בן
מריל מהנהן לשלילה, פתאום משהו גדול שנראה כמו ספינה קטנטונת שיוצאת משם,
אתה שומע קול ואז קול צעדים, לאחר מכן אתה שומע קול קטן מאזור קרוב ואז שקט
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בן
אתה מסתכל ומבין השיחים אתה רואה משהו
מריל משתמש באקדח מים ופתאום יצור רציני יוצא החוצה, הוא מעיף את מריל אחורנית אם הלהבים שעל ידיו,
לידו יוצאת עוד מישהו שנראת דומה לו, רק שאים לה קסדה ואין לה להבים ויש לה שער ושמלה,
הם מסתכלים אליך במבט רציני, "גלייד חיתוך על חושי!" קרא הקול, גלייד שלח טבעות תהובות שהפילו את מרילטורציק ונוטו "עכשיו גראוודר שיגור ובעיטה!" קרא הקול, הסתכל אל שלושת הפוקימונים המעולפים ולא הבנת את מי הוא יתקוף, פתאום גראוודר נעלמה והרגשת שמשהו פוגע בגב שלך והתעלפת, פקחת את עייניך וראית אותך קשור לעץ בעזרת חבל חום וגם את מריל טורציק ונוטו קשורים לעץ קרוב אליך, "אז החלטת לתקוף אותי?" נשמע קול, הסתכל מסביב וראית רק את גלייד וגראוודר שהשגיחו אליכם
וספארמרית מתקדמת
איתי
אתה זורק אל שינקס פוקדור אבל הוא יוצא ממנו במהירות
"תן למיקצוענית" אמרה הנערה ושלפה פוקדור "צא אקסיו!" קראה הנערה ואקסיו יצא "קדימה צא בנשיכה!" קראה הנערה ואקסיו נשך את זנבו של שינקס שצעק "אקסיו נשימת דרקון!" קראה הנערה ושינקס הועף בנשימת דרקון קטלנית ותקף במכת ברק" תחמוק!" קראה הנערה ואקסיו חמק שינקס השתמש פעם נוספת במכת ברק "חפירה!" קראה הנערה ואקסיו נכנס למערה וניצל, "צא בנשיכה!" קראה הנערה, אקסיו יצא מלמטה ונשך את רגלו של שינקס והעיף אותו לעץ "פוקדור צא!" קראה הנערה, שינקס נכנס לפוקדור ולאחר מספר נידנודים הוא נחתם ועמד שם, ליד העץ
וספארמרית מתקדמת
יכול להיות שיהיו לי כל הפוקימונים שלי בו זמנית?
אני ניגש אל בריאנה בחיוך גדול ואומר לה:" היית מעולה! הניצחון הגיע לך. אבל לא נורא, עכשיו אני יכול ללמד את פוניטה מתקפה." אני אומר בחיוך וניגש לקבל את הפרס ביחד עם בריאנה. אחרי זה אני יוצא החוצה עם בריאנה, מודיע לפרופסור אוק שאני שולח אליו את טייני ואני מודיע לו שישלח לי את פוניטה. אחרי שהוא שולח אני מוציא את פוניטה ואומר לו:" היי חמוד! התגעגעת אליי? עכשיו אנחנו הולכים ללמוד מתקפה חדשה.
" אני אומר לו בחיוך רחב
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
תכנית לא
~~~~
בריאנה נראת ממש ממש שמחה וולפיקס קופצת אליה, אתה הולך אל בלייס והיא מתעוררת ומסתכלת אלייך מאוכזבת אבל אתה מעודד אותה, מלווים אותך החוצה ונותנים לך תפרס אם דסקית, אתה שולח חזרה את בלייס ומבקש גם שירפאו אותה במעבדה אחרי הקרב המתיש ומביא את פוניטה, ביינתיים אתה צופה בבריאנה וולפיקס וביוטפלי ובוויזל שמקבלים תסרט הסגול, אתה מקבל את הפוקדור של פוניטה ונותן לו את המתקפה החדשה, הוא יורה מפיו מין עשן שחור ואתה לא רואה כלום
פוניטה למד מסך עשן!
וספארמרית מתקדמת
אפשר לרשום את השמות באנגלית או לשים תמונה? אני לא כל כך בקיא בכל הפוקימונים אז שם באנגלית יהיה נחמד...
--------
"מי אתם ומה אתם רוצים ממריל,מה הוא עשה לכם" אני צועק מתסכול לפני שאני שם לב מי עומד מולי.
"מה איפה אתם?" אני שואל מופתע כאשר אל מול עיניי נגלים שני הפוקימונים האלו.
"תראו את הפנים שלכם שונאי פוקימונים!" אני צועק בקול רב ולאחר מכן בודק את מצבם של טורצ'יק נוטו ומריל.
'אני לא יודע מה אפשר לעשות' אני חושב לי בתסכול באותו הרגע.
בן
ברור אני שמה מיד שחכתי בפעם הקודמת
~~~;
"הוא תקף אותי" נשמע קול "לעולם אין לדעת מי ידיד מי אויב" נשמע הקול שנית, אבל הפעם הוא נשמע שונה מהרגיל יותר אצילי פחות קול מכו של בן, "תירגע נראה לך שאני יתן לפוקימונים לסבול?" נשמע הקול שוב "מצבם מצוין הם אכלו גרגירן אורן" נשמע הקול עוד פעם, הסתכלת אל נוטו טורציק ומריל וראית שהם ישנים "לא היה לי כוח להילחם איתם נלחמתי מספיק היום" נשמע עוד פעם הקול והתחלת להתעצבן![]()
וספארמרית מתקדמת
בן
אתה מנסה ולא מצליח "נראה לך שתצליח? אני ממוחה בקשרים" נשמע קול,
"אוף ממש אין לי כוח להחזיק אותך עוד הרבה" נשמע אותו קול "ואני לא יכולה לשחרר אותך כי חשפת חלק מהזהות שלי" עוד פעם הוא דיבר"אני צריך להיזהר יותר בפעם הבאה" נשמע קול, "צריכה" נשמע אותו קול רק קטן יותר "אני פשוט יתשקר למפקד מצחיק לקרוא לו המפקד" נשמע אותו קול רק אם צחקוק קל "ביתחשב שאני צעירה ממנו רק בחודש" נשמע אותו קול "אממ אולי זה יותר מידי פרטים" נשמע קול והרגשת שאתה משתגע "טוב בקיצור לקרוא למפקד" נשמע אותו קול ועדיין נשאלו אצלך מלא שאלות, מי זה? מי המפקד שלו? האם הוא מצוות דארקנס? מה הוא הולך לעשות איתך?
וספארמרית מתקדמת
שם בפורום : Zbarga
שם במשחק : כריס
דמות :
רקע : כריס הוא ילד בן 15 שעבר הרבה בחיים , בגיל 13 הועף מחטיבת הביניים מכיוון שהיו לו בעיות התנהגות רבות בלימודים , במקום ללמוד הוא כל היום צייר פוקימונים ושיחק איתם בהפסקות . הוא היה ילד שובב שאהב לעשות מעשי קונדס ביחד עם הפוקימונים . הציק להמון ילדים והמורות לא יכלו ללמד כשהוא היה בכיתה , כי תמיד הוא היה מחביא פוקימון בתיק ומשחק איתו במשך כל השיעור ומפריע לילדים אחרים ללמוד , לכן תמיד הוציאו אותו והוא היה מסתובבים עם ילדים מהשכבות הגדולות יותר בחוץ , ילדים שגם להם היו פוקימונים משל עצמם .בגיל 14 הגיע לבית ספר חדש שבו התחצף והכה את המנהלת לאחר שתפסה את אחד הפוקימונים שהחביא בתיק והכאיבה לו , כריס מאוד רגיש כלפיי פוקימונים שהוא אוהב . לאחר שיחה עם הוריו הוחלט שייצא מבית הספר הזה גם כן , הוריו כעסו מאוד והחליטו לשלוח אותו לפנימייה ללא גישה לפוקימונים .
בפנימייה לא היה לו טוב , כל לילה הוא התקשר להוריו ואמר שקשה לו ושהוא חייב פוקימון , האוכל היה גרוע , הוא לא השתלב שם מבחינה חברתית , וזה היה עולם שונה מהעולם שבו הוא התרגל לחיות .
לאחר חודשים של כעס וקושי רב , הוריו החליטו להוציא אותו מהפנימייה ותת לו צ'אנס אחרון .
הם הבהירו לו שזה הצ'אנס האחרון והם לא ישנו את דעתם !
לכריס הייתה בקשה אחת : " אני מבטיח ללמוד ! אך תבטיחו לי שאם אלמד אקבל פוקימון משלי ! "
היום כריס עזב את הפנימייה וחזר לביתו , והוא מנסה להוכיח את עצמו בבית הספר .
עדיין יש לו בעיות קלות אבל רואים שיפור רב במצבו !
היום הוא משקיע , ועושה את כל המטלות שהוא מקבל , הוריו מאוד גאים בו , והוא מבין שהוא עלה על דרך המלך והיה צריך לעשות זאת מזמן .
עכשיו כשאביו ראה שכריס עושה את המוטל עליו , הוא מוכן סופסוף להכניס אותו אל עולם הפוקימונים !
כריס שאל את אביו : " אבא , מה עם פוקימונים ? כל היצורים האלה שמסתובבים בעולם .. אני גם רוצה כזה ! אני חושב שמגיע לי ! "
אביו ענה : " בהחלט מגיע לך , מחר בבוקר תקום , ותראה כבר מה יקרה , בינתיים לך לישון , מצפה לך יום ארוך מחר ! "
כריס קפץ אל המיטה , ונרדם לאט לאט לאחר מחשבות מרובות על המחר .
כשהוא התעורר , הוא קפץ ממיטתו במהירות , צחצח שיניים , שטף פנים , רץ במהירות לקומה התחתונה אכל בזריזות ורץ להעיר את אביו , כשהגיעה לחדרו צעק בקול : " אבא ! אבא ! היום הגיע מחר ! או מחר הגיע היום ! או ... לא משנה ! איפה הפוקימון שלי ?! "
פוקימונים : באלבאזור
הערות :
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 05-19-2011 בשעה 10:40 PM
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
כריס
הכול מעולה חוץ מההתחלתי, תחליף לאחד אחר שלא תפוס כמו ציקוריטה טוטודייל מדקיפ טריקו באלבאזור או צימצאר ואחרי שתשנה אתה מוזמן להגיב להתחלה מה גם יש התחלתייים חדשים בטייזר שהם איפום ווידל קאטרפרי וורמפל טוגפי אפיני פידג'י וסטארלי
בן
"למה אתה חושב שפוקימון ידבר? ואיתך?" נשמע הקול, מהעצים קפץ מישהו אבל הוא הסתתר מאחורי עץ כך שלא ראית אותו "למה לעזאזעל אין פה קליטה!" נשמע הקול רק מעוצבן יותר, ושמת לב שהוא נשמע פחות מבוגר ממקודם, "אין לי כוח לשטויות האלה" נשמע הקול "ואפילו אני לא יודעת לאן ללכת" נשמע אותו קול רק מעוצבן יותר
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)