Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

~~~
    המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
    המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
    המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
    חג עצמאות שמח! 3>

תומר;
    לגבי הה"פ שלך - אין לי זמן... מצטער, כבר אמרתי לך ): יש לי המון מבחנים בגרויות ומתכונות לעשות, הרי אני מקפיא את המשחק כדי לחסוך זמן.
    ~~~
    גרייבלר משתמש בזריקת סלע, ופוגע בראיצ'ו בקלות.
    פוקימון הברק נפצע בצורה בינונית עד קשה, ומשתמש בזנב ברזל נוסף אך מחטיא כאשר גרייבלר מתכדרר.
    הוא מתגלגל לעבר ראיצ'ו במהירות עצומה, מותיר אחריו שביל של רצפה מרוסקת, ופוגע בראיצ'ו פעם אחר פעם, חמש פעמים.
    ראיצ'ו נראה ממש על סף התעלפות, כשלפתע סמל סרג' זורק לעברו תפוח אכול למחצה, אותו ראיצ'ו אוכל ומקבל אנרגיה.
    גרייבלר מתרגז, ומשתמש ברעידת רשע, מה שגורם לראיצ'ו ליפול על גבו. לצערך, הרעידה הייתה רק בעוצמה 4.
    אז בחופש הגדול תרצה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'גרייבלר תקפוץ גבוה אם תוכל ואז תיפול על ראיצ'ו בגילגול! אתה מסוגל! ואז תשלח מלא אבנים לעברו!' אפקוד בשידור לעבר גרייבלר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    כן, אתה תוכל לקחת פוקימון אחד מהמסע הקודם חוץ מההתחלתי. (: אני אארגן בסוף הסאגה של קנטו פוקימון, לא הכי חלש אבל גם לא הכי חזק, שיתלווה אליכם בג'וטו.
    ~~~
    פירו מחייך, ופורש את כנפיו בעוד עיניו זוהרות באור לבן וחזק שמאיר מעט את המקום.
    השתקפות של היטמונצ'אן מופיעה, והוא משתמש באגרוף מאך על ההיטמונצ'אן המקורי שנפצע בצורה בינונית.
    היטמונצ'אן מזנק לעבר פירו, אגרופו זוהר באור תכלת בוהק, והוא נותן לציפור אגרוף קרח שמפיל אותה על הקרקע, פוצע אותה בחוזקה.
    פירו מנצל את הקירבה הפיזית לפוקימון האגרופן והוא משתמש עליו במתקפת זעם שמרחיקה אותו מספר מטרים ופוגעת בו גם כן חזק, חמש פעמים.
    היטמונצ'אן כעת רץ לעבר פירו באגרוף ברק, ידו מונפת ומוכנה להנחתה.
    מקווה שלא אברה..
    ---------------------------
    "פירו-תעוף מעל היטמונצ'אן ולאחר מכן תצלול אליו במתקפת אס אווירי!" אומר לפירו בתקווה שזה יצליח.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?
    [B]ברנדון;[/B]
    צ'ארמיליון רץ בזיגזאגים לאחר שהוא יוצא מהפוכדור, ובאטרפרי משתמש בעל-קולי (Supersonic) שגורם לצ'ארמיליון ליפול.
    הוא מצליח לשלוח גחלת, אך טופרי המתכת מפספסים והוא שורט את האוויר ברעש מתכתי.
    באטרפרי משתמש בבלבול, וצ'ארמיליון נזרק באוויר ומוטח בקרקע בחוזקה.
    צ'ארמיליון קם במהירות, והולך בצעדי שיכור לעבר באטרפרי, מנסה טופרי מתכת בשנית, אך מפספס שוב כאשר באטרפרי חומק בקלילות.
    "צ'ארמיליון תנסה להתאושש! תחשוב צלול ותנסה לצאת מהבילבול הזה!" אומר לו.
    "לאחר מכן תנסה להשתמש בגחלת! ואחר כך זעם דרקונים!" אומר לו

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
    ~~~
    המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
    המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
    המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
    חג עצמאות שמח! 3>

אלון;
    לגבי הה"פ שלך - תכף ומיד (:
    ~~~
    מבולבל וגאה בטינו הקטן, אתה מביט סביב ורואה את וואלאס בקצה החדר, עדיין ישן, וכמה מיטות לידו סיארה ולונה במיטות סמוכות.
    אתה רואה גם את ברוק ומיסטי, ומאמנים נוספים שספגו פגיעות כלשהן. אתה מזהה בחור צעיר - דרייק בורדר, כעת כבר לא רשע.
    אתה מביט בפניו היפות, ומהרהר לרגע. אתה רואה שהאודיש שלו גם כן שוכב במיטה לידו, פצוע קשה אך במצב יציב.
    אתה מזדקף, ורואה שסיארה התעוררה. היא מחייכת אליך ברכות, כשלפתע היא מבחינה בפוכדור חסר בכיסה.
    "איפה קלאפייבל?" היא שואלת בבהלה. האחות ג'וי מביטה בה. "הוא שלך? הוא יצא קודם מהפוכדור ורץ החוצה..."
    "הוא עוד פעם ברח..." אומרת סיארה ביאוש. לונה מתעוררת גם כן, ואחריה וואלאס. "אנחנו צריכים למצוא את קלאפייבל!" היא אומרת.
    "מוזר לשמוע את קולך," אומרת לונה בחיוך קל וחולמני. "מאוד," אומר וואלאס. אתה מרגיש שגרונך יבש.
    "אוקי..בואו נצא לחפש את קלאפייבל,אני עם וואלאס ואתן זו עם זו.." אומר לשותפיי ומיד אפהק שוב.
    "טוב,יש לי רעיון,צא טרטל!" אומר ואוציא אותו, "תשתמש על ארבעתינו באקדח מים קטן וחלש" אומר ואתכונן לספוג את אקדח המים,"יופי,כשיו אנחנו באמת התעוררנו ובטח אתם כבר לא עייפים,עכשיו בוא נחפש את קלאפייבל,תוציאו את רפלט,ביוטיפלי דריפלון ו-סקיפלום ואני אוציא את פידג'" ולאחר מכן אוציא את פידג' ואלך לחפש איתו,וואלאס ורפלט את קלפייבל.

Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    הראקרוס חוזר ואלקיד מחליף אותו בקרב, נעמד מול ברלום ו-וויגליטאף יחד עם אייביזור.
    הם משלבים כדור אנרגיה עם שוק חשמלי ויוצרים מעין כדור אנרגיה חשמלי, שפוגע בוויגליטאף בחוזקה.
    ברלום לעומת פוקימון הבלון מצליח להתחמק ומשתמש בנגיחה על אלקיד; היכולת של אלקיד הפעם מופעלת, וברלום משתתק, נותר בתנוחה הנגיחה.
    אייביזור שולף גפנים, מרים את ברלום ומטיח אותו בחוזקה בוויגליטאף ושניהם מורעלים. לאט לאט, הם מאבדים אנרגיה.
    השיתוק של ברלום חולף, ושני הפוקימונים משתמשים בניקוז (Giga Drain) וגלגול (Rollout) ופוצעים את אייביזור ואלקיד.
    "אלקיד ואוויזור תשאפו את זה!"אני אומר ומוציא את השיקוי שלי."אני חייב לתת להם איזה עילוי,איזו דחיפה.אבל מה אני יכול לעשות?אני יכול לנסות לעזור להם ללמוד מתקפה,אבל רוב הסיכויים שזה לא יצליח.מצד שני,איזה בררה כבר יש לי?"אני קורא לפוקימונים שלי."אלקיד!תנסה לרכז חשמל לכיוון היד שלך ותתן אגרוף לוויגליטאף!{thunderpunch}איוויזור!תנסה לנצל את האנרגייה של השמש ותרכז אותה אצלך בגוף!אחר כך תירה אותה לכיוון ברלום!{solarbeam]

6. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

סיגל;
    את מוציאה את וורטרטל ומרססת אותו בשיקוי שקיבלת מהאחות ג'וי. הוא נרפא מעט ומחייך.
    את מבחינה שהשיקוי לא בוזבז לגמרי, אלא כמעט ולא בוזבז בכלל, לכן את מרססת גם את מרקרוו וסמוצ'אם ובאטרפרי.
    וורטרטל משתמש בהתקפת רשע על פוקימון הקשת, אך מחטיא. מיילוטיק משיב בזנב פלדה, אך וורטרטל מגן על עצמו.
    הוא שולח אקדח מים, וכך גם מיילוטיק, והם מתנגשים ויוצרים מעין מטר קל שפג תוך רגע.
    "מיילוטיק, פעימת מים!" קוראת מיסטי במהרה, ומיילוטיק שולחת מפיה כדור מים קטן ובוהק שפוגע בחוזקה בוורטרטל.
    הנזק אמנם לא רב, אך את מבחינה שוורטרטל מתבלבל - ציפורים קטנות בצבע צהוב חגות סביב ראשו במעגלים, והוא נראה מסוחרר ושיכור.

תומר;
    בע"ה... (:
    ~~~
    גרייבלר מזנק כמה שהוא יכול באוויר, ומשתמש בגלגול על ראיצ'ו מהגובה.
    הוא פוגע בו פעמיים, אך בפעם השלישית ראיצ'ו מצליף בו בזנב פלדה ומרחיק אותו.
    "חבטת פלדה!" קורא סרג'; ראיצ'ו חובט בגרייבלר (Slam) ובו בזמן זנבו בוער באור כסוף (Iron Tail).
    רעש מתכתי חזק נשמע, וגרייבלר מתגלגל אחורה בחוזקה ונתקע בקיר, מה שגורם לחור להיווצר בו.
    ראיצ'ו רץ לעבר גרייבלר במתקפה מהירה, כמעט מתנגש בו, כשלפתע פוקימון הסלע משלים את הגלגול ורומס את ראיצ'ו.
    הפוקימונים מתנגשים בחוזקה ומיד מתעלפים שניהם. "חזור!" קורא סרג', אך אתה מהיר ממנו.
    אתה בועט בפוכדור שבידו, מרסס אותו ואת הראיצ'ו, ומבחין שפייטון הביסה את מיסטי, ושני נערים נוספים את הקפטן ואת ברוק.
    הסמל סרג' נראה שונה לגמרי, כשלפתע פיצוץ נשמע וחלק גדול מהתקרה מתפורר.
    אתה מרחף באוויר, וכך גם כולם, כשחור תואם נפער ברצפת חדר האוכל העצום.
    אתה מבחין בפוקימון הדרקון הכתום מרוסק ומובס על הקרקע, ומעליו שני מאמנים, האחד דרייק בורדר ומולו מאמן עם שיער אדום קוצני שרכוב על דראגונייר.
    הוא שולף תרסיס סגול, ומרסס את דרייק בורדר שלפתע נופל על הקרקע, ומושך איתו את המאמן.
    הם נופלים שניהם על דרגונייט, כשהשיקוי עף מידיו של הבחור ומתנפץ על הקרקע, מתנדף באוויר.
    אתה מרגיש תחושת יובש בגרון, וכבדות בגוף; אתה נופל גם כן, ומרגיש שפניך נמחצות על הרצפה - אפך, פיך ועיניך חזרו.
    אתה שומע חבטות דומות ומבין שהשאר נפלו גם כן, ומיד אתה מתעלף.
    ...
    אתה מתעורר במרכז הפוקימונים של העיר ורמיליון, כך אתה מנחש לפחות ממדי האחות ג'וי שבחדר הגדול בו אתה מתעורר.
    "התעוררת." אומרת האחות בחיוך ומניחה על מצחך מגבת רטובה.
    אתה רואה על כונית ליד מיטתך את כל חפציך, וביניהם חפץ אחד חדש - תג הרעם.

עמית;
    למה אתה לא משתמש בו? שיתפתח כבר...
    ~~~
    פירו מרחף מעל פוקימון הלוחם וצולל לעברו באס אווירי שמביס אותו באחת.
    אתה מרסס אותו ואת המאמן שלו, ורואה שברוק ומיסטי הובסו, והודבקו ברשע.
    מאמני הקראטה, פוקימוני הלחימה וברוק מתרחקים, ומיסטי מתקרבת אליך בריצה, פוכדור מונף באוויר.
    פירו מגן עליך כשהוא מרחיק אותה במשב רוח מכנפיו, ונעמד בינה לבינך כחוצץ.
    "פירו!" הוא צווח באיום, כשמיסטי שולחת מיילוטיק לקרב. הוא יורה קרן קרח, ופירו מצליח להתחמק בשנייה האחרונה.

ברנדון;
    צ'ארמיליון מביט בבאטרפרי, צובר זעם בליבו, אך הבלבול מונע ממנו לפגוע בו בגחלת.
    הוא פוגע במקום זאת בקרקע מתחת לבאטרפרי, כשלפתע קבוצת דשא קטנה עולה בלהבות ועפה באוויר.
    הלהבות פוגעות בבאטרפרי, וצ'ארמיליון מנער את ראשו ומתנער מהבלבול.
    באטרפרי הקטן עולה בלהבות, וצווח בכאב כאשר צ'ארמיליון פוגע בו חזיתית בזעם דרקונים.
    פוקימון הפרפר העל חושי נוחת על הקרקע, ומתעלף. הוא מוחזר לפוכדור, ופוקימון סרטן בצבע אדום מתקרב לצ'ארמיליון.
    הוא משתמש בקרן בועות רשע ופוגע בחוזקה בצ'ארמיליון.

אלון;
    אתם יוצאים מהמרכז, ו-וורטרטל דואג שתתרעננו באמצעות אקדח מים חלוש.
    יחד עם וואלאס, פידג' וראפלט אתה הולך לדרום העיר בעוד לונה, סיארה, ביוטיפליי, מנטייק וסקיפליום הולכים צפונה.
    אתה מסתובב בסביבות הנמל, ורואה שספינת הפאר מרוסקת לחלוטין ומטופלת על ידי צוות מלחים.
    אתה מבחין בבחור צעיר לבוש חולצה סגולה ושיערו המתולתל והחום מתבדר ברוח הים הקלה.
    לצידו אתה רואה פוקימון קטן בצבע כחול כהה, אוזניו זקופות. הם מביטים בך ובוואלאס מרחוק.

נועם;
    אתה מרסס את השיקוי על שני הפוקימונים שלך והם נרפאים במהרה.
    אלקיד ואייביזור מתרכזים בהוראות שלך, ולבסוף מנסים לתקוף.
    אייביזור זוהר באור לבן ובוהק, אך במקום קרן סולארית מה שהוא מצליח ליצור זה כדור אנרגיה בלבד.
    מיד לאחר מכן, אלקיד ממקד חשמל באגרופו ופוגע בוויגליטאף בזמן שברלום סופג את כדור האנרגיה.
    וויגליטאף מתעלף, וברלום נפצע בצורה בינונית. אתה מרסס את וויגליטאף, ובינתיים ברלום תוקף את אלקיד.
    אייביזור מגן עליו, ומצליח להשתמש במתקפה חדשה - קליע זרע! (Bullet Seed)
    ברלום נפצע קשה, על אף חיסרון הסוגים, ומתעלף גם כן. אתה מרסס גם אותו ולאחר מכן את המאמנת, שמתרחקת ומביסה מאמני רשע.
    "מצוין!" אומרת ג'סיקה בחיוך, בזמן שאתה נתקל בבחור רשע נוסף, ולצידו צ'אטוט רשע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

7. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

תומר;
    בע"ה... (:
    ~~~
    גרייבלר מזנק כמה שהוא יכול באוויר, ומשתמש בגלגול על ראיצ'ו מהגובה.
    הוא פוגע בו פעמיים, אך בפעם השלישית ראיצ'ו מצליף בו בזנב פלדה ומרחיק אותו.
    "חבטת פלדה!" קורא סרג'; ראיצ'ו חובט בגרייבלר (Slam) ובו בזמן זנבו בוער באור כסוף (Iron Tail).
    רעש מתכתי חזק נשמע, וגרייבלר מתגלגל אחורה בחוזקה ונתקע בקיר, מה שגורם לחור להיווצר בו.
    ראיצ'ו רץ לעבר גרייבלר במתקפה מהירה, כמעט מתנגש בו, כשלפתע פוקימון הסלע משלים את הגלגול ורומס את ראיצ'ו.
    הפוקימונים מתנגשים בחוזקה ומיד מתעלפים שניהם. "חזור!" קורא סרג', אך אתה מהיר ממנו.
    אתה בועט בפוכדור שבידו, מרסס אותו ואת הראיצ'ו, ומבחין שפייטון הביסה את מיסטי, ושני נערים נוספים את הקפטן ואת ברוק.
    הסמל סרג' נראה שונה לגמרי, כשלפתע פיצוץ נשמע וחלק גדול מהתקרה מתפורר.
    אתה מרחף באוויר, וכך גם כולם, כשחור תואם נפער ברצפת חדר האוכל העצום.
    אתה מבחין בפוקימון הדרקון הכתום מרוסק ומובס על הקרקע, ומעליו שני מאמנים, האחד דרייק בורדר ומולו מאמן עם שיער אדום קוצני שרכוב על דראגונייר.
    הוא שולף תרסיס סגול, ומרסס את דרייק בורדר שלפתע נופל על הקרקע, ומושך איתו את המאמן.
    הם נופלים שניהם על דרגונייט, כשהשיקוי עף מידיו של הבחור ומתנפץ על הקרקע, מתנדף באוויר.
    אתה מרגיש תחושת יובש בגרון, וכבדות בגוף; אתה נופל גם כן, ומרגיש שפניך נמחצות על הרצפה - אפך, פיך ועיניך חזרו.
    אתה שומע חבטות דומות ומבין שהשאר נפלו גם כן, ומיד אתה מתעלף.
    ...
    אתה מתעורר במרכז הפוקימונים של העיר ורמיליון, כך אתה מנחש לפחות ממדי האחות ג'וי שבחדר הגדול בו אתה מתעורר.
    "התעוררת." אומרת האחות בחיוך ומניחה על מצחך מגבת רטובה.
    אתה רואה על כונית ליד מיטתך את כל חפציך, וביניהם חפץ אחד חדש - תג הרעם.
    מה?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "מה קרה לי?" אשאל את האחות ג'וי ואז אחרי שהיא תענה לי, אקום, אלך לשותפה שלי ואמשיך איתה במסע לעיר עם המכון הרביעי.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

תומר;
    בעזרת השם.
    ~~~
    "הרוע נעלם," היא מסבירה. "וחזרת לקדמותך. ניצלת מהספינה ההרוסה." היא מסבירה.
    אתה מודה לה, ואוסף את חפציך. אתה מעיר את פייטון ממיטתה הסמוכה, ויחד אתם יוצאים החוצה.
    אתה מגיע החוצה, ורואה בחור צעיר משקיף עליך ועל פייטון מרחוק, לצידו פוקימון קטן ושמנמן.
    הוא מתחיל להתקרב אליך. "מי זה?.." ממלמלת פייטון בשקט. מוזר לך לשמוע את קולה.
    "צהריים טובים," הוא אומר בקול מנומס כשהוא מתקרב מספיק. "אני ביל. הבחנתי שאתם מאמני פוקימונים."
    "נכון." עונה פייטון. "אז?" היא שואלת. ביל מחייך בחיוך. "אני המצאתי את טכנולוגיית אחסון הפוקימונים." הוא מסביר.
    הוא מציג בפניכם מכשיר קטן דמוי איי-פאד, צבעו תכלת, ומסביר, "זה המאחסן." הוא מציג אותו בפניכם.
    "תפקיד המאחסן הוא לשמור פוקימונים שאין להם מקום בצוות שלכם," הוא מסביר. "במקרה שלכם, חיבור לפוקדקס יעביר את הפוקימונים לחווה של הפרופסור אוק."
    "ואתם, כיוון שאתם מאמנים צעירים, תקבלו אחד כזה בחינם." הוא אומר בחיוך ומושיט לך את המכשיר ולפייטון אחד זהה.
    אתה מדליק אותו בלחיצת כפתור, ואתה רואה כיתוב, "Bill's Storage System" (מערכת האחסון של ביל).
    אתה רואה שלוש אופציות - אחסון פוקימון, לקיחת פוקימון, והחלפה.
    "תודה רבה..." אומרת פייטון בחיוך. המכשיר מקפיץ שאלה - האם אתה תומר, בעל הפוקדקס? אתה בוחר באפשרות כן, והפוקדקס שלך מצפצף פעמיים ומתסנכרן עם המכשיר.
    "ובכן, לא אטריד אתכם יותר מדיי." אומר ביל בחיוך. "להתראות!" הוא אומר, ומתרחק יחד עם מאנצ'לקס שלו.
    "נמשיך?" שואלת פייטון בשמחה, ואתם ממשיכים לעבר פתח של מנהרה עצומה במזרח העיר, שמובילה צפונה.
    "מנהרת הדיגלטים," מקריאה פייטון מתוך שלט עץ ליד הפתח.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

תומר;
    בעזרת השם.
    ~~~
    "הרוע נעלם," היא מסבירה. "וחזרת לקדמותך. ניצלת מהספינה ההרוסה." היא מסבירה.
    אתה מודה לה, ואוסף את חפציך. אתה מעיר את פייטון ממיטתה הסמוכה, ויחד אתם יוצאים החוצה.
    אתה מגיע החוצה, ורואה בחור צעיר משקיף עליך ועל פייטון מרחוק, לצידו פוקימון קטן ושמנמן.
    הוא מתחיל להתקרב אליך. "מי זה?.." ממלמלת פייטון בשקט. מוזר לך לשמוע את קולה.
    "צהריים טובים," הוא אומר בקול מנומס כשהוא מתקרב מספיק. "אני ביל. הבחנתי שאתם מאמני פוקימונים."
    "נכון." עונה פייטון. "אז?" היא שואלת. ביל מחייך בחיוך. "אני המצאתי את טכנולוגיית אחסון הפוקימונים." הוא מסביר.
    הוא מציג בפניכם מכשיר קטן דמוי איי-פאד, צבעו תכלת, ומסביר, "זה המאחסן." הוא מציג אותו בפניכם.
    "תפקיד המאחסן הוא לשמור פוקימונים שאין להם מקום בצוות שלכם," הוא מסביר. "במקרה שלכם, חיבור לפוקדקס יעביר את הפוקימונים לחווה של הפרופסור אוק."
    "ואתם, כיוון שאתם מאמנים צעירים, תקבלו אחד כזה בחינם." הוא אומר בחיוך ומושיט לך את המכשיר ולפייטון אחד זהה.
    אתה מדליק אותו בלחיצת כפתור, ואתה רואה כיתוב, "Bill's Storage System" (מערכת האחסון של ביל).
    אתה רואה שלוש אופציות - אחסון פוקימון, לקיחת פוקימון, והחלפה.
    "תודה רבה..." אומרת פייטון בחיוך. המכשיר מקפיץ שאלה - האם אתה תומר, בעל הפוקדקס? אתה בוחר באפשרות כן, והפוקדקס שלך מצפצף פעמיים ומתסנכרן עם המכשיר.
    "ובכן, לא אטריד אתכם יותר מדיי." אומר ביל בחיוך. "להתראות!" הוא אומר, ומתרחק יחד עם מאנצ'לקס שלו.
    "נמשיך?" שואלת פייטון בשמחה, ואתם ממשיכים לעבר פתח של מנהרה עצומה במזרח העיר, שמובילה צפונה.
    "מנהרת הדיגלטים," מקריאה פייטון מתוך שלט עץ ליד הפתח.
    אוקיי.
    ואפשר שיהיה לי רומן איתה?
    ואני יכול לאמץ את החתימה של בריטני ספירס?

~~~~~~~~~~~
    "יופי," אומר "מקום לאימונים" אוסיף בחיבה ואז אגיש את ידי לפייטון תוך כדי הכניסה לתוך מנהרת הדיגלטים.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 05-10-2011 בשעה 09:19 PM

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

סיגל;
    את מוציאה את וורטרטל ומרססת אותו בשיקוי שקיבלת מהאחות ג'וי. הוא נרפא מעט ומחייך.
    את מבחינה שהשיקוי לא בוזבז לגמרי, אלא כמעט ולא בוזבז בכלל, לכן את מרססת גם את מרקרוו וסמוצ'אם ובאטרפרי.
    וורטרטל משתמש בהתקפת רשע על פוקימון הקשת, אך מחטיא. מיילוטיק משיב בזנב פלדה, אך וורטרטל מגן על עצמו.
    הוא שולח אקדח מים, וכך גם מיילוטיק, והם מתנגשים ויוצרים מעין מטר קל שפג תוך רגע.
    "מיילוטיק, פעימת מים!" קוראת מיסטי במהרה, ומיילוטיק שולחת מפיה כדור מים קטן ובוהק שפוגע בחוזקה בוורטרטל.
    הנזק אמנם לא רב, אך את מבחינה שוורטרטל מתבלבל - ציפורים קטנות בצבע צהוב חגות סביב ראשו במעגלים, והוא נראה מסוחרר ושיכור.
    []
    "אוקי וורטלטל בוא לכן סמוצ'אם בילבול ואז אבקת רשע על מילוטיק! אם היא תוקפת תשתמשי אליה בשיר רשע ואז אבקת שלג! אם הקרח נמס אז בלבול אל המים ותעיפי אותו אליה! מורקרו ובאטרפרי תעזרו לסמוצ'אם ותלחמו מול השאר בהתקפת רשע על אחד מהם (לא יודעת מי..) ונשיכת חרק באטרפרי ועל השני בצל לילה וערפל מורקרו" אני משדרת לפוקימונים שלי בלחץ

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

תמיר;
    בשבילך עד חצי המשחק!#E$%^$^
    ~~~
    וורטרטל שולח זרם בועות לעבר אספאון ופוגע בה, ו-וורטרטל מדלג על שלב החסימה ותוקף.
    הוא נושך את אספאון בחוזקה והחתול הסגלגל מתעלף באחת, ויחד איתו גם אמבריאון שסופג בעיטת מספרת אחרונה.
    אתה מרסס את שני הפוקימונים והמאמנת, ואתה וג'ון פוגשים בחור צעיר עם גובע קש, מוקף בארבעה פוקימוני חרק. פרינפלאפ ומדיטייט מטפלים בבידריל ופיינקו.
    מולך נותרים ווירליפיד ו-ונונאט, והם מזדרזים לתקוף את וורטרטל בנשיכת חרק, אך הוא מתחמק.

.
    "שניים על אחד?! מאוד לא הוגן. קדימה ארון, החוצה!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה שיעזור לוורטלטל "השתמשו בסיחרור מהיר ובדחפור!" אני מצווה על שניהם ומצביע לעבר פוקימוני החרק.

12. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ברנדון;[/B]
    צ'ארמיליון מביט בבאטרפרי, צובר זעם בליבו, אך הבלבול מונע ממנו לפגוע בו בגחלת.
    הוא פוגע במקום זאת בקרקע מתחת לבאטרפרי, כשלפתע קבוצת דשא קטנה עולה בלהבות ועפה באוויר.
    הלהבות פוגעות בבאטרפרי, וצ'ארמיליון מנער את ראשו ומתנער מהבלבול.
    באטרפרי הקטן עולה בלהבות, וצווח בכאב כאשר צ'ארמיליון פוגע בו חזיתית בזעם דרקונים.
    פוקימון הפרפר העל חושי נוחת על הקרקע, ומתעלף. הוא מוחזר לפוכדור, ופוקימון סרטן בצבע אדום מתקרב לצ'ארמיליון.
    הוא משתמש בקרן בועות רשע ופוגע בחוזקה בצ'ארמיליון.
    "צ'ארמיליון חזור תנוח" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
    "פיקאצ'ו הגיע תורך שוב" אומר לה ואסמן לה להתכונן להילחם.
    "פיקאצ'ו תשתמשי במתקפה מהירה! לאחר מכן מכת ברק!" אומר לה

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    חג עצמאות שמח! 3>

אלון;
    אתם יוצאים מהמרכז, ו-וורטרטל דואג שתתרעננו באמצעות אקדח מים חלוש.
    יחד עם וואלאס, פידג' וראפלט אתה הולך לדרום העיר בעוד לונה, סיארה, ביוטיפליי, מנטייק וסקיפליום הולכים צפונה.
    אתה מסתובב בסביבות הנמל, ורואה שספינת הפאר מרוסקת לחלוטין ומטופלת על ידי צוות מלחים.
    אתה מבחין בבחור צעיר לבוש חולצה סגולה ושיערו המתולתל והחום מתבדר ברוח הים הקלה.
    לצידו אתה רואה פוקימון קטן בצבע כחול כהה, אוזניו זקופות. הם מביטים בך ובוואלאס מרחוק.

"וואלאס,תמשיך לחפש,אני רוצה לברר משהו" אומר לו ואתקדם לעבר האיש.
    "סלח לי..מי אתה?" אשאל אותו ואז אומר "מה אתה עושה פה? לי קוראים קודק..אני עומד להיות המאמן החזק בכל הזמנים!"

Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מרסס את השיקוי על שני הפוקימונים שלך והם נרפאים במהרה.
    אלקיד ואייביזור מתרכזים בהוראות שלך, ולבסוף מנסים לתקוף.
    אייביזור זוהר באור לבן ובוהק, אך במקום קרן סולארית מה שהוא מצליח ליצור זה כדור אנרגיה בלבד.
    מיד לאחר מכן, אלקיד ממקד חשמל באגרופו ופוגע בוויגליטאף בזמן שברלום סופג את כדור האנרגיה.
    וויגליטאף מתעלף, וברלום נפצע בצורה בינונית. אתה מרסס את וויגליטאף, ובינתיים ברלום תוקף את אלקיד.
    אייביזור מגן עליו, ומצליח להשתמש במתקפה חדשה - קליע זרע! (Bullet Seed)
    ברלום נפצע קשה, על אף חיסרון הסוגים, ומתעלף גם כן. אתה מרסס גם אותו ולאחר מכן את המאמנת, שמתרחקת ומביסה מאמני רשע.
    "מצוין!" אומרת ג'סיקה בחיוך, בזמן שאתה נתקל בבחור רשע נוסף, ולצידו צ'אטוט רשע.
    "טוב,ג'סיקה!אנחנו חייבים להמשיך להילחם!"אני אומר לג'סיקה ואז פונה לאיוויזור."איוויזור,מצוין!למדת מתקפה!עכשיו,אלקיד תחזור!"אני אומר ומחזיר את אלקיד לפוקדור."עכשיו,איוויזור!אנחנו ממשיכים!תשתמש בקליע זרע ואז בכדור אנרגיה!"

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 33
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 9
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>
    דוד;
    אני שמח שאתה חושב ככה, זאת מחמאה גדולה, אבל אני לא יכול להמשיך ככה כשאתה בקושי זז... \:
    ~~~
    אתה מוציא את הנוגדן ומביט במאמנת, מבין שהיא רעה. אתה מנסה לרסס את המגקרגו הרעים שלה אך הם לא מעולפים ולכן זה לא אפקטיבי.
    "צא, סטאריו!" אומרת רובין ומוציא את סטאריו, שנעמד לצד פוניטה.
    אקדח מים נורה לעבר מגקרגו אחד ופוצע אותו אנושות, בעוד פוניטה משתמש בבעיטה כפולה ומסב נזק רב גם כן.
    שני המגקרגו משיבים במפולת סלעים, אך מחטיאים. "תמצא מישהו אחר להביס," אומרת רובין. "אני כבר אטפל בה..."
    "100%" אני אומר ומרים את אגודלי כמאשר את דבריה. אני מסתובב אל בידריל "בוא אחרי"
    אני אומר לו ורץ אל אחד המאמנים הרשעים שנמצאים באיזור "קדימה בידריל, מחט תאומים"
    אני אומר לו ומצביע על המאמן תוך כדי ריצה, אוחז את התרסיס בידי הימנית, קרוב למותניי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 83 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •