Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 29 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    תודה על המידע
    ~~~~~~~~~~~~
    "בוא נגמור עם זה כבר... ונאפ! תשתמש בגדילה כדי להגדיל את המהירות שלך ואז תשתמש בלהישאר!" אתה קורא עם מבט רציני הפעם בגלל שאתה רוצה כבר לנצח.
    ונאפ במהירות משתמש בצמיחה כדי להגדיל את המהירות שלו ואז הוא משתמש בלהישאר, "זה לא יעזור לך!" קורא ברדלי אך פתאום ונאפ תוקף את בקלסינג ובקלסינג אותו.
    נוצר פיצוץ קטן שמעיף את שני הפוקימונים לצדדים שלהם אך בקסלינג לא מצליח לשרוד וישר מתעלף.
    "ניצחתי!" אתה קורא בשמחה ואז מחבק את ונאפ בשמחה, "אוף איזה באסה... תחזור בקלסינג!" קורא ברדלי ואז הוא מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור שלו.
    "אז מה עכשיו נעשה?" אתה שואל בסקרנות את ברדלי, "ממשיכים במסע, אתה בא?" הוא עונה לך.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    דארן ווסט~
    התבלבלתי, היה צריך להיות רשום 'תרצה'
    ~~~~~~~~~~~
    "אוקיי... תודה." אתה עונה בחיוך ובנימוס ואז הפוקימון שלה מביא לך מפתח קטן.
    אתה עולה ביחד לחדר ולאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר, פותח אותו ומגלה שיש שני מיטות, LCD חדר אמבטיה ענקי וגם מקרר קטן.
    אתה רואה גם שיש מקום איכסון של פוכדורים וגם כרזה של הPokeMart.

]
    אני מניח את הפוקדור של ואנפ במקום האיכסון של הפוקדורים, ומיד אכנס למקלחת ואתקלח בהנאה.
    לאחר מכן, אתכונן לשינה, אך לפני שאלך לישון אסתכל בכרזה של הפוקמארט לראות במה מדובר, ואז רק אכנס למיטה ואלך לישון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    תודה על המידע
    ~~~~~~~~~~~~
    "בוא נגמור עם זה כבר... ונאפ! תשתמש בגדילה כדי להגדיל את המהירות שלך ואז תשתמש בלהישאר!" אתה קורא עם מבט רציני הפעם בגלל שאתה רוצה כבר לנצח.
    ונאפ במהירות משתמש בצמיחה כדי להגדיל את המהירות שלו ואז הוא משתמש בלהישאר, "זה לא יעזור לך!" קורא ברדלי אך פתאום ונאפ תוקף את בקלסינג ובקלסינג אותו.
    נוצר פיצוץ קטן שמעיף את שני הפוקימונים לצדדים שלהם אך בקסלינג לא מצליח לשרוד וישר מתעלף.
    "ניצחתי!" אתה קורא בשמחה ואז מחבק את ונאפ בשמחה, "אוף איזה באסה... תחזור בקלסינג!" קורא ברדלי ואז הוא מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור שלו.
    "אז מה עכשיו נעשה?" אתה שואל בסקרנות את ברדלי, "ממשיכים במסע, אתה בא?" הוא עונה לך.
    "לפעמים צריך גם מוח כדי לנצח" אני אומר וצוחק עליו קצת.
    "וכן, אני בא.. ונאפ חזור לפוכדור" אני אומר, מחזיר את ונאפ ועוקב אחרי ברדלי.
    חמוף

4. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "בכיף" אתה עונה לו ואז אתה מגרד בראש בתהייה על מה שהפוקג'יר אמר "תתחיל" אתה מוסיף ואז ישר מוציא את הפוקג'יר החוצה ובודק את המתקפות של בקלסינג.
    "בקלסינג זה יודע: שריטה, דחיפה, נהמה, גחלת." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר החוצה ואז הוא נכבה.
    "טוב אני התחיל, אוצ'יאנוס תשתמש באקדח מים לעבר בקלסינג!" פוקד ברדלי ואז הפוקימון שלו שולח אקדח מים לעבר בקלסינג.
    "תחמוק ותתקוף אותו בשריטה!" אורה לו ואחשוב לעצמי 'האוצ'יאנוס הזה יכול לנוע בכלל על האדמה?'

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    הוא מתהלך קצת על האדמה בעזרת זנבו...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בקלסינג, רוץ אליו במהירות ותקוף אותו בשריטה." אתה אומר ואז מצביע על אוצ'יאנוס.
    בקלסינג, פוקימון החתול ישר רץ לעבר אוצ'יאנוס ושורט אותו בקלות אך אוצ'יאנוס של ברדלי תוקף בעל קולי שמשגע את בקלסינג.
    "אוצ'יאנוס הזה חזק מאוד, אם תרצה לנצח תבנה טכניקה חזקה." אומר לך ברדלי.
    "אוקיי" אני אומר בחיוך, מחזיק לעצמי אצבעות שאצליח "בקלסינג, אני אומר לו בקול חלש "תתחיל להסתובב סביבו באיטיות, ואז תשתמש בנהמה בפתאומיות. כשהוא יפגע תשתמש עליו מהר בגחלת תוך כדי ריצה לכיוונו, וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בדחיפה ואז בשריטה מספר פעמים. בסדר?" אני מסתכל אליו בתקווה שקלט הכול.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    "קדימה, בוא נמשיך!" אתה קורא לעברו ומתחיל לצעוד עם הפוכדור של איר שבתוך הכיס שלך.
    אתה נכנס לתוך העיר עם ברדלי ורואה בית קטן עם גג בצבע כחול שכתוב עליו PokeMart.
    אתה ממשיך עוד עם ברדלי ורואה עוד בית שיש לו גג בצבע אדום שכתוב עליו מרכז פוקימונים\Pokemon Cente
    .
    "בוא ניכנס אל מרכז הפוקימונים" אני מציע לברדלי, ומתחיל לצעוד אל תוך הלובי של מרכז הפוקימונים.

7. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה מניח את הפוכדור של ואנפ במקום האיכסון של הפוכדורים, ומיד נכנס למקלחת.
    אתה מתפשט ושם את הבגדים בתוך העדנית ונכנס לתוך המקלחת ואז אחרי 5 דקות אתה יוצא בשמחה מהמקלחת.
    אתה מתנקה בקלות ואז אתה מתלבש, יוצא מחדר האבמטיה ומתכונן לשינה, אך לפני שאתה הולך לישון אתה מסתכל בכרזה של הפוקמארט לראות במה מדובר, ואז רק אתה נכנס למיטה והולך לישון.
    ~~~
    "גרינג! גרינג!" אתה שומע מהשעון שליד המיטה ואז אתה רואה שהשעה היא 10:13 בבוקר.

בלייק ג'ונסון~
    "וכן, אני בא.. ונאפ חזור לפוכדור" אתה אומר, מחזיר את ונאפ ועוקב אחרי ברדלי, חברך הטוב ביותר כדי למצוא את סיימון אשר נגנב על ידי הפוקימון האגדי המוזר.
    אתה מטייל עם ברדלי ומוציא שני פוקימוני חרק על האדמה מתהלכים ופוקימון דמוי ציפור מצייץ על העץ.
    ; ;

דיויד אדלר~
    "תתחיל להסתובב סביבו באיטיות, ואז תשתמש בנהמה בפתאומיות.
    כשהוא יפגע תשתמש עליו מהר בגחלת תוך כדי ריצה לכיוונו, וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בדחיפה
    ואז בשריטה מספר פעמים. בסדר?" אתה אומר לבקלסינג והוא מהנהן והוא ישר מסתובב סביב אוצ'יאנוס באיטיות,
    וישר משתמש בנהמה שפוגעת באוצ'יאנוס המופתע, ואז בקלסינג שולח גחלת לעברו, פוגע וגם פוגע בו בדחיפה עם שריטה שישר מעלפת את אוצ'יאנוס הקטן.
    "ניצחת?! אני לא מאמין!" צועק ברדלי בכעס וישר מחזיר את אוצ'יאנוס לפוכדור שלו, "אתה בא? אני ממשיך..." אומר ברדלי קצת באכזבה מהקרב.

אייס דיאמונד~
    "תחמוק ותתקוף אותו בשריטה!" אתה קורא ואז בקלסינג מתחמק מהאקדח המים, תוקף את אוצ'יאנוס בשריטה, פוגע בו ומעלף אותו.
    "ניצחת?! אני לא מאמין!" צועק ברדלי בכעס וישר מחזיר את אוצ'יאנוס לפוכדור שלו, "אתה בא? אני ממשיך..." אומר ברדלי קצת באכזבה מהקרב.

תומאס בלאק~
    אתה נכנס לתוך המרכז ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באת לרפאות את הפוקימונים שלך?"
    "כן." אתה אומר בחיוך ואז אתה מגיש את הפוכדור שלך לעברה, "נרשמת כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:
    שם:
    פוקימון התחלתי:
    תחרויות או קרבות:
    שותף כן\לא:
    ;

8. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "וכן, אני בא.. ונאפ חזור לפוכדור" אתה אומר, מחזיר את ונאפ ועוקב אחרי ברדלי, חברך הטוב ביותר כדי למצוא את סיימון אשר נגנב על ידי הפוקימון האגדי המוזר.
    אתה מטייל עם ברדלי ומוציא שני פוקימוני חרק על האדמה מתהלכים ופוקימון דמוי ציפור מצייץ על העץ.
    ; ;
    "אני עומד לתפוס לי את החרק הזה" אני מודיע בנחישות לברדלי.
    "צא ונאפ" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר.
    "תשתמש בכוח טבע" אני אומר לו ומצביע על אחד החרקים.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "אני עומד לתפוס לי את החרק הזה." אתה מודיע בנחישות לברדלי.
    "צא ונאפ" אתה אומר וזורק את הפוכדור הירוק של ונאפ באוויר כדי שהוא יצא והילחם נגד החרק.
    "תשתמש בכוח טבע!" אתה אומר לונאפ ומצביע על אחד החרקים הקטנים, "ונאפ!" קורא ונאפ ואז הוא שולח מלא כוכבים לשני החרקים בטעות שנפגעים קשות.
    "פיירנט!" קוראים הפוקימונים ואז הם שולחים גחלת עוצמתית לעבר ונאפ.

10. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "אני עומד לתפוס לי את החרק הזה." אתה מודיע בנחישות לברדלי.
    "צא ונאפ" אתה אומר וזורק את הפוכדור הירוק של ונאפ באוויר כדי שהוא יצא והילחם נגד החרק.
    "תשתמש בכוח טבע!" אתה אומר לונאפ ומצביע על אחד החרקים הקטנים, "ונאפ!" קורא ונאפ ואז הוא שולח מלא כוכבים לשני החרקים בטעות שנפגעים קשות.
    "פיירנט!" קוראים הפוקימונים ואז הם שולחים גחלת עוצמתית לעבר ונאפ.
    'שיט, לא ידעתי שהם מסוג אש' אני חושב.
    "קפוץ עם השורשים ואז תשתמש בלהישאר" אני אומר לונאפ.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "קפוץ עם השורשים ואז תשתמש בלהישאר!" אתה אומר לונאפ כדי שהוא יתחמק ויפגע בפוקימון החרק.
    ונאפ קופץ עם השורשים שלו וכך מתחמק מהגחלת, וישר משתמש בלהישאר ולאחר כמה שניות הוא יוצא במתקפה ופוגע ישירות באחד החרקים.
    "פיירנט!" הוא קורא בהתעצבנות וישר שולח כדור אש ענקי לעבר ונאפ שלך.

12. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "קפוץ עם השורשים ואז תשתמש בלהישאר!" אתה אומר לונאפ כדי שהוא יתחמק ויפגע בפוקימון החרק.
    ונאפ קופץ עם השורשים שלו וכך מתחמק מהגחלת, וישר משתמש בלהישאר ולאחר כמה שניות הוא יוצא במתקפה ופוגע ישירות באחד החרקים.
    "פיירנט!" הוא קורא בהתעצבנות וישר שולח כדור אש ענקי לעבר ונאפ שלך.
    "הגנה!" אני קורא במהירות.
    "ואז תשתמש בכוח טבע!" אני ממשיך.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה מניח את הפוכדור של ואנפ במקום האיכסון של הפוכדורים, ומיד נכנס למקלחת.
    אתה מתפשט ושם את הבגדים בתוך העדנית ונכנס לתוך המקלחת ואז אחרי 5 דקות אתה יוצא בשמחה מהמקלחת.
    אתה מתנקה בקלות ואז אתה מתלבש, יוצא מחדר האבמטיה ומתכונן לשינה, אך לפני שאתה הולך לישון אתה מסתכל בכרזה של הפוקמארט לראות במה מדובר, ואז רק אתה נכנס למיטה והולך לישון.
    ~~~
    "גרינג! גרינג!" אתה שומע מהשעון שליד המיטה ואז אתה רואה שהשעה היא 10:13 בבוקר.

]
    'וואו כבר די מאוחר...' אני חושב חושב לעצמי ומתמתח. לאחר מכן, אני לוקח חזרה את הפוקדור של ואנפ, ומתארגן לקראת היציאה.
    מיד אחרי זה, אני ארד למטה עם הציוד והכל, מוכן להמשך המסע, אחזיר את המפתח לאחות ג'וי, ואני מתחיל להסתובב בעיר, מחפש עיסוק מיוחד בעיר.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה מתמתח וישר קם מהמיטה בשמחה, לוקח את הפוכדור של ונאפ מהאיכסון של הפוכדורים ושם אותו בכיס שלך.
    לאחר מכן אתה יורד למטה עם הציוד והכל, מוכן להמשיך המסע, ואז אתה מחזיר את המפתח לאחות ג'וי.
    תה יוצא מהמרכז ומתחיל להסתובב בעיר, מחפש עיסוק מיוחד בעיר ואז אתה רואה את הPokeMart שיש עליו שלט שכתוב בו:
    רק היום, מבצע מיוחד, כול המחירים יורדים ב50%

בלייק ג'ונסון~
    "הגנה!" אתה קורא במהירות אך הכדור אש פוגע ישירות בונאפ הקטן, "תתאושש ואז תשתמש בכוח טבע!" אתה ממשיך ואז ונאפ קם על רגליו הקטנות.
    "ונאפ!" צועק ונאפ אך הוא לא משתמש בכוח טבע, פתאום יוצא מלא שורשים לעבר אחד החרקים שמצליפים בו ומעלפים אותו.
    "ונאפ שלך..." אומר בשקט ברדלי, "למד צמח משתולל, כול הכבוד..." מוסיף ברדלי בחיוך.
    ונאפ למד צמח משתולל, כול הכבוד!

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    "תתחיל להסתובב סביבו באיטיות, ואז תשתמש בנהמה בפתאומיות.
    כשהוא יפגע תשתמש עליו מהר בגחלת תוך כדי ריצה לכיוונו, וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בדחיפה
    ואז בשריטה מספר פעמים. בסדר?" אתה אומר לבקלסינג והוא מהנהן והוא ישר מסתובב סביב אוצ'יאנוס באיטיות,
    וישר משתמש בנהמה שפוגעת באוצ'יאנוס המופתע, ואז בקלסינג שולח גחלת לעברו, פוגע וגם פוגע בו בדחיפה עם שריטה שישר מעלפת את אוצ'יאנוס הקטן.
    אני מחזיר את בקלסינג לפוקדור, ניגש אל ברדלי וטופח את גבו בעידוד "אל תדאג, לפי איך שאני מכיר אותך, אתה תקרע אותי בגמר הליגה, אז לא יהיה לי סיכוי לנצח. קדימה" אני מתחיל לצעוד לכיוון היעד הבא שלנו "תזכור את המטרה האמיתית של המסע הזה" אני אומר בכאב.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 9 מתוך 29 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •