Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 68 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    אני מבקש מכולם לשים לב להודעה הנעוצה של אלכס
    ---
    ליאור:
    נאמל הקטן והחמוד יוצא מהפוקדור בשמחה. נאמל מביט לעבר פאטרט, ומבין שזוהי מטרת האימונים שלו.
    לאחר הוראותיך, נאמל מיד קופץ ומשתמש בגחלת חזקה על פאטרט המופתע שנפגע קשה. לאחר מכן, נאמל קופץ שוב לעבר פאטרט ומטווח קרוב פוגע בפצצת בוץ חזקה בדיוק בעיניו של פאטרט שעדיין לא מבין מה קורה.
    לאחר מכן, פאטרט קם על הרגליים ומוריד את הבוץ מהעיינים שלו כשהוא פצוע קשה. פאטרט לא מוותר, רץ ותוקף את נאמל בדחיפה שמפילה את נאמל אך לא משפיעה עליו כל כך.

[
    אני אומר לנאמל בקול של שמחה" נאמל הית מצוין רק חבל שנפגעת מן המתקפה של פאראט.פעם הבאה שהוא מתכון לתקוף אותך נסה להתחמק מן המתקפה שלו.אני לא רוצה שתפגע וכך תפסיד לפאראט החלש הזה.טוב תעיף שוב פצצות בוץ על כול הגוף של פאטראט.שכול הגוף שלו היה מכוסה בבוץ מפצצת הבוץ שלך.לאחר מכן תשלח גחלת לעבר פאטראט.יאלה תגמור אותו כבר". אני צופה במהלכים שנאמל עושה ומקוה שנאמל יגמור אותו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר 1:
    אתה מחזיר את מגנמייט לפוקדור ובמקומו יוצא מארקרוו שנראה נחוש.
    "קדימה טראנקוויל, תשמש בחיתוך אווירי על גריימר, ואז תשמש גם במתקפה מהירה על רטיקייט." אומר חואן, ושני הפוקימונים יוצאים ביחד. בהתחלה, מארקרוו משתמש בניקור על רטיקייט, "תתחמק!" צועק החייל מונום ורטיקייט הזריז ומתחמק מההתקפה של מארקרוו. למרות ההחמצה, מארקרוו לא מתייאש ומשתמש בהדהמה חזקה על גריימר שנפגע ונרתע לאחור, אך הוא לא מספיק וגם הטראנקוויל של חואן פוגע בגריימר עם חיתוך אווירי. טראנקוויל המהיר ממשיך ועושה סיבוב והתקפה מהירה חזקה על רטיקייט שעף לאחור.
    "ארר..." ממלמל החייל בכעס, "צאו כבר! רטיקייט תשתמש בנשיכה על טראנקוויל, ואתה גריימר חבטה על מארקרוו!" צועק החייל ושני הפוקימונים פוגעים במתקפותיהם במארקרוו וטראנקוויל, שמתרסקים על האדמה.
    "מארקרוו! תתאושש!" אצעק למארקרוו במהירות כדי שהוא יתאושש במהירות ואז אסתכל על כול הכיוונים ואחשוב: 'רטיקייט הוא מהיר וגריימר נוזלי... אני חייב לעשות משהו לגבי זה...'.
    "אה יש לי!" אצעק בשמחה ואז אססתכל על מארקרוו בנחישות
    ואגיד לו: "תשתמש בניקור אבל תסתובב במהירות לעבר רטיקייט! ואז שאתה פוגע בו תעבור לגריימר ותעיף אותו על רטיקייט בתהדמה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עדן:
    אתה ממשיך לטייל בדרך 8, שכבר כמעט נגמרת כשלפתע אתה רואה זיגזגון קטן אוכל פירות , כשלפתע סניביי קופץ ומדבר אליך, הוא רומז לך שהוא רוצה להלחם ולהתאמן.

ליאור:
    נאמל מהנהן לעברך, וישר שולח פצצות בוץ חזקות שפוגעות כליל בפאטרט והוא מתכסה לגמרי בבוץ. לאחר מכן, נאמל מוסיף גחלת חזקה שפוגעת בפאטרט.
    פאטרט שוכב על האדמה, מעולף.

תומר 1:
    מארקרוו עף לעבר רטיקייט ומנקר אותו בחוזקה, ולאחר מכן מארקרוו ישר עף לעבר גריימר ומנסה לתקוף בתדהמה, "תתחמק גריימר!" צועק החייל וגריימר מתחמק ממארקרוו בזריזות מפתיעה, "עכשיו תעיף את מארקרוו בחבטה!" צועק החייל ובלי שהוא שם לב, גריימר חובט בו בעוצמה.
    "טראנקוויל בוא לא נוותר!" צועק לפתע חואן בנחישות מפתיעה, "תשמש בסופה חזקה ותעיף את שניהם!" צועק חואן וטראנקוויל הנחוש משתמש בכנפיו בחוזקה ויוצר סופה חזקה שמעיפה גם את רטיקייט וגם את גריימר אחורה ופוגעת בשניהם די קשה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    מארקרוו עף לעבר רטיקייט ומנקר אותו בחוזקה, ולאחר מכן מארקרוו ישר עף לעבר גריימר ומנסה לתקוף בתדהמה, "תתחמק גריימר!" צועק החייל וגריימר מתחמק ממארקרוו בזריזות מפתיעה, "עכשיו תעיף את מארקרוו בחבטה!" צועק החייל ובלי שהוא שם לב, גריימר חובט בו בעוצמה.
    "טראנקוויל בוא לא נוותר!" צועק לפתע חואן בנחישות מפתיעה, "תשמש בסופה חזקה ותעיף את שניהם!" צועק חואן וטראנקוויל הנחוש משתמש בכנפיו בחוזקה ויוצר סופה חזקה שמעיפה גם את רטיקייט וגם את גריימר אחורה ופוגעת בשניהם די קשה.
    "עכשיו תגמור את הקרב! ערפל כדי שהם לא יראו אותכם ואז תשתמש עם טראנקוויל בניקור עוצמתי!" אגיד למארקרוו במהירות.
    "תגיד לפוקימון שלך להשתמש במתקפה מהירה עם ניקור!" אגיד לפרופסור חואן במהירות ובנחישות.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור:
    נאמל מהנהן לעברך, וישר שולח פצצות בוץ חזקות שפוגעות כליל בפאטרט והוא מתכסה לגמרי בבוץ. לאחר מכן, נאמל מוסיף גחלת חזקה שפוגעת בפאטרט.
    פאטרט שוכב על האדמה, מעולף.
    אני צועק משחמה אל נאמל" נאמל כול הכבוד לך הצלחת להביס את פאטראט הזה כמו שקיוויתי.יןפי אתה פוקימון באמת חזק אך אני רוצה לאמן אותך עוד.עכשיו אנחנו נלך למקום אחר ששם נמשיך לאמן אותך באימונים וגם את זובאט שלי". אני מכון את הטלפורטור שלי שישגר אותי לעבר יער ורדיאן שנמצא גם הוא במחוז ג'וטו.כשאגיע לשם עם נאמל שלי אני אומר לנאמל"בוא מחפשים לך אימון" .אני והוא מתחילים ללכת ברחבי היער אחר פוקימון לאימון נאמל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    מארקרוו משתמש בערפל ופולט מפיו ערפל חזק שמחסה את רוב האזור. אתה אומר לחואן שישתמש בניקור, וכך הוא אומר לטראנקוויל. בזמן הערפל, גם מארקרוו וגם טראנקוויל צוללים לעבר גריימר ורטיקייט אך אתה לא מצליח לראות את התוצאה.
    לאחר דקה בערך, אתה רואה שגם גריימר וגם רטיקייט שוכבים על האדמה ומולם גם מארקרוו וגם טראנקוויל עומדים בגאווה כמנצחים.
    "ארר... פוקימונים עלובים..." אומר החייל בכעס רב, ומחזיר את שני הפוקימונים לפוקדורים שלהם. לפתע, אופנוע עם חייל נוסף מגיח משומקום ואוסף את החייל שנלחם נגדכם, ושניהם נוסעים במהירות.
    "תודה רבה." אומר חואן ומחזיר את טראנקוויל לפוקדור שלו. חואן מסתובב וממשיך לאסוף ממצאים. לאחר כמה דקות, הוא מסיים ושניכם חוזרים חזרה למעבדה. "סיימת את המשימה שלך." אומר חואן והולך למעבדה, אתה נשאר בחוץ, כשלפתע צלצול נשמע מכיסך.

ליאור:
    קנטו אבל בסדר חחח
    ---
    נאמל המאושר על הניצחון מתחכך ברגלך בחיבה.
    לאחר מכן, אני מכוון את הטלפורטר אל יער ורידיאן, ושניכם משתגרים לשם. יער ורידיאן, מלא בירוק עצים, שיחים וכד'. לפתע אתה רואה מולך סידוט קטן שאוכל פירות משיח
    Ido

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    מארקרוו משתמש בערפל ופולט מפיו ערפל חזק שמחסה את רוב האזור. אתה אומר לחואן שישתמש בניקור, וכך הוא אומר לטראנקוויל. בזמן הערפל, גם מארקרוו וגם טראנקוויל צוללים לעבר גריימר ורטיקייט אך אתה לא מצליח לראות את התוצאה.
    לאחר דקה בערך, אתה רואה שגם גריימר וגם רטיקייט שוכבים על האדמה ומולם גם מארקרוו וגם טראנקוויל עומדים בגאווה כמנצחים.
    "ארר... פוקימונים עלובים..." אומר החייל בכעס רב, ומחזיר את שני הפוקימונים לפוקדורים שלהם. לפתע, אופנוע עם חייל נוסף מגיח משומקום ואוסף את החייל שנלחם נגדכם, ושניהם נוסעים במהירות.
    "תודה רבה." אומר חואן ומחזיר את טראנקוויל לפוקדור שלו. חואן מסתובב וממשיך לאסוף ממצאים. לאחר כמה דקות, הוא מסיים ושניכם חוזרים חזרה למעבדה. "סיימת את המשימה שלך." אומר חואן והולך למעבדה, אתה נשאר בחוץ, כשלפתע צלצול נשמע מכיסך.
    'עוד משימה? יש איזה כיף!' אחשוב לעצמי בשמחה ואז אוציא את מה שצילצל ואבדוק את המשימה הבאה שלי.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    קנטו אבל בסדר חחח
    ---
    נאמל המאושר על הניצחון מתחכך ברגלך בחיבה.
    לאחר מכן, אני מכוון את הטלפורטר אל יער ורידיאן, ושניכם משתגרים לשם. יער ורידיאן, מלא בירוק עצים, שיחים וכד'. לפתע אתה רואה מולך סידוט קטן שאוכל פירות משיח
    אני מתלהב מן הסידוט החלש הזה ומחליט לתפוס אותו.אני אומר לנאמל" אתה רואה את הסידוט הזה שאוכל פירות?. אני רוצה לתפוס אותו אז אזדק עזרה לפוקימון אש.ואתה פוקימון אש.טוב תשתמש בגחלת עליו אך נסה שהגחלת לא תהרוג אותו אלה רק תביס אותו. אם הוא לא יתעלףאזז שלח פצצות בוץ לעברו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    סוואבלו מצליח להתחמק ממתקפתו של מארקרוו ומשתמש בשירה נהדרת, שגורמת למארקרוו להרדם על הארץ, ומיד עולה מבט חושש אצל נלה. אספיאון המהיר יוצא אל בויזל, אך בויזל החכם מצליח להשתמש באקדח מים בדיוק רב ולהעיף את אספיאון ממנו. לאחר מכן, סוואבלו יוצא ומנקר את מארקרוו שנפגע די קשה מכיוון שהוא ישן, אך לאחר הניקור הוא מיד קם משנתו. בויזל יוצא לעבר אספיאון במתקפת רדיפה, "תחמוק!" צועקת נלה ואספיאון הזריז מאוד מצליח לחמוק מבויזל.
    "טוב בואו נחליף! עכשיו סוואבלו תסתובב סביב אספיאון כדי שיתבלבל ואז הבהלה! לאחר מכן שירה! בויזל תשתמש באקדח מים לכיוון מורקרוו!" אורה לו ואחכה לראות מה נלה תעשה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה ממשיך לטייל בדרך 8, שכבר כמעט נגמרת כשלפתע אתה רואה זיגזגון קטן אוכל פירות , כשלפתע סניביי קופץ ומדבר אליך, הוא רומז לך שהוא רוצה להלחם ולהתאמן.
    " נו **** מה זה הפוקימונים העלובים האלה ?! " אצעק בכעס .
    " סניבי ! לא אכפת לי מה אתה רוצה ! כנס לפוכדור שלך ! גם אתה פידוב ! כשאמצא פוקימון ששווה משהו אקרא לכם " אומר ומכניס אותם אל הפוכדורים , שם את הפוכדורים בחגורה וממשיך לחפש פוקימונים .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה חוזר אל המנהרה ואתה רואה עדיין את סטארביה עומד ליד טרי המעולף במבט לחוץ. אתה מרים את טרי המעולף כך שישען על כתפך, וסטארביה נמצא על ראשו של טרי. בקושי רב, אתה מצליח לכוון את הGPS בטלפורטר אל המפקדה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל לובי המפקדה, אשר מלא בסוכנים, מדענים ופוקימונים. לפתע, כמה סוכנים מבחינים בך ובטרי, ומיד רופאים מגיעים ולוקחים את טרי על אלונקה, כאשר סטארביה מתעופף לצידם.
    "עבודה טובה" אתה שומע קול עם טון כועס מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה את אליסון עדיין עם פנים כועסות, "סיימת את המשימה שלך." היא מוסיפה והולכת לדרכה.
    ---
    סיימת את המשימה. עכשיו יש לך זמן חופשי. אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה, להתאמן, להלחם, מה שבא לך ואיפה שבא לך. רק תשתגר למקום הרצוי.
    מאושר שהכל נגמר, אני אשתגר עם ווינד לעיר וירידיאן במחוז קנטו. אני ארפא אותו בחיוך במרכז הפוקימונים, ואקנה מאכל קטן לי ולווינד. לאחר שנסיים לאכול, אני אכנס איתו ליער וירידיאן ואחפש פוקימונים מסוג עשב וחרק נגדם ווינד יוכל להתאמן.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    אתה מוציא את לוח המשימות מכיסך, והפעם אתה רואה שזו שיחה. אתה עונה ושם לב שזו אליסון עם עדיין טון כועס:
    - "הלו?"
    - "סיימת את המשימה שלך?"
    - "כן"
    - "יופי. טוב מאוד."
    אליסון אומרת במעט כעס ומנתקת לך.
    ---
    סיימת את המשימה ועכשיו יש לך זמן חופשי - אתה יכול להתאמן, להלחם או מה שבא לך ואיפה שבא לך. רק תשתמש בטלפורטר ותשתגר.

ליאור:
    נאמל מקשיב להוראותיך ומהנהן, ומיד שולח גחלת לעבר סידוט שמתגלגל אחורה ונפצע קשה. נאמל מוסיף ושולח גם פצצות בוץ לעבר סידוט, שהפעם נשאר עירני ומתחמק.
    לפתע, סידוט מתקשח ואז תוקף במתקפה מהירה את נאמל שלא שם לב ונפגע.

קודק:
    סוואבלו מתחיל להסתובב סביב אספיאון על מנת לבלבל אותו, "קדימה אספיאון! תעצום עיניים ותתרכז! ואז התקפה מהירה!" צועקת נלה, ומיד אספיאון עוצם עיניים בזמן שסוואבלו מסתובב סביבו ואז חובט בסוואבלו בחוזקה עם התקפה מהירה. בינתיים, בויזל שולח אקדח מים לעבר מארקרוו, "תחמוק!" צועקת נלה אבל מארקרוו לא מספיק להתחמק ונפגע מאקדח המים של בויזל. "קדימה אל תכנע! מתקפת כנף על בויזל!" צועקת נלה ולפתע מארקרוו עף במהירות גבוהה אל בויזל ומכה בו בחוזקה עם מתקפת כנף.

עדן:
    למה אתה לא מתאמן עם הפוקימונים האלה? תבין אני לא הולך להביא לך כרגע פוקימון נדיר וטוב כי בינתיים יש לך שלישיה מצויינת. זו לא תוכנית כבקשתך ואם לא תתאמן עם הפוקימונים הרגילים אז הפוקימונים שלך לא יתחזקו.
    ---
    אתה ממשיך ללכת בדרך 8, שכבר עומדת להגמר ולפתע אתה רואה אודיש קטן וחמוד שמתרוצץ בין העשבים
    לפתע, אתה מרגיש רעד קטן מהביצה, אך לא קורה כלום.

דור:
    אתה משתגר אל היער וורידיאן, הישר אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ואתה רואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים בעמוד האנשים הנוספים] עומדים בדלפק. אתה ניגש אליהם ומבקש שירפאו לך את הפוקימונים. צ'נסי לוקחת לך את הפוקדורים בשמחה ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם.
    לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז ומתקדם לעבר יער ווירידיאן שהוא מעט סבוך, מלא בעצים וצמחייה שונה. אתה מטייל מעט בשביל שביער, כשלפתע אתה רואה מולך קראבלאסט קטן וחמוד.
    Ido

| | Boshoku | |

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    סוואבלו מתחיל להסתובב סביב אספיאון על מנת לבלבל אותו, "קדימה אספיאון! תעצום עיניים ותתרכז! ואז התקפה מהירה!" צועקת נלה, ומיד אספיאון עוצם עיניים בזמן שסוואבלו מסתובב סביבו ואז חובט בסוואבלו בחוזקה עם התקפה מהירה. בינתיים, בויזל שולח אקדח מים לעבר מארקרוו, "תחמוק!" צועקת נלה אבל מארקרוו לא מספיק להתחמק ונפגע מאקדח המים של בויזל. "קדימה אל תכנע! מתקפת כנף על בויזל!" צועקת נלה ולפתע מארקרוו עף במהירות גבוהה אל בויזל ומכה בו בחוזקה עם מתקפת כנף.
    .
    רוצה להירשם למ"ת שלי?
    -----------------
    "אוקיי! בויל תעלה על סוואבלו! או לפחות תחיק לו ברגליים! וא בויל אקדח מים וסואבלו שירה!" אומר ואחכה לראות מה יקרה.
    לאחר מכן אומר "סואבלו ניקור! בויזל רדיפה! שניכם על אספיאון!"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה משתגר אל היער וורידיאן, הישר אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ואתה רואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים בעמוד האנשים הנוספים] עומדים בדלפק. אתה ניגש אליהם ומבקש שירפאו לך את הפוקימונים. צ'נסי לוקחת לך את הפוקדורים בשמחה ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם.
    לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז ומתקדם לעבר יער ווירידיאן שהוא מעט סבוך, מלא בעצים וצמחייה שונה. אתה מטייל מעט בשביל שביער, כשלפתע אתה רואה מולך קראבלאסט קטן וחמוד.
    פליזזזזזז בוא נעשה מרתון D:
    ~~~
    "הממ..." אני אומר ומביט בקראבלאסט. אני אוציא את ווינד, ואאפשר לו להתיישב על כתפי. 'קראבלסט הוא מסוג חרק... חלש מאוד נגד ווינד...' אני חושב ואז אומר, "קדימה, ווינד, מתקפת כנף!"

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    אתה מוציא את לוח המשימות מכיסך, והפעם אתה רואה שזו שיחה. אתה עונה ושם לב שזו אליסון עם עדיין טון כועס:
    - "הלו?"
    - "סיימת את המשימה שלך?"
    - "כן"
    - "יופי. טוב מאוד."
    אליסון אומרת במעט כעס ומנתקת לך.
    ---
    סיימת את המשימה ועכשיו יש לך זמן חופשי - אתה יכול להתאמן, להלחם או מה שבא לך ואיפה שבא לך. רק תשתמש בטלפורטר ותשתגר.
    אני אחפש במקום שאני נמצא את המרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי, ואז ליער הלבן שבאונובה.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-19-2011 בשעה 06:03 AM

עמוד 14 מתוך 68 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •