מייקל
"אתה בחדר 32 יחד אם אדמונד אייס" אמרה המזכירה והגישה לך מפתח כסוף, דרטיני מכסף היה סביב קצאו (זה שמרזיקים) ואליו מחובר תגית שקופה ואליה כתוב "32" בכסף
עומר
לפינגפונג!
~~~
שניכם הולכים לפינגפונג פוקימונים ורואים הרבה שולחנות פינגפונג אם הרבה פוקימונים, טום תופס שולחן אחד ומוציא את איפום שלו ואזוריל "שניהם מעולים לזה" אמר טום, "אבל איפום יחכה כי אני רוצה לאמן עוד את אזוריל" אמר טום, אזוריל נעמדה בקדמת הבמה והפסיקה לקפץ אל זנבה הענק, בגלל שהיא קטנה הוא הביא לה שרפשף קטן שדתעמוד אליו (היא מאוד נמוכה בלי זנבה) הוא לקח לו את שני כלים וכדור (שחכתי איך קוראים לזה תאמת..)
והביא לך את האדום ולקח את הכחול לעצמו "במי תבחר?" שאל אותך טום בחיוך
בן
שלחתי לך הודעה, נסה לעשות את השיטה שהצעתי, אתה יכול גם עוד שיטה אבל אני יאמר לך אחרי שתענה לי,
ובנוגע למה שהצעתי תשאל את יואב גם הוא עשה את זה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
הודעה חשובה!
אני בזמן הקרוב היה נורא נורא נורא בלחץ,יש לי הופעה מסיבת סיום משמרות ועוד מלא מלא מלא
בקיצור, לפחות עד יום ראשון אני אהיה בלחץ, גם אחרי זה עד החופש הגדול אני אהיה אבל הרבה פחות, אז אולי אני לא יגיב הרבה אבל אני ינסה כמה שאוכל , כתבתי את זה רק שתבינו למה אני מחוברת (אני תמיד משאירה את זה פתוח) ולא עונה וזה כי אני לא על המחשב בכלל
דניס
"אנחנו באנו מהעיר השלישית" אמר מיסון "דרך הסירה" הוסיף ג'ק "אני הולך לנוח קצת ואחר כך לג'קוזי" אמר ג'ק "טוב יאלה גם אני הולך תדע אנחנו חדר 36" אמר מיסון , ושניהם יחד אם הפוקימונים שלהם פינו את כליהם והלכו ללמעלה
מייקל
אתה נכנס לחדר ורואה חדר רגיל בלי מטבח אבל גדול מאוד (תפירוט אני יתן בהמשך)
פתאום אתה שומע קול מהרמקול שאומר שעוד מעט נגמרת הארוחת צהרים!
עומר
טוב משהו חדש כול יום
סתם אני יודעת את זה פשוט שחכתי ..
~~~~
"שהייתי ילד ומותר רק אחד ממליץ לך אל טריקו כי לצימצאר אין אם מה להכות .." אמר טום ובדק את המטקה שלו
איתי
אתה יורד למטה לאולם האוכל "חדר?" שאל מישהו שעמד לאחר שעמדת בתור והגיע תורך
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה מוצא עובד אחד שהיה עסוק במלמכור פאפיני פוקימונים איכותיים מחוץ למקום,
"או כמובן! יש פה ג'קוזי קרבות במים פינג פונג פוקימונים צפייה בשונית ולפעמם צלילה אפילו ומועדון, ששמה יש הופעות אם מים בלי מים אם פוקימוני מים או פוקימונים רגילים הנה קח תעלון הזה "אמר העובד ונתן לך עלום והמשיך למכור לאנשים פאפינים אל העלון היה תמונה של הספינה והיה כתוב שם "מדריך פעיליות בספינה"
וספארמרית מתקדמת
דניס
קראתי אבל זה קצת קשה לי
~~~
"תבדוק בעלון!" אמר העובד והתרחק משם,
דפדפת בעלון עד שבסוף העלון מצאת מפה!
עומר
"אוקי הנה זה בא!" קרא טום, הוא עשב מכה שבא לעברך, והיא נראתה לך די חלשה וקצת פקפת בטום
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)