דור~
אתה מסתכל על טוטודייל לפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים החוצה. אתה מתחיל להסתובב לך בעיר ואתה רואה חנות פוקימונים גדולה, כמה בתים ואתה מבחין גם באגם מים קטן בדרום העיר.
מור~
אתה עוצר אדם אקראי שהולך ברחוב ושואל אותו אם הוא יודע למה המכון סגור "מאמן המכון יצא לבדוק לפני כמה ימים מדוע הזרימה של המים נחלשה בזמן האחרון, לא שמעו ממנו אז" אומר לך האיש "אני יכול לספר לך שהוא הלך לבאר הסלופוק שנמצא בצפון מזרח העיר" הוא מוסיף, וממשיך ללכת.
קודאק~
פתחת את עמוד 10! אתה מקבל מיאו שימתין לך במחשב האישי אצל הפרופסור.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סינדיקוויל מהנהן וממתין לרגע האחרון, ומצליח לחמוק מאקדח המים "שלח לעברו עוד אקדח מים!" קורא המאמן בביטחון, וטוטודייל שולח אקדח מים נוסף שמהיר יותר ופוגע בסינדיקוויל שזועק בכאב. המאמן מחייך "שריטה!" הוא צועק. טוטודייל רץ קדימה ועומד להשתמש בשריטה, אבל סינדיקוויל מפתיע אותו עם התקלה משומקום. שני הפוקימונים פצועים, אולם מצבו של סינדיקוויל גרוע יותר בגלל אקדח המים "בוא נסיים את הקרב. אקדח מים!" קורא המאמן, וטוטודייל שולח אקדח מים שמתקרב במהירות לעבר סינדיקוויל העייף.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מור~
אתה יוצא בריצה אל עבר באר הסלוופוק. לכל אורך הדרך אתה מבחין באפיק הנחל שזורם משם, ואתה רואה שהמים הולכים ונהיים עוד יותר חלשים בכל רגע שאתה מתקרב לעבר הפתח. כעבור כחצי שעה אתה מגיע אל פתח המערה שמובילה לבאר. להפתעתך, אתה שומע רעש קרב מבפנים שמרתיע אותך.
תומר~
קירליה שולחת על חושי לעבר הזובאטים שבשילוב עם זריקת סלעים של אוניקס פוגעים בהם קשות וגורמים להם להתעלף, מלבד אחד. אותו זובאט מתרומם, ולפתע זוהר באור לבן. הוא גדל וגדל והופך לגולבאט"מצויין! כנף פלדה!" צועק המאמן שלו וגולבאט צולל קדימה עם כנף פלדה, קירליה מתחמק אבל אוניקס סופג מכה, נופל ומתעלף.
עידו~
WTF? XDDD אתה בן 12
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מניחה שאתה מתכוון להשתתף בליגת ג'וטו?" שואלת אותך האחות גו'י ואתה מהנהן בראשך לאות חיוב "אם תיתן לי את הפוקדע שלך, אוכל לרשום אותך לליגה" היא אומרת לך "מה אתה אומר?" היא שואלת אותך.
דור~
אהםלמהלהרוסאהם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד אל עבר אגם המים ואתה מגיע אליו. אתה רואה אגם קטנטן ולא עמוק יחסית (משהו כמו 4 מטרים עומק חח). אתה מתכופף וטובל את ידך במים, נהנה מהם. לפתע, אתה מבחין במשהו שמשתקף בתוכו. אתה מקרב את מבטך אליו, ואתה מבחין בשרשרת ועליה טיפה. אתה מזהה שאלה מים מיסטיים!
קודאק~
סינדיקוויל המותש מנסה להתחמק ולא מצליח, והמים ממשיכים להתקרב עוד יותר. לפתע, סינדיקוויל מוקף הבזק לבן ומצליח לחמוק במהירות מההתקפה. הוא רץ לעבר טוטודייל, נתקל בו ומעיף אותו אחורנית. טוטודייל מועף ונופל על הקרקע, פצוע קשה "קדימה טוטודייל, תקום! אקדח מים!" צועק המאמן. טוטודייל קם בקושי, אבל לא מצליח לתקוף. סינדיקוויל נעצר, מתנשף. סינדיקוויל למד מתקפה מהירה!
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מגניום מצטרף למשחק :P
סם~
"בחירה מצויינת! ציקוריטה היא בהחלט פוקימון עשב חזק" אומר לך פרופסור אלם. ציקוריטה קופצת קדימה בשמחה ומתקרבת אלייך "ציקו!" היא קוראת בשמחה.
"קח גם פוכדורים ופוקדע שישמש אותך להכרת פוקימונים בהם תפגוש" אומר לך אלם ומוסר לך את הציוד. "אני מניח שאתה רוצה להשתתף בליגת ג'וטו, נכון?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך לאישור "המכון שכדאי לך לאתגר ראשון הוא המכון שבעיר ויולט" הוא אומר לך, ואז שולח אותך לדרכך. אתה יוצא החוצה שציקוריטה לצידך.
עידו~
חח
~~~~~~~~~~~~~
האחות גו'י לוקחת את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב. כעבור שנייה תמונתך מופיעה מאחוריה על הקיר ולידו המילה "מאושר". האחות גו'י מוציאה את הפוקדע החוצה ומשיבה לך "נרשמת בהצלחה" היא אומרת לך בחיוך.
תומר~
קירליה משתמשת בעל חושי שעף במהירות לעבר גולבאט, אך גולבאט משתכפל והמתקפה פוגעת בשכפול. קירליה משיבה מיד עם עלים קסומים שפוגעים ישירות בגולבאט, והוא נהדף לאחור. לפתע, אתה מבחין במאמן שנכנס אל תוך המערה, מביט בכם בחחש.
מור~
אתה צועד קדימה בחשש, מכין את עצמך לקרב. כעבור זמן קצר אתה מגיע לאגם קטן. אתה מבחין במכונה גדולה ששואבת ממנו את המים, ולא רחוק ממך מתרחש קרב בין 3 אנשים לבושים בשחור ועל חולצתם הסימן R, אדם זקן ומאמן צעיר כמוך. מאחורי האנשים בשחור ישנו אדם קשור.
דור~
אתה ממהר חזרה אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה נכנס אל תוך החדר שבו היה טוטודייל, אבל להפתעתך אתה מזהה שהוא לא נמצא במיטה. אתה מחפש אותו ורואה אותו ליד החלון, מביט החוצה. הוא מסתובב שהוא שומע אותך "טוטו.." הוא אומר ומצביע החוצה. הוא רוצה לצאת.
קודאק~
סינדיקוויל יוצא למתקפה מהירה "תעצור אותו עם אקדח מים!" קורא המאמן שלו. טוטודייל שלוח אקדח מים אבל סינדיקוויל מתחמק, ומקיף אותו במהירות, מוסיף גחלת. נוצרת טבעת אש שפוגעת בטוטודייל, והוא נופל מעולף על הקרקע "עלוב" אומר המאמן ומשיב אותו, נעלם משם תוך רגע.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)