Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 23 ראשוןראשון ... 111920212223 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    תומר~
    אתה מצווה על קירליה להשתגר יחד איתך אל מחוץ למרכז, אתה מניח עליו את ידך ואתם משתגרים אל מחוץ למרכז. אתם מתחילים ללכת כשלפתע אתה נזכר ששכחת להחזיר את המפתח לאחות גו'י, אתה חוזר ומחזיר לה אותו. אתה יוצא החוצה ומחזיר את קירליה לפוכדור שלו כי הוא מסמן לך שהוא רוצה לנוח קצת. אתה צועד אל עבר היציאה המערבית של העיר וכעבור זמן קצר אתה מגיע אל עבר בקתה גדולה ועליה השלט "כניסה ליער אייליקס" אתה נכנס פנימה ונתקל בשומר מנמנם "המשך ישר" הוא אומר לך וחוזר לישון. אתה יוצא בצד השני ורואה שנכנסת לתוך יער גדול וסבוך. אתה מבחין בשביל שמתפתל ביניהם.
    אתה מתחיל לצעוד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע רשרוש מאחד העצים שלידך. אתה מסתכל למעלה ומאחד הענפים יורד לידך קטרפי . הוא מביט בך בסקרנות.
    "עזוב אותי..." אגיד לקאטרפי הקטן ואז אמשיך בדרכי אחרי חיפוש סייטר לתפיסה או אבן שחר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה משבח את סווינאב על הקרב הטוב ואתה מחזיר אותו וממשיך בדרך. כעבור חצי שעה של הליכה, אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך. כעבור כמה שניות מגיח ממנו מאמן עם רשת מאחוריו "תגיד, אולי ראית פה איזה יאנמה פראית?" הוא שואל אותך, מסתכל ימינה ושמאלה. .
    ]
    "יאנמה פראית?" אני שואל רטורית ומרים גבה. אני מביט שמאלה וימינה, "לא, לא ראיתי יאנמה פראית באיזור..." אני מוסיף ומגרד את ראשי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. the bitch is back

עומר~
    נידוקווין קופצת לאוויר, וכדור החשמל מפספס אותה בכמה סנטימטרים. נידוקווין נוחתת על הרצפה בחוזקה, גורמת לקרקע לרעוד קצת אך לא קורה כלום "ניסיון נחמד, בעיטה נמוכה!" קורא המאמן. אלקטרובאז יוצא במהירות ומצליח לבעוט בנידוקווין, הודף אותה אחורנית. נידוקווין מתרגזת, ושולחת גל רעל לאוויר. גשם של רעל מתחיל ליפול מהשמיים מסביב, פוגע באלקטרובאז ומרעיל אותו "קדימה, אתה מסוגל לנצח אותה! רעם!" צועק המאמן. אלקטרובאז שולח רעם אל האוויר, והרעם צולל לעבר נידוקווין, אך היא מנצלת את סוגה, ומניפה את ידה לאוויר, סופגת את החשמל כמו גדולה. תוך כדי הספיגה היא יורה עוקצי רעל מוקפים בזוהר צהוב מהרעם אל עבר אלקטרובאז, שסופג פגיעה ישירה. אלקטרובאז מוטח אחורנית, מתקשה לעמוד על רגליו. כעבור זמן קצר, הוא נופל על הקרקע מעולף "חזור" אומר המאמן. הוא מסתובב וצועד מהמקום, מתעלם ממך.

[[/COLOR]
    "נידורי היית מעולה!" אקרא בחיוך ואחבק אותה מאחור. "אבל, אנחנו באמת צריכים ללמד אותך מתקפות שיכפו על הסוגים שלך" אומר לה ואלטף את גבה.
    "בואי בינתיים נלך לבדוק מה עם טריקו וארון ואז נתחיל להיתאמן בכוח" אומר לה בחיוך גדול ואתחיל ללכת יחד איתה לכיוון בית הגידול.

4. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה מתחיל לצעוד עם נידוקווין אל עבר בית הגידול, וכעבור כחצי שעה אתה מגיע לשם. אתה מתקרב אל עבר הכניסה כשלפתע אתה מבחין במשהו שקופץ מאחד העצים ורץ לעברך במהירות. זהו טריקו! הוא ממשיך לרוץ אלייך וארון מגיח מאחוריו, שניהם שמחים לראותך, כשלפתע טריקו מתחיל לזהור באור לבן. הוא משנה את צורתו תוך כדי ריצה, ונעצר לידך, כשהאור הלבן נעלם ממנו. אתה מבחין שזהו גרובייל גדול, שמחייך אלייך. טריקו התפתח לגרובייל!
    <---------------------------------.
    כעבור כמה שניות, ארון מגיע גם הוא וקופץ עליך בשמחה, מפיל אותך לקרקע. אתה מבחין שהוא נהיה יותר כבד במקצת, אך גם חזק. נראה שהשהות עזרה לשניהם מאוד "ואו, טריקו התפתח עכשיו!" אתה שומע קול ורואה את בעלי המעון מגיעים לכיוונך "נראה שהם חיכו לך. הם מאוד התחזקו בשהות שלהם" אומר הגבר "אז באת לקחת אותם איתך?" שואלת אותך האישה.

עידו~
    "באסה, הייתי בטוח שיש כאן אחת כזאת" אומר הילד באכזבה וממשיך לצעוד, מחפש אחר אחת כזאת אתה מסתכל עליו ומחליט להמשיך לצעוד, ולאחר כמה דקות אתה שומע קול של פוקימון מאחורי אחד השיחים. כעבור כמה שניות, מתוך השיח מגיע החוצה בקפיצה קוף סגול, שמפיל אותך וקופץ אל אחד העצים ליד, מגחך.
    תומר~
    אתה מתעלם מהקטרפי וממשיך לצעוד בדרכך. כעבור זמן קצר של צעידה, לפתע, אתה מגיע לבקתה קטנה באמצע היער. סמוך לבקתה, אתה מבחין בפסל מגולף מעץ של פוקימון שאינך מכיר. בעודך מביט בפסל, אתה שומע לפתע רחש מתוך הבקתה.
    .

5. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מתעלם מהקטרפי וממשיך לצעוד בדרכך. כעבור זמן קצר של צעידה, לפתע, אתה מגיע לבקתה קטנה באמצע היער. סמוך לבקתה, אתה מבחין בפסל מגולף מעץ של פוקימון שאינך מכיר. בעודך מביט בפסל, אתה שומע לפתע רחש מתוך הבקתה.
    'מעניין מי זה ההפוקימון הזה...' אחשוב לעצמי ואז אלך לבקתה כדי לבדוק מה יש שם.

6. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מתקרב אל הבקתה לאט לאט ואתה פותח את הדלת. לעיניך נגלה שהמקום הפוך כולו, ובפנים נמצא מאמן בעל שיער אדום. הוא מבחין בך, ומיד מוציא החוצה תנין גדול לקרב, שאותו אתה מזהה כקרוקונאו "אקדח מים!" הוא קורא, וקרוקונאו מעיף אותך החוצה עם אקדח מים. קרוקונאו והמאמן יוצאים החוצה מיד לאחר מכן "לא היית צריך לדחוף את אפך לענייניו של סילבר" הוא אומר לך בקול קר. פוקימון התנין צוחק עליך בלעג.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    "קדימה הוט-הוט, השתמש בהיפנוזה!" קורא פלקנר. עיניו של הוט-הוט הופכים לאדומים והוא שולח היפנוזה, אך בידריל מנצל את מהירותו ומתחמק בקלות מההתקפה. הוא זוהר באור אדום ושולח יריית חוטים חזקה קדימה ותופס איתה את הוט-הוט. הוא מתחיל לסובב אותו והוט-הוט המסכן הופך לכדור חוטים גדול "קדימה הוט-הוט, צא מזה עם ניקור!" צועק פלקנר בלחץ, אולם בידריל ממשיך לגלגל אותו ולאחר מכן זורק אותו באוויר. הוט-הוט צולל לעבר הקרקע, ובידריל עף לעברו ושולח מטחי עוקצי רעל שפוגעים בו, קורעים את החוטים ופוגעים ישירות בהוט-הוט המסכן. הוט-הוט מתרסק על הקרקע, מעולף "הוט-הוט לא יכול להילחם" אומר השופט. פלקנר משיב את הוט-הוט לפוכדור שלו "נתת קרב טוב, לא נורא" הוא אומר לפוכדור שלו "יש לך בידריל מהיר מאוד, אבל הפיג'יאוטו שלי מהיר יותר! צא!" הוא קורא ומשחרר פוכדור לאוויר. מתוכו מגיח פוקימון ציפור גדול בעל נוצות אדומות שמקיפות את גופו "ג'וטו!" צועק פידג'יאוטו "סופה!" קורא פלקנר. פידג'יאוטו מתחיל להניע את כנפיו במהירות באוויר, ושולח רוח חזקה לעבר בידריל שפוגע בו, מקיף אותו ומקשה עליו לרחף.

"בידריל תשתמש במיקוד אנרגיה! לאחר מכן תשתמש בעצמך על ביריית חוט ואז תשלח חוט לעבר התקרה,ובכך תקשור את עצמך לתקרה!" אומר לבידריל ואחייך 'יש לי אסטרטגיה,אני מקווה שהיא תעזור' אחשוב.
    "טוב, בידריל! עכשיו תתנדנד במהירות,תוך כדי שאתה תלוי עם החוטים לתקרה!,ואז לאחר שתהיה לך תנופה מספיק טובה שחרר את החוטים ותשלח חוטים לעבר פידג'יוטו,לאחר מכן תקשור אותו לתקרה עם יריית חוט ותשתמש בעוקץ רעל!" אקרא לעבר בידריל.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מתקרב אל הבקתה לאט לאט ואתה פותח את הדלת. לעיניך נגלה שהמקום הפוך כולו, ובפנים נמצא מאמן בעל שיער אדום. הוא מבחין בך, ומיד מוציא החוצה תנין גדול לקרב, שאותו אתה מזהה כקרוקונאו "אקדח מים!" הוא קורא, וקרוקונאו מעיף אותך החוצה עם אקדח מים. קרוקונאו והמאמן יוצאים החוצה מיד לאחר מכן "לא היית צריך לדחוף את אפך לענייניו של סילבר" הוא אומר לך בקול קר. פוקימון התנין צוחק עליך בלעג.
    "עכשיו אתה מחוסל, צאי רוזליה!" אגיד ואז אוציא את רוזליה החוצה, "תתקפי בזרע מציצה ואז בשאיבת מגה בכול הכוח!" אוסיף בלחץ.

9. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה יוצא החוצה מביתו של קורט ופונה אל עבר היציאה המערבית מהעיר. כעבור כמה דקות אתה מגיע לבקתת מעבר גדולה. השלט "כניסה ליער אייליקס" תלוי בכניסה אליה. אתה נכנס פנימה ונתקל בשומר מנמנם "המשך ישר" הוא אומר לך וחוזר לישון. אתה יוצא בצד השני ורואה שנכנסת לתוך יער גדול וסבוך. אתה מבחין בשביל שמתפתל ביניהם.
    אתה מתחיל לצעוד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע רשרוש מאחד העצים שלידך. אתה מסתכל למעלה ורואה שם פוקימון שאתה עוד לא פגשת, הוא נראה כפוקימון בלוט. הוא מסתכל עליך בסקרנות.

"היי קטנצ'יק" אגש אל פוקימון הבלוט בחיבה ואיטיות.
    "קרה משהו?" אשאל בעודי בודק עליו מידע בפוקדקס.

10. משתמש מנוסה
    [עידו~
    "באסה, הייתי בטוח שיש כאן אחת כזאת" אומר הילד באכזבה וממשיך לצעוד, מחפש אחר אחת כזאת אתה מסתכל עליו ומחליט להמשיך לצעוד, ולאחר כמה דקות אתה שומע קול של פוקימון מאחורי אחד השיחים. כעבור כמה שניות, מתוך השיח מגיע החוצה בקפיצה קוף סגול, שמפיל אותך וקופץ אל אחד העצים ליד, מגחך.
    ]
    אני קם על רגליי ומקה את עצמי, "משהו מצחיק אותך?" אני שואל אותו במעט כעס ומצחקק, "עכשיו אתה לא תצחק," אני מוסיף ושולף את הפוקדור של פידג'י, "צא פידג'י! תקוף בסופה את אייפום!" אני צועק וזורק את הפוקדור של פידג'י לאוויר, מוכן לקרב.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    תומר~
    "אקדח מים" קורא סילבר תוך שניות, וקרוקונאו שולח אקדח מים שמעיף ממש מידך את הפוכדור והוא עף אחורנית "עוד ניסיון, ילד? או שאולי תרצה לפגוש את המלתעות של קרוקונאו?" אומר סילבר בקרירות "אני יכול לתת לך 5 שניות לעוף מפה, אחרת כאן יגמר המסע שלך" הוא מוסיף.
    לפתע, זוהר בוהק צץ פתאום באמצע החדר "זה הוא! קדימה קרוקונאו, לעמדה!" צועק סילבר. אתה ממהר ותופס את הפוכדור של רוזליה, בזמן שדמות מופיע פתאום באמצע החדר. אתה מזהה שזהו אותו פוקימון שמגולף בחוץ. הוא מסתכל על מה שקרה בחדר, ומבין מה קרה. הוא שולח עלים קסומים בעוצמה מדהימה שפוגעים ישירות בקרוקונאו שמנסה לתקוף במתקפה כלשהי, ומעיף אותו ישירות על קיר הבקתה שמתמוטט, וקרוקונאו מתעלף "לא!" צועק סילבר ומשיב את קרוקונאו, מוציא במקומו פוקימון שד רוח שטוען כדור צל ושולח אל עבר הפוקימון, שמתחמק בקלות ומעלף גם את פוקימון הרוח עם בילבול חזק מאוד "חזור לבסיס" נשמע לפתע קול מכיסו של סילבר "קיבלתי" הוא אומר, משיב את פוקימון השד, זורק כדור עשן לקרקע תוך שהוא מביט בך במבט של עוד ניפגש ונעלם.
    הפוקימון מסתובב אלייך, ומתקרב אלייך לאט לאט "סל-בי?" הוא שואל אותך.

קודאק~
    אתה על גג הבניין, אין שום תקרה מעליך. אמרתי את זה בתחילת הקרב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    למשמע הוראותיך, פלקנר פשוט מתפוצץ בצחוק "איזה גג? אתה לא רואה שאנחנו בזירה פתוחה?" הוא צוחק עליך בלעג. בידריל עוטף את עצמו במתקפת חוט ושולח אותה לאוויר, והוא פשוט נופל לעבר הזירה "מתקפת כנף!" קורא פלקנר. פידג'יאוטו יוצא עם מתקפת כנף לעבר בידריל שצולל כלפי מטה, ופוגע בו ישירות. בידריל סופג פגיעה ישירה ונופל על רצפת הזירה מעולף "בידריל לא יכול להילחם!" מכריז השופט.

עידו~
    אתה לא יודע שזה אייפום. יש לך פוקדקס כדי לבדוק עליו מידע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    פידג'י מגיח החוצה ושולח סופה אל עבר אייפום, שמתקשה לשמוע על יציבות ונופל מהעץ, אך תופס עם זנבו את העץ. הוא משחרר את עצמו וצונח לעבר הקרקע, שולח מתקפת הבזק (Swift) לעבר פידג'י ופוגע בו, גורם לו להפסיק עם מתקפת הסופה. לאחר מכן, הוא יוצא עם מתקפת שריטות ופוגע בו בחוזקה.

מור~
    "סידוט?" אומר הפוקימון וממשיך להסתכל עליך. אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע עליו:
    "סידוט, פוקימון הבלוט. מקורו של סידוט הוא במחוז הואן. בגלל שהוא הגיע לא מזמן למחוז ג'וטו, אין עליו מידע ממשי" אומר לך הפוקדע
    סידוט מתנתק מהעץ ומתחיל לרוץ מסביבך, מסתכל עליך וצוחק..

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה על גג הבניין, אין שום תקרה מעליך. אמרתי את זה בתחילת הקרב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    למשמע הוראותיך, פלקנר פשוט מתפוצץ בצחוק "איזה גג? אתה לא רואה שאנחנו בזירה פתוחה?" הוא צוחק עליך בלעג. בידריל עוטף את עצמו במתקפת חוט ושולח אותה לאוויר, והוא פשוט נופל לעבר הזירה "מתקפת כנף!" קורא פלקנר. פידג'יאוטו יוצא עם מתקפת כנף לעבר בידריל שצולל כלפי מטה, ופוגע בו ישירות. בידריל סופג פגיעה ישירה ונופל על רצפת הזירה מעולף "בידריל לא יכול להילחם!" מכריז השופט.
    שחכתי..אז היית עושה את זה על קיר אם יש
    ~~~~
    "תודה בידריל,זה באשמתי שהם ניצחו,אתה היית מעולה! התת את כל מה שיכולת ואני גאה בך" אקרא לעברו בהתרגשות ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "צא סינדקוויל!,קדימה! תנקום בהם על זה שהם ניצחו את בידריל!" אקרא לעברו ואוציא אותו מהפוכדור.
    "תשתמש במסך עשן,ואז תשתמש בגחלת ותקפוץ על גבו של פידג'יוטו!" אקרא לעברו ואבדוק את פידג'יוטו בפוקדע.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תומר~
    "אקדח מים" קורא סילבר תוך שניות, וקרוקונאו שולח אקדח מים שמעיף ממש מידך את הפוכדור והוא עף אחורנית "עוד ניסיון, ילד? או שאולי תרצה לפגוש את המלתעות של קרוקונאו?" אומר סילבר בקרירות "אני יכול לתת לך 5 שניות לעוף מפה, אחרת כאן יגמר המסע שלך" הוא מוסיף.
    לפתע, זוהר בוהק צץ פתאום באמצע החדר "זה הוא! קדימה קרוקונאו, לעמדה!" צועק סילבר. אתה ממהר ותופס את הפוכדור של רוזליה, בזמן שדמות מופיע פתאום באמצע החדר. אתה מזהה שזהו אותו פוקימון שמגולף בחוץ. הוא מסתכל על מה שקרה בחדר, ומבין מה קרה. הוא שולח עלים קסומים בעוצמה מדהימה שפוגעים ישירות בקרוקונאו שמנסה לתקוף במתקפה כלשהי, ומעיף אותו ישירות על קיר הבקתה שמתמוטט, וקרוקונאו מתעלף "לא!" צועק סילבר ומשיב את קרוקונאו, מוציא במקומו פוקימון שד רוח שטוען כדור צל ושולח אל עבר הפוקימון, שמתחמק בקלות ומעלף גם את פוקימון הרוח עם בילבול חזק מאוד "חזור לבסיס" נשמע לפתע קול מכיסו של סילבר "קיבלתי" הוא אומר, משיב את פוקימון השד, זורק כדור עשן לקרקע תוך שהוא מביט בך במבט של עוד ניפגש ונעלם.
    הפוקימון מסתובב אלייך, ומתקרב אלייך לאט לאט "סל-בי?" הוא שואל אותך.
    "סלבי? זה אתה סלבי?" אשאל את סלבי ואחזיק בו, "תודה שהצלת אותי!" אגיד ברחמים ואז אבדוק אותו בפוקדקס שקיבלתי מהפרופסור.

14. the bitch is back
    עומר~
    אתה מתחיל לצעוד עם נידוקווין אל עבר בית הגידול, וכעבור כחצי שעה אתה מגיע לשם. אתה מתקרב אל עבר הכניסה כשלפתע אתה מבחין במשהו שקופץ מאחד העצים ורץ לעברך במהירות. זהו טריקו! הוא ממשיך לרוץ אלייך וארון מגיח מאחוריו, שניהם שמחים לראותך, כשלפתע טריקו מתחיל לזהור באור לבן. הוא משנה את צורתו תוך כדי ריצה, ונעצר לידך, כשהאור הלבן נעלם ממנו. אתה מבחין שזהו גרובייל גדול, שמחייך אלייך. טריקו התפתח לגרובייל!
    <---------------------------------.
    כעבור כמה שניות, ארון מגיע גם הוא וקופץ עליך בשמחה, מפיל אותך לקרקע. אתה מבחין שהוא נהיה יותר כבד במקצת, אך גם חזק. נראה שהשהות עזרה לשניהם מאוד "ואו, טריקו התפתח עכשיו!" אתה שומע קול ורואה את בעלי המעון מגיעים לכיוונך "נראה שהם חיכו לך. הם מאוד התחזקו בשהות שלהם" אומר הגבר "אז באת לקחת אותם איתך?" שואלת אותך האישה.
    [/COLOR]

"האמת לא, אבל מכיוון שהם היתפתחו אני רוצה לקחת אותם"אומר לאיש בחיוך "אבל אני ארצה להשאיר פה את ביוטיפליי ואת מסקריין" אוסיף.
    אחרי שאני אחליף את הפוקימונים אלך במהירות לקניון כדי לחפש לקנות כמה מתקפות חדשות לפוקימונים שלי.

15. משתמש מנוסה
    [עידו~
    אתה לא יודע שזה אייפום. יש לך פוקדקס כדי לבדוק עליו מידע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    פידג'י מגיח החוצה ושולח סופה אל עבר אייפום, שמתקשה לשמוע על יציבות ונופל מהעץ, אך תופס עם זנבו את העץ. הוא משחרר את עצמו וצונח לעבר הקרקע, שולח מתקפת הבזק (Swift) לעבר פידג'י ופוגע בו, גורם לו להפסיק עם מתקפת הסופה. לאחר מכן, הוא יוצא עם מתקפת שריטות ופוגע בו בחוזקה.
    ]
    נכון צודק שחכתי
    אני אבדוק בפעמים הבאות
    ---
    "אוקיי קדימה פידג'י נסה לקום," אני מעודד אותו ומקווה שיצליח להמשיך בקרב, "קדימה, תקוף במתקפה מהירה, ותשלב אותה עם דחיפה - כך תיצור כוח חזק יותר בהתקפה המהירה!" אני צועק לפידג'י בנחישות ומצביע לעבר אייפום.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 21 מתוך 23 ראשוןראשון ... 111920212223 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •