Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 68 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    מאוכזב, אתה מחזיר את נאזליף לפוקדור שלו ומיד מתחיל להסתובב ברחבי העיירה, מחפש האם יש מכון פוקימונים בעיר שתוכל לאתגר. עוברות דקות ספורות של חיפושים, ואתה כבר מרגיש שהלכת את רוב העיירה ואינך מוצא כאן מכון.
    ---
    למה מכון? למה אתה לא משתגר למקום כלשהו כדי להמשיך במשימה?

יואב:
    חשבתי על זה, אולי בהמשך.
    ---
    אתה משתגר אל המפקדה הראשית שבספינת האוויר, ואתה הולך אל החדר הקטן שלך בקומה השניה של הספינה. אתה מגיע אל החדר, שהוא חדר די פשוט עם מקלחת, מיטה, מחשב ומעט ריהוט. אתה מיד מוותר על מקלחת ועל הכל והולך לישון לאחר היום המעייף שהיה לך. לאחר כמה שעות, אתה קם ואתה רואה שהשעה היא 8:23. אתה מתארגן חזרה להמשיך במשימה, ואתה משתגר שוב חזרה אל מערת צ'ארג'סטון, ואתה מגיע אל הכניסה למערה שוב.

תומר:
    אתה נכנס אל המרכז שהוא די גדול, ואתה רואה את האח ג'ון ולצידו האפיני חמודה שעוזרת ללקוחות. אתה ניגש אליו ומבקש ממנו לרפא את הפוקימונים שלך, והוא עונה בחיוב בשמחה והאפיני לוקחת את הפוקדורים שלך, ותוך כמה דקות מחזירה לך אותם עם חיוך. אתה מבקש גם מקום לינה מהאח ג'ון, "כן, נשאר לנו בדיוק חדר אחרון," הוא אומר בחיוך ומגיש לך מפתח שכתוב עליו 35, "תעלה במדרגות, תמשיך במסדרון עד הסוף. אתה בחדר 35." הוא אומר בחיוך וניגש לטפל בלקוח. אתה הולך לפי הוראותיו, והולך אל חדר 35 שהוא ממש בסוף המסדרון. אתה נכנס ונפתח לפניך חדר די גדול ומפואר, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה, מחשב ואפילו מקרר קטן.

קודק:
    אתה שואל את פאנסיר לגבי מדען באיזור, אך נראה שהוא מתעלם ממך. אתה כועס מעט, ואתה מיד מצווה על בויזל לתקוף באקדח מים מפתיע את פאנסיר שנפגע קשה ונופל על אחד הסלעים. פאנסיר מתעצבן מאוד, ותוקף מיד בשריטה חזקה את בויזל וגם בויזל נופל לאחור נפצע. אתה שם לב שכבר מתחיל להחשיך.

דור:
    O_o
    ---
    אתה מקלל אותה בקללה המוזרה שלך, ואז מוציא לשון ומפליק לעצמך בתחת לכיוונה, והיא מביטה בך במבט תמוה מאוד, "תגיד לי אתה שפוי?" היא שואלת בבלבול ומרימה גבה. ווינד יוצא ותוקף במתקפת כנף את קרוקונאו, "תתחמק!" צועקת סלינה, ומיד קרוקונאו קופץ הצידה ומצליח להתחמק מהמתקפה של ווינד, אך ווינד לא מוותר ומשתמש באס אווירי על קרוקונאו, "תהדוף אותו עם אקדח מים!" צועקת סלינה בכעס, ורגע לפני שווינד פוגע בקרוקונאו, הוא שולח אקדח מים חזק שמעיף את ווינד וגורם לו להתרסק על הקרקע, "עכשיו תוסיף זעם!" צועקת סלינה, ומיד קרוקונאו רץ, זועם מתמיד, לעבר ווינד אשר עדיין על הקרקע.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    מאוכזב, אתה מחזיר את נאזליף לפוקדור שלו ומיד מתחיל להסתובב ברחבי העיירה, מחפש האם יש מכון פוקימונים בעיר שתוכל לאתגר. עוברות דקות ספורות של חיפושים, ואתה כבר מרגיש שהלכת את רוב העיירה ואינך מוצא כאן מכון.
    ---
    למה מכון? למה אתה לא משתגר למקום כלשהו כדי להמשיך במשימה?
    סתם התחשק לי אבל עכשיו אמשיך לחפש במקום אחר. דרך אגב תוכל לשים במשחק את המקומות שבהם צריך לחפש את קולניס. כי זה קצת מעצבן לדדפף בין העמ' של המשחק עד שלמצוא איפה כתוב על האיונט.
    ------------------------------------------------------------------
    אני אומר " אוף איזה באסה ". לאחר מכן אני אשתגר לעבר מערת צ'ארג'סטון שבאנובה ואתחיל לחפש שם את פרוסור קולניס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ליאור:
    יש קישור בעמוד הראשון, בלוגו של האיוונט.
    אבל אם זה עדיין ממש לא נוח אין בעיה רק תגיד.
    ---
    מבואס, אתה משתגר אל מערת צ'ארג'סטון בתקווה ששם תמצא את פרופסור קולינס, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל הפתח למערה, ואתה רואה שהמערה היא גדולה מאוד ודי מוזרה - האדמה והסלעים בה הם בצבע כחול-אפור, ואתה רואה כמה סלעים מרחפים ומידי פעם ניצוצות ברקים פה ושם. אתה מתחיל לחפש במערת צ'ארג'סטון רמזים למציאת הפרופסור, כשלפתע אתה רואה על האדמה לצד אחד הסלעים מין בד בצבע לבן, ועליו כתובה בגדול האות V בצבע סגול.
    Ido

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh

תומר:
    אתה נכנס אל המרכז שהוא די גדול, ואתה רואה את האח ג'ון ולצידו האפיני חמודה שעוזרת ללקוחות. אתה ניגש אליו ומבקש ממנו לרפא את הפוקימונים שלך, והוא עונה בחיוב בשמחה והאפיני לוקחת את הפוקדורים שלך, ותוך כמה דקות מחזירה לך אותם עם חיוך. אתה מבקש גם מקום לינה מהאח ג'ון, "כן, נשאר לנו בדיוק חדר אחרון," הוא אומר בחיוך ומגיש לך מפתח שכתוב עליו 35, "תעלה במדרגות, תמשיך במסדרון עד הסוף. אתה בחדר 35." הוא אומר בחיוך וניגש לטפל בלקוח. אתה הולך לפי הוראותיו, והולך אל חדר 35 שהוא ממש בסוף המסדרון. אתה נכנס ונפתח לפניך חדר די גדול ומפואר, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה, מחשב ואפילו מקרר קטן.
    אני אתקלח במהירות ואז אלך לישון במהירות כדי להתחיל את החיפושים במערת אורבורג

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    ליאור:
    יש קישור בעמוד הראשון, בלוגו של האיוונט.
    אבל אם זה עדיין ממש לא נוח אין בעיה רק תגיד.
    ---
    מבואס, אתה משתגר אל מערת צ'ארג'סטון בתקווה ששם תמצא את פרופסור קולינס, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל הפתח למערה, ואתה רואה שהמערה היא גדולה מאוד ודי מוזרה - האדמה והסלעים בה הם בצבע כחול-אפור, ואתה רואה כמה סלעים מרחפים ומידי פעם ניצוצות ברקים פה ושם. אתה מתחיל לחפש במערת צ'ארג'סטון רמזים למציאת הפרופסור, כשלפתע אתה רואה על האדמה לצד אחד הסלעים מין בד בצבע לבן, ועליו כתובה בגדול האות V בצבע סגול.
    לא שמתי לב לזה,תשאיר זה נוח
    ----------------------------------------------------
    אני חושב לעצמי' כנראה שהגעתי לאחד המחובאים של צוות ונום.יש סיכוי שאכן פרוסור קולניס נמצא פה '. אני ממשיך להתקדם במערה אחר חיפוש הפרופסור קולניס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה שואל את פאנסיר לגבי מדען באיזור, אך נראה שהוא מתעלם ממך. אתה כועס מעט, ואתה מיד מצווה על בויזל לתקוף באקדח מים מפתיע את פאנסיר שנפגע קשה ונופל על אחד הסלעים. פאנסיר מתעצבן מאוד, ותוקף מיד בשריטה חזקה את בויזל וגם בויזל נופל לאחור נפצע. אתה שם לב שכבר מתחיל להחשיך.
    'טוב..צריך לסיים את זה מהר..' אחשוב ואצווה על בויזל "סילון אקווה ומיד אחר כך אקדח מים! מהר!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נכנס להתקלח במהירות, וכשאתה יוצא אתה רואה שכבר כל הפוקימונים שלך ישנים במיטה שלך, אז אתה נכנס לישון יחד איתם. לאחר כמה שעות של שינה טובה, אתה קם בבוקר ואתה רואה שהשעה היא 8:04. אתה מתארגן ויורד למטה במהירות, תוך כדי שאתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים, ואתה מחזיר את המפתח לאח ג'ון. לאחר מכן, אתה מיד חוזר למכרה אורבורג, ואתה רואה שהוא שוב מפוצץ בעובדים, מדענים ופוקימונים ואתה שם לב שוב למנהרה.

ליאור:
    אתה משער שאולי הגעת למחבוא של פרופסור קולינס, או אולי למחבוא של צוות ונום ואתה מתחיל ללכת יותר עמוק במערה תוך כדי חיפושים מאומצאים. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מגיע עמוק יותר בתוך המערה, אך אינך רואה רמזים חדשים, כשלפתע אתה רואה ריינולט קטן שהולך לו בין הסלעים

קודק:
    בויזל יוצא במהירות ותוקף בסילון אקווה חזק שפוגע ביעילות ובחוזקה רבה בפאנסיר, והוא עף כמה מטרים לאחור ונופל על הקרקע בכאב. לאחר מכן, בויזל משתמש גם באקדח מים מהיר שפוגע שוב בפאנסיר שעדיין על הרצפה ונאנק מכאב. אתה רואה ששילוב המתקפות החזקות גורמות לפאנסיר להתעלף.
    Ido

| | Boshoku | |

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    ליאור:
    אתה משער שאולי הגעת למחבוא של פרופסור קולינס, או אולי למחבוא של צוות ונום ואתה מתחיל ללכת יותר עמוק במערה תוך כדי חיפושים מאומצאים. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מגיע עמוק יותר בתוך המערה, אך אינך רואה רמזים חדשים, כשלפתע אתה רואה ריינולט קטן שהולך לו בין הסלעים
    .
    אני אומר לרינלוט" הי רינולט לא יזיק לי בצוות פוקימון מסוג חשמל אז בוא תצטרף לצצות שלי ". אני זורק עליו פוכדור בתקוה שיתפס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מתכופף לעבר ריינולט ושואל אותו אם ירצה להצטרף לצוות שלך, ובמהרה לפני שריינולט מספיק לענות, אתה זורק עליו פוקדור, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה.... ונשבר! ריינולט יוצא מהפוקדור והוא מביט בך בכעס על המעשה הפזיז שעשית שעיצבן אותו.
    Ido

| | Boshoku | |

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    בויזל יוצא במהירות ותוקף בסילון אקווה חזק שפוגע ביעילות ובחוזקה רבה בפאנסיר, והוא עף כמה מטרים לאחור ונופל על הקרקע בכאב. לאחר מכן, בויזל משתמש גם באקדח מים מהיר שפוגע שוב בפאנסיר שעדיין על הרצפה ונאנק מכאב. אתה רואה ששילוב המתקפות החזקות גורמות לפאנסיר להתעלף.
    אזרוק על פאנסיר פוכדור ואחשוב לעצמי 'אם הוא ייתפס,הא יוכל לעזור לי מאוד'.
    במידה ופאנסיר יצ אמהפוכדור אזרוק עליו עוד אחד.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נכנס להתקלח במהירות, וכשאתה יוצא אתה רואה שכבר כל הפוקימונים שלך ישנים במיטה שלך, אז אתה נכנס לישון יחד איתם. לאחר כמה שעות של שינה טובה, אתה קם בבוקר ואתה רואה שהשעה היא 8:04. אתה מתארגן ויורד למטה במהירות, תוך כדי שאתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים, ואתה מחזיר את המפתח לאח ג'ון. לאחר מכן, אתה מיד חוזר למכרה אורבורג, ואתה רואה שהוא שוב מפוצץ בעובדים, מדענים ופוקימונים ואתה שם לב שוב למנהרה.
    "יופי" אמלמל לעצמי ואז אכנס בשיא המהירות לתוך מכרה אורבורג כדי לראות עם אני אמצא רמזים לגבי הפרופסור.

12. משתמש מנוסה
    קודק:
    אתה זורק על פאנסיר פוקדור, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה......... שמאלה............... ימינה........... ונפתח! פאנסיר יוצא מהפוקדור ולא נלכד. אתה זורק עליו עוד פוקדור והוא נכנס לתוכו שוב. הפוקדור זז שמאלה.... ימינה....... ושוב נפתח! שוב פאנסיר יוצא מהפוקדור.

תומר:
    אתה נכנס לתוך המנהרה שמכרה, ולפניך נפתחת מערה די גדולה ורחבה, ומסביב אתה רואה כל מיני מדענים ליד הקירות של המערה לוקחים דוגמיות ועושים עוד דברים שאתה לא מבין כל כך ולצידם כל מיני פוקימונים. אתה רואה בסוף המערה גרם מדרגות שמוביל לקומה מתחת לאדמה. לפתע, ניגש אליך מדען מוזר שמחזיק בידו 2 מאובנים שונים, "אתה רוצה לקנות ממני מאובנים?" הוא שואל בקול המוזר שלו, "את זה אני מוכר ב2500$," הוא אומר ומראה לך את אחד מהם , "ואת זה אני מוכר ב3000$," הוא אומר ומראה לך מאובן שני , "המכירים הכי זולים שיש! לא תמצא יותר זול מזה!" הוא אומר בהתלהבות, "נו רוצה?"
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נכנס לתוך המנהרה שמכרה, ולפניך נפתחת מערה די גדולה ורחבה, ומסביב אתה רואה כל מיני מדענים ליד הקירות של המערה לוקחים דוגמיות ועושים עוד דברים שאתה לא מבין כל כך ולצידם כל מיני פוקימונים. אתה רואה בסוף המערה גרם מדרגות שמוביל לקומה מתחת לאדמה. לפתע, ניגש אליך מדען מוזר שמחזיק בידו 2 מאובנים שונים, "אתה רוצה לקנות ממני מאובנים?" הוא שואל בקול המוזר שלו, "את זה אני מוכר ב2500$," הוא אומר ומראה לך את אחד מהם , "ואת זה אני מוכר ב3000$," הוא אומר ומראה לך מאובן שני , "המכירים הכי זולים שיש! לא תמצא יותר זול מזה!" הוא אומר בהתלהבות, "נו רוצה?"
    "איזה פוקימונים יצאו מכול מאובן כזה?" אשאל את הפרופסור הזה, "ואתה מכיר את פרופסור קולינס? אם כן אתה יודע איפה הוא נמצא?" אוסיף בחיבה.

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    "מהראשון יצא ליליפ או אנורית', אני לא בטוח, ומהשני יצא קראנידוס או שילדון אני גם לא בטוח..." הוא אומר בבלבול ומגרד בראשו, "קדימה! אתה רוצה לקנות? יש לך בכלל את הכסף לזה?" הוא שואל בחיוך ומבין שאתה אולי מעוניין לקנות. במקביל, אתה שואל אותו אם הוא ראה במקרה את פרופסור קולינס, והוא שוב מגרד בראשו, "פרופסור מה?! לא שמעתי עליו בחיים..." הוא אומר בבלבול.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    "מהראשון יצא ליליפ או אנורית', אני לא בטוח, ומהשני יצא קראנידוס או שילדון אני גם לא בטוח..." הוא אומר בבלבול ומגרד בראשו, "קדימה! אתה רוצה לקנות? יש לך בכלל את הכסף לזה?" הוא שואל בחיוך ומבין שאתה אולי מעוניין לקנות. במקביל, אתה שואל אותו אם הוא ראה במקרה את פרופסור קולינס, והוא שוב מגרד בראשו, "פרופסור מה?! לא שמעתי עליו בחיים..." הוא אומר בבלבול.
    "יש לי רק 1800$," אני אומר בחשש "אני ממש רוצה את המאובן הראשון, תוכל לוותר לי על 700$?" אוסיף במבט עצוב לעבר הפרופסור.

עמוד 43 מתוך 68 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •