Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 99 מתוך 102 ראשוןראשון ... 4989979899100101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,471 עד 1,485 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Naruto Uzuzamaki
    אתה,לאנס,שלי וג'ון יורדים בנמל העיר סנופויט,אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בפניך,אתה רואה שהרוח הקרה אינה מפריעה כנראה לג'ון,אתה שומע אותו מלמל:"אין כמו בבית".
    ג'ון מסתכל על לאנס והוא אומר לו:"לאנס,היו יותר ממאה נוסעים בספינה,במרכז הפוקימונים יש מקום למאה חמישים בערך,יש לי רעיון איפה נישן".
    "אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז הולך למכון..." אומר לחברים שלי
    ואז הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז יוצא כדי לחפש את המכון העיר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    כמו בתחילת הקרב,סניבי מסתובב סביב סנובר אך סנובר אינו מתבלבל אפילו לא לשנייה,הוא שולח כדור קרח לסניבי והוא פוגע בו ישירות.
    "אמממ..." אמלמל לי בחשש, "סניבי תשתמש בחבטה על סנובר!" אומר בחשש שזה לא יצליח.

Spoiler ספוילר

3. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki
    אתה,לאנס,שלי וג'ון יורדים בנמל העיר סנופויט,אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בפניך,אתה רואה שהרוח הקרה אינה מפריעה כנראה לג'ון,אתה שומע אותו מלמל:"אין כמו בבית".
    ג'ון מסתכל על לאנס והוא אומר לו:"לאנס,היו יותר ממאה נוסעים בספינה,במרכז הפוקימונים יש מקום למאה חמישים בערך,יש לי רעיון איפה נישן".

The New World
    אתה רואה שהפוכדור של וניליטה לא נפתח,אתה מנסה להוציא פוכדור אחר אך גם הוא לא נפתח,אתה מוציא את הפוקדע אבל הפוקדע לא עובד,אתה שומע פיצוץ חזק מאוד וכשאתה מתעורר אתה נמצא במרכז הפוקימונים,צ'רן לידך.

KoDakThe
    כמו בתחילת הקרב,סניבי מסתובב סביב סנובר אך סנובר אינו מתבלבל אפילו לא לשנייה,הוא שולח כדור קרח לסניבי והוא פוגע בו ישירות.

Uchihe Sasuke
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם,אתה יוצא ממתחם ההר וחוזר אל הרוח הקרה של העיר סנופויט,אתה רואה מרחוק את ההר הגבוה ביותר,הר קורונט שהיית עליו לפני כמה דקות,אתה יוצא מהמקום המשונה ומתחיל להתקדם אל מרכז הפוקימונים.
    כשאתה מגיע האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה שניות.

בר רפאלי
    מריפ שולחת גל הלם חזק במיוחד אך המתקפה הזו לא משפיעה על סניזל בגלל שהיא שוב משתמשת בציפורניה,קלייר אומרת לך:"טריק נחמד לא,אחי מנהיג המכון לשעבר לימד אותי את זה".
    אני אומר למריפ ''תתקרבי לסניזל ותשתמשי בזנב שלך כדי לתפוס את הידים שה ואחרי זה תשלחי גל הלם עליה בכל הכוח''

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם,אתה יוצא ממתחם ההר וחוזר אל הרוח הקרה של העיר סנופויט,אתה רואה מרחוק את ההר הגבוה ביותר,הר קורונט שהיית עליו לפני כמה דקות,אתה יוצא מהמקום המשונה ומתחיל להתקדם אל מרכז הפוקימונים.
    כשאתה מגיע האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה שניות.
    "תודה רבה האחות ג'וי!" אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוכדורים שלי ממנה.לאחר מכן, אחזור לאזור הה על מנת לאמן שוב את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אברא מנסה לייצב את עצמו על המים השחורים הגועשים,אתה רואה שהשמש לאט מאוד עולה,אתה רואה שריאולו משתמש במתקפת קרן סולארית,עכשיו שהשמש בתחילת כוחה אין טעם להשתמש במתקפה הזו אך עדיין הוא משתמש בה,הקרן הלבנה-ירוקה מתקרבת אל אברא במהירות.
    "אברא תנסה לשרוד את המתקפה הזאת! תשתמש בדור על חושי על הקרן הסולאקרת! אני בוטח בך !"אניא ומר לאברא.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    המאמן אומר לך:"הבאדו שלך יכול להיות חזק מאוד,הוא היה חלש נגד הבאלבזור שלי בגלל שהוא ניתן לך רק עכשיו נכון,את הבאלבזור שלי קיבלתי ממנהיגת המכון של קנטו שהיא אימנה אותו להיות חזק במיוחד,שמתי לו אבן נצח הוא יותר בכיוון של באלבזור עם יכולות של איווזור".
    אני אומר למאמן: "תודה רבה על הקרב, אני יחזק את הבאדו שלי ואני יהפוך אותו ליותר חזק", אני מחליט ללכת לחפש פוקימון פראי ללהלחם מולו כדי להאמן את באדו וגם אולי לתפוס אותו לשישייה שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"כדי להיזהר פה,המקום הזה מלא באנרגיות אגדיות,שבעה אגדיים נמצאים פה,לא כולל אני,והם:
    רג'יסטיל,רג'ירוק,רג'יאייס,רג'יגיגאס,קיוגר,קרסליה ודארקאי,להתראות" הוא נפרד ממך לפני שאתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי שואלת אותך:"לאיזה צורך אתה צריך אותי" היא שואלת די בעייפות אתה שם לב.

The New World
    צ'רן אומר לך:"המאובן הרוס לגמרי הוא הפך לאבק יחד עם המכונה,אף אחד לא נפגע אך אסור להיות באזור המוזיאון,אנחנו עדיין נמצאים בעיר אורבורג,אתה נמצא במרכז הפוקימונים בגלל שברגע שיצאתי מהחדר שמעתי התמוטטות,התעלפת,יש לך מזל שאני חזק אחרת לא אתה ולא אני היינו יוצאים בזמן ההתפוצצות,אך לצערנו המאובן שלך לא שרד".

KoDakThe
    סניבי מתחיל לזהור בזוהר ירוק,הפוקדע מצפצף:"צמיחה היכולת המיוחדת של סניבי וכול ההתחלתיים מסוג עשב,היכולת נותנת לפוקימון אפשרות לקבל אנרגיה למתקפות עשב".

Uchihe Sasuke
    אתה מגיע לאיפה שאמור להיות הביתן של הספארי אך הביתן אינו שמה,אתה רואה את ארון יוצא מהפוכדור,אתה רואה שהוא דואג מעט,אתה רואה שהוא מתחיל לחפור באדמה.

בר רפאלי
    *איך היא תתפוס את סניזל?
    מריפ שוב שולחת גל הלם שנהדף על ידי ציפורני סניזל החזקה הזו.
    סניזל משתמשת במתקפת רוח סערה שפוגעת במריפ בלי שוב פספוס.

הרוח המתמטקאית
    *לקח לי לקורא חמש פעמים בשביל להבין מה זה "דור על חושי".
    אברא משתמש במתקפת כדור על חושי,אך הוא לא פועל על הקרן הסולארית שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שאברא לא מסוגל לסבול עוד הרבה.

SportMan
    אתה ובאדו ממשיכים בדרככם,אתה רואה מאמן צעיר בעל חליל מנגן לפוקימונים,אתה רואה רוזרייד מסתובב סביבו במעיין ריקוד מתואם למנגינה של מאמנו,אתה רואה שבאדו מסתכל על רוזרייד בהערצה.

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    אתה ובאדו ממשיכים בדרככם,אתה רואה מאמן צעיר בעל חליל מנגן לפוקימונים,אתה רואה רוזרייד מסתובב סביבו במעיין ריקוד מתואם למנגינה של מאמנו,אתה רואה שבאדו מסתכל על רוזרייד בהערצה.
    אני אומר את המאמן הצעיר: "היי, אני רוצה לדעת איך חיזקת את רוזרייד שלך?, כי יש לי את התת תת התפתחות שלו באדו, שהוא מביע הערצה בו, ואני רוצה לדעת איך לחזק אותו, תוכל להגיד לי איך לחזק אותו גם?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2]Naruto Uzuzamaki[B][U][
    The New World
    צ'רן אומר לך:"המאובן הרוס לגמרי הוא הפך לאבק יחד עם המכונה,אף אחד לא נפגע אך אסור להיות באזור המוזיאון,אנחנו עדיין נמצאים בעיר אורבורג,אתה נמצא במרכז הפוקימונים בגלל שברגע שיצאתי מהחדר שמעתי התמוטטות,התעלפת,יש לך מזל שאני חזק אחרת לא אתה ולא אני היינו יוצאים בזמן ההתפוצצות,אך לצערנו המאובן שלך לא שרד".

KoDak[B][U][COLOR=#ff6600.
    אני אומר לצ'רן " באסה עכשיו אף פעם לא היה לי ארודקטייל משלי. באמת חבל. פעם ראשונה שאני מקבל צו הרחקה ממקום כולשהוא. תודה הצלת אותי אני מודה לך מאוד. טוב תגיד כמה זמן אני אמור להשאר במרכז עד שאחלים ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Naruto Uzuzamaki
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים שעל הספינה,אתה רואה שלט כתב שבו כתוב:"ספינה זו אינה מכילה חנות או מרכז פוקימונים,אבל היא מכילה דוג'ו,מרכז אימונים ואזור קרבות מיוחד".

The New World
    אתה רואה שהמכשיר מראה על הצג שלו תמונה של המאובן שלך,אתה רואה שהמאובן מראה התפתחות,המאובן מצמיח לאט מאוד גוף,לאחר כמה דקות של המתנה המכשיר משמיע קול שאומר:"נתוני המאובן אינם הגיוניים".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך המבנה ואתה רואה חדר ארוך מאוד וצר מאוד,אתה מתקדם בו ואתה מגיע לחדר הבא,אתה רואה שגם הוא ארוך וצר אתה ממשיך לדרכו,רק בחדר השלישי אתה רואה מאמן עומד מולך.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"רצפת האימונים היא רצפת קרח שלמה,אם תסדוק אותה זאת אומרת אם תצליח כי הקרח הזה מעורב עם פלדה יצוקה,אם תצליח,אתה,סניבי,אני וסנובר ניפול לתוך האזור התת קרקעי של המחוז.

Uchihe Sasuke
    אתה פותח את היומן של פרופסור וונסון,אתה פותח בעמוד אקראי שהתאריך שלו הוא ה-9.4.1922,הפרופסור כותב:"המשלחת הראשונה למחוז סינו יצאה אתמול,אני פרופסור צ'רלס וונסון השלישי,יצאתי עם עוד שלושה פרופסורים,פרופסור רואן,פרופסור מרסל ופרופסור סיירוס,מין המחקר מראה שאנרגיות מוזרות מאוד נפלטות מההר הגבוה שבמרכז המחוז,אנו קוראים לו 'הר קורונט',מעניין מה נמצא במחוז המסקרן הזה" אתה מדפדף שוב ואתה רואה שהתאריך הוא ה-9.4.1923,ביומן כתוב:"לפני שנה יצאה המשלחת הראשונה,מאז יצאו עוד חמש משלחות,המשלחת השלישית שרובה הצוות של סיירוס נעלמה באזור ימי שצפון מערב המחוז,נראה שסיירוס לא מתרגש מזה,מוזר מאוד,אני חושד בו".

בר רפאלי
    *מה זה הכינוי הזה?!
    זובאט משתמש בחץ רעיל על סניזל אך סניזל מתחמקת במהירות רבה מאוד מחץ הרעל שזובאט שלח אליה,סניזל מגיבה במהירות רבה בעזרת גל קור חזק מאוד שפוגע בזובאט.

Scizor-X
    קרוגאנק מחבק מאוד חזק את הפוכדור שלו אתה מבין שהוא מעדיף להישאר אצלך לעומתו אושווט לוקח את הפוכדור שלו והוא תנועה כאילו הוא מעדיף לשבור את הפוכדור הזה.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והילד מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקדמת אל עברכם,היא שואלת אתכם:"מה קרה ליד שלו?" הילד אומר לה:"ג'וי זה כלום,זה סתם שריטה" האחות ג'וי לוקחת נייר ספיגה וסופגת את הדם,לאחר שהדם נעלם הפצע נראה כאילו לא קרה מעולם,אין שום סימן של פגיעה,הוא אומר לכם:"אמרתי לכם שזה שום דבר".

Tomer44
    טפיג שלך משתמש במתקפת חבטה חזקה במיוחד על 'טדי' הטדיאורסה,אך זה מגיב במתקפת ציפורן תער חזקה במיוחד שפוגעת בטפיג שלך,'טדי' הטדיאורסה משתמש ברוח תער שפוגע בטפיג שלך.

Virus
    *בסדר.
    טרטוויג משתמש במתקפת חבטה שפוגעת ב'שייני' השינקס,אך הוא מגיב במתקפת טעינת חשמל,אחרי זה הוא שולח מתקפת גל חשמל חזק מאוד שפוגע בטרטוויג שלך.

PikaRevolution
    המאמן בעל השינקס אומר לך:"אם אני אנצח השינקס שלי ינצח את הפיפלאפ שלך במהירות,כי אם הפיפלאפ שלך חדש הוא לא יודע מתקפות מים,אך השינקס שלי יודע מתקפות חשמל,מצד שני הסטרלי לא יודע מתקפות חזקות על מים".
    'שיט אני חושב לעצמי סתם פספתי להגיע לאגם הזה' ואני שואל תילד "ילד תגיד אתה יודע איך להגיע לאגם ולור כי האיש הזה שהיה איתי היה אמור להוביל אותי לשם אבל בגלל שהלכתי איתך פספסתי אותו אז תוכל להביא אותי לשם או לדאוג שמישהו יביא אותי לשם?"

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    סניבי מתחיל לזהור בזוהר ירוק,הפוקדע מצפצף:"צמיחה היכולת המיוחדת של סניבי וכול ההתחלתיים מסוג עשב,היכולת נותנת לפוקימון אפשרות לקבל אנרגיה למתקפות עשב".
    "אוקיי..סניבי זה יעזור לנו מאוד אז תנצל את זה! כדור אנרגיה לשמיים ואז תשלח עליו עוד כדור אנרגיה,כדור האנרגיה השני יפוצץ את הראשון ואז ישלחו ממנו כל מיני כדורי אנרגיה וחלקיקי אנרגיה קטנים לכיוון סנובר! לאחר מכן תשתמש בחבטה על סנובר לרגליים ולאחר שתפיל אותו תשתמש בכדור אנרגיה נוסף חזק במיוחד!" אומר לו ואסמן לו שהוא מעולה.

Spoiler ספוילר

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

PikaRevolution
    הילד בעל הסטרלי אומר לך:"שמי ליאו וזה ג'ואי,נעים מאוד עומר" אתה רואה שליאו מאוד ממוקד בתוכנית של ג'ואי,אתה רואה שליאו סוטה מעט מהשביל,ג'ואי אומר לך:"קדימה בוא נמשיך,ליאו יעשה את הדחיפה לילד" אתם מגיעים לפתח העיר ואתם רואים ילד בעל כובע כחול וחולצה אדומה,הוא אומר לכם:"תשלום או קרב" בדיוק אז ליאו קופץ ומפיל את הילד לשיחים,אתה רואה שליאו,וג'ואי מתחילים לרוץ,גם אתה מתחיל לרוץ,בסופו של דבר שלושתכם מגיעים למנהרת אורבורג במהירות.
    "ניכנס?" אשאל אותם ואז אחייך אל פיפלאפ,אחזיר אותו לפוקדור ואומר להם:"אני הולך לאן שאתם הולכים,אבל לא מסוכן בתוך המערה?,אהה בעצם פוקימוני מים כמו פיפלאפ חזקים על פוקימון סלע ואדמה כמו במערות. קדימה!" אומר להם ואם ייכנסו גם אני ואם לא אעקוב אחריהם.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    The New World
    המדען מניח את המאמר שלו בצד לוקח ממך את המאובן מסתכל דרך מיקרוסקופ ומלמל משהו שדומה ל:"חסרה לוחית ההגנה,בלי זה הקרינה של המכשיר הייתה שבורת את המאובן הזה" הוא קם ואומר לך:"לצערי אין מכונה לשחזור מאובנים,אך אני יודע איפה החלק השני".

KoDakThe
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה והוא חובט בה בזנב,סנובר משתמש בידיו כדי להדוף את הכדור,סניבי הודף שוב את הכדור בעזרת הזנב,אתה רואה שסניבי וסנובר "משחקים" יחד מסירות עם כדור אנרגיה שיכול לגרום לשניהם להפסיד.

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך לקרוא בדף של תאריך המוות,אתה רואה שהדיו הפכה משחורה לירוקה,המילים הכתובות על הדף הם:"גיליתי לאן נעלמה המשלחת השלישית,אנשיו של סיירוס המכונים גם 'צוות גאלקטיק' מנסים ליצור עולם חדש,סיירוס מתקרב,יש לו אקדח ביד,זה כנראה היום בו אמות" ואז אתה רואה כתם דם בשאר העמוד.

הרוח המתמטקאית
    אברא מנסה לייצב את עצמו על המים השחורים הגועשים,אתה רואה שהשמש לאט מאוד עולה,אתה רואה שריאולו משתמש במתקפת קרן סולארית,עכשיו שהשמש בתחילת כוחה אין טעם להשתמש במתקפה הזו אך עדיין הוא משתמש בה,הקרן הלבנה-ירוקה מתקרבת אל אברא במהירות.

Scizor-X
    אתה ואושווט יוצאים לחפש באזור העיר פוקימונים,אתה רואה שאושווט מצביע על בניין נמוך מאוד ורחב מאוד,אתה רואה שיש לידו שלט שבו כתוב:"מכון העיר פסטוריה,מכון של מאמנים חזקים במיוחד".

PikaRevolution
    אתה שומע את קולו של המאמן אומר:"יש לי רעיון,היי ג'ואי,זוכר את הבחור הזה בעיר אורבורג,האח של מנהיגת המכון הנוכחית קלייר,זוכר אותו את בילי,הוא עזר לנו להשיג את התג מאחותו לא?" הבחור ששמו ג'ואי מחייך ואומר:"הבנתי לאן אתה חותר,קדימה לעיר אורבורג!".
    "אושוואט,אנחנו צריכים קודם להתאמן לפני שאנחנו הולכים למכון אומר ואחזור לחפש פוקימונים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מתי אני אוכל לתפוס רג'י?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"כדי להיזהר פה,המקום הזה מלא באנרגיות אגדיות,שבעה אגדיים נמצאים פה,לא כולל אני,והם:
    רג'יסטיל,רג'ירוק,רג'יאייס,רג'יגיגאס,קיוגר,קרסליה ודארקאי,להתראות" הוא נפרד ממך לפני שאתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי שואלת אותך:"לאיזה צורך אתה צריך אותי" היא שואלת די בעייפות אתה שם לב.
    "למה את עייפה?" אשאל את האחות ג'וי ואז אוסיף: "אני צריך שתרפאי לי את הפוקימונים שלי בבקשה." ואז אגיד את הפוקדורים שלי במהירות לעבר האחות ג'וי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה מגיע לאיפה שאמור להיות הביתן של הספארי אך הביתן אינו שמה,אתה רואה את ארון יוצא מהפוכדור,אתה רואה שהוא דואג מעט,אתה רואה שהוא מתחיל לחפור באדמה.
    "מה קרה ארון?" אשאל את ארון בזמן שאחפש אותו בבור "למה התחפרת באדמה?ממה אתה כל כך דואג?"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 99 מתוך 102 ראשוןראשון ... 4989979899100101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •