גל- שניכם קופצים לתוך העץ, ונשאבים החוצה.
ביער, ראלטס קורא "מישהו מכיר את טאפיג השף??"
לפתע, המוני פוקימונים קופצים עליו ואומרים "אני מכיר!" "אני יודע איפה הוא גר!" "היי אחי!"
"איפה הוא גר?" אומר ראלטס.
"בוא אני אראה לך!" "למה כולם כאן?" "אאוץ', אל תדרוך עלי!" אומרים הפוקימונים.
"אז איפה הוא גר?!" קורא ראלטס, הפעם בנימה כועסת.
כל קהל הפוקימונים מצביע על עץ שנמצא במרחק יחסית קצר, וראלטס אומר "תודה!"
אחרי שכולם הולכים, ראלטס קורא "קהל קשה... טוב, אז נלך?"
סיג'- אתה נכנס לעץ בחשש, ולפתע, אתה מרגיש כוח וואקום גדול שאי אפשר להתנגד אליו, ואתה נשאב פנימה!
"איפה אתה?!" קורא בלדום בחשש.
אתה רואה שגם הוא נכנס ונשאב לתוך העץ.
שניכם מתגלגלho ומחליקho, ולבסוף נוחתho. אתה רואה מקום עשוי מעץ, וגדול מאוד. היצור הירוק נמצא לידך, ואומר "כל זה עשוי מעץ אחד חלול. פה תוכל לעזור לפוקימונים אחרים, ולקבל פרסים! אחרי שראינו את הביצועים שלך, החלטנו לדעת אם אתה באמת יכול לעזור לנו! מה אתה אומר?"
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד- אתה מצליח במעשך, ואתה נכנס לתוך העץ.
אתה רואה את צ'ארמנדר מנסה לעשות כמוך, אך מכיוון שהוא פחות מהיר הוא נתקע בשני המאנקי, ושלושתם נכנסים לתוך העץ.
אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
"מה נעשה?!" קורא צ'ארמנדר בבהלה
~~~~~~~~~~~~~~~~
שימו לב לכל הרשומים והרשומות- אני יוצא לטיול היום ומחר, ולכן לא אוכל לעדכן עד מחר בערב.
תגיבו במשחק, ואגיב מחר בערב.
שיהיה יום טוב לכולם.
נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-03-2011 בשעה 02:42 PM
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
"היי,זה בסדר!רק תן לי יד ותלך איתי."אני אומר לאושאווט ונכנס לתוך גזע העץ.אני קצת מפחד ממנו" אומר אושאווט, "אבל טוב, בתנאי שאני מאחוריך".
אתם הולכים, והיצור הירוק אומר "עקבו אחרי גאלפין!" ונכנס לתוך גזע עץ.
אושאווט מסתכל בפנים, ואומר "הוא נעלם! ידעתי שמשהו מפחיד כאן!"
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
בפרקים הקודמים :
רקע והתחלה
כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.
אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
"אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
מה תעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אקרא לשותף שלי ונרוץ ליער (לא משנה לאן רק לא לכיוון המאריפ מן הסתם Xd)
שם:טראנט במשחק,יואב באמיתי
שם בפורום:machine x
הפוקימון שאתם:מגבי
השותף שלכם:פיפלאפ
זכר\נקבה:אני זכר ופיפלאפ זכר
אופי:קשוח,חכם,חסר רחמים
בקשות\הערות: אין![]()
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-08-2011 בשעה 10:47 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"תתכונן לגבות אותי במקרה שאני לא אצליח" אני אומר לו.
אני הולך אל מול היציאה מהפתח, ככה שיוצא שהיציאה מאחורי, וקורא למאנקים:"הי פרצופי תחת! כדורי פרווה היפר אקטיביים! הפסדתם! אני כאן!" ואז אסתובב ואעשה להם את מחוות הגנאי של הטריקוים, תפיחה על הישבן בעזרת הזנב.
אני מתכנן לזוז ולדחוף אותם אל תוך החור ברגע שהם יתנפלו עלי.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
שלום חברים,
בדיוק הרגע גיליתי שאפשר לדרג נושאים בפורום.
לכן, אני מבקש מכולם לדרג את המשחק שלי(כן, עדיף 5 כוכבים) וזה יגרום להרבה אנשים לחשוב שזה משחק טוב מאוד(מה שנכון).
כמו כן, יכול להיות שאני עושה בקרוב סינון מחודש, כלומר- אנשים שלא ישקיעו בתגובות ויגיבו קצת, יעופו מהמשחק, ובמקומם יכנסו אנשים משקיעים יותר.
אז כדאי לכם להתחיל להשקיע בתגובות...
המשך משחק מהנה!!
~~~~~~~~~
machine-x- אני מצטער, אבל פוקימוני דרקון לא יכולים להיות אתה או השותף שלך. תצטרך להשיג אותם במהלך המסע. תערוך, ותודיע לי.
דילן- "לא!" קורא צ'ימצ'אר, שנמצא לידך.
הוא מסתכל בעיניים של הכבשה, ולפתע, שולף מאחורי גבו מטפחת אדומה.
הוא מתחיל לנופף בה.
הכבשה הגדולה מתעצבנת, ורצה לעברו, כשהיא עומדת לדרוס אותו.
יאיר- היצור הירוק לוקח את הכרטיס, מעביר אותו על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!"
אתה רואה את טאפיג מחייך ואומר "אז למה שלא נלך וניקח לנו איזה פרי או שניים, או חמישה, או עשרה, או מאה?? נוכל להכין לנו איזה קינוח עסיסי וטעים!!"
הוא נראה מאוד מתלהב.
סיג'- "אני לא יודע..." אומר בלדום, "מה המשימה הראשונה?"
"המשימה הראשונה תהיה להביא לפה פרי כחול מאחד העצים שביער!" קורא היצור הירוק, "זו משימה קלה למתחילים!"
"אז... מה אתה אומר, סיג'?" שואל בלדום.
נירו- אתה פועל במהירות, ומצליח להעיף אותם מדרכך. אתה וליירה נכנסים לצינור, ונשאבים פנימה, אך שומועים קול שקורא "לא ניתן לכם לברוח!!"
אתם נוחתים, ולפתע, שני המאנקי קופצים מהצינור, ומתחילים להרוס את מועדון העץ!
"לא!" קוראת ליירה, "חייבים לעצור אותם!"
נועם- אני מבקש שפעם הבאה בציטוט תכניס גם את השם שלך במשחק, כמו כולם.
~~~~~~~~
שניכם נכנסים, ולפתע מבחינים... שאין קרקע לגזע.
שניכם נופלים פנימה.
"לא!!!" קורא אושאווט בבהלה, "אמאאא!!!!" הוא פורץ בבכי תמרורים, אך נתקע בצינור הגדול שאתם בתוכו, וכמו כאפה משתיקה, הצינור מצליח להשתיק את קולו של אושאווט.
שניכם מתגלגלים ומחליקים, ולבסוף נוחתים. אתה רואה מקום עשוי מעץ, וגדול מאוד. היצור הירוק נמצא לידך, ואומר "כל זה עשוי מעץ אחד חלול. פה תוכל לעזור לפוקימונים אחרים, ולקבל פרסים! אחרי שראינו את הביצועים שלך, החלטנו לדעת אם אתה באמת יכול לעזור לנו! מה אתה אומר?"
גל- "כן, קוראים לי מאשין. תגיד לי, אתה לא חושב שכדאי שנלך לשף הזה? אני כבר כל כך רוצה לטעום את האוכל שלו! ואם כל כך הרבה אנשים באו, סימן שהוא ממש טוב!
זה חלום שהתגשם!!"
גלעד- "אתה חושב שניפול בפח הפתטי הזה?!" קוראים שני המאנקי, בלי לשים לב שצ'ארמנדר מתגנב מאחוריהם.
"אנחנו שנים הגנו על הפירות שבעץ מגנבים, יודע כמה פעמים עשו לנו את זה?! תרגיל כזה עלוב בחיים לא יע---בויייננגגגגג!"
שניהם נתקעים ראש בראש, ונופלים מעולפים.
"כל הכבוד אחי, עבודה מעולה!" קורא צ'ארמנדר, שנמצא מאחוריהם, כששני ידיו מונחות על ראשם של המאנקי המעולפים.
"הם הפתטיים פה, לחשוב שבזמן שהם השוויצו פשוט גרמתי להם להתנגח אחד בשני... זה כזה אדיר!"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)