Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 68 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1012
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    קודק:
    אתה יוצא מהבניין ומוציא את סוואבלו מהפוקדור שנראה שמח ונרגש למדי, והוא מתעופף מעט מסביבך על מנת להתחמם.
    אתה מתחיל לצעוד דרומה בעיר סלייטפורט, אך לפתע אתה מתבלבל ומאבד את דרכך.
    "טוב סוואבלו תעוף ללמעלה ותנסה למצוא את הדרך!" אומר לו.
    במידה והוא לא ימצא,אקרא לו,אחזיר אותו לפוכדור,ואלך לשם בעזרת הטלפורטר.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    בעודך בורח מפינסיר, זובאט יוצא מהפוקדור ושולח על-קולי אל פינסיר, אשר מתחמק בקלות, ומיד לאחר מכן בזמן שאתה רץ אל הקן שלו הוא חוזר להגן עליו ואתה נרתע, אך לפתע זובאט מגיח ונושך בחוזקה את פינסיר שנופל. פינסיר נעשה כועס אף יותר ופוגע בזובאט עם אחיזת צבת. זובאט עף עליך ושניכם מתגלגלים אחורה.

קודק:
    סוואבלו עולה למעלה ומתסכל סביב אך גם הוא מתבלבל ולא מוצא את הדרך.
    אתה מחזיר את סוואבלו לפוקדור שנראה עם מבט מעט מאוכזב מעצמו, ואתה מיד מפעיל את הgps בטלפורטר. הטלפורטר מראה לך בדיוק את הדרך לכיוון הדרך הדרומית.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    בעודך בורח מפינסיר, זובאט יוצא מהפוקדור ושולח על-קולי אל פינסיר, אשר מתחמק בקלות, ומיד לאחר מכן בזמן שאתה רץ אל הקן שלו הוא חוזר להגן עליו ואתה נרתע, אך לפתע זובאט מגיח ונושך בחוזקה את פינסיר שנופל. פינסיר נעשה כועס אף יותר ופוגע בזובאט עם אחיזת צבת. זובאט עף עליך ושניכם מתגלגלים אחורה.
    .
    אני אומר לפינסיר"ואו אתה חזק מאוד.פוקימון חזק מאוד כמוך,אני רוצה שהיה אחד מהפוקימונים שלי.אז מה אתה אומר תרצה להיות אחד הפוקימונים שלי?".אני מוציא פוכדור ופותח אותו.מראה את הפוכדור לפינסיר .אני מחכה לתשובתו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    ליאור:

קודק:
    סוואבלו עולה למעלה ומתסכל סביב אך גם הוא מתבלבל ולא מוצא את הדרך.
    אתה מחזיר את סוואבלו לפוקדור שנראה עם מבט מעט מאוכזב מעצמו, ואתה מיד מפעיל את הgps בטלפורטר. הטלפורטר מראה לך בדיוק את הדרך לכיוון הדרך הדרומית.
    מה אני כבר יכול לכתוב?

אתחיל ללכת דרומה לחפש את מה שהאישה ביקשה ממני

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ליאור:
    פינסיר ממשיך לכעוס נותן מכה ליד שלך מה שגורם לפוקדור לעוף, ואז הוא נותן לך דחיפה עם הידיים שלו מה שמעיף אותך כמה מטרים אחורה, ואתה מרגיש לפתע כאב בגוף.
    זובאט רואה מה שהוא עשה לך והוא מתעצבן מאוד, זובאט יוצא לפתע בזריזות ופוגע בפינסיר עם מתקפת כנף חזקה שגורמת לפינסיר ליפול על הארץ. פינסיר מתרגז עוד יותר ומתחיל לרוץ לעבר זובאט.

קודק:
    אתה הולך לפי ההוראות של הטלפורטר ואתה מגיע לדרך 109שהיא בעצם חוף ים ענקי, יפה ורגוע. אתה מרגיש את הבריזה הנעימה בפנים.
    לפתע, אתה רואה בויזל שמביט בך במבט עצבני.
    Ido

| | Boshoku | |

6. לא ברור בכלל
    ליאור:
    פינסיר ממשיך לכעוס נותן מכה ליד שלך מה שגורם לפוקדור לעוף, ואז הוא נותן לך דחיפה עם הידיים שלו מה שמעיף אותך כמה מטרים אחורה, ואתה מרגיש לפתע כאב בגוף.
    זובאט רואה מה שהוא עשה לך והוא מתעצבן מאוד, זובאט יוצא לפתע בזריזות ופוגע בפינסיר עם מתקפת כנף חזקה שגורמת לפינסיר ליפול על הארץ. פינסיר מתרגז עוד יותר ומתחיל לרוץ לעבר זובאט.

קודק:
    אתה הולך לפי ההוראות של הטלפורטר ואתה מגיע לדרך 109שהיא בעצם חוף ים ענקי, יפה ורגוע. אתה מרגיש את הבריזה הנעימה בפנים.
    לפתע, אתה רואה בויזל שמביט בך במבט עצבני.
    "בויזל אתה יכול לזוז שנייה? אני מנסה לחפש כאן משהו..סוואבלו תשתמש בשירה עד שבויזל ירשם ואז תעזור לי לחפש את החפץ שהאישה ביקשה ממני.." אומר ואוציא את סוואבלו.

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=Pooh;1070032]ליאור:
    /QUOTE]
    אני אומר לזובאט"קדימה תשתמש בעל קולי הכי חזק שלך על פינסיר שיפגע בו קשה.לאחר זאת עוף במהירות לקן שלו ותהרוס את הקן שלו בעל קולי,נסה שלא להרוס תדיסק און קי.אני רוצה שתגרום לו להתעצבן כמה שיותר".אני מחכ שפינסיר יתעצבן מאוד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    קודק:
    אתה מוציא את סוואבלו מהפוקדור שעדיין נרגש, ומבקש מבויזל לזוז, אך בויזל מתעצבן ושולח אקדח מים שפוגע בסוואבלו ומעיף אותו על החול. נתקע מעט חול בכנפי העננים של סוואבלו.
    ---
    אתה צריך למצוא בנאדם שיתן לך דיסק-און-קי

ליאור:
    זובאט שולח על קולי על פינסיר מה שגורם לו להתבלבל לגמרי. זובאט שם לב לכך, ובמקום להרוס את הקן של פינסיר, זובאט עף במהירות אל הקן, תופס את הדיסק-און-קי עם רגליו ובזריזות זורק אותו אליך ואתה כאינסטינקט תופס אותו.
    פינסיר מצליח להתעשת, שם לב לכך שזובאט גנב לו את הדיסק-און-קי, ואז משתמש באחיזת צבת על זובאט שפוגעת בו קשה ומפילה אותו לקרקע.
    בגלל הקרב הקודם והקרב הקשה כרגע, זובאט נמצא במצב קשה, אך אתה מסתכל ואתה רואה שגם פינסיר במצב קשה לא פחות.
    Ido

| | Boshoku | |

9. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה מוציא את סוואבלו מהפוקדור שעדיין נרגש, ומבקש מבויזל לזוז, אך בויזל מתעצבן ושולח אקדח מים שפוגע בסוואבלו ומעיף אותו על החול. נתקע מעט חול בכנפי העננים של סוואבלו.
    ---
    אתה צריך למצוא בנאדם שיתן לך דיסק-און-קי
    "סוואבלו תעוף בשמיים והחול ייפול לך מהכנפיים! ואז תרדים את בויזל בשירה!" אומר ואחפש את הבנאדם.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קודק:
    סוואבלו מתחיל לשיר על מנת להרדים את בויזל, אך בויזל אוטם את אוזניו עם הידיים שלו ובכך לא נרדם.
    אתה מתחיל לחפש את הסוכן בזמן הקרב, אך לפתע בויזל שולח אקדח מים שפוגע בך ומעיף אותך על החול, ובגלל השילוב הזה אתה מתמלא בבוץ. בויזל צוחק מעט בצחוק מרושע.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם פרטי -תומר
    שם במשחק - כריס
    גיל-14
    אופי -
    עקשן (לא מוותר), טוב לב, רגיש, נאמן, לא ממש חכם, חצוף וחסר סבלנות.
    רקע - כריס נולד למשפחה ענייה וקשת יום. אימו של כריס נפטרה יום אחרי שהוא נולד ואביו גידל אותו ואת שלושת אחיו הגדולים. לאחר חמש שנים כאשר כריס היה בן חמש אביו חלה במחלה מאוד קשה ולאחר שנתיים כאשר הוא היה בן שבע אביו נפטר. אחיו הגדולים ממנו בכמה שנים גדלו אותו עד שיום אחד אחד מאחיו נהרג בתאונת דרכים. לאחר תאונת הדרכים אחיו הגדולים של כריס שלחו אותו למשפחה חורגת שאימצה אותו ומאז הוא לא שמע מהם יותר. שכריס גדל הוא התחיל לפתח את אהבתו לפוקימונים במיוחד לפוקימונים מעופפים. כריס לא אהב את משפחתו החורגת כי הם לא התייחסו עליו יפה כמו שאר אחיו החורגים. יום אחד כריס עלה לגג ביתו וראה פוקימון מדהים היה זה דריפלון. מאותו יום הוא ודריפלון היו חברים טובים וכל הזמן שיחקו ביחד. דריפלון היה בשבילו החבר הכי טוב. כאשר כריס היה בן שתיים עשרה הוא ברח מהבית כי אביו החורג נפטר וכולם האשימו אותו. דריפלון הצטרף אליו ומאז הוא גר לבד ברחוב עד שהיה בן ארבעה עשרה והצטרף לצוות ווינדי.
    תמונה:
    פוקימון התחלתי -
    דריפלון
    הערות/בקשות/במבה - לתפוס צ'ימצ'מאר בבקשה

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה שואל את ווינד לגבי מצבו, והוא מהנהן ומחייך בביטחון, מיד לאחר מכן ווינד יוצא במהירות עם מקור זוהר לעבר מקוהיטה, ולמרות גופו המסורבל, מקוהיטה מתחמק ומכין את אגרופו הזוהר לפגיעה בווינד.
    "ווינד, תנקר אותו לפני שהוא יסיים לטעון את המתקפה!" אני אומר במהירות לראפלט

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. משתמש מנוסה
    תומר ~ עוד לא החלטתי אם אתה רשום, אני אודיע בקרוב.

----

דור:
    ווינד מנסה לנקר שוב את מקוהיטה, אך מקוהיטה מספיק לטעון את המתקפה וחובט בעוצמה חזקה בגבו של ראפלט, שמתרסק על האדמה בחוזקה.
    ווינד הנחוש מקים את עצמו בזריזות, ומחכה להוראות נוספות ממך.
    Ido

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    ווינד מנסה לנקר שוב את מקוהיטה, אך מקוהיטה מספיק לטעון את המתקפה וחובט בעוצמה חזקה בגבו של ראפלט, שמתרסק על האדמה בחוזקה.
    ווינד הנחוש מקים את עצמו בזריזות, ומחכה להוראות נוספות ממך.
    "אוקיי, תעוף סביבו במהירות כדי שיתבלבל, ולבסוף תנקר אותו!" אני אומר לווינד, מתפלל שהמהלך יצליח.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    דור:
    ווינד מתחיל להסתובב, ולהסתובב, ולהסתובב סביב מקוהיטה עד שמקוהיטה מבולבל לגמרי, ואז ווינד עף בשיא המהירות ומנקר בחוזקה את מקוהיטה! מקוהיטה נופל על הקרקע, מחוסל.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 5 מתוך 68 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •