Pokemon GO
עמוד 266 מתוך 285 ראשוןראשון ... 166216256264265266267268276 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,976 עד 3,990 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    דניס
    "מה קרה ועבר?" אמר טום וראית שלארי מתעלם ממך,
    "אולי הוא עדין כועס אליך, מה עשית לו?" אמר טום והביט אליך בזמן שנכנסתם לאולם הפינג פונג

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    דניס
    "מה קרה ועבר?" אמר טום וראית שלארי מתעלם ממך,
    "אולי הוא עדין כועס אליך, מה עשית לו?" אמר טום והביט אליך בזמן שנכנסתם לאולם הפינג פונג
    "אני לא עשיתי לו כלום!" אגיד בעצבנות "הוא טבע, אני לא יודע אפילו איך הגיע למצב הזה, אבל אני צללתי להוציא אותו מהמים! לא אף אחד אחר!"

3. משתמש מנוסה
    דניס
    "בגלל זה הוא כועס אליך? למה הוא טבע? אולי זה קרא לפני הטביעה" שאל טום והבי טאליך, ובאמת נזכרת במשחק הפינג פונג שלפני שלארי טבע והבטת אליו ואל טום

וספארמרית מתקדמת

4. היכל התהילה
    דניס
    "בגלל זה הוא כועס אליך? למה הוא טבע? אולי זה קרא לפני הטביעה" שאל טום והבי טאליך, ובאמת נזכרת במשחק הפינג פונג שלפני שלארי טבע והבטת אליו ואל טום
    "אני באמת לא יודע" אגיד "הוא השתגע והתחיל להתרוצץ, ואז מצאתי אותו טובע במים"

5. משתמש מנוסה
    דניס
    תעבור אל ההודעות של משחק הפינג פונג גם שלך וגם של מייקל
    "אה.." אמר טום והבי טאליך "טוב אני לא יודע מה קרה ואם אתה לא יודע אז כנראה שלא נדע.. אבל בכל מקרה הנה שולחן פנוי" אמר טום, "אני בער פינג פונג אם שני פוקימונים כי הפינג פונג עוזר להם בעוצמה ודיוק והמהירות אז איפום ואזוריל היו מהצד שלי" אמר טום ולקח כדור כתמתם וזרק לך מחבט אדמדם

וספארמרית מתקדמת

6. היכל התהילה
    דניס
    תעבור אל ההודעות של משחק הפינג פונג גם שלך וגם של מייקל
    "אה.." אמר טום והבי טאליך "טוב אני לא יודע מה קרה ואם אתה לא יודע אז כנראה שלא נדע.. אבל בכל מקרה הנה שולחן פנוי" אמר טום, "אני בער פינג פונג אם שני פוקימונים כי הפינג פונג עוזר להם בעוצמה ודיוק והמהירות אז איפום ואזוריל היו מהצד שלי" אמר טום ולקח כדור כתמתם וזרק לך מחבט אדמדם
    "הוא פשוט נפגע בראש מכדור" אזכר ואוסיף ללארי "התגובה שלך הייתה מוגזמת".
    לא אשחק עד שלארביטר יירגע.

7. משתמש מנוסה
    דור
    "אתה מבין, אני איחרתי את מועד הספינה אז אני אמור ללכת קרוב לחוף הים ומשם להשתגר אם אברה שלי ולאקזם של האחות ג'וי לאיזושהיא סירה שתיקח אותי במהירות מקסימלית לספינה " אמר הנער "אבל אני לא מצילח להבין איפה אני !" הוא אמר ונאנח
    "טוב אולי אני יכול לעזור לך." אומר לו ואז אזרוק את הפוקדור של סנובר באוויר. שסנובר אצא אומר לו:"סנובר, אתה מכיר את היער נכון? תוכל להראות לנו את הדרך לים בבקשה?" בנתיים אומר לילד:"למה אתה צריך להגיע לספינה? לאן היא תוביל אותך"?
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

8. משתמש מנוסה
    דור
    "לאי! הפרופסור נתן לי הודעה כזאת!" אמרת ובדקת את הפוקע שלך בחיפוש אחר הודעה וראית שהוא מצפצף,
    סימן להודעה חדשה , או שתיים או שלוש אפילו!

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי

איתי
    "צרמנד צר! צרמנדר צר צרמנד דר צרמנדר! צרמנדר מנדר צר! צרמנ צרמנדר! " | הריאולו שלך! שיחק איתי תופסת ולא חשב! אז הוא תפס אותי! באש שבזנב!| אמר צרמנדר והביט אל ריאולו במבט כועס והבטת אל ריאולו שכמה דמעות מעיניו ומשום מה כעסת אל צרמנדר ולא אל ריאולו
    "טוב ריאולו, מכיוון שאתה חדש בעולם הפוקימון, בוא נסביר לך כמה דברים: יש 17 סוגי פוקימון.
    אחד מהם הוא סוג האש, מה שמיוחד אצל רוב פוקימוני האש הוא שיש להם אש חמה בזנב או בראש או במקומות אחרים בגוף.
    יש לך מזל שצ'ארמנדר לא צ'ארמיליון או צ'אריזרד, כי אם הוא היה אחד מהם, היית מקבל כוויה רצינית הרבה יותר!" אזהיר אותו.
    "טווב, מכיוון שהכול ברור, רוצים ללכת למצפה הזה? אני רוצה לראות עוד קצת את הצ'יפופ הזאת." אומר להם ואלך עם כולם למצפה אם הם מסכימים.

10. משתמש מנוסה
    דור
    "לאי! הפרופסור נתן לי הודעה כזאת!" אמרת ובדקת את הפוקע שלך בחיפוש אחר הודעה וראית שהוא מצפצף,
    סימן להודעה חדשה , או שתיים או שלוש אפילו!
    אפתח את ההודעות ואראה מה כתוב בהן

11. משתמש מנוסה
    מצטערת שלא הייתי,הייתי במחנה קיץ אם הכלבה שלי והכל,
    עכשיו אני גם לא אהיה הרבה אבל אני ינסה ככל אפשרתי להגיב לכם
    דניס
    תיקח את העצה שלי ותסתכל אל המשחק, גם אחרי המשחק על העברים שלך ושל מייקל
    אתה רואה שלארביטר לא מביט אליך אפילו
    "טוב לבינתיים שאתה לא משחק אני ישחק אם הפוקימונים שלי" אמר טום, איווי ואיפום עמדו בצד אחד ואזוריל עמדה אל הגבהה שהיה ל מספיק גבוהה וניסתה לא ליפו שחבטה בכדור וטום חיפה עליה ועזר לה למצוא שיווי משקל מתאים, בעוד שאיווי ואיפום חבטו בנאמנות ובקלילות בכדור

איתי
    אתה רואה שכולם נרגעים וצרמנדר אפילו מושיט את ידו לעבר ריאולו שלוחץ את ידו ומחייך ומנגב את הדמעות,
    אתה מביט בהם בחיוך רחב סקיטי מביטה אל שקית הקרח שליד זנבו של צרמנדר מתחילה לנמוס ושולחת קרן דקיקה לעברה ומקפיאה אותה במהירות, אתם עולים ללמעלה ומחפשים את הציפור ומוציאם כמה וויגלים רחוקים מאוד שמשום מה לא מתקרבים לאזור וציפור ירוקה קטנה שיכול להיות שהיא הצ'יפיפ הזאת

דור
    אתה קורא אותן במהירות ורואה את ההודעות האלה:
    "דור היקר אני יודע שאתה רק חדש אבל אני מזמין אותך לשיט לעבר אי חדש,באי יש מלא פוקימונים חדשים, תוכל לקחת אך ורק שלושה פוקימונים ולתפוס שם, בעזרת פוקדורים מיוחדים, פוקימונים שונים.
    תצתרך להגיע לעיר הראשונה ולצאת משם בספינה היום ב3 בצהרים תיקח רכבת אם משהו כדאי להגיע לאישור תענה לי תודה
    הפרופסור"
    לאחר מכן קראת עוד הודעה
    "דור,
    לא ענית לי בנוגע לספינה אנא החזר לי תשובה
    בתודה
    הפרופסור"
    לאחר מכן ראית שיש הודעה שנשלחה לפני מספר דקות
    "דור הספינה כבר יצאה, דרך היחידה שלך להגיע לשם זה להגיע לים, שם תוכל לקחת פוקימון מהיר מאוד מהאחות ג'וי הוא ישא אותך ועוד שני ילדים שאיחרו לסירה מהירה מאוד שתגיע לספינה איכשהוא לשם,
    אנא החזר לי תשובה" קראת בכל רם את הודעה האחרונה והבטת בתדהמה אל ההודעות

וספארמרית מתקדמת

12. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    דניס
    "טוב לבינתיים שאתה לא משחק אני ישחק אם הפוקימונים שלי" אמר טום, איווי ואיפום עמדו בצד אחד ואזוריל עמדה אל הגבהה שהיה ל מספיק גבוהה וניסתה לא ליפו שחבטה בכדור וטום חיפה עליה ועזר לה למצוא שיווי משקל מתאים, בעוד שאיווי ואיפום חבטו בנאמנות ובקלילות בכדור
    אמשיך להביט על המשחק שלהם.

13. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה מביט איך איווי חובט ואיפום חובטים כיאלו זה משחק ילדים, אזוריל, שנראת קצת חדשה בתחום הזה, ובכלל צעירה, לא בעלת שיווי משקל רב וטום כל הזמן עוזר לה, לאחר כמה חבטות של טום אזוריל מצאה את שיווי המשקל וחבטה בזנבה הענק בעוצמה, איווי ואיפום שלא היו מוכנים לזה פיספסו אבל איפום זינק לקיר ומהקיר לכדור וחבט, "יפה איפום! וגם את אזוריל! ואיווי!" שיבח טום אותם, לאחר מכן המשיך בכמה חבטות והפסיק את המשחק, ראית שפוציאנה מביט בכדור אם לשון בחוץ ועוקב אחריו, טום המשיך את המשחק לאחר שארבעתם שתו והיה חמש דקות של מנוחה וזרק את הכדור בחבטה, בתנועה מהירה קפץ פוצאינה אל השולחן ותפס את הכדור בפיו,לקח אותו למתחת לשולחן והתחיל ללעוס אותו בשקט

וספארמרית מתקדמת

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דניס אני יגיב לך שיואב יגיב

עומר
    אתה מחליט לעלות בשקט למעלה אם שינקס בלי שהיא תרגיש ומצליח לעשות זאת בקושי,
    אתה מסתתר מאחורי כמה כיסאות, ולוקח סיכון ומציץ החוצה שאתה שומע דלת נטרקת

"יופי, השטח פנוי..." אמלמל ואצא מהמחבוא. "עכשיו בוא שינקס, צריך למצוא את טום" אומר לו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    דניס

איתי
    אתה רואה שכולם נרגעים וצרמנדר אפילו מושיט את ידו לעבר ריאולו שלוחץ את ידו ומחייך ומנגב את הדמעות,
    אתה מביט בהם בחיוך רחב סקיטי מביטה אל שקית הקרח שליד זנבו של צרמנדר מתחילה לנמוס ושולחת קרן דקיקה לעברה ומקפיאה אותה במהירות, אתם עולים ללמעלה ומחפשים את הציפור ומוציאם כמה וויגלים רחוקים מאוד שמשום מה לא מתקרבים לאזור וציפור ירוקה קטנה שיכול להיות שהיא הצ'יפיפ הזאת

דור
    אתה קורא אותן במהירות ורואה את ההודעות האלה:
    "דור היקר אני יודע שאתה רק חדש אבל אני מזמין אותך לשיט לעבר אי חדש,באי יש מלא פוקימונים חדשים, תוכל לקחת אך ורק שלושה פוקימונים ולתפוס שם, בעזרת פוקדורים מיוחדים, פוקימונים שונים.
    תצתרך להגיע לעיר הראשונה ולצאת משם בספינה היום ב3 בצהרים תיקח רכבת אם משהו כדאי להגיע לאישור תענה לי תודה
    הפרופסור"
    לאחר מכן קראת עוד הודעה
    "דור,
    לא ענית לי בנוגע לספינה אנא החזר לי תשובה
    בתודה
    הפרופסור"
    לאחר מכן ראית שיש הודעה שנשלחה לפני מספר דקות
    "דור הספינה כבר יצאה, דרך היחידה שלך להגיע לשם זה להגיע לים, שם תוכל לקחת פוקימון מהיר מאוד מהאחות ג'וי הוא ישא אותך ועוד שני ילדים שאיחרו לסירה מהירה מאוד שתגיע לספינה איכשהוא לשם,
    אנא החזר לי תשובה" קראת בכל רם את הודעה האחרונה והבטת בתדהמה אל ההודעות
    ״ וואו אני לא מאמין אך לא שמתי לב, אבל אני לא עומד לוותר פ, אנחנו נגיע לים״ אומר ואזרוק את הפוקדור של סנובר באוויר ואומר:״ צא סנובר״ שסנובר ייצא אומר לו:״אתה מכיר טוב את היער, תוכל לעזור לנו להגיע לים?״*

עמוד 266 מתוך 285 ראשוןראשון ... 166216256264265266267268276 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •