איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
עומר
פתחת עמוד 180!
~~~~~
מורקור מעיף הרבה חול ככה שלא רואים את המקום, הוא משתמש בדופק אפל ונשמע שזה פוגע!
מתוך אותו מקום נורים קליעי זרעים רבים שמהם מורקור מתחמק "כדור אנרגיה!" קרא כריס, גרוביל השתמש בכדור אנרגיה שפגע קשה במורקרו
מקס
הוא על הרגל שלך!
~~~~
אתה הולך לבדוק מזה אבל זה נעלם, אברה מסתכל אליך מפוחד וניצמד לרגלך
בן
אתה עוצם את עיניך לשניה אחת ומרגיש שהכול נהיה שחור, פתאם אור צהוב חזק מכה בעיניך מאיפשהוא
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
עומר
מורקרו הביט אליך ויצא בניקור שממנו גרובייל התחמק בפיצה, שמורקרו היה מתחת לגרוביל ראית שבעיניו צץ רעיון ונרגעת קצת, מורקרו בהבדל של שנייה הסתובב לעבר גרובייל שהיה באוויר שלח דופק אפל והמשיך לעוף ופנה ללמעלה, גרוביל המופתע נפגע מהדופק אפל ונפל למטה ונפגע, נראה שמורקרו די מותש והוא לא במצב הכי טוב
בן
כן קראתי
וזה יכול להיות שואלי רק אולי..שישנת ואז התעוררת מהשמש
~~~~
אתה פוקח עייניים ורואה שאתה בחדר, סקווירטל ובאדו משחקים מריל קופצת אל זנבה בחיוך ואז קופצת לחדר שירותים ומשם נשמע ספלאש גדול, ונוטו וטורצ'יק מדברים
כריס
" הספינה תצא בעוד שעה ויש לך כרטיס?" שאלה האחות ג'וי בחביבות
וספארמרית מתקדמת
רקס
אתה מסתכל ורואה שהחללית טסה ללמעלה למעלה ונעלמת, אתה נח אל עץ ואוזר כוחות ורואה שאתה כבר מסדיר את נשימתך,
אתה מחליט להמישך בדרכך ולאחר כשעתיים הליכה אתה רואה את האורות של העיר השנייה!
מקס
הוא על הרגל שלך וניצמד אליה יותר
~~~~
אברה מביט אליך ועוזב את רגליך, הוא מסתכל אליך וקופץ אליך ומטפס ומתיישב על הכתפיים שלך
וספארמרית מתקדמת
" וואו כבר נורא מאוחר ! .. כדאי לי ללכת כבר להכין מקום לישון בו . אני אלחם במכון מחר ... או רגע ! השייט מחר !
אמ .. כנראה שאני יאלץ להילחם קצת הרבה אחרי מחר , " אומר ואפהק .
" קדימה סינדיקויל , הולכים לישון . " אומרת והולכת לחפש מרכז פוקימונים בסביבה , ואם אנלא ימצא אז אני יתחיל לאסוף קרשים וענפים שבורים כדי ליצור מדורה .
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
מאי
את מוצאת את מרכז הפוקימונים לאחר מספר דקות הליכה, את עומדת בתור ושמגיע תורך את מבקשת חדר,
האחות ג'וי מחיית אליך ומביאה לך מפתח זהוב אם תגית שקופה ואליה כתוב במספרים זהובים "11" מקס
אני מוסיפה חכה
~~~~
אברה הסתכל אליך והוריד את ראשו למטה מעל ראשך (כך שהפרצוף שלו מול הפנים שלך מלמעלה) והנהן לחיוב וחייך , הוא נראה טיפה מטופש ככה אבל אז חזר למקומו
רקס
אתה רץ במהירות רבה לעבר העיר השנייה, אתה רואה שהיא גדולה מאוד ובעלת מזח ובניינים לא קטנים, אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ופתאום מקבל הודעה בפוקדע!
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)