואם אני מפסיד אני עוזר לך להגן על איזור ההר והולך ולא מפריע לך שוב, מוסכם?" אומר לסוולו ואחכה לתגובה ממנו.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה שומע קולות של הליכה מהירה מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי הוא אומר לך:"תומר,אתה מבטיח שתשמור על אחותי מפני צוות S,אין לנו הורים אז אני גם הסנדק שלה,אז אם תבטיח לשמור עליה אני אסכים שהיא תישאר במחוז,מה דעתך?".
    אתה מסכים לשמור על שלי או לא?

כינוי מקורי
    *תודה באמת שאתה מגיב.
    האיש אומר לך:"אתה לא צריך לחפש יותר את דילן כי הוא זה בעצם אני" הוא מושיט לך יד שתקום,אתה מתרומם והוא אומר לך:"אני מי שאתה מחפש,למה אתה צריך אותי לאימונים או שאתה רוצה את סמל החזית?".
    למה אתה צריך את דילן,לאימונים או לקרב?

KoDakThe
    *אתה אל תגיד לי מה לעשות,אם סניבי ישתמש במתקפה שוב אז הוא ילמד אותה.
    סניבי מנסה להשתמש בעלי תער אך אינו מצליח,לעומת זאת הסניזל של קלייר מצליחה להשתמש במתקפת קרח חזקה מאוד שפוגעת בסניבי.
    האם תמשיך לצוות עליו מתקפות שהוא לא למד או שתסתפק במה שיש?

Uchihe Sasuke
    סוולו עף לו לשמיים במהירות גבוהה,אתה מבין שהוא מסרב,אתה מסתכל סביבך,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך ושהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מתחפר לו באדמה.
    האם אתה ממשיך לחקור את הארון הזה או לא?

איתי
    *טריק נחמד,אבל אסור לעשות את זה,אסור להשתמש ב"אנטר" אם ההמשך שלך לא מספיק מפורט אתה חושב שחצי שורה יהפוך מצידי לשתי שורות אם ישתמשו באנטר לא!
    אתה יורד למרתף,אתה רואה שמה ארבעה חדרים:"קרבות אחד על אחד" "קרבות שלושה על שלושה" "קרב מלא" "קרבות זוגות".
    לאיזה חדר תלך?

הרוח המתמטקאית
    הילדה הופכת לאט-לאט להיות גבוהה יותר,פניה מאבדים את צבעם,עיניה הכחולות הופכות לאדומות,היא הופכת לעלם צעיר בעל שיער שחור כלילה שנראה יותר כמו שד רשע שאומר לך:"יש לך חמש דקות לעזוב את העולם לפני שאני משמיד אותו".
    האם אתה נשאר ונלחם או בורח?

SportMan
    שינקס משתמש במתקפת רסיסי ברק חזקים מאוד שפוגעים בבאדו שלך שלא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו להשתמש,אתה רואה שהמאמן מתכנן עם עצמו טקטיקת קרב.
    האם אתה אומר לו להתגונן או לתקוף?

קאקאשי סנסיי**
    *משהו כזה.
    טורצ'יק מתחמק מקרן הלייזר של הפוכדור,הוא משתמש שוב בניקור על הרגליים שלך,אתה מרגיש איך הרגליים שלך כואבות,אתה רואה מאמן בעל ווסט אדום הוא אומר לך:"צריך עזרה?".
    האם אתה מסכים או לא?

12. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה שומע קולות של הליכה מהירה מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי הוא אומר לך:"תומר,אתה מבטיח שתשמור על אחותי מפני צוות S,אין לנו הורים אז אני גם הסנדק שלה,אז אם תבטיח לשמור עליה אני אסכים שהיא תישאר במחוז,מה דעתך?".
    אתה מסכים לשמור על שלי או לא?
    'היא אהבת חיי אז אני חייב לשמור אליה...' אחשוב לעצמי ואז אגיד לרד-איי: "אוקיי רד-איי, אני מסכים לשמור על אחותך ורגע מה עם הראלטס הזוהר?."

13. משתמש מנוסה
    Batista
    *אתה רציני?
    רד-איי אומר לך בצער:"אותו לא הצלחנו להציל,כנראה שבסיבוב הזה לא את הכול השגנו" הוא מסמן ללטיאס ולשלי להתקרב,אתה רואה שבעיניה של שלי יש דמעות,רד-איי מחייך אליה ואומר לה:"את מבטיחה להיות ילדה טובה?"שלי מנגבת את הדמעות,היא הבינה על מה אחיה מדבר היא אומרת לו:"אתה בטוח שתסתדר לבד במחוז?" רד-איי לא עונה לטיאס נוגעת בו בכתף ושניהם נעלמים.
    לטיאוס אומר לך:"רק שתדע,תומר שאני קורא מחשבות".
    האם אתה מאמין ללטיאוס או לא?

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    סוולו עף לו לשמיים במהירות גבוהה,אתה מבין שהוא מסרב,אתה מסתכל סביבך,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך ושהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מתחפר לו באדמה.
    האם אתה ממשיך לחקור את הארון הזה או לא?
    "היי,מעניין מה יש בארון הזה." אומר ואלך אל הארון ואחקור אותו.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Batista
    *אתה רציני?
    רד-איי אומר לך בצער:"אותו לא הצלחנו להציל,כנראה שבסיבוב הזה לא את הכול השגנו" הוא מסמן ללטיאס ולשלי להתקרב,אתה רואה שבעיניה של שלי יש דמעות,רד-איי מחייך אליה ואומר לה:"את מבטיחה להיות ילדה טובה?"שלי מנגבת את הדמעות,היא הבינה על מה אחיה מדבר היא אומרת לו:"אתה בטוח שתסתדר לבד במחוז?" רד-איי לא עונה לטיאס נוגעת בו בכתף ושניהם נעלמים.
    לטיאוס אומר לך:"רק שתדע,תומר שאני קורא מחשבות".
    האם אתה מאמין ללטיאוס או לא?
    זה סתם למשחק...
    -----------------------------
    "תוכיח לטיאוס, אם אתה כן תגיד לי על מה אני חשבתי." אגיד ללטיאוס תוך כדי שאני מסתכל על שלי ואומר לה: "אל תדאגי אני שומר אליך.".

עמוד 71 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •