Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 68 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [b]
    עדן:
    סניביי ופידוב חזקים מאוד ואם אתה לא מרוצה אתה יכול לשחרר אותם.
    ---
    אתה ממשיך ללכת בדרך 8 והפעם אתה לא מוצא כלל פוקימונים.
    אתה מסתכל למעלה ואתה שם לב שכבר מתחיל להחשיך.
    " נו מה זה החושך הזה עכשיו ... פידוב ממש לא יעזור לי למסע אני חושב שאצטרך למצוא פוקימון אחר ... " אומר ומניח בצער את הפוכדור שלו על אחד הסלעים .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [b]

תומר 1:
    אתה מחפש בעיר אקרוטיק את מרכז הפוקימונים, ואתה מוצא אותו די מהר כי הוא בולט בעיר האפרורית למדי. אתה נכנס פנימה ורואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים באנשים נוספים] ומבקש מהם לרפא את הפוקימונים שלך. צ'נסי לוקחת את הפוקדורים בשמחה ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם עם חיוך.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל היער הלבן שבאונובה, ובמצוץ עין אתה מגיע לשם - יער די סבוך ולצמחייה שם יש מין גוון בהיר.
    ׳אני צריך למצוא פוקימונים פה עכשי׳ אחשוב לעצמי ואז אמשיך לחפש פוקימונים בסביבה
    ---------
    אני מהאייפון אז סליחה שלא השקעתי

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    חחח בדיוק הלכתי לישון.
    ---
    ווינד יוצא מהפוקדור שלו, שמח ונחוש להתאמן. ווינד מתיישב על כתפך ומקשיב להוראותיך לגבי קראבלאסט. לפתע, ווינד קופץ מהכתף שלך וצולל לעבר קראבלאסט עם כנף זוהרת, אך קראבלאסט, שבמקרה שם לב לכך, מתחמק בזריזות מראפלט. לפתע, קראבלאסט קופץ ממקומו ומתכונן לתקוף את ווינד עם ניקור.
    "תתחמק!" אני אומר במהירות. "ווינד, תשתמש במתקפת כנף נוספת, ואם הוא מתחמק, תשתמש בניקור!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    אתה עולה במעלה המדרגות אל המסדרון. אתה מתחיל ללכת במסדרון, עד שאתה רואה את חדר 17. אתה נכנס בעזרת המפתח ולפניך נפתח חדר לא גדול ולא קטן, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה, מחשב להעברות ואפילו 6 קערות אוכל, ומעליהן שקית ענקית של אוכל לפוקימונים.

עדן:
    אתה מניח את הפוקדור של פידוב על סלע, ולפני שאתה מספיק לעזוב אותו אתה מקבל שיחת טלפון מלוח המשימות. אתה עונה ורואה שזו אליסון: "תגיד לי אתה השתגעת?!" היא צורחת עליך בכעס רב מהפלאפון, "פידוב זה הפוקימון המעופף היחידי שלך! בלי פוקימון מעופף בצוות אתה תעוף מהצוות!"
    ---
    כדאי שתשמור לבינתיים את פידוב ^^

תומר 1:
    אתה מתחיל ללכת ביער הלבן, כשלפתע אתה רואה מולך לדיבה קטנה וחמודה
    בינתיים, אתה שם לב השמיים מתחילים להאדים, ושעוד מעט יהיה לילה.

דור:
    ווינדר מצליח לחמוק בקלות ממתקפת הניקור של קראבלאסט, אך קראבלאסט מצליח לחמוק ממתקפת הכנף של ראפלט, אך לפתע קראבלאסט לא שם לב וראפלט תוקף אותו בניקור חזק שמעיף אותו והוא נפגע די קשה. אתה שם לב לבינתיים שהשמיים מתחילים להאדים, ושעוד מעט יהיה לילה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    דור:
    ווינדר מצליח לחמוק בקלות ממתקפת הניקור של קראבלאסט, אך קראבלאסט מצליח לחמוק ממתקפת הכנף של ראפלט, אך לפתע קראבלאסט לא שם לב וראפלט תוקף אותו בניקור חזק שמעיף אותו והוא נפגע די קשה. אתה שם לב לבינתיים שהשמיים מתחילים להאדים, ושעוד מעט יהיה לילה.
    'לילה...' אני מהרהר. 'המצב המצוין למציאת פוקימוני לילה... מן הסתם.' אני אחשוב לעצמי. "ווינד, מתקפת כנף!" אני אומר לווינד. "אם הוא לא מתעלף, חסל אותו סופית בניקור!!!"

6. משתמש מנוסה
    [B]
    עדן:
    אתה מניח את הפוקדור של פידוב על סלע, ולפני שאתה מספיק לעזוב אותו אתה מקבל שיחת טלפון מלוח המשימות. אתה עונה ורואה שזו אליסון: "תגיד לי אתה השתגעת?!" היא צורחת עליך בכעס רב מהפלאפון, "פידוב זה הפוקימון המעופף היחידי שלך! בלי פוקימון מעופף בצוות אתה תעוף מהצוות!"
    " אז יש 2 אפשרויות " אומר בכעס .
    " או שהפוקימן והמעופף שלי מתחלף , או שתוציאי אותי מהצוות .. זה לא ממש משנה לי ! כל מה שהייתי צריך זה להשיג אישור מאבא שלי לצאת למסע שלי .. זה הכל ! " אומר בעצבים .

7. משתמש מנוסה
    דור:
    ווינד מהנהן להוראותיך, הוא צולל במהירות לעבר קראבלאסט ותוקף במתקפת כנף ומיד לאחר מכן במתקפת ניקור חזקה, מה שגורם לקראבלאסט לעוף מטרים אחורה ולהתרסק על הקרקע. קראבלאסט שוכב, מעולף.

עדן:
    אתה באמת רוצה לצאת מהמשחק? -.-
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    דור:
    ווינד מהנהן להוראותיך, הוא צולל במהירות לעבר קראבלאסט ותוקף במתקפת כנף ומיד לאחר מכן במתקפת ניקור חזקה, מה שגורם לקראבלאסט לעוף מטרים אחורה ולהתרסק על הקרקע. קראבלאסט שוכב, מעולף.

עדן:
    אתה באמת רוצה לצאת מהמשחק? -.-
    לא רוצה לצאת .. ובאותה מידה לא רוצה את פידוב ..

9. משתמש מנוסה
    עדן:
    אז תשאר עם פידוב בצוות בינתיים עד שאתה תופס פוקימון מעופף אחר, כי אתה לא יכול להיות בלי מעופף ולהיות בצוות ווינד.
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    עדן:
    אז תשאר עם פידוב בצוות בינתיים עד שאתה תופס פוקימון מעופף אחר, כי אתה לא יכול להיות בלי מעופף ולהיות בצוות ווינד.
    אז תמצא לי אחד אחר ...

11. משתמש מנוסה
    דור:
    "מצויין," אני אומר לווינד ומאפשר לו להתיישב על כתפי. "קדימה," אני אומר, וממשיך להסתובב ביער, מתקרב לאזורים המסוכנים שבו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]יו
    אתה הולך למרכז הפוקימונים שבורדיאין ואתה ניגש אל האח ג'ון. אתה מבקש מהאח ג'ון חדר ושואל אם נשאר מקום, "כן, בהחלט." הוא אומר ונותן לך מפתח שכתוב עליו 22, "אתה עולה למעלה, ויהיה מולך מסדרון ארוך - אתה בחדר 22." הוא אומר ומצביע על גרם מדרגות שבתוך המרכז.
    אני אומר לאח ג'ון" תודה רבה על החדר שנתת לי. טוב לילה טוב לך האח ג'ון". אני נכנס לחדר ואז מתקלח והולך לי לישון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה מתקדם באיטיות לעבר העומק של יער ורידיאן, ו-ווינד שעל כתפך מתחיל להיות מעט מנומנם ולפהק מעט.
    לפתע, אתה שומע רחש מוזר מאחוריך. אתה מסתובב אך לא רואה שום דבר. אתה מסתובב חזרה וממשיך ללכת, כשלפתע אתה שוב שומע רחש מאחוריך ואתה שוב מסתובב ולא רואה כלום.

ליאור:
    אתה עולה במדרגות ואל המסדרון. אתה הולך בו קצת ומגיע לחדר 22. אתה נכנס בעזרת המפתח ונפתח בפניך חדר לא גדול ולא קטן, עם מקלחת, מיטה זוגית, טלוויזיה ומחשב. אתה נכנס להתקלח, ולאחר כמה דקות אתה יוצא, ואתה רואה שעל המיטה שלך כבר שוכבים זובאט, נאמל וסידוט בפנים. אתה הולך לישון איתם.
    אתה מתעורר בבוקר ואתה רואה שכל הפוקימונים שלך כבר ערים ומשחקים ביחד.

עדן:
    אתה ממשיך ללכת, כשלפתע אתה רואה ספירו קטן שהולך לו בשדה.
    אתה שם לב שמתחיל כבר להיות ממש מחשיך.
    Ido

| | Boshoku | |

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    אתה עולה במדרגות ואל המסדרון. אתה הולך בו קצת ומגיע לחדר 22. אתה נכנס בעזרת המפתח ונפתח בפניך חדר לא גדול ולא קטן, עם מקלחת, מיטה זוגית, טלוויזיה ומחשב. אתה נכנס להתקלח, ולאחר כמה דקות אתה יוצא, ואתה רואה שעל המיטה שלך כבר שוכבים זובאט, נאמל וסידוט בפנים. אתה הולך לישון איתם.
    אתה מתעורר בבוקר ואתה רואה שכל הפוקימונים שלך כבר ערים ומשחקים ביחד.
    אני אומר לפוקימונים שלי"יופי שאתם משחקים לכם ואתם נהנים מאוד. אתם יכולים להמשיך לשחק ביניכם אני בינתיים אבדוק אם יש משימה חדשה בשבילינו לעבור ". אני בודקק בלוח המשימות אם יש משימה חדשה בשבילי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    פוליוואג מהנהן ושולח אקדח מים נוסף שפוגע במטרה, ואז אתה הוא קופץ ממקומו ונותן סטירה כפולה לאותה מטרה.
    לפתע, אתה רואה שפוליוואג מפהק מעט. אתה מסתכל מהחלון ורואה שעוד מעט כבר לילה.

ליאור:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים שבורדיאין ואתה ניגש אל האח ג'ון. אתה מבקש מהאח ג'ון חדר ושואל אם נשאר מקום, "כן, בהחלט." הוא אומר ונותן לך מפתח שכתוב עליו 22, "אתה עולה למעלה, ויהיה מולך מסדרון ארוך - אתה בחדר 22." הוא אומר ומצביע על גרם מדרגות שבתוך המרכז.
    "אוקיי. נמשיך בבוקר." אני אומר ומחזיר את פוליוואג וחושב שכדאי שאני אלמד אותו מתקפה חדשה. אחרי זה אני משתגר אל חדר השינה שלי בספינה והולך לישון
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 16 מתוך 68 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •