ליאור:
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ורואה שם שוב את האח ג'ון ואת צ'נסי. "כן? חזרת מעוד אימונים?" האח ג'ון שואל אותך בחיוך וצ'נסי לוקחת את הפקדורים שלך. לאחר כמה דקות, צ'נסי מחזירה לך הפוקדורים של נאמל וזובאט בחיוך.
עדן:
אתה מכוון הטלפורטר לספינה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מגיע ללובי של הספינה, שהוא מפוצץ בסוכנים, מדענים ופוקימונים. אתה פונה אל אחד הסוכנים שנמצא שם בספינה ושואל אותו לגבי מקום אימונים טוב ומקום הימצאותו של גרוולייט, "אני לא יודע בדיוק, אבל שמעתי שיש גרוולייט בדרך 7 או 8 בקנטו ואולי גם ב36 או 37 בג'וטו. שמעתי שיש גם איפשהו בשינו, אבל אני לא יודע בדיוק איפה." הסוכן אומר בנחמדות.
תומר 1:
החייל צוחק חזק ברשעות, "אתה רוצה קרב? אתה תקבל קרב!" החייל צועק ברוע, "אתם שניים אז נעשה את זה מעניין... צאו! גריימר ורטיקייט!" צועק החייל וזורק שני פוקדורים, מהם יוצאים גריימר ורטיקייט![]()
"יש לך רק פוקימון אחד..." חואן לוחש לך, "אתה רוצה שאני אעזור?"
תעדכן לי את מגנמייט בבקשה...
וכתבתי שהוא יתקוף במכת ברק, בסדר?.
ויש לך מסן?
---------------------------------------
"יש לי שניים, מארקרוו ואת מגמנייט..." אגיד בלחש ואז אוסיף שוב בלחש: "טוב תעזור אני אבחר במגנמייט...".
"מגנמייט צא החוצה לקרב!" אגיד במהירות ובנחישות תוך כדי שאני זורק את הפוקדור של מגנמייט החוצה "מגנמייט מכת ברק!" אפקוד לאחר מכן.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
" תודה רבה לכם ! " אומר ומכוון את הטלפורטר לדרך 8 /
כאשר אני מגיע לשם אני זורק את הפוכדור של סניבי ואומר : " צא סנייבי ! אתה ופידוב תעזרו לי לחפש פוקימונים והכי חשוב גרולייט ! סנייבי חשוב להגיד לך שאם אתה מוצא פוקימון מסוג אש , ובמיוחד את גרולייט תבוא ותקרא לי , כי אתה חלש על פוקימוני עשב ואני דואג לך ! " מסיים לדבר שולח אותם לחפש ומחפש גם בעצמי .
תומר 1:
עדכנתי.
כן, אני אשלח לך בפרטי.
---
אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור, אך אתה רואה שהוא עדיין פצוע קשה מאוד ותשוש מהקרב הקודם.
"עדיף לך לבחור במארקרוו.." לוחש חואן ושולף את הפוקדור שלו, "אוקיי כדאי שגם אני אוציא את הפוקימון שלי... צא טראנקוויל" חואן אומר בחשש וזורק את הפוקדור שלו שממנו יוצא טראנקוויל חזק
"זה הפוקימון שאתה בוחר?" החייל צוחק עליך ועל מגנמייט התשוש מאוד.
ליאור:
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת ברחבי האי סינבר, כשלפתע אתה רואה פאטרט שמטייל לו על החוף
עדן:
אתה מגיע לדרך 8, דרך לא גדולה במיוחד עם מעט שדות וביתן אחד די גדול שבולט באמצע.
אתה מוציא את סניביי ואת פידוב, ונותן להם את הוראותיך ושלושתיכם מתפצלים. לאחר כמה דקות של סיור אתה לא מוצא כלום, וגם פידוב וסניביי חוזרים אליך בידיים ריקות. לפתע אתה שומע רחש קרוב אליך, אתה מביט ורואה רטטה קטןבין השיחים.
תומר 2:
לא, לא יותר טוב -.-
אחי אתה משחק גיימבוי, אתה צריך לחשוב שזה מציאות ולא גיימבוי.
חוץ מזה, אתה על ספינה אווירית, יש לך את הטלפורטר שלך...
תתחיל להתייחס ביותר רצינות למשחק ותתחיל לשחק כמו שצריך...
עדן:
אתה ממשיך לטייל בדרך 8, כשלפתע אתה רואה מולך שאלמט קטן שמתרוצץ בשמחה בשדה![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אני מבקש מכולם לשים לב להודעה הנעוצה של אלכס
---
ליאור:
נאמל הקטן והחמוד יוצא מהפוקדור בשמחה. נאמל מביט לעבר פאטרט, ומבין שזוהי מטרת האימונים שלו.
לאחר הוראותיך, נאמל מיד קופץ ומשתמש בגחלת חזקה על פאטרט המופתע שנפגע קשה. לאחר מכן, נאמל קופץ שוב לעבר פאטרט ומטווח קרוב פוגע בפצצת בוץ חזקה בדיוק בעיניו של פאטרט שעדיין לא מבין מה קורה.
לאחר מכן, פאטרט קם על הרגליים ומוריד את הבוץ מהעיינים שלו כשהוא פצוע קשה. פאטרט לא מוותר, רץ ותוקף את נאמל בדחיפה שמפילה את נאמל אך לא משפיעה עליו כל כך.
עדן:
אני לא יכול לתת לך כל הזמן פוקימונים חזקים ובדיוק מתי שאתה רוצה... יש לך גם ביצת באלדם... תחזור ללכוד גרוולייט בהמשך...
תלחם בפוקימונים שאתה פוגש ולפחות תאמן את הפוקימונים שלך...
---
אתה ממשיך ללכת בדרך מספר 8 בחיפושים אחר גרוולייט, אך אתה לא מצליח למצוא.
אתה ממשיך לטייל כשסניביי ופידוב לידך, ואתה מחזיק את הביצה בידיים כשלפתע אתה רואה סנדשרו קטן הולך לו
תומר 1:
אתה מחזיר את מגנמייט לפוקדור ובמקומו יוצא מארקרוו שנראה נחוש.
"קדימה טראנקוויל, תשמש בחיתוך אווירי על גריימר, ואז תשמש גם במתקפה מהירה על רטיקייט." אומר חואן, ושני הפוקימונים יוצאים ביחד. בהתחלה, מארקרוו משתמש בניקור על רטיקייט, "תתחמק!" צועק החייל מונום ורטיקייט הזריז ומתחמק מההתקפה של מארקרוו. למרות ההחמצה, מארקרוו לא מתייאש ומשתמש בהדהמה חזקה על גריימר שנפגע ונרתע לאחור, אך הוא לא מספיק וגם הטראנקוויל של חואן פוגע בגריימר עם חיתוך אווירי. טראנקוויל המהיר ממשיך ועושה סיבוב והתקפה מהירה חזקה על רטיקייט שעף לאחור.
"ארר..." ממלמל החייל בכעס, "צאו כבר! רטיקייט תשתמש בנשיכה על טראנקוויל, ואתה גריימר חבטה על מארקרוו!" צועק החייל ושני הפוקימונים פוגעים במתקפותיהם במארקרוו וטראנקוויל, שמתרסקים על האדמה.
יואב:
אתה מחליף את בגדיך לבגד הים ובינתיים פוליוואג נכנס לתוך הבריכה ואחריו גם אתה.
פוליוואג נראה מאוד שמח בבריכה ומאוד נחוש להתאמן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)