Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 285 ראשוןראשון ... 242505152535462102152 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    סטאר נפגע מהעלי טער ומשתמש בכדור צל עוד פעם ועוד פעם ויורה שלושה
    זהירות! כדור צל זאת מתקפה שלוקחת אנרגיה! אם הוא ישתמש בה ברצף יותר מידי זה יחליש אותו מאוד!
    סטאר טיפה טיפה חלש מהכדורי צל, באלבאזור משתמש בעלי טער שמנפצים אחד מהכדורי צל, הוא נפגע מהשלישי ונפגע חצי מהשלישי, לאחר מכן הוא משתמש בשוט גפן שסטאר מתחמק ממנו, באלבאזור המעוצבן מנסה שנית ומעיף אותו לעץ, באלבאזור משתמש בעלי טער לעבר איווי שמתחמק מכמעט כולם אבל נפגע טיפה, באלבאזור יוצא אם דחיפה לעברו

סהר
    מריפ מהנהן, אתם מתחילים ללכת ונהיה חושך רציני, נראה שהאורות נכנסים לאינשהו אבל אתם יודעים בערך איפה הם, "הוט הוט.." נשמע קול שמפחיד אתכם, היער נהיה הרבה יותר מאיים בחושך, אושווט נצמד לרגלך ורועד טיפה מהקור, הוא קופץ על מריפ ונצמד אליו,אתם ממשיכים ללכת ומתחיל להיות טיפה קר ואתה קצת רועד, שלושה כוכבים מאירים למעלה מבעד לעצים וירח גדול

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    סטאר נפגע מהעלי טער ומשתמש בכדור צל עוד פעם ועוד פעם ויורה שלושה
    זהירות! כדור צל זאת מתקפה שלוקחת אנרגיה! אם הוא ישתמש בה ברצף יותר מידי זה יחליש אותו מאוד!
    סטאר טיפה טיפה חלש מהכדורי צל, באלבאזור משתמש בעלי טער שמנפצים אחד מהכדורי צל, הוא נפגע מהשלישי ונפגע חצי מהשלישי, לאחר מכן הוא משתמש בשוט גפן שסטאר מתחמק ממנו, באלבאזור המעוצבן מנסה שנית ומעיף אותו לעץ, באלבאזור משתמש בעלי טער לעבר איווי שמתחמק מכמעט כולם אבל נפגע טיפה, באלבאזור יוצא אם דחיפה לעברו
    אני מסתכל על 'שייני' וחושב:'זה לא קרב נגד מאמן,אם אוציא את 'שייני' לעזרתו של 'סטאר' היא תעזור לו' אני מסתכל עליה ואומר לה:" 'שייני','סטאר' צריך את העזרה שלך,תשתמשי על הבאלבאזור הזה בזנב ברזל!"
    *תעדכני לי את דף הרשומים בבקשה.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    "אוקי אז בוא נוציא את הורסי ובוויזל כי היה שם בריכה אז בוויזל יצור בריכה שתתאים, בגלל שהוא קטן יש לו עוד הזדמנות ללמוד הרבה מתקפות, לאחר מכן נקנה מדבקה ונעשה תהופעה" אמרה בריאנה, והוציאה את בוויזל שיצר בריכה קטנה וכחולה
    עכשיו הורסי ילמד מתקפה המפרס?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הורסי אני בוחר בך!" אני אומר וזורק את הפוכדור של הורסי באוויר "הורסי אנחנו עכשיו נתאמן ביחד אם בריאנה והבוויזל שלה לתחרות הפוקימונים" אני מסביר להורסי שיבין מה קורה "אוקיי בריאנה את מוכנה?" אני שואל אותה

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    אתה רואה שבאיינט מדבר אם בריאנה,
    טייני מושכת אותך לעבר חנות המדבקות ואתם מתחילים להגיע אליה
    "אוקיי טייני, בואי נקנה מדבקות." אני אומר לטייני ונכנס בכוחות עצמי לחנות ואומר למוכר: אוקי, אני צריך בשביל התחרות שלי 2 מדבקות קונפטי אדום, מדבקת פיצוץ ומדבקת כוכב." אני אומר למוכר בהחלטיות תוך כדי שאני מביט בשמחה אל טייני הנרגשת
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    עומר
    אינך יכול להשתמש בשני פוקימונים נגד אחד,
    ומכיוון שסטאר באמצע הקרב אבקש ממך לערוך את ההודעתך ואני יערוך את שלי
    תודה
    תומר
    אתה מוציא את הורסי ולהפתעתך הוא משתמש בבועות ובזנב ברזל, מה שיוצר ניצוצות קטנים
    "מדהים הוא למד לבד זנב ברזל" אמרה בריאנה ואז הוסיפה" אוקי יש לך רעיון לשילובים?" והתחלתה להרגיש שאתה בחוסר אונים
    יואב
    "וואו כול כך הרבה מדבקות?" שאל המוכר "אתה יודע אפשר להשתמש במדבקה אחת שלוש פעמים בתחרות" הוסיף ולקח את כול המדבקות שבחרתה והוסיף את הציפוי כדור הכחולים האלה,"אז מה אתה בוחר?" שאל המוכר

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    מריפ מהנהן, אתם מתחילים ללכת ונהיה חושך רציני, נראה שהאורות נכנסים לאינשהו אבל אתם יודעים בערך איפה הם, "הוט הוט.." נשמע קול שמפחיד אתכם, היער נהיה הרבה יותר מאיים בחושך, אושווט נצמד לרגלך ורועד טיפה מהקור, הוא קופץ על מריפ ונצמד אליו,אתם ממשיכים ללכת ומתחיל להיות טיפה קר ואתה קצת רועד, שלושה כוכבים מאירים למעלה מבעד לעצים וירח גדול
    "ואו איזה חושך!"אגיד לאושווט ומריפ "תגיד מריפ אתה יכול ליצור יותר אור כדי ששאר המריפים יראו אותך ויאירו לנו את הדרך?"אשאל את מריפ 'מה היה ההוט הוט הזה מקודם...'אחשוב לעצמי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

יואב
    "וואו כול כך הרבה מדבקות?" שאל המוכר "אתה יודע אפשר להשתמש במדבקה אחת שלוש פעמים בתחרות" הוסיף ולקח את כול המדבקות שבחרתה והוסיף את הציפוי כדור הכחולים האלה,"אז מה אתה בוחר?" שאל המוכר
    "אוקיי, אני אקח אחת מכל אחת." אני אומר למוכר ואני מחכה שהוא ייתן לי את המדבקות. אחר כך אני הולך חזרה אל בראיינט ובריאנה ואומר להם:" אולי נלך כולנו אל תוך העיר?"

8. משתמש מנוסה
    סהר
    "מר מר מריפ ריפ מריפ מריפ מרי מרי מריפ מר מריפ מר מרי מריפ מריפ מר" |אם לא רואים תאור שלהם אז הם כנראה לא שם כנראה הם נכנסו לתוך החווה| אמר מריפ הוא ניסה לעשות אור יותר חזק וראיתם לפניכם שיח קוצני, עברתם אותו בהצלחה , התחיל להיות ממש קר, "מיי מייטייי!" נשמעה יללה, אושווט כבר נרדם על מריפ מורקרו יצא מהפוקדור שלו, שמח מתמיד, הוא עף לאחד העצים ובגלל צבעו השחור לא ראיתה אותו "מורקרו!" הוא קרא בשמחה, הוא מאוד אהב את היער בחושך, לאומת אושווט שהעדיף את האגם
    יואב
    המוכר לקח שלושה מדבקות ושם אותם ליד הדברים ששמים על הפוקדורים, " כול מדבקה זה 25 אז 75" אמר המוכר ושילמתה לו תכסף הדרוש, טייני הצביעה על מדבקת הכוכבים ועל העטיפה הכחולה והפוקדור שלה, הבנתה שהיא רוצה להראות לך את ההופעה שלה שהתאמנתה אליה ממקודם

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה

יואב
    המוכר לקח שלושה מדבקות ושם אותם ליד הדברים ששמים על הפוקדורים, " כול מדבקה זה 25 אז 75" אמר המוכר ושילמתה לו תכסף הדרוש, טייני הצביעה על מדבקת הכוכבים ועל העטיפה הכחולה והפוקדור שלה, הבנתה שהיא רוצה להראות לך את ההופעה שלה שהתאמנתה אליה ממקודם
    "בסדר טייני. בואי תראי לי. תחזרי טייני!" אני אומר ושם את העטיפה הכחולה על הפוקדור עם המדבקה אחרי זה אני אומר לה:" טייני צאי!"

10. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה שם את מדבקת הכוכבים (זאת שהתאמנתה איתה בהתחלה)
    טייני יוצאת רכובה על כוכב, שמסביבה מלא כוכבים נוספים, הוא יורדת מהכוכב ומשתמשת בעלי טער, העלי טער חותכים את הכוכבים למלא כוכבים קטנים שטסים באוויר, היא משתמשת בריקוד וורדים בחוזקה, שיוצר מלא עלי כותרת וורודים שנופלים משום מקום, היא משתמשת ביום בהיר ומתאמצת מאוד ולבסוף הכוכבים הקטנים בוערים, מה שיוצר מזחה יפיפה של וורוד אדום כתום וזהוב

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה שם את מדבקת הכוכבים (זאת שהתאמנתה איתה בהתחלה)
    טייני יוצאת רכובה על כוכב, שמסביבה מלא כוכבים נוספים, הוא יורדת מהכוכב ומשתמשת בעלי טער, העלי טער חותכים את הכוכבים למלא כוכבים קטנים שטסים באוויר, היא משתמשת בריקוד וורדים בחוזקה, שיוצר מלא עלי כותרת וורודים שנופלים משום מקום, היא משתמשת ביום בהיר ומתאמצת מאוד ולבסוף הכוכבים הקטנים בוערים, מה שיוצר מזחה יפיפה של וורוד אדום כתום וזהוב
    "מצוין טייני! ככה בטוח נזכה בתחרות!" אני אומר לה בעידוד והולך איתה אל בריאנה ובראיינט כדי להציע להם ללכת ביחד אל העיר

12. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה רואה שהם עדיין מתאמנים,
    מעוצבן, אתה מבין שנגמרו לך הפוקדורים!,וגם הבטן שלך מקרקרת ,

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    "מר מר מריפ ריפ מריפ מריפ מרי מרי מריפ מר מריפ מר מרי מריפ מריפ מר" |אם לא רואים תאור שלהם אז הם כנראה לא שם כנראה הם נכנסו לתוך החווה| אמר מריפ הוא ניסה לעשות אור יותר חזק וראיתם לפניכם שיח קוצני, עברתם אותו בהצלחה , התחיל להיות ממש קר, "מיי מייטייי!" נשמעה יללה, אושווט כבר נרדם על מריפ מורקרו יצא מהפוקדור שלו, שמח מתמיד, הוא עף לאחד העצים ובגלל צבעו השחור לא ראיתה אותו "מורקרו!" הוא קרא בשמחה, הוא מאוד אהב את היער בחושך, לאומת אושווט שהעדיף את האגם
    "אוקיי מריפ אנחנו מתקדמים לשם כוון לנו את הדרך!"אגיד למריפ "מורקרו בוא הנה!"אגיד למורקרו "אם תרצה תהיה על הכתף שלי בינתיים"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    סהר
    מורקרו מתיישב על כתפך, ואתה מרגיש קצת יותר חם, למרות שעדין קר לך מאוד,
    מריפ מאיר את הדרך אבל זה לא אור מאוד גדול כי הוא לא מריפ מאוד גדול ,
    אתם מגיעים לקחרת יער קטנה מאוד,
    אתה מסתכל ללמעלה ורואה את כול הכוכבים, ואת הירח,
    אתה מוצא את כוכב הצפון ואת האורסרינג הגדולה, והטדיאולסה הקטן
    אתה מסתכל סביבך ורואה מלא עיניים מנצנצות וכסופות ומאימות מבין העצים, מריפ מתקרב אליך ,מפוחד ומורקרו צווח, "ספירו!" הם קוראים וכמה מתחילים לצאת,

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה רואה שהם עדיין מתאמנים,
    מעוצבן, אתה מבין שנגמרו לך הפוקדורים!,וגם הבטן שלך מקרקרת ,
    "אוקיי, אני אלך לאכול משהו ואז לקנות פוקדורים." אני אומר לעצמי והולך אל העיר ומחפש מסעדות כמו מקדונלס ואחרי שאני אוכל אני הולך לחנות כדי לקנות 3 פוקדורים

עמוד 52 מתוך 285 ראשוןראשון ... 242505152535462102152 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •