ג'ון
אמרתי! והוא לא חופר אתה פשוט לא יודע מה לעשות והוא מסכן ותינוק
~~~
אתה שם קצת אבקה בתוך בתוך הבקבוק ומחפש מים, אתה רואה בקבוק מים ושם קצת מים בבקבוק אתה מנער תבקבוק קצת ויוצא לך דייסה לא משהו אבל דייסה, אתה מגיש את זה לטוגפי והוא שותה במרץ
דניס
אתה מנסה להשיג את הדבר ששוקע אבל הוא שוקע מהר יותר ממך, אתה מוכרך לקחת אוויר ועולה למעלה ויורד שוב, אתה צולל וצולל אבל נגמר לך האוויר אבל אתה מצליח להחזיק בדבר הזה, פתאום אתה מרגיש שאתה נגרר למעלה למעלה ואתה מגיע ללמעלה ומתנשף בכבדות ורואה את ראלטס אם עינה הזוהרות
איתי
אתה רואה שהיא לא בפינגפונג ולא בקרבות!
אתה מחפש אותה עוד פעם אבל לא מוצא אתה בא ללכת לקרבות אבל אז נערה מוכרת ששותה פחית פוקולה תופסת את צומת ליבך ואתה רואה שזאת נלה!
עומר
צימצאר שלח להביור ואקנס התחמק מהם בזחילה אבל נפגע באחד "מכת ראש!" קרא כריס, אקנס יצא במכת ראש נשרט מצימצאר אבל פגע בו לא קצת, צימצאר התעצבן ולהבתו גדלה טיפה אבל הוא היה מותש מאוד
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"סוף סוף..." אמלמל לעצמי, אתפוס את טוגפי שהוא תוך כדי ששהוא שותה מהבקבוק ואז אצא מהמעבדה כדי להתחיל את המסע.ג'ון
אמרתי! והוא לא חופר אתה פשוט לא יודע מה לעשות והוא מסכן ותינוק
~~~
אתה שם קצת אבקה בתוך בתוך הבקבוק ומחפש מים, אתה רואה בקבוק מים ושם קצת מים בבקבוק אתה מנער תבקבוק קצת ויוצא לך דייסה לא משהו אבל דייסה, אתה מגיש את זה לטוגפי והוא שותה במרץ
ג'ון
אתה תופס אותו אבל הוא חומק מידך,
הוא שותה ושותה ושמפסיק לשתות מגיש לך את האבקה והבקבוק ואתה שם אותם בתיקך ואז הוא מביט אליך בתמיההדניס
אתה מרזיק אותו
~~~
אתה בוחן את הדבר הירוק ואתה רואה שזהו לארביטר שמעולף וממש לא במצב טוב!
עומר
"אקנס תשתמש בקצה כפול ובעוקץ רעל!" קרא ניאו, צימצאר התקפל מהרעל ונחלש קצת אבל יצא בגלגל להבה אימתני, אקנס יצא כשקוץ קטן בראשו והתפוצץ ויצר מין מעטפת רעל שאקנס חסין לה, שני הפוקימונים נפגעו ונוצר פיצוץ לא קטן ולא ראו כלום, שהצלחתם לראות ראיתם שאקנס וצימצאר מעולפים!
איתי
"אני לא רוצה זיגזיגון וחשבת שאנחנו בריב" אמרה נלה ושתתה מהקולה שלה והפנתה את גבה אליך
וספארמרית מתקדמת
עומר
"אממ נכון אבל הצימצאר הזה הוא ההתחלתי שלך נכון?" אמר ניאו והפסקת ללכת "צר לי לאמר לך אבל את אקנס שלי, תפסתי לפני שבוע וחצי בערך" אמר ניאו והלך בצחקוק שהחבורה שלו אחריו
מייקל
אתה רואה שמשהו קרה ודניס נעלם תה מחפש אותו אבל לא מוצא פרינפלאפ מביט אליך ביאוש ופתאום מצביע אל בריאנה "למה נעלמתם ככה?!" היא צעקה אליך ושחכת לגמרי שהשארת את בריאנה מאחור אפילו בלי לאמר לה מה קורה !
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ג'ון
טוגפי מביט אליך "טוג.. טוגפי ? טוג טוגפי?" |מי אתה ? איפה הפרופסור?| שאל טוגפי וצעד צעד אחורה והביט אליך בעינו השחורות
איתי
"אני לא רוצה זיגזיגון! וחשבתי שאנחנו בוויכח אם כך " אמרה נלה והלכההיא נראתה די מעוצבנת אליך, אתה מחפש מישהו שיחליף איתך אבל הם מעוניינים רק בפוקימונים חזקים כמו לוקאריו גלייד צאריזרד וצרמנדר ועוד כול מיני
מייקל
"אז אתה לא חייב לצעוק אליי ככה! אני לא אשמה במה שאייס עשה ! אם אני הייתי לארביטר הייתי הולכת אל בטוח!" צעקה בריאנה ודי הרגשת אשם שצעקת אליה והשארת אותה לבד, למרות שלא הבנת עדין מה אייס עשה בכלל
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)