עמית ואלון
"אוקיי,אם הכוחות שלי לא עוזרים אז כדאי לי להשתמש במכות רגילות!" אומר לעצמו ווילד,ורץ אל שרינקר במהירות אדירה בכוונה לחבוט בו עם אגרופו. בינתיים,שרינקר מנסה לנפח את שריריו,אבל הוא לא מצליח אך בכל זאת רץ אל ווילד שמנסה גם הוא לתת אגרוף. שני המכות מתנגשות זו בזו וזה יורצ גל הדף שמעיף את ווילד ושרינקר ל]ינות הזירה ושניהם נופלים על הרצפה."הפסק קרב! זה תיקו בין שרינקר וווילד!" קורא סייקלופס
כולם:
כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וx2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.