Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 68 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    תומר 1:
    אתה וחואן ממשיך בדרככם כאשר חואן מוביל את הדרך אל השדה שהוא צריך.
    לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לשדה קטן, ומיד חואן שולף מבחנה מהתיק שלו ואוסף ממצאים שונים ועושה בדיקות שונות.
    לפתע אתה שומע קול מרושע מאחוריך, "הלו ילדים מה אתם עושים פה?" אתה מסתובב ואתה רואה שזה חייל של צוות ונום מביט בכם במבט רשע. מיד חואן מתחבא מאחוריך בפחד והחייל מתחיל לצחוק צחוק מרושע.
    "מה אתה רוצה איש?" אשאל את האיש בכעס ואז אוסיף: "רוצה קרב? אם כן אם אני מנצח אתה מסתלק מכאן ואם אני אפסיד... אני אלך מכאן.".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ורואה שם שוב את האח ג'ון ואת צ'נסי. "כן? חזרת מעוד אימונים?" האח ג'ון שואל אותך בחיוך וצ'נסי לוקחת את הפקדורים שלך. לאחר כמה דקות, צ'נסי מחזירה לך הפוקדורים של נאמל וזובאט בחיוך.

עדן:
    אתה מכוון הטלפורטר לספינה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מגיע ללובי של הספינה, שהוא מפוצץ בסוכנים, מדענים ופוקימונים. אתה פונה אל אחד הסוכנים שנמצא שם בספינה ושואל אותו לגבי מקום אימונים טוב ומקום הימצאותו של גרוולייט, "אני לא יודע בדיוק, אבל שמעתי שיש גרוולייט בדרך 7 או 8 בקנטו ואולי גם ב36 או 37 בג'וטו. שמעתי שיש גם איפשהו בשינו, אבל אני לא יודע בדיוק איפה." הסוכן אומר בנחמדות.

תומר 1:
    החייל צוחק חזק ברשעות, "אתה רוצה קרב? אתה תקבל קרב!" החייל צועק ברוע, "אתם שניים אז נעשה את זה מעניין... צאו! גריימר ורטיקייט!" צועק החייל וזורק שני פוקדורים, מהם יוצאים גריימר ורטיקייט
    "יש לך רק פוקימון אחד..." חואן לוחש לך, "אתה רוצה שאני אעזור?"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    החייל צוחק חזק ברשעות, "אתה רוצה קרב? אתה תקבל קרב!" החייל צועק ברוע, "אתם שניים אז נעשה את זה מעניין... צאו! גריימר ורטיקייט!" צועק החייל וזורק שני פוקדורים, מהם יוצאים גריימר ורטיקייט
    "יש לך רק פוקימון אחד..." חואן לוחש לך, "אתה רוצה שאני אעזור?"
    תעדכן לי את מגנמייט בבקשה...
    וכתבתי שהוא יתקוף במכת ברק, בסדר?.
    ויש לך מסן?
    ---------------------------------------
    "יש לי שניים, מארקרוו ואת מגמנייט..." אגיד בלחש ואז אוסיף שוב בלחש: "טוב תעזור אני אבחר במגנמייט...".
    "מגנמייט צא החוצה לקרב!" אגיד במהירות ובנחישות תוך כדי שאני זורק את הפוקדור של מגנמייט החוצה "מגנמייט מכת ברק!" אפקוד לאחר מכן.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ורואה שם שוב את האח ג'ון ואת צ'נסי. "כן? חזרת מעוד אימונים?" האח ג'ון שואל אותך בחיוך וצ'נסי לוקחת את הפקדורים שלך. לאחר כמה דקות, צ'נסי מחזירה לך הפוקדורים של נאמל וזובאט בחיוך.

[b
    אני לוקח את הפוכדורים של זובאט ונאמל בחיוך רחב ואומר לצנ'סי" תודה רבה על הריפואי ". אני יוצא מהמרכז לפוקימונים ואז מחפש לי עוד פוקימונים טובים שהפוקימונים שלי יוכלו להילחם נגדם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    [b]
    עדן:
    אתה מכוון הטלפורטר לספינה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מגיע ללובי של הספינה, שהוא מפוצץ בסוכנים, מדענים ופוקימונים. אתה פונה אל אחד הסוכנים שנמצא שם בספינה ושואל אותו לגבי מקום אימונים טוב ומקום הימצאותו של גרוולייט, "אני לא יודע בדיוק, אבל שמעתי שיש גרוולייט בדרך 7 או 8 בקנטו ואולי גם ב36 או 37 בג'וטו. שמעתי שיש גם איפשהו בשינו, אבל אני לא יודע בדיוק איפה." הסוכן אומר בנחמדות.
    " תודה רבה לכם ! " אומר ומכוון את הטלפורטר לדרך 8 /
    כאשר אני מגיע לשם אני זורק את הפוכדור של סניבי ואומר : " צא סנייבי ! אתה ופידוב תעזרו לי לחפש פוקימונים והכי חשוב גרולייט ! סנייבי חשוב להגיד לך שאם אתה מוצא פוקימון מסוג אש , ובמיוחד את גרולייט תבוא ותקרא לי , כי אתה חלש על פוקימוני עשב ואני דואג לך ! " מסיים לדבר שולח אותם לחפש ומחפש גם בעצמי .

6. משתמש מנוסה
    [quote=Pooh;1071948]
    תומר:
    מה זה מתחיל את המשימה? -.-
    תפרט מה אתה עושה איך אתה עושה וכד'.
    .[/ quote]

אני יוצא מן המפקדה ומוציא את הgps ובעזרת הgps אני מתקדם לעבר המקום שבו אני מבצע את המשימה
    יותר טוב?

7. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    עדכנתי.
    כן, אני אשלח לך בפרטי.
    ---
    אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור, אך אתה רואה שהוא עדיין פצוע קשה מאוד ותשוש מהקרב הקודם.
    "עדיף לך לבחור במארקרוו.." לוחש חואן ושולף את הפוקדור שלו, "אוקיי כדאי שגם אני אוציא את הפוקימון שלי... צא טראנקוויל" חואן אומר בחשש וזורק את הפוקדור שלו שממנו יוצא טראנקוויל חזק
    "זה הפוקימון שאתה בוחר?" החייל צוחק עליך ועל מגנמייט התשוש מאוד.

ליאור:
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת ברחבי האי סינבר, כשלפתע אתה רואה פאטרט שמטייל לו על החוף

עדן:
    אתה מגיע לדרך 8, דרך לא גדולה במיוחד עם מעט שדות וביתן אחד די גדול שבולט באמצע.
    אתה מוציא את סניביי ואת פידוב, ונותן להם את הוראותיך ושלושתיכם מתפצלים. לאחר כמה דקות של סיור אתה לא מוצא כלום, וגם פידוב וסניביי חוזרים אליך בידיים ריקות. לפתע אתה שומע רחש קרוב אליך, אתה מביט ורואה רטטה קטן בין השיחים.

תומר 2:
    לא, לא יותר טוב -.-
    אחי אתה משחק גיימבוי, אתה צריך לחשוב שזה מציאות ולא גיימבוי.
    חוץ מזה, אתה על ספינה אווירית, יש לך את הטלפורטר שלך...
    תתחיל להתייחס ביותר רצינות למשחק ותתחיל לשחק כמו שצריך...
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה מגיע לדרך 8, דרך לא גדולה במיוחד עם מעט שדות וביתן אחד די גדול שבולט באמצע.
    אתה מוציא את סניביי ואת פידוב, ונותן להם את הוראותיך ושלושתיכם מתפצלים. לאחר כמה דקות של סיור אתה לא מוצא כלום, וגם פידוב וסניביי חוזרים אליך בידיים ריקות. לפתע אתה שומע רחש קרוב אליך, אתה מביט ורואה רטטה קטן בין השיחים.
    " עלוב ... מה אני אעשה איתו " אני אומר ומתעלם ממנו ומורה להם להמשיך לחפש .

9. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה ממשיך לטייל בדרך 8, כשלפתע אתה רואה מולך שאלמט קטן שמתרוצץ בשמחה בשדה
    Ido

| | Boshoku | |

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    ליאור:
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת ברחבי האי סינבר, כשלפתע אתה רואה פאטרט שמטייל לו על החוף
    אני מוציא את הפוכודור של נאמל החוצה מוציא את נאמל החוצה.אני אומר לנאמל" טוב הגיע הזמן שלך לאימונים. אתה תלחם נגד הפאראט הזה.תחיל לתקוף אותו בגחלת ואז תקוף אותו בפצצות בוץ ישר לענייים שלו שהוא לא יראה כלום מהבוץ"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה ממשיך לטייל בדרך 8, כשלפתע אתה רואה מולך שאלמט קטן שמתרוצץ בשמחה בשדה
    " הפוקימון הזה ממש מכוער .. " אני אומר וממשיך לחפש פוקימונים ובעיקר גרולייט

12. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    עדכנתי.
    כן, אני אשלח לך בפרטי.
    ---
    אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור, אך אתה רואה שהוא עדיין פצוע קשה מאוד ותשוש מהקרב הקודם.
    "עדיף לך לבחור במארקרוו.." לוחש חואן ושולף את הפוקדור שלו, "אוקיי כדאי שגם אני אוציא את הפוקימון שלי... צא טראנקוויל" חואן אומר בחשש וזורק את הפוקדור שלו שממנו יוצא טראנקוויל חזק
    "זה הפוקימון שאתה בוחר?" החייל צוחק עליך ועל מגנמייט התשוש מאוד.
    הוספתי אותך.
    ------------------------
    "לא זה היה כדי לבלבל אותך." אגיד לחייל ואז אחזיר את מגנמייט במהירות ואז אוציא את מארקרוו במהירות.
    "מארקרוו תשתמש בניקור לעבר רטיקייט ואז תדהים את גריימר בתהדמה!" אגיד למארקרוו במהירות ובנחישות.

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    תומר:
    "בסדר..." חואן ממלמל בחשש וממשיך להתחבא מאחוריך.
    אתה מוציא את מארקרוו מהפוקדור שלו, והוא מתעופף קצת מסביבך על מנת להתחמם. מיד, מארקרוו משתמש בערפל חזק היוצא מפיו ולפתע מחסה את רוב האזור. לפתע אתה שומע את קולו של מארקרוו ואת קולו של מגנמייט אחד אחרי השני, אך אתה לא מצליח להבין מה קורה בגלל חוסר הראות.

יואב:
    "אוקיי אין בעיה, אחריי." אומר הרובוט המוזר ומתחיל ללכת ואתה עוקב אחריו.
    הרובוט מוביל אותך אל חדר שבתוכו יש בריכת אימונים עצומה. אתה רואה בתוך הבריכה עוד כמה מאמנים אבל לא הרבה עם פוקימוני המים שלהם. אתה מבחין שגם מסביב וגם בתוך הבריכה ישנן מטרות לפגיעה.

ליאור:
    זובאט מהנהן ועולה לאוויר לזווית טובה מול החול ואז מנפנף בכנפיו בחוזקה כדי להעיף חול על מיאו, והחול נתקע לו בעיניים והוא מתבלבל. לפתע, זובאט יוצא במהירות גבוהה אל מיאו ותוקף אותו במתקפת כנף חזקה, אך ברגע שזובאט מנסה לנשוך אותו, מיאו מצליח לראות שוב ומיאו מעיף את זובאט עם שריטה חזקה.
    "מיאו תשמש בנהימה ואז בשריטה נוספת!" צועק המאמן ומיאו מתכונן להתקפה. לפתע, מיאו משתמש בנהימה חזקה שגורמת לזובאט להתבלבל, ואז הוא רץ אליו ותוקף בשריטה חזקה נוספת שמפילה את זובאט לקרקע והוא נפצע.

תומר:
    מה זה מתחיל את המשימה? -.-
    תפרט מה אתה עושה איך אתה עושה וכד'.

קודק:
    בויזל וסוואבלו יוצאים מהפוקדורים שלהם באמצע החדר של נלה, "רגע רגע!" היא צועקת ומצחקקת, "אי אפשר לעשות את הקרב כאן." היא אומרת ומסבירה עם הידיים, "בואו נצא החוצה יש שדה קרב מאחור."
    אתה מקשיב לנלה, ושלושתכם יוצאים איתה אל מאחורי בניין המפקדה, אל שדה קרב פשוט ומאורגן.
    "אני רואה שאתה מאורגן עם הפוקימונים שלך, אז אני אוציא את שלי..." היא אומרת ובו זמנית היא שולפת פוקדור וגם מארקרוו עף מהכתף שלה אל שדה הקרב. "צא אספאון!" היא צועקת ולפתע אספאון סגלגל ומסתורי יוצא אל שדה הקרב, "מוכן?" היא שואלת עם חיוך קטן ומבט נחוש בעיניים.
    & VS &

עדן:
    פידוב מהנהן בנחישות ועולה לאוויר שוב.
    לפתע, פידוב משתמש בחיתוך אוויר עוצמתי ביותר על סניביי שפוגע בו בחוזקה ומעיף אותו מטרים אחורה. אתה מביט ואתה רואה את סניביי שוכב, מעולף.

דור:
    אתה חוזר אל המנהרה ואתה רואה עדיין את סטארביה עומד ליד טרי המעולף במבט לחוץ. אתה מרים את טרי המעולף כך שישען על כתפך, וסטארביה נמצא על ראשו של טרי. בקושי רב, אתה מצליח לכוון את הGPS בטלפורטר אל המפקדה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל לובי המפקדה, אשר מלא בסוכנים, מדענים ופוקימונים. לפתע, כמה סוכנים מבחינים בך ובטרי, ומיד רופאים מגיעים ולוקחים את טרי על אלונקה, כאשר סטארביה מתעופף לצידם.
    "עבודה טובה" אתה שומע קול עם טון כועס מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה את אליסון עדיין עם פנים כועסות, "סיימת את המשימה שלך." היא מוסיפה והולכת לדרכה.
    ---
    סיימת את המשימה. עכשיו יש לך זמן חופשי. אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה, להתאמן, להלחם, מה שבא לך ואיפה שבא לך. רק תשתגר למקום הרצוי.
    "אוקיי. תודה רבה. עכשיו צא פוליוואג, בוא נתאמן קצת!" אני אומר, מוציא את פוליוואג ומחליף לבגד ים
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

14. משתמש מנוסה
    אני מבקש מכולם לשים לב להודעה הנעוצה של אלכס
    ---
    ליאור:
    נאמל הקטן והחמוד יוצא מהפוקדור בשמחה. נאמל מביט לעבר פאטרט, ומבין שזוהי מטרת האימונים שלו.
    לאחר הוראותיך, נאמל מיד קופץ ומשתמש בגחלת חזקה על פאטרט המופתע שנפגע קשה. לאחר מכן, נאמל קופץ שוב לעבר פאטרט ומטווח קרוב פוגע בפצצת בוץ חזקה בדיוק בעיניו של פאטרט שעדיין לא מבין מה קורה.
    לאחר מכן, פאטרט קם על הרגליים ומוריד את הבוץ מהעיינים שלו כשהוא פצוע קשה. פאטרט לא מוותר, רץ ותוקף את נאמל בדחיפה שמפילה את נאמל אך לא משפיעה עליו כל כך.

עדן:
    אני לא יכול לתת לך כל הזמן פוקימונים חזקים ובדיוק מתי שאתה רוצה... יש לך גם ביצת באלדם... תחזור ללכוד גרוולייט בהמשך...
    תלחם בפוקימונים שאתה פוגש ולפחות תאמן את הפוקימונים שלך...
    ---
    אתה ממשיך ללכת בדרך מספר 8 בחיפושים אחר גרוולייט, אך אתה לא מצליח למצוא.
    אתה ממשיך לטייל כשסניביי ופידוב לידך, ואתה מחזיק את הביצה בידיים כשלפתע אתה רואה סנדשרו קטן הולך לו

תומר 1:
    אתה מחזיר את מגנמייט לפוקדור ובמקומו יוצא מארקרוו שנראה נחוש.
    "קדימה טראנקוויל, תשמש בחיתוך אווירי על גריימר, ואז תשמש גם במתקפה מהירה על רטיקייט." אומר חואן, ושני הפוקימונים יוצאים ביחד. בהתחלה, מארקרוו משתמש בניקור על רטיקייט, "תתחמק!" צועק החייל מונום ורטיקייט הזריז ומתחמק מההתקפה של מארקרוו. למרות ההחמצה, מארקרוו לא מתייאש ומשתמש בהדהמה חזקה על גריימר שנפגע ונרתע לאחור, אך הוא לא מספיק וגם הטראנקוויל של חואן פוגע בגריימר עם חיתוך אווירי. טראנקוויל המהיר ממשיך ועושה סיבוב והתקפה מהירה חזקה על רטיקייט שעף לאחור.
    "ארר..." ממלמל החייל בכעס, "צאו כבר! רטיקייט תשתמש בנשיכה על טראנקוויל, ואתה גריימר חבטה על מארקרוו!" צועק החייל ושני הפוקימונים פוגעים במתקפותיהם במארקרוו וטראנקוויל, שמתרסקים על האדמה.

יואב:
    אתה מחליף את בגדיך לבגד הים ובינתיים פוליוואג נכנס לתוך הבריכה ואחריו גם אתה.
    פוליוואג נראה מאוד שמח בבריכה ומאוד נחוש להתאמן.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    [B][SIZE="3"]
    עדן:
    אני לא יכול לתת לך כל הזמן פוקימונים חזקים ובדיוק מתי שאתה רוצה... יש לך גם ביצת באלדם... תחזור ללכוד גרוולייט בהמשך...
    תלחם בפוקימונים שאתה פוגש ולפחות תאמן את הפוקימונים שלך...
    ---
    אתה ממשיך ללכת בדרך מספר 8 בחיפושים אחר גרוולייט, אך אתה לא מצליח למצוא.
    אתה ממשיך לטייל כשסניביי ופידוב לידך, ואתה מחזיק את הביצה בידיים כשלפתע אתה רואה סנדשרו קטן הולך לו
    " עלוב ... אני מבין שגרולייט לא נמצא פה , אבל אולי פוקימונים אחרים חזקים כן " אומר וממשיך לחפש .

עמוד 13 מתוך 68 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •