Pokemon GO
עמוד 163 מתוך 285 ראשוןראשון ... 63113153161162163164165173213263 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,431 עד 2,445 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    [
    COLOR="DarkRed"]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )[/COLOR]

אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
    "וואו איזה אבא לחוץ"אני אומר לעצמי ויוצא מהבית
    "טוב מה עכשיו אני אמור לעשות.. הוו ללכת למעבדה של הפרופסור לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" אני בודק במפה ורץ לכיוון הבית של הפרופסור

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר ומייקל
    שניכם מעדכנים זה אם זה ומדברים אך הנערה אומרת לכם בקול מתוק להיות בשקט יותר וללכת לספסלים ואחרי הקרב הזה היה עומר ואז מייקל ואז בריאנה, לבינתיים טום החזיר את איווי ורוזריד היה בכמעט מצב של עליפון "צאי אזוריל!" קרא טום ואוזריל יצאה בחינניות וקפצה אל זנבה הגדול

איתי
    "עכשיו אתה פשוט מנסה להחליף זה לא עוזר לי בכלום" אמרה נלה, היא נראתה עצובה אבל ניסתה לחייך
    "מד?" אמר מדקיפ והביט אליה במבט
    שואל

בן
    האקדח מים פגע בכדור בוץ אחד וסקווירטל השתמש בסחרור אבל שלושה כדורי בוץ פגעו בו ועצרו ואתו, בוץ עף לכול מקום ולא ראו כלום, שהצלחת לראות ראית את סקווירטל ומריל המותשים את מדקיפ שנראה בסדר וגרוליט שנפגע מהאקדח מים אבל לא חזק מידי

רן
    אתה רץ לעבר ביתו של הפרופסור אבל הוא שרוף ומפוצץ לחלוטין, פתאום האדמה רועדת קצת ומל דברים מתפוצצים מסביבך, זוג עיינים נמצאים מבין העצים ומנסים לגרום לך לעקוב אחריהם

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. Surgeon of Death
    מקס
    התחלת ללכת לעבר העייניים מסביבך היו מלא דברים מתפוצצים נכנסת אחריו ליער וראית פתאום ג'וליטון (אין לי תמונה התפתחות חשמל של איווי) נמצא ליד עץ, הוא לחץ אל חלק מהעץ ונהיה לוח כפתורים, אם כפתו הוא לחץ אל כמה ונפתחה דלת למדרגות לתוך העץ
    ואוי איזה רמזזזזז
    "אוקי,זה מוזר"
    אומר לעצמי ואעלה במדרגות

4. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר ומייקל
    שניכם מעדכנים זה אם זה ומדברים אך הנערה אומרת לכם בקול מתוק להיות בשקט יותר וללכת לספסלים ואחרי הקרב הזה היה עומר ואז מייקל ואז בריאנה, לבינתיים טום החזיר את איווי ורוזריד היה בכמעט מצב של עליפון "צאי אזוריל!" קרא טום ואוזריל יצאה בחינניות וקפצה אל זנבה הגדול

איתי
    "עכשיו אתה פשוט מנסה להחליף זה לא עוזר לי בכלום" אמרה נלה, היא נראתה עצובה אבל ניסתה לחייך
    שואל

בן
    האקדח מים פגע בכדור בוץ אחד וסקווירטל השתמש בסחרור אבל שלושה כדורי בוץ פגעו בו ועצרו ואתו, בוץ עף לכול מקום ולא ראו כלום, שהצלחת לראות ראית את סקווירטל ומריל המותשים את מדקיפ שנראה בסדר וגרוליט שנפגע מהאקדח מים אבל לא חזק מידי

רן
    אתה רץ לעבר ביתו של הפרופסור אבל הוא שרוף ומפוצץ לחלוטין, פתאום האדמה רועדת קצת ומל דברים מתפוצצים מסביבך, זוג עיינים נמצאים מבין העצים ומנסים לגרום לך לעקוב אחריהם
    "אוקיי זהו זה,אם אני לא יכול להביס את מי שהפסיד למאמן המכון מה זה אומר עליי" אני נכנס להתקף עצבים ומתכנן להכנס בכל כוחי אל הקרב.
    "מריל תהיה זהיר ביותר במה שאני הולך להגיד לך,תשמור מרחק ותזהר לא להפגע מהמתקפות שלהם,תעיף את גרווליט באמצעות אקדח מים חזק ולאחר מכן תשתמש בזנב ברזל!"
    "וסקווירטל מכיוון שמתקפות מים לא יעזרו על מדקיפ תשתמש בסחרור לעברו ולאחר מכן תשתמש בנשיכה קטלנית!".

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר ומייקל

איתי
    שואל

בן

רן
    "נו,אז מי הפוקימונים שלך..?" אשאל אותו בזמן שאתיישב על הספסל
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    עומר ומייקל

[/COLOR]
    "אוקיי, בואי נראה איך עומר נלחם." אני אומר ומתיישב על הספסלים
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    רן
    [/QUOTE]

"המצב הזה ממש מפחיד אבל אין סיכוי בלי שום סיכון" אני אומר לעצמי במעט חשש והולך לעקוב אחרי זוג העינייים האלה

8. משתמש מנוסה
    מקס
    תקשיב זה לא משחק של ילדים והמנהלת של הפורום היא לא מאי, ככה שאי אפשר לעשות הכול, אני מבקשת לא לתת מלא הערות כאלה בבקשה
    ~~~~
    אתה יורד במדרגות ללמטה שלפניך ג'וליטון, אתה רואה מסדרון גדול בצבעי עץ וכמו שטיח עשב גדול, דלתות עץ היו במלא מקומות אחת חומה אחת אדומה אחת אדמדמה ואחת שתפסה את צומת ליבך, דלת בצבע אדמדם שחרוט שם ציור של פוקדור כסוף

בן
    מריל השתמשה באקדח מים שפספס אבל נגפע מזנב ברזל שלה,
    סקווירטל השתמש בסחרור וממנו מדקיפ התחמק אבל נפגע מהנשיכה, סקווירטל העיף ואתו לעץ והוא נפגע קשה

עומר ומייקל
    אתם יושבים בספסל וצופים בטום , רוזריד ואזוריל נפגעו קשה אבל לבסוף אזוריל ניצחה (איווי גם נלחם מול אזוריל) כריס הוציא ליפאון וליפאון של בריאנה הסתכל אליו נמרצות ,
    "נו אז מה הפוקימונים שלך?" שאל עומר "לי יש את ליפאון וגלאסיון ופלאריון התפתח ביוטפלי פיצ'ו ובוויזל כמובן, חוץ מזה שאיווי התפתח אין חדש" אמרה בריאנה בחיוך רחב

רן
    אתה עוקב אחרי זוג העיינים ורואה ארנב חום וגדול אם אוזנים ארוכות, היא מביטה אליך ומתחילה ללכת לעבר עץ מסוים, היא לוחצת אליו ונהיים מלא כפתורים, היא לוחצת אל כמה מהם ונפתחת דלת מהעץ שמובליה מדרגות ללמטה

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    שם: ben
    מקס
    תקשיב זה לא משחק של ילדים והמנהלת של הפורום היא לא מאי, ככה שאי אפשר לעשות הכול, אני מבקשת לא לתת מלא הערות כאלה בבקשה
    ~~~~
    אתה יורד במדרגות ללמטה שלפניך ג'וליטון, אתה רואה מסדרון גדול בצבעי עץ וכמו שטיח עשב גדול, דלתות עץ היו במלא מקומות אחת חומה אחת אדומה אחת אדמדמה ואחת שתפסה את צומת ליבך, דלת בצבע אדמדם שחרוט שם ציור של פוקדור כסוף

בן
    סקווירטל השתמש בסחרור וממנו מדקיפ התחמק אבל נפגע מהנשיכה, סקווירטל העיף ואתו לעץ והוא נפגע קשה

עומר ומייקל
    אתם יושבים בספסל וצופים בטום , רוזריד ואזוריל נפגעו קשה אבל לבסוף אזוריל ניצחה (איווי גם נלחם מול אזוריל) כריס הוציא ליפאון וליפאון של בריאנה הסתכל אליו נמרצות ,
    "נו אז מה הפוקימונים שלך?" שאל עומר "לי יש את ליפאון וגלאסיון ופלאריון התפתח ביוטפלי פיצ'ו ובוויזל כמובן, חוץ מזה שאיווי התפתח אין חדש" אמרה בריאנה בחיוך רחב

רן
    אתה עוקב אחרי זוג העיינים ורואה ארנב חום וגדול אם אוזנים ארוכות, היא מביטה אליך ומתחילה ללכת לעבר עץ מסוים, היא לוחצת אליו ונהיים מלא כפתורים, היא לוחצת אל כמה מהם ונפתחת דלת מהעץ שמובליה מדרגות ללמטה
    "אוקיי זה הצ'אנס שלי".
    "סקוירטל תשתמש שוב בנשיכה על מדקיפ הפצוע ומריל תמשיך בזנב ברזל על גרווליט".

10. משתמש מנוסה
    [
    COLOR="YellowGreen"]רן
    אתה עוקב אחרי זוג העיינים ורואה ארנב חום וגדול אם אוזנים ארוכות, היא מביטה אליך ומתחילה ללכת לעבר עץ מסוים, היא לוחצת אליו ונהיים מלא כפתורים, היא לוחצת אל כמה מהם ונפתחת דלת מהעץ שמובליה מדרגות ללמטה[/COLOR]
    [/QUOTE]
    "מעניין מה יש למטה במדרגות טוב אני יורד" אני אומר לארנג ומתיל לרדת במדרגות

11. Surgeon of Death
    מקס
    ~~~~
    אני לא אמרתי שום דבר הנוגע לענין הזה.
    "בעץ הזה יש משהו?"
    אשאל את עצמי ואתחיל להכנס לדלת האדומה עם הפוקדור הכסוף
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 06-01-2011 בשעה 04:40 PM

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    מקס
    ~~~~

בן

עומר ומייקל

רן
    "נחמד.." אומר לה "לי יש טריקו זוהר,איווי,צ'ימצ'אר,מארקוורו,בארטפרי זוהר ושינקס שקיבלתי לפני כמה דקות.." אספר להם "תגידו,מישהו מכם רוצה לעשות קרב אחרי איתי ועם טום..?" אשאל את שניהם ואחכה לתשובה...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

עומר ומייקל

"לי יש את פרינפלאפ שהתפתח מפיפלאפ לא לפני המון זמן, את ביוטיפליי, את טייני ובלייס הבלוסומיות, את פוניטה, את ארון הקטן שלי, את פינאון , דיוגונג, דרטיני, וכמובן את נידראן הקטן שתפסתי לפני קצת זמן." אני אומר בחיוך
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

14. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    "מד?" אמר מדקיפ והביט אליה במבט שואל
    "לא רק כדי להחליף!" אני אומר לה.
    "אמרתי לך שסקיטי ממש מעודדת וזה עוזר מאוד" אני אומר לה.
    "ראיתי את זה בתכנית טלוויזיה על פוקימונים" אומר לנלה ואקווה שתסכים.
    __________________________________________________ ____

תוסיפי את האגרוף של צ'ארמנדר לרשימת המתקפות שלו.

15. משתמש מנוסה
    בן
    "גרווליט תחמוק ממריל ותקוף את סקווירטל בנשיכה!" קרא הנער כשסקווירטל רץ אל מדקיפ הפצוע, גרוליט רץ בזריזות רבה מאוד חטף תנשיכה אבל נשך את סקווירטל גם והעיף אותו על עץ

רן
    אתה יורד אחריה במדרגות החשוכות והעץ נסגר, אתה מגיע למסדרון מלא דלתות מתחת לאדמה ומלא עשב יש שם, המקום עצמו מואר ויש מלא חדרות בכול מיני צבעים, כסוף אדום חום ירוק ומלא גוונים

מקס
    תערוך בקשה
    לאיזה דלת אני אמורה לדעת שאתה נכנס?
    לראשונה לשנייה לשלישית אדומה כסופה ירוקה חומה?
    תערוך בבקשה

מייקל ועומר
    שניכם מתעדכנים בפוקימונים זה של זה (תסתכלו בתגובות אחד של השני) ופתאום עומר מציע קרב "קרב זוגות רוצים?" שאלה בריאנה בחיוך
    איתי
    "תראה אני מעידפה להישאר אם הפוקימונים שלי" אמרה נלה ושמה את ראשה בין רגליה שנית והביטה אליך

וספארמרית מתקדמת

עמוד 163 מתוך 285 ראשוןראשון ... 63113153161162163164165173213263 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •