Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 23 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה

קודאק~
    "טוטודייל, פוקימון התנין. פוקימון זה ידוע במתקפות המים שלו, אבל בעיקר הוא אוהב לרקוד כדי להסיח את דעת יריביו" אומר לך הפוקדע.
    סינדיקוויל קופץ קדימה, ונעמד מול טוטודייל "תשתמש במסך עשן, ואז בהתקלה!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שממלא את אזור הקרב וטוטודייל נחנק מעט, לאחר מכן סינדיקוויל מפתיע אותו עם התקלה ודוחף אותו מתוך העשן "השב עם שריטה!" קורא המאמן שלו וטוטודייל שורט את סינדיקוויל, שזועק מעט בכאב "עבור לאקדח מים!" קורא המאמן וטוטודייל יורה אקדח מים שמתקרב לעברו של סינדיקוויל.
    "סינדקוויל תתחמק! אם תראה שאתה לא מצליח תגיב בגחלת על אקדח המים! אחרי זה תשתמש בהתקלה!" אומר לסינדקוויל ואסמן לו שהוא עושה את מהלכיו טוב.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    דור~
    אתה מסתכל על טוטודייל לפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים החוצה. אתה מתחיל להסתובב לך בעיר ואתה רואה חנות פוקימונים גדולה, כמה בתים ואתה מבחין גם באגם מים קטן בדרום העיר.

מור~
    אתה עוצר אדם אקראי שהולך ברחוב ושואל אותו אם הוא יודע למה המכון סגור "מאמן המכון יצא לבדוק לפני כמה ימים מדוע הזרימה של המים נחלשה בזמן האחרון, לא שמעו ממנו אז" אומר לך האיש "אני יכול לספר לך שהוא הלך לבאר הסלופוק שנמצא בצפון מזרח העיר" הוא מוסיף, וממשיך ללכת.

קודאק~
    פתחת את עמוד 10! אתה מקבל מיאו שימתין לך במחשב האישי אצל הפרופסור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדיקוויל מהנהן וממתין לרגע האחרון, ומצליח לחמוק מאקדח המים "שלח לעברו עוד אקדח מים!" קורא המאמן בביטחון, וטוטודייל שולח אקדח מים נוסף שמהיר יותר ופוגע בסינדיקוויל שזועק בכאב. המאמן מחייך "שריטה!" הוא צועק. טוטודייל רץ קדימה ועומד להשתמש בשריטה, אבל סינדיקוויל מפתיע אותו עם התקלה משומקום. שני הפוקימונים פצועים, אולם מצבו של סינדיקוויל גרוע יותר בגלל אקדח המים "בוא נסיים את הקרב. אקדח מים!" קורא המאמן, וטוטודייל שולח אקדח מים שמתקרב במהירות לעבר סינדיקוויל העייף.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אתה מסתכל על טוטודייל לפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים החוצה. אתה מתחיל להסתובב לך בעיר ואתה רואה חנות פוקימונים גדולה, כמה בתים ואתה מבחין גם באגם מים קטן בדרום העיר.
    "המממ..." אני אומר ומביט סביב. "האגם נראה לי מקום מעניין." אני אומר ומתקרב לעברו. כשאגיע אליו, אני אתכופף על ברכיי ואטבול את ידיי במים, בתקווה למצוא חפץ כלשהו, רמיזה רמיזה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. לא ברור בכלל

קודאק~
    פתחת את עמוד 10! אתה מקבל מיאו שימתין לך במחשב האישי אצל הפרופסור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדיקוויל מהנהן וממתין לרגע האחרון, ומצליח לחמוק מאקדח המים "שלח לעברו עוד אקדח מים!" קורא המאמן בביטחון, וטוטודייל שולח אקדח מים נוסף שמהיר יותר ופוגע בסינדיקוויל שזועק בכאב. המאמן מחייך "שריטה!" הוא צועק. טוטודייל רץ קדימה ועומד להשתמש בשריטה, אבל סינדיקוויל מפתיע אותו עם התקלה משומקום. שני הפוקימונים פצועים, אולם מצבו של סינדיקוויל גרוע יותר בגלל אקדח המים "בוא נסיים את הקרב. אקדח מים!" קורא המאמן, וטוטודייל שולח אקדח מים שמתקרב במהירות לעבר סינדיקוויל העייף.
    "סינדקוויל תתחמק מהר!" אומר לו ואסמן לו שיתחמק מהמקום,לאחר מכן אומר "תשתמש במסך עשן! ואז תרוץ אליו בהתקלה!" אומר ואחייך.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידו~
    אתה צועד אל מרכז הפוקימונים ונכנס לתוכו. אתה רואה לובי גדול ומואר ומאמנים שיושבים בו ומדברים, ואתה מבחין גם בדלפק של האחות גו'י לא רחוק ממך. אתה צועד לעבר הדלפק והיא מרימה את מבטה ומסתכלת עליך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים שלך. היא לוקחת את הפוכדורים של סווינאב ופידג'י ומניחה אותם במתקן מאחוריה, המתקן מתחיל לעבוד והפוכדורים שלך זוהרים באור לבן, וכעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "אתה מאמן מתחיל?" היא שואלת אותך.
    ]
    "תודה," אני אומר לה בחיוך ומודה לה לאחר שהיא מחזירה לי את הפוקדורים, "כן, אני מאמן מתחיל." אני עונה לה לאחר השאלה שלה בחיוך קטן.
    'היא מתחילה איתי?' אני חושב לעצמי בחיוך קטן.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    קירליה מגיחה החוצה ונעמדת מוכנה לקרב. אוניקס המבולבל עדיין דופק את ראשו באדמה, ולא מצליח לתקוף בכלל. קירליה משתמשת בעל חושי לכיוון הזובאטים ושלושתם נפגעים מההתקפה, וקירליה מעיפה אותם אחורנית על הקיר. האיש האמצעי מתעצבן "קדימה, תקפו עם צוות כפול!" הוא מצווה, ושלושת הזובאטים משתכפלים כל אחד לעשרה כפילים ו30 זובאטים נמצאים כעת בזירה. בינתיים אתה מבחין שאוניקס חזר לעצמו.
    "תשחררו אותי!" צועק בינתיים האיש שקשור "שקט!" גוער בו אחד מהאנשים ובועט בו.
    "רגע!" אצעק לאיש שקשור ואז אגיד לקירליה ולאוניקס: "על-חושי על כול הזובאטים! ואוניקס תשתחרר מהבילבול ותשתמש בזריקת סלע!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה

מור~
    אתה עוצר אדם אקראי שהולך ברחוב ושואל אותו אם הוא יודע למה המכון סגור "מאמן המכון יצא לבדוק לפני כמה ימים מדוע הזרימה של המים נחלשה בזמן האחרון, לא שמעו ממנו אז" אומר לך האיש "אני יכול לספר לך שהוא הלך לבאר הסלופוק שנמצא בצפון מזרח העיר" הוא מוסיף, וממשיך ללכת.
    "תודה רבה לך אדוני!" אודה לו בנימוס ובלהט רב אצא בריצה אל עבר באר הסלופוק.

8. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה יוצא בריצה אל עבר באר הסלוופוק. לכל אורך הדרך אתה מבחין באפיק הנחל שזורם משם, ואתה רואה שהמים הולכים ונהיים עוד יותר חלשים בכל רגע שאתה מתקרב לעבר הפתח. כעבור כחצי שעה אתה מגיע אל פתח המערה שמובילה לבאר. להפתעתך, אתה שומע רעש קרב מבפנים שמרתיע אותך.

תומר~
    קירליה שולחת על חושי לעבר הזובאטים שבשילוב עם זריקת סלעים של אוניקס פוגעים בהם קשות וגורמים להם להתעלף, מלבד אחד. אותו זובאט מתרומם, ולפתע זוהר באור לבן. הוא גדל וגדל והופך לגולבאט "מצויין! כנף פלדה!" צועק המאמן שלו וגולבאט צולל קדימה עם כנף פלדה, קירליה מתחמק אבל אוניקס סופג מכה, נופל ומתעלף.

עידו~
    WTF? XDDD אתה בן 12
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני מניחה שאתה מתכוון להשתתף בליגת ג'וטו?" שואלת אותך האחות גו'י ואתה מהנהן בראשך לאות חיוב "אם תיתן לי את הפוקדע שלך, אוכל לרשום אותך לליגה" היא אומרת לך "מה אתה אומר?" היא שואלת אותך.

דור~
    אהםלמהלהרוסאהם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד אל עבר אגם המים ואתה מגיע אליו. אתה רואה אגם קטנטן ולא עמוק יחסית (משהו כמו 4 מטרים עומק חח). אתה מתכופף וטובל את ידך במים, נהנה מהם. לפתע, אתה מבחין במשהו שמשתקף בתוכו. אתה מקרב את מבטך אליו, ואתה מבחין בשרשרת ועליה טיפה. אתה מזהה שאלה מים מיסטיים!

קודאק~
    סינדיקוויל המותש מנסה להתחמק ולא מצליח, והמים ממשיכים להתקרב עוד יותר. לפתע, סינדיקוויל מוקף הבזק לבן ומצליח לחמוק במהירות מההתקפה. הוא רץ לעבר טוטודייל, נתקל בו ומעיף אותו אחורנית. טוטודייל מועף ונופל על הקרקע, פצוע קשה "קדימה טוטודייל, תקום! אקדח מים!" צועק המאמן. טוטודייל קם בקושי, אבל לא מצליח לתקוף. סינדיקוויל נעצר, מתנשף. סינדיקוויל למד מתקפה מהירה!

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    קירליה שולחת על חושי לעבר הזובאטים שבשילוב עם זריקת סלעים של אוניקס פוגעים בהם קשות וגורמים להם להתעלף, מלבד אחד. אותו זובאט מתרומם, ולפתע זוהר באור לבן. הוא גדל וגדל והופך לגולבאט "מצויין! כנף פלדה!" צועק המאמן שלו וגולבאט צולל קדימה עם כנף פלדה, קירליה מתחמק אבל אוניקס סופג מכה, נופל ומתעלף.
    "אוניקס תחזור לפוקדור שלך." אגיד ואז אוציא את הפוקדור של אוניקס כדי להחזיר אותו לשם.
    "טוב קירליה הכול תלוי בך! עכשיו תשתמש בעל-חושי לעבר גולבאט ואם הוא מתחמק תשתמש בעלים קסומים!" אגיד בחשש לקירליה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. לא ברור בכלל

קודאק~
    סינדיקוויל המותש מנסה להתחמק ולא מצליח, והמים ממשיכים להתקרב עוד יותר. לפתע, סינדיקוויל מוקף הבזק לבן ומצליח לחמוק במהירות מההתקפה. הוא רץ לעבר טוטודייל, נתקל בו ומעיף אותו אחורנית. טוטודייל מועף ונופל על הקרקע, פצוע קשה "קדימה טוטודייל, תקום! אקדח מים!" צועק המאמן. טוטודייל קם בקושי, אבל לא מצליח לתקוף. סינדיקוויל נעצר, מתנשף. סינדיקוויל למד מתקפה מהירה!
    "יפה מאוד סינדקוויל!" אומר לו ואז אורה עליו "תשתמש במתקפה מהירה! אך אל תפגע בו! אלה תסובב סביב טוטודייל במהירות! נצל את זה שהוא נפל! ואז תוך כדי שאתה מסתובב תשתמש גם בגחלת! כך זה יצור סוג של טורנדו-אש!" אומר לו ואחכה בציפייה שזה יצליח.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה יוצא בריצה אל עבר באר הסלוופוק. לכל אורך הדרך אתה מבחין באפיק הנחל שזורם משם, ואתה רואה שהמים הולכים ונהיים עוד יותר חלשים בכל רגע שאתה מתקרב לעבר הפתח. כעבור כחצי שעה אתה מגיע אל פתח המערה שמובילה לבאר. להפתעתך, אתה שומע רעש קרב מבפנים שמרתיע אותך.
    אוציא את הפוכדור של ספינראק ואאחוז בו בחוזקה ליתר ביטחון תוך כדי שאני נכנס בצעדים דרוכים, איטיים וחרישיים אל תוך המקום, "תהיה מוכן, חבר קטן" אמלמל לעבר ספינראק במעט פחד אך אנסה להתעשת על עצמי.

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אהםלמהלהרוסאהם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד אל עבר אגם המים ואתה מגיע אליו. אתה רואה אגם קטנטן ולא עמוק יחסית (משהו כמו 4 מטרים עומק חח). אתה מתכופף וטובל את ידך במים, נהנה מהם. לפתע, אתה מבחין במשהו שמשתקף בתוכו. אתה מקרב את מבטך אליו, ואתה מבחין בשרשרת ועליה טיפה. אתה מזהה שאלה מים מיסטיים!
    "מגניב!" אני אומר בחיוך ומוציא את השרשרת במהירות. אני קם, ומביט בה. "מים מיסטיים... אולי זה יעזור לטוטודייל!" אני אומר ורץ בחזרה אל המרכז.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [COLOR=#9932cc][B]
    עידו~
    WTF? XDDD אתה בן 12
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני מניחה שאתה מתכוון להשתתף בליגת ג'וטו?" שואלת אותך האחות גו'י ואתה מהנהן בראשך לאות חיוב "אם תיתן לי את הפוקדע שלך, אוכל לרשום אותך לליגה" היא אומרת לך "מה אתה אומר?" היא שואלת אותך.
    ]
    אני תוקף כבר מגיל צעיר!
    ---
    "אני אשמח." אני אומר לה בחיוך ונותן לה את הפוקדע שלי.
    'בטוח היא מתחילה איתי...' אני חושב לעצמי ומראה לה חיוך קטן ומבט סקסי בעיניים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    מור - צטט את ההמשך האחרון שלך מהנושא הקודם (אם תוכל תביא את 2

השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים "שלום! אתה אחד מהמאמנים החדשים?" שואל אותך הבחור ואתה מהנהן בראשך "בוא כנס" הוא אומר לך ואתה נכנס אחריו. הוא מציג את עצמו בתור פרופסור אלם ולוקח אותך אל חדר המעבדה שלו "אתה יכול לבחור מבין 3 פוקימונים - ציקוריטה פוקימון העלה, טוטודייל פוקימון התנין או סינדיקוויל פוקימון החפרפרת. במי תבחר?" הוא פונה אליכם ומציג לפניך את כל 3 הפוקימונים שנראים נרגשים מאוד וכל אחד מנסה להבליט את כוחו.
    אסתכל על שלושתם בחיוך, "החלטה מאוד קשה" אומר לפרופסור ואביט בכל אחד ואחד מהם.
    "אבל כנראה שהגעתי להחלטה" אומר ואחייך חיוך לצ'יקוריטה, "אני אבחר בצ'יקוריטה" אומר לפרופסור בחיוך.

15. משתמש מנוסה
    מגניום מצטרף למשחק :P

סם~
    "בחירה מצויינת! ציקוריטה היא בהחלט פוקימון עשב חזק" אומר לך פרופסור אלם. ציקוריטה קופצת קדימה בשמחה ומתקרבת אלייך "ציקו!" היא קוראת בשמחה.
    "קח גם פוכדורים ופוקדע שישמש אותך להכרת פוקימונים בהם תפגוש" אומר לך אלם ומוסר לך את הציוד. "אני מניח שאתה רוצה להשתתף בליגת ג'וטו, נכון?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך לאישור "המכון שכדאי לך לאתגר ראשון הוא המכון שבעיר ויולט" הוא אומר לך, ואז שולח אותך לדרכך. אתה יוצא החוצה שציקוריטה לצידך.

עידו~
    חח
    ~~~~~~~~~~~~~
    האחות גו'י לוקחת את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב. כעבור שנייה תמונתך מופיעה מאחוריה על הקיר ולידו המילה "מאושר". האחות גו'י מוציאה את הפוקדע החוצה ומשיבה לך "נרשמת בהצלחה" היא אומרת לך בחיוך.

תומר~
    קירליה משתמשת בעל חושי שעף במהירות לעבר גולבאט, אך גולבאט משתכפל והמתקפה פוגעת בשכפול. קירליה משיבה מיד עם עלים קסומים שפוגעים ישירות בגולבאט, והוא נהדף לאחור. לפתע, אתה מבחין במאמן שנכנס אל תוך המערה, מביט בכם בחחש.

מור~
    אתה צועד קדימה בחשש, מכין את עצמך לקרב. כעבור זמן קצר אתה מגיע לאגם קטן. אתה מבחין במכונה גדולה ששואבת ממנו את המים, ולא רחוק ממך מתרחש קרב בין 3 אנשים לבושים בשחור ועל חולצתם הסימן R, אדם זקן ומאמן צעיר כמוך. מאחורי האנשים בשחור ישנו אדם קשור.

דור~
    אתה ממהר חזרה אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה נכנס אל תוך החדר שבו היה טוטודייל, אבל להפתעתך אתה מזהה שהוא לא נמצא במיטה. אתה מחפש אותו ורואה אותו ליד החלון, מביט החוצה. הוא מסתובב שהוא שומע אותך "טוטו.." הוא אומר ומצביע החוצה. הוא רוצה לצאת.

קודאק~
    סינדיקוויל יוצא למתקפה מהירה "תעצור אותו עם אקדח מים!" קורא המאמן שלו. טוטודייל שלוח אקדח מים אבל סינדיקוויל מתחמק, ומקיף אותו במהירות, מוסיף גחלת. נוצרת טבעת אש שפוגעת בטוטודייל, והוא נופל מעולף על הקרקע "עלוב" אומר המאמן ומשיב אותו, נעלם משם תוך רגע.

עמוד 10 מתוך 23 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •