Pokemon GO
עמוד 247 מתוך 285 ראשוןראשון ... 147197237245246247248249257 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,691 עד 3,705 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    "אני הולך לצפות בציפור הירוקה" קרא ג'ו והלך "טוב מייקי חייב לבוא אז אני וניקי נלך גם ונעשה בו זמנית קרב" קראה ליירה, יצאתם מחדר האוכל וירדתם לעבר הזירות וראיתם שרוב הזירות תפוסות חוץ מכמה בודדות, ומהלכי אש רצינים יש באחת מהם

עומר
    "יודע משהו , אני לא מבין למה אני בכלל נמצא פה! אתה לא מוכן להילחם ואם הפוקימון שלך נפגע אפילו טיפה אז זה אסון נוראי, זה קרב!" צעק אליך ניאו "יודע משהו להביור ערסי אקנס וצרמליון!" קרא ניאו, ואקנס וצרמליון השתמשו בלהביור ועוקץ רעל מה שגרם לאש סגלגלה לרדת למטה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    "אני הולך לצפות בציפור הירוקה" קרא ג'ו והלך "טוב מייקי חייב לבוא אז אני וניקי נלך גם ונעשה בו זמנית קרב" קראה ליירה, יצאתם מחדר האוכל וירדתם לעבר הזירות וראיתם שרוב הזירות תפוסות חוץ מכמה בודדות, ומהלכי אש רצינים יש באחת מהם

עומר
    "יודע משהו , אני לא מבין למה אני בכלל נמצא פה! אתה לא מוכן להילחם ואם הפוקימון שלך נפגע אפילו טיפה אז זה אסון נוראי, זה קרב!" צעק אליך ניאו "יודע משהו להביור ערסי אקנס וצרמליון!" קרא ניאו, ואקנס וצרמליון השתמשו בלהביור ועוקץ רעל מה שגרם לאש סגלגלה לרדת למטה
    הם לא ירדו למטה? איך הם שוב למעלה..?
    "זה לא אסון נוראי! אשמתי שאני דואג לפוקימונים שלי?! לא, אשמתך שאתה ילד חנון ועשיר אז אתה חושב שאין להם רגשות!" אתחיל לפתוח את הפה. "צימצ'אר, תגן על טריקו ותחפרו ישר למעלה. כשאתם מגיעים למעלה מהר ברחו מהחור שיצרתם כי יש להביור מאחוריכם!" אפנה אליהם בתקווה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    עומר
    "תראה האימון שלי הוא האימון שלי אבל אתה לא קולט שעכשיו זה קרב!
    הם נפגעים בו! זה לא אסון גדול!
    בשביל זה יש את האחות ג'וי!
    אוי שכח מזה אתה פשוט לא מבין" קרא ניאו , והחזיר את שני פוקימוניו והלך יחד אם קבוצתו לזירה אחרת כך שהלהביור הפסיק

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל

[/COLOR]
    "אוקיי, בואו נלך לזירה." אני אומר בקול רגוע והולך עם לילה לאחת הזירות, ולפתע אומר:"רגע, ניקי, ליירה, רוצים לעשות קרב זוגות? אני ולילה מולכן?" אני שואל בחיוך.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    דור
    אתה מחפש פוקימונים אבל מוצא רק חבורה קטנה של פידג'ים ,
    אתה מסתכל אל הפידג'ים ומפחד לא להפחיד אותם ושומר מרחק,
    הפידג'ים הקטנים מחפשים בדשא זרעונים קטנים פי מה שראית וטפיג מסתכל אליהם בסקרנות
    אומר לטפידג: ״טפיג, עזוב אותם, הם סתם מחפשים אוכל.... בו נמשיך בחיפושינו אחר פוקימונים״*
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

6. Hail Hydra
    עומר
    "תראה האימון שלי הוא האימון שלי אבל אתה לא קולט שעכשיו זה קרב!
    הם נפגעים בו! זה לא אסון גדול!
    בשביל זה יש את האחות ג'וי!
    אוי שכח מזה אתה פשוט לא מבין" קרא ניאו , והחזיר את שני פוקימוניו והלך יחד אם קבוצתו לזירה אחרת כך שהלהביור הפסיק
    קבוצה..? יש לו קבוצה?
    ~~
    "טוב מאוד!" אומר בכעס. ואפנה אל טריקו וצ'ימצ'אר "תעלו הקרב נגמר.." אומר להם וכשיעלו אחזיר אותם לפוכדורים שלהם..
    אז אלך בסביבה ואחפש את טום ועוד כמה חברים וותיקים אם יזדמן לי..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    "אני מעדיפה שלא" אמרה ליירה למרות שניקי נראתה נחושבה
    "אולי ג'ו ילחם?" קראה לילה בחיוך, ליירה הביטה אליו גם כן בחיוך וגם ניקי, בחיים שלך לא ראית את ג'ו נלחם , או מתחרה במשהו בכלל, משום מה נראה היה לך שהוא חלש אבל גם חזק, מייקי התחיל לקטר לו שיצתרף ובוסף ג'ו הסכים,
    נעמדתם שנים בכול צד, גרוליט גדול וגאה יצא החוצה, שנראה קרוב מאוד לפיתוח, אותו זיהת כגרוליט הקטן והנבחני של ניקי!,
    מורקרו גם יצא החוצה והביט מסביבו "מורקרו !" קרא מורקרו ופרס את כנפיו,
    "צא איווי!" קראה לילה והציאה איווי נחוש החוצה וחיכתה לפוקימון שלך

דור
    אתה מחפש עוד פוקימונים ומצליח למצוא רק פידג'ים,
    פתאום אתה מגיע לשדה גדול ובוא נמצאים מלא איפומים!
    משחקים משתובבים אוכלים פירות ונהנים ביחד

עומר
    הקבוצת מאמנים שתמיד סביבו
    אתה מחזיר אותם בכעס ומחפש מישהו, פתאום אתה פוגש את טום והוא בא אליך "יש לי משהו דחוף לאמר לך" הוא לוחש לך "תפגוש אותי בחדר שלי " קרא טום (29) והלך משם

וספארמרית מתקדמת

8. Hail Hydra
    מייקל
    "אולי ג'ו ילחם?" קראה לילה בחיוך, ליירה הביטה אליו גם כן בחיוך וגם ניקי, בחיים שלך לא ראית את ג'ו נלחם , או מתחרה במשהו בכלל, משום מה נראה היה לך שהוא חלש אבל גם חזק, מייקי התחיל לקטר לו שיצתרף ובוסף ג'ו הסכים,
    נעמדתם שנים בכול צד, גרוליט גדול וגאה יצא החוצה, שנראה קרוב מאוד לפיתוח, אותו זיהת כגרוליט הקטן והנבחני של ניקי!,

דור
    אתה מחפש עוד פוקימונים ומצליח למצוא רק פידג'ים,
    פתאום אתה מגיע לשדה גדול ובוא נמצאים מלא איפומים!
    משחקים משתובבים אוכלים פירות ונהנים ביחד

עומר
    הקבוצת מאמנים שתמיד סביבו
    אתה מחזיר אותם בכעס ומחפש מישהו, פתאום אתה פוגש את טום והוא בא אליך "יש לי משהו דחוף לאמר לך" הוא לוחש לך "תפגוש אותי בחדר שלי " קרא טום (29) והלך משם
    אגחך קצת.. שכחתי מה החדר שלו.. אז אזכר "אה, 29.." אומר ואבוא אחריו. "תגיד מה היו הרעשים האלה קודם..?" אשאל אותו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מייקל

[/COLOR]
    "וואו ניקי, הגרווליט שלך נראה חזק! אבל אנחנו הולכים לנצח בכל זאת!" אני אומר בחיוך וצועק:"צא פוניטה!" אני צועק בחיוך ומוציא את פוניטה מהפוקדור."עכשיו פוניטה, צא אל מורקרוו עם גחלת!" אני צועק בחיוך ומחכה לראות מה יקרה

10. היכל התהילה
    מייקל
    "האמת היא שאני ישמח לקרב זוגות" קראה לילה נידורין הנהן אלב נראה שהוא די עייף וגם פרינפלאפ קצת אפילו מאוד מכול הפינגפונג והצלילה לעומת פוניטה שנזהר שלא צאת לסיבוב דהירות בספינה

דניס
    לפני שאתה שם את היד שלך במקום שנראה כטפיחה של טיפות וטיפה אבק, ככה שזה יצר טביעת יד נלה עצרה אותך מלשים תיד ם ו"העתיקה" את זה ששה את זה אל מפית גדולה,
    היא חיכתה שהנערה תעזוב מה שהיא יצאה לאחר שתי דקות ואתם חזרתם למסתור ויצאתם שוב ופרצה תמנעול בסיכה ואז שמה תטביעת יד, נשמע כול זמזם ונלה הביטה אליך בחיוך
    אחייך בחזרה ואפתח את הדלת

11. משתמש מנוסה

עומר
    אתה רואה שהוא הלך והולך לחדרו ודופק אל הדלת, טום פותח ואתה מכניס אותך וסוגר אותה ומסתכל אליך בהתרגשות "ראיתי את סורה יורדת במדרגות החירום!" קרא טום בהתרגשות והבטת אליו במבט מוזר

מייקל
    "שני פוקימוני אש ושני פוקימוני כלב" ;קראה לילה "איווי זריזות אם מורקרו!" המשיכה לילה
    "גרווליט להביור לגחלת!" קראה ניקי, גרווליט פתח את פיו ושלח להביור גדול, שכיסה את הגחלת ופגע בפוניטה אבל לא קשה,
    "מורקרו שהוא בא אליך צא בדופק אפל!" קרא ג'ו, מורקרו התכונן ושאיווי קפץ הוא שלח דופק אפל "תחמוק!" קראה לילה, שני הפוקימונים שנראו שמאומנים ביותר היו במלחמה, הדופק האפל התקרב אבל איווי התקפל לכדור, ככה הוא פגע בדופק אפל אבל לא כמו שמורקרו רצה. והתקרב אל מורקרו למרות שנפגע "מורקרו עכשיו כנף ברזל!" קרא ג'ו "איווי כדור צל!" קראה לילה, כנפיו של מורקרו נהיו כסופות והוא טס שאיווי אגר כדור צל, איווי שלח תכדור אבל זה התננפץ בכנפיו של מורקרו ופגע באיווי, שמת לב שהפוקימונים שנראו חלשים כול כך ופוניטה לידם נראה מרשים, כרגע פוניטה נראה כילד בשדה קרב, שמת לב גם שהמלחמה בין לילה וג'ו, נראת לו כסתם מלחמת קרב

דניס
    אתה פותח את הדלת באיטיות ורואה חדר שינה רגיל, מיטה גדולה כורסא קטנה טלווזיה קטנה ליד הכורסא חדר שירותים וארון גדול , "משעמם פה" אמרה נלה ואז המקום נראה לך מוזר ומיסתורי מכדי להיות חדר שינה

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    [COLOR="Sienna"]

מייקל
    "שני פוקימוני אש ושני פוקימוני כלב" ;קראה לילה "איווי זריזות אם מורקרו!" המשיכה לילה
    "גרווליט להביור לגחלת!" קראה ניקי, גרווליט פתח את פיו ושלח להביור גדול, שכיסה את הגחלת ופגע בפוניטה אבל לא קשה,
    "מורקרו שהוא בא אליך צא בדופק אפל!" קרא ג'ו, מורקרו התכונן ושאיווי קפץ הוא שלח דופק אפל "תחמוק!" קראה לילה, שני הפוקימונים שנראו שמאומנים ביותר היו במלחמה, הדופק האפל התקרב אבל איווי התקפל לכדור, ככה הוא פגע בדופק אפל אבל לא כמו שמורקרו רצה. והתקרב אל מורקרו למרות שנפגע "מורקרו עכשיו כנף ברזל!" קרא ג'ו "איווי כדור צל!" קראה לילה, כנפיו של מורקרו נהיו כסופות והוא טס שאיווי אגר כדור צל, איווי שלח תכדור אבל זה התננפץ בכנפיו של מורקרו ופגע באיווי, שמת לב שהפוקימונים שנראו חלשים כול כך ופוניטה לידם נראה מרשים, כרגע פוניטה נראה כילד בשדה קרב, שמת לב גם שהמלחמה בין לילה וג'ו, נראת לו כסתם מלחמת קרב

"אוקיי פוניטה, מסך עשן!" אני אומר ולוחש לו בלי שהם ישמעו:" ואחר כך תשגר אל גרווליט להביור בכל הכוח.." אני אומר בערמומיות ומקווה שמהלך הזה יצליח

13. Hail Hydra

עומר
    אתה רואה שהוא הלך והולך לחדרו ודופק אל הדלת, טום פותח ואתה מכניס אותך וסוגר אותה ומסתכל אליך בהתרגשות "ראיתי את סורה יורדת במדרגות החירום!" קרא טום בהתרגשות והבטת אליו במבט מוזר

מייקל

דניס
    אתה פותח את הדלת באיטיות ורואה חדר שינה רגיל, מיטה גדולה כורסא קטנה טלווזיה קטנה ליד הכורסא חדר שירותים וארון גדול , "משעמם פה" אמרה נלה ואז המקום נראה לך מוזר ומיסתורי מכדי להיות חדר שינה
    "אה.. אני מבין" אשקר לו "אחלה!" אוסיף.
    אז אסתכל עליון במבט מוזר.. "טוב בדר לא הבנתי כלום.. מה זה אומר?" אשאל אותו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייקל
    פוניטה שלח עשן אבל הוא התפזר במהירות וראית שרוח שנוצרת מכנפיו של מורקרו מעיפה אותה,
    פוניטה חושב קצת ומחליט שכדי להביור אל מורקרו יותר, "איווי כדור צל אל מורקרו!" קראה לילה, שני המתגשות התנגשו זו בזו וזה יצר קרן אש שבראשה כדור צל, "דופק אפל ותשגר את זה במהירות אם רוח!" קרא ג'ו, הדופק האפל התנגש בכדור צל ופוצץ אותו מה שיצר פיצוץ ,גרוליט גלגל להבה!" קראה ניקי, גרוליט השתמש בגלגל להבה שפגע באמצע הלהביור והעיף את איווי ופוניטה בגלגל להבה בוער במיוחד, מה שגרם לך לחשוב אם התכניקה של הפוקימונים שלך טובה, והאם הם מאומנים כמו שצריך

עומר
    "אתה לא רואה סרטים?" קרא טום בהתרגשות" תמיד הגיבור יורד במדרגות נטושות כאלה לבסיס שלו !" הוא קרא אליך בהתרגשות "זה לא נראה לך קצת הזוי? זה שהיא מצאה את האי וחזרה והלכה איתנו עוד פעם?! אני די בטוח שיש שם את צוות דארקנס!" קרא טום ביותר התרגשות אבל שמר אל שקט מסוים

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    מייקל
    פוניטה שלח עשן אבל הוא התפזר במהירות וראית שרוח שנוצרת מכנפיו של מורקרו מעיפה אותה,
    פוניטה חושב קצת ומחליט שכדי להביור אל מורקרו יותר, "איווי כדור צל אל מורקרו!" קראה לילה, שני המתגשות התנגשו זו בזו וזה יצר קרן אש שבראשה כדור צל, "דופק אפל ותשגר את זה במהירות אם רוח!" קרא ג'ו, הדופק האפל התנגש בכדור צל ופוצץ אותו מה שיצר פיצוץ ,גרוליט גלגל להבה!" קראה ניקי, גרוליט השתמש בגלגל להבה שפגע באמצע הלהביור והעיף את איווי ופוניטה בגלגל להבה בוער במיוחד, מה שגרם לך לחשוב אם הטכניקה של הפוקימונים שלך טובה, והאם הם מאומנים כמו שצריך

[/COLOR]
    "אוקיי פוניטה, אל תתייאש! תשתמש בזריזות, אבל תשאר במקום,ואז תנסה להסתובב על הרצפה כדי ליצור טבעת אש!" אני אומר בחיוך ומקווה מאוד שזה יעבוד.

עמוד 247 מתוך 285 ראשוןראשון ... 147197237245246247248249257 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •