Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 68 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [b]

יואב:
    חשבתי על זה, אולי בהמשך.
    ---
    אתה משתגר אל המפקדה הראשית שבספינת האוויר, ואתה הולך אל החדר הקטן שלך בקומה השניה של הספינה. אתה מגיע אל החדר, שהוא חדר די פשוט עם מקלחת, מיטה, מחשב ומעט ריהוט. אתה מיד מוותר על מקלחת ועל הכל והולך לישון לאחר היום המעייף שהיה לך. לאחר כמה שעות, אתה קם ואתה רואה שהשעה היא 8:23. אתה מתארגן חזרה להמשיך במשימה, ואתה משתגר שוב חזרה אל מערת צ'ארג'סטון, ואתה מגיע אל הכניסה למערה שוב.
    "אוקיי, בוא נמשיך." אני אומר בטון מנותק מרגש, נכנס אל תוך מערה בשקט בלי לדבר ורץ בשקט אל תוך המערה והחדר הקטן שם גיליתי את קופינג
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה זורק על פאנסיר פוקדור, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה......... שמאלה............... ימינה........... ונפתח! פאנסיר יוצא מהפוקדור ולא נלכד. אתה זורק עליו עוד פוקדור והוא נכנס לתוכו שוב. הפוקדור זז שמאלה.... ימינה....... ושוב נפתח! שוב פאנסיר יוצא מהפוקדור.
    'אוף..' אחשוב ואז אומר לבויזל "אקדח מים מהר,כשהוא לא מוכן!" ואז לאחר שהוא ישתמש באקדח מים אזרוק עליו שוב פוכדור.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    תומר:
    "אני מוכן להתפשר רק על 2000, אני מצטער." הוא אומר ומחזיר את שני המאובנים לתיק שלו. "אני נמצא רוב הזמן במרכז הפוקימונים פה בעיר אורבורג, כשתשיג כסף תבוא לפגוש אותי." הוא אומר ומהנהן, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמכרה.

קודק:
    בויזל משתמש באקדח מים נוסף על פאנסיר שכבר מעולף והוא פוגע בו עוד יותר קשה. אתה זורק את הפוקדור של פאנסיר, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................... ימינה.............. ונעצר! לכדת פאנסיר!

יואב:
    אתה נכנס שוב לתוך המערה, ואתה מתחיל לרוץ לכיוון שבו מצאת את החדר הנסתר הקטן ובו מצאת את קופינג. לאחר כמה דקות של ריצה, אתה מתחיל כבר להתנשף ואתה לא מוצא שוב את החדר הקטן במערה. אתה ממשיך ללכת במערה, מנסה שלא להתייאש אך אינך מוצא שוב את הדלת הנסתרת ואתה מרגיש שדי הלכת לאיבוד. לפתע, אתה רואה בין הסלעים קלינק שמבחין בך, מביט בך לרגע וממשיך ללכת
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    תומר:
    "אני מוכן להתפשר רק על 2000, אני מצטער." הוא אומר ומחזיר את שני המאובנים לתיק שלו. "אני נמצא רוב הזמן במרכז הפוקימונים פה בעיר אורבורג, כשתשיג כסף תבוא לפגוש אותי." הוא אומר ומהנהן, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמכרה.

קודק:
    בויזל משתמש באקדח מים נוסף על פאנסיר שכבר מעולף והוא פוגע בו עוד יותר קשה. אתה זורק את הפוקדור של פאנסיר, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................... ימינה.............. ונעצר! לכדת פאנסיר!

יואב:
    אתה נכנס שוב לתוך המערה, ואתה מתחיל לרוץ לכיוון שבו מצאת את החדר הנסתר הקטן ובו מצאת את קופינג. לאחר כמה דקות של ריצה, אתה מתחיל כבר להתנשף ואתה לא מוצא שוב את החדר הקטן במערה. אתה ממשיך ללכת במערה, מנסה שלא להתייאש אך אינך מוצא שוב את הדלת הנסתרת ואתה מרגיש שדי הלכת לאיבוד. לפתע, אתה רואה בין הסלעים קלינק שמבחין בך, מביט בך לרגע וממשיך ללכת
    "היי, אולי אני אתפוס אותו! צא סטארביה! עכשיו, מתקפה מהירה על הקלינק הזה שמה!" אני אומר בהתלהבות ולסטארביה

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    O_o
    ---
    אתה מקלל אותה בקללה המוזרה שלך, ואז מוציא לשון ומפליק לעצמך בתחת לכיוונה, והיא מביטה בך במבט תמוה מאוד, "תגיד לי אתה שפוי?" היא שואלת בבלבול ומרימה גבה. ווינד יוצא ותוקף במתקפת כנף את קרוקונאו, "תתחמק!" צועקת סלינה, ומיד קרוקונאו קופץ הצידה ומצליח להתחמק מהמתקפה של ווינד, אך ווינד לא מוותר ומשתמש באס אווירי על קרוקונאו, "תהדוף אותו עם אקדח מים!" צועקת סלינה בכעס, ורגע לפני שווינד פוגע בקרוקונאו, הוא שולח אקדח מים חזק שמעיף את ווינד וגורם לו להתרסק על הקרקע, "עכשיו תוסיף זעם!" צועקת סלינה, ומיד קרוקונאו רץ, זועם מתמיד, לעבר ווינד אשר עדיין על הקרקע.
    אני מסיח את דעתה. XD
    ~~~
    "ווינד, תעלה אל התקרה ותשתמש באס אווירי!" אני אומר במהירות, נלחץ מהזעם של קרוקנאו. במקביל, אני אתחיל לזרוק אבנים לעבר הבחורה, ואסיח את דעתה מהקרב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    "תודה בויזל,תחזור" אודה לו ואסתכל על פסגת ההר.
    אני ארים את הפוכדור של פנסיר ואמשיך לחפש את המדען.
    במידה ולא אמצא אותו,אשתגר למרכז הפוקימונים בעיר רוסטבורו ואסתכל סביבי לראות אם צוות ונום עדיין שם.

*העיר רוסטברו = עיר המכון ה-1 בהואן,העיר שהייתי בה שביא בשליטת ונום ממקודם

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    יואב:
    נחוש לתפוס את קלינק, אתה מוציא את סטארביה לקרב כדי שיעלף אותו ותוכל לתפוס אותו. מיד, סטארביה יוצא במהירות ותוקף במתקפה מהירה את קלינק שנפגע, אך לא נראה שזה מזיז לו כל כך. קלינק מתעצבן, ומתחיל לנוע לעבר סטארביה במהירות במתקפת אחיזת צבת.

דור:
    O_O
    ---
    אתה פוקד על ווינד להתחמק מהזעם של קרוקנאו בכך שיעלה לתקרה וכך הוא עושה ומצליח. מיד, ווינד צולל במהירות גבוהה ותוקף באס אווירי חזק את קרוקנאו שנפגע ומתרסק לאחור בחוזקה. במקביל, אתה זורק כמה אבנים לעבר סלינה, "תגיד לי ילד אתה מטומטם?!" היא צורחת בכעס, מרימה אבן מהרצפה וזורקת אותה בחוזקה והאבן פוגעת לך ישר באשכים. אתה מתקפל על האדמה בכאבים, ואתה מבין שאולי כדאי שתפסיק לזרוק עליה אבנים.

קודק:
    אני יודע מה זה העיר רוסטברו חחח... היא לא נמצאת ברשימה שנתתי...
    ---
    אתה מרים את הפוקדור של פאנסיר ובמקביל אתה מחזיר את בויזל לפוקדור שלו. אתה ממשיך לחפש ולאחר כמה דקות אתה מתייאש מכך שאתה לא מוצא כלום. אתה משתגר אל העיר רסטבורו, אשר היא לזכרונך מפוצצת בחיילי ונום. למזלך, אתה משתגר לתוך סמטה די חשוכה, כשאתה שם לב שכבר מתחיל להיות מאוחר ומתחיל להחשיך, ואין חיילים בסביבה הקרובה אליך.
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    יואב:
    נחוש לתפוס את קלינק, אתה מוציא את סטארביה לקרב כדי שיעלף אותו ותוכל לתפוס אותו. מיד, סטארביה יוצא במהירות ותוקף במתקפה מהירה את קלינק שנפגע, אך לא נראה שזה מזיז לו כל כך. קלינק מתעצבן, ומתחיל לנוע לעבר סטארביה במהירות במתקפת אחיזת צבת.
    "תתחמק סטארביה, ואז אס אווירי עם מתקפת כנף!" אני אומר לסטארביה שלי בנחישות ומקווה שהוא יצליח לבצע את ההתקפה ולנצח

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    אתה מתכופף לעבר ריינולט ושואל אותו אם ירצה להצטרף לצוות שלך, ובמהרה לפני שריינולט מספיק לענות, אתה זורק עליו פוקדור, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה.... ונשבר! ריינולט יוצא מהפוקדור והוא מביט בך בכעס על המעשה הפזיז שעשית שעיצבן אותו.
    אני מוציא את גולבאט ואומר לו" קדימה בוא תילחם נגד ריינולט הזה.עוף לעברו ותקוף אותו בחיתוך אווירי.לאחר מכן תשתמש בניב רעל חזק ביותר עליו.נהסה שהוא יורעל מניב הרעל שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אני אמשיך בתוך המנהרה בחיפוש אחרי הפרופסור וגם אחרי חפצים שיכולו לתת לי כסף רב לקניית המאובן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    O_O
    ---
    אתה פוקד על ווינד להתחמק מהזעם של קרוקנאו בכך שיעלה לתקרה וכך הוא עושה ומצליח. מיד, ווינד צולל במהירות גבוהה ותוקף באס אווירי חזק את קרוקנאו שנפגע ומתרסק לאחור בחוזקה. במקביל, אתה זורק כמה אבנים לעבר סלינה, "תגיד לי ילד אתה מטומטם?!" היא צורחת בכעס, מרימה אבן מהרצפה וזורקת אותה בחוזקה והאבן פוגעת לך ישר באשכים. אתה מתקפל על האדמה בכאבים, ואתה מבין שאולי כדאי שתפסיק לזרוק עליה אבנים.
    מה אתה רוצה ממני, אני יצירתי!
    ~~~
    כאוב ועצבני, אני קם על רגליי ופוקד על ווינד להמשיך בחיתוך אווירי ואס אווירי ברצף. "שמעת מה פתחו מאחורי הקניון?" אני שואל אותה בקול חנוק מכאב. "את אמא שלך!" אני צועק בשארית כוחותיי, מחזיק את אזורי המותקף בכאב רב.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    יואב:
    סטארביה מתחמק במהירות מההתקפה של קלינק, ואז צולל לעבר קלינק עם אס אווירי משולב עם מתקפת כנף שפוגעות בקלינק ומפילות אותו אחורנית, אך לא נראה שזה משפיע עליו כל כך בגלל יתרון הסוגים שיש לקלינק. קלינק לפתע שולח מכת ברק חזקה לעבר סטארביה, מה שמאיים עליו מאוד.

ליאור:
    גולבאט יוצא בשמחה מוכן להלחם בקרב נוסף, ומיד הוא יוצא בחיתוך אווירי לעבר ריינולט אך ריינולט מתחמק בזריזות. למרות שהחמיץ את המתקפה הראשונה, גולבאט לא מוותר ותוקף בניב רעל חזק את ריינולט והוא הפעם פוגע וריינולט נפגע די חזק אך הוא אינו מורעל. לפתע, ריינולט מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת בגולבאט ופוצעת אותו קשה, וגולבאט נופל לקרקע.

תומר:
    אתה ממשיך לסייר במערה הגדולה, מחפש רמזים אחרי הפרופסור או אולי כל מיני חפצים יקרי ערך שיעזרו לך להרוויח כסף. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה מגיע כבר די קרוב לגרם המדרגות שבסוף, ואתה לא מוצא רמזים חדשים או חפצים כספיים.

דור:
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ---
    אתה קם על רגליך, בעודך מחזיק את האיזור הכואב לך. אתה אומר לה את "דבריך" והיא מתעצבנת עוד יותר, "ילד אתה ממש מפגר אה?!" היא צועקת בכעס, ובזמן הזה ווינד תוקף בחיתוך אווירי ואס אווירי במשולב מה שיוצר שילוב חזק מאוד, ובגלל הסחות הדעת שלך, קרוקנאו לא מספיק להתחמק ונפגע קשה ומתרסק על הקרקע. "ארר... עכשיו ממש עיצבנת אותי ילד! קרוקונאו, ניב קרח!" צועקת סלינה, ולפתע קרוקונאו קופץ ממקומו ותוקף בניב קרח חזק את כנפו של ווינד, והוא נפצע קשה ומתרסק על הקרקע, "עכשיו תפסיק לעצבן אותי!" היא מוסיפה בכעס.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [תומר:
    אתה ממשיך לסייר במערה הגדולה, מחפש רמזים אחרי הפרופסור או אולי כל מיני חפצים יקרי ערך שיעזרו לך להרוויח כסף. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה מגיע כבר די קרוב לגרם המדרגות שבסוף, ואתה לא מוצא רמזים חדשים או חפצים כספיים.
    "צא מגנמייט" אומר תוך כדי שאני מוציא את מגנמייט "תשתמש בדחיפה על הקיר ואז מכת ברק!" אוסיף בזעם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

ליאור:
    גולבאט יוצא בשמחה מוכן להלחם בקרב נוסף, ומיד הוא יוצא בחיתוך אווירי לעבר ריינולט אך ריינולט מתחמק בזריזות. למרות שהחמיץ את המתקפה הראשונה, גולבאט לא מוותר ותוקף בניב רעל חזק את ריינולט והוא הפעם פוגע וריינולט נפגע די חזק אך הוא אינו מורעל. לפתע, ריינולט מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת בגולבאט ופוצעת אותו קשה, וגולבאט נופל לקרקע.
    אני אומר לגולבאט " תקום ואז תאוש מהמכה שחטפת מן מכת הברק של רינולט הזה.לאחר מכן תשתמש במכת קרן בילבול עליו.נסה שהוא יבולבל ואז תשתמש עליו בעל קולי "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את מגנמייט ומשתמש בדחיפה על אחד מקירות המערה, ואז מוסיף גם מכת ברק, אך לא קורה כלום חוץ מקצת אדמה שנופלת מהקיר על הקרקע. מגנמייט מביט בך במבט תמוה ולא מבין מה ניסית לעשות בזה. מגנמייט מביט בגרם המדרגות שלידך, ואז מביט בך שוב.

ליאור:
    גולבאט קם מהאדמה, מתנער מעט וחוזר לאוויר שוב אך הוא עדיין תשוש. מיד, גולבאט יוצא ומשתמש בקרן בלבול אך ריינולט מתחמק מהמתקפה. למרות ההחמצה, גולבאט אינו מוותר ושולח על-קולי בנוסף, שהפעם פוגע בריינולט ומבלבל אותו. ריינולט מבולבל ומתחיל להסתובב סביב עצמו.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 44 מתוך 68 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •