הרוח המתמטקאית
אברא שולח מתקפת כוח נסתר,שוב פעם זה יוצא בתור סופת אבנים,איווי מצליח להתחמק ושולח סונר על חושי שמבלבל את אברא וגורם לו להתקיף את האוויר בזריקת אבנים קטנות ולא מועילות.
הרוח המתמטקאית
אברא שולח מתקפת כוח נסתר,שוב פעם זה יוצא בתור סופת אבנים,איווי מצליח להתחמק ושולח סונר על חושי שמבלבל את אברא וגורם לו להתקיף את האוויר בזריקת אבנים קטנות ולא מועילות.
איתי
אתה רואה את האורות לאט לאט נכבים,המאמן אומר לך:"מה לדעתך קורה פה?"אתה שומע בכריזה את קולה של האחות ג'וי:"זוהי קריאה לכול אורחי המרכז והאחויות ג'וי,זפדוס נמצא באזור,כול עוד הוא בסביבה האנרגיה החשמלית בסכנת קריסה,חזרו לאולם הראשי עד תום ביקורו של זפדוס,עימכם הסליחה".
הרוח המתמטקאית
אברא מהנהן בראשו ושולח מה שנראה כמו קרן קרח קטנה וחלשה,אך הקרח הזו מספיקה לעצור את איווי לכמה דקות,אברא מנצל זאת בשביל להשתמש בסופת אבנים שפוגעת באיווי בצורה מדהימה.
אברא אולי למד קרן קרח?
הרוח המתמטקאית
אברא משתמש במתקפת סופת סלעים שפוגעת באיווי של הילדה,אך האבנים האלה זה בדיוק מה שאיווי היה צריך בשביל להיחלץ מהקרח הוא משתמש במתקפת גל הלם חזק מאוד שמתקרב לאברא ממצליח להתחמק בעזרת שיגור.
מעכשיו כול פעם שפוקימון משתמש במתקפה חדשה הוא לומד אותה,זה די מציק גם לי שלחצי מהפוקימונים יש רק מתקפה אחת...
איתי
*אי אפשר לקנות מאסטרבול רק מפתיחת ע''מ וגם זה אתן בשלב מאוחר מאוד.
המוכר אומר לך:"שומעים שזפדוס הגיע העיירה ורוצים לתפוס אותו,יש לי רק עד אולטרבול,אם תצליח להילחם נגדו כמו שצריך תצליח ללכוד אותו עם אולטרבול,הוא תופס בשבעים וחמישה אחוז" אתה רואה מאמן בעל שיער סגול-שחור מעט גבוה ורזה הוא אומר למוכר:"תביא לי חמישה אולטרבול אני צריך ללכוד זפדוס בשביל לנצח את דילן" המוכר מלמל משהו כמו:"נו באמת,ללכוד אגדי אין לצעירים מה לעשות?" הוא מסתכל על שניכם ואומר לכם:"מצטער המלאי נגמר".
איתי
המאמן צוחק ואומר:"בהצלחה אילו פוקימונים יש לך,לי יש טורטרה,הונצ'קורו,מגמוטר,אלקטריי,אוסרינג,וויבל,אגרו ן,וגם גליסקור,מה לך יש?" המוכר אומר לך:"נשאר עוד אחד הוא עולה שלוש מאות דולר".
הרוח המתמטקאית
אברא מהנהן בראשו ושולח שוב קרן קרח חזקה יותר מהקודמת לה,היא פוגעת באיווי בצורה חמורה מאוד והביסה אותו,המאמנת אומרת לך:"כול הכבוד הפסדת את איווי שלי,וגם האברא שלך למד לשלוט בקרן קרח".
אברא למד קרן קרח!
איתי
אתה משלם למוכר שלוש מאות פוקשקל ויוצא מהחנות,המאמן אחריך הוא אומר לך:"סליחה שלא הצגתי את עצמי,שמי פול ואתה,הנה מי שאתה מחפש!" הוא מצביע על השמיים ואתה רואה זפדוס,אתה שומע צפצופים מחרידים בוקעים מהפוקדע.
איבדת 300$,הכרת את פול!
איתי
ראלטס מניע את ראשו בסירוב,אתה רואה הבעה של פחד על פניו,אתה מבין שהוא פוחד מזפדוס,אתה שומע את פול אומר:"כמו שחשבתי,פוקימונים שמפחדים מפוקימונים אחרים,צא הונצ'קורו!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)