'רגע, וויביל הוא פוקימון קרח ואופל אז זה אומר שפוקימון לחימה יהיה בעל השפעה גדולה עליו!' אחשוב לעצמי ואומר בהיסוס "וויביל מהר! תחזור.." אסתכל על דקסטר ואחשוב 'גלייסקור או טייפלוז'ן?!.. נראה לי שהפעם אני אבחר בטייפלוז'ן ואומר "גלייסקור אני מצטער הפעם נשאיר את זה לטייפלוז'ן ווויביל, צא טייפלוז'ן! בוא נראה להם מה אנחנו שווים. טייפלוז'ן השתמש בגלגל להבה!.
ג'יימס
"האנדוואר תנסי להתחמק בשנייה האחורונה כדי שסטארביה יפגע ברצפה ואז תשתמשי בניבי אש עליו כשהוא מתאושש!" האנדור מתחמקת במהירות אך סטרביה לא נתקלת ברצפה האנדור תופסת בשיניה הלוהטות את סטרביה ומטיחה אותה ברצפה, סטרביה מתאוששת ועולה גבוה, היא יורדת בצלילה בוערת ושנייה לפני שהיא פוגעת ברצפה היא פונה בזווית של 90 מעלות והאש הופכת לאנרגייה כחולה (Brave Bird) היא מתקדמת במהירות לעבר האנדוואר המפוחדת.
"אל תפחדי!" עודדתי אותה. "השתמשי בכדור צל על האדמה, כדי שיווצר מסך עפר! ואחר כך תברחי בשיא המהירות!" 'מקווה שסטרביה לחתיא את מטרתה' קיוויתי. 'אולי אפילו תתיקע באיזה עץ' צחקתי והעלתי חיוך קל על שפתיי.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
רון
קרדילי חוסמת את הלהביור בעזרת הכוח העתיק אך האבנים מתנפצות עם הלהביור ועפות לכל עבר מבלי לפגוע באחד הפוקימונים.
"סנורלאקס פיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו ענן אפור סמיך שמתקדם לעבר קרדילי.
אלון
"קדימה!" אתה ממלמל ומתחיל לרוץ לעבר מרכז הפוקימונים, כשאתה פותח את הדלת אתה רואה את האחות ג'וי וכמה מאמנים מפוחדים ואנשים מצוות טראפ שודדים את המקום, עליהם מפקח איש בעל גלימה ארוכה ושחורה ולידו מרחף גליילי "היי אתה!" הוא קורא לך "בוא לכאן" הוא אומר ומסמן לך לבוא אליו, אתה ניגש אליו והוא לוקח לך את התיק וחגורת הפוכדורים "עכשיו לך לשם!" הוא אומר ודוחף אותך לעבר האחות ג'וי ושאר מאמנים, אתה רואה שלידך יש חלון קטן שאתה יכול לצאת ממנו.
![]()
דור
'לא נכון!' אתה חושב בבהלה ומיד מתאושש ואומר ליירון "אוקיי ליירון, תראה לו כמה אתה חזק, השתמש בזנב הברזל הכי חזק שאתה יכול לעשות ותעיף אותו לכיוון אחר!" זנבו של לירון זוהר באפור מתכתי והשניים נתקעים אחד בשני. כל אחד נופל לכיוון אחר, לירון נוחת על מצוף ווילורד בתוך המים "ווילורד צלילה!" אומר דקסטר ווילורד קופץ עמוק לתוך הבריכה עד שלא היה ניתן לראותו.
נועם
פעם הבאה, שים את מה שאתה אומר ב(") בבקשה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'רגע, וויביל הוא פוקימון קרח ואופל אז זה אומר שפוקימון לחימה יהיה בעל השפעה גדולה עליו!' אתה חושב בבהלה "וויביל מהר! תחזור.." אתה אומר ומכוון אליו את הפוכדור, הוא חוזר לפוכדור 'גלייסקור או טייפלוז'ן?!.. נראה לי שהפעם אני אבחר בטייפלוז'ן' אתה חושב ומקבל החלטה "צא טייפלוז'ן!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של טייפלוז'ן "בוא נראה להם מה אנחנו שווים. טייפלוז'ן השתמש בגלגל להבה!" אתה צועק לטייפלוז'ן שמקיף את עצמו באש ומתגלגל לעבר האריאמה "תפוס אותו ואז הטלה ססמית!" צועק דקסטר וכמה רגעים לפני שטייפלוז'ן פוגע הארימה תופס אותו עם שתי כפות ידיו הגדולות. הוא מצמיד אותו לגופו וקופץ גבוה, הוא זורק את טייפוז'ן חזרה לקרקע במהירות.
ג'יימס
"אל תפחדי!" אתה אומר להאנדור בעידוד "השתמשי בכדור צל על האדמה, כדי שיווצר מסך עפר! ואחר כך תברחי בשיא המהירות!" אתה אומר וזה מה שהיא עושה, אבק שנוצר יוצר ענן חול גדול אך סטרביה יוצאת מתוכו במהירות ופוגעת בהאנדור, סטרביה משתמשת בטייק דאון אך מפספסת, היא נופלת על הקרקע בעוצמה רבה, מה שגורם לה להתעלף.
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אסתכל אם יש איזה מאמן או מאמנת צעירים שיכולים לעזור לי.
לאחר מכן אלחש לאנשים המבוגרים יותר "צאו מהחלון...".
לבסוף אלך לכיוון האיש שחטף לי את חגורת הפוכדורים ואומר לו "ואו! איזה גליילי חזק, יש לי כאן עוד כמה פוקימונים! רוצה אותם?".
אתן לו את התיק שלי ובינתיים אומר לגליילי "ואו! האנשים בורחים!".
באותו זמן אחטוף את חגורת הפוכדורים שלי בחזרה ואוציא את כל הפוקימונים שלי, ובכללי אשחרר כל פוקימון מכל פוכדור שאראה.
ספוילר
רון
'שמעתי יעל המתקפה הזאת, היא יכולה לגרום לפוקימון שלי לישון!! זה יכול להיות מאוד מסוכן!!!' אתה אומר בלחץ "קרדילי, נסי לפגוע בנורלאקס לפני שהענן מגיע אליך עם קרן על!" אתה צועק לה לפני שהפיהוק מגיע אליה והיא משגרת קרן לבנה-אדומה שפוגעת בסנורלאקס ישירות, הפיהוק מתפוגג על קרדילי ובינתיים לא קורא לה כלום "קדימה סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס מתחיל לנמנם, אתה רואה שהוא מתחיל להירפא.
דור
"אוקיי ליירון, בלי לחץ. פשוט תנסה להרגיש את התנודות במים מהתנודות של המצוף. אם אתה מרגיש שהוא עולה, תתחמק מהר ותשתמש בראש ברזל!" אתה אומר לו ברוגע, לירון מתרכז חזק, לפתע עינייו זוהרות בתכלת, ווילורד ייוצא מהבריכה מוקף באור כחלחל, דקסטר אומר בהפתעה "וואו הלירון שלך למד בילבול!" ליירון מטיח את ווילורד בחוזקה רבה על המים "קדימה ווילורד לא לוותר! משאבת הידרו!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו זרם מים ענק שמאיים לפגוע בלירון
אלון
אתה מסכל סביבך, אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני מאמנות מפוחדות לידה ועוד נער שמנסה להרגיע אותם, "צאו מהחלון...". אתה אומר להם והן יוצאות משם "אני נשאר איתך" אומר הילד, "דרך אגב, אולי זה לא מתאים לסיטואציה אבל אני ברנדון, נעים להכיר" הוא אומר לאליך ומחייך. אתה הולך לבחור, שבין לבין הסתבר שקוראים לו לוציוס ואומר לו "ואו! איזה גליילי חזק, יש לי כאן עוד כמה פוקימונים! רוצה אותם?".אתה אומר ונותן לו את התיק "תודה.. נראלי" הוא אומר "ואו! האנשים בורחים!".אתה צועק ושניהם מסתכלים באותו רגע אתה חוטף ללוציוס את הפוכדורים "גליילי קרן קרח!" הוא ועק מיד וגליילי יוצר מקנותיו קרן קרה שמעפה לך מהיד את השק הפוכדורים "אני אראה לו!" אומר ברנדון כשלידו ניצב גיבל בצבע משונה, "קדימה גיבל פעימת דרקון!" הוא צועק וגיבל יורה מפיו כדור כחול-ירוק נוצץ שפוגע בגלילי ישירות ויוצר פיצוץ באותו זמן הוא רץ אליך ומשחרר אותך מהקרח "אני חושב שזה שייך לך" הוא אומר ונותן לך את חגורת הפוכדורים שלך "בוא נעיף אותם!" הוא קורא בקול.
![]()
'זאת ההזדמנות שלי!' אחשוב.
אחזיר את קרדילי לפוכדור שלה. "קרדילי, חזרי!" אומר.
אחרי התלבטות קצרה, אחליט. אשלח את הפוכדור של צ'ריזארד. "צא, צ'אריזארד!" אצעק.
"מהר, צ'אריזארד, לפני שהוא מתרפא לחלוטין השתמש באס אוורי כדי להתקרב אליו ולפגוע בו בו זמנית, ואז נצל את המצב שהוא ישן כדי להתקרב אליו ולבצע התלקחות בליץ במלוא הכח!!!!!!" אומר לצ'ריזארד.
קרדיט ל Dr spin המלך!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
דור
'וואו!' אתה חושב בפליאה על המראה שראית כרגע ומיד אומר ללירון "אוקיי ליירון, עכשיו תחמוק מהר ותמצא לך מצוף אחר לעלות אליו ואז תשתמש בבלבול בשביל להשאיר את ווילורד מעל פני המים ותתנגש בו עם מתקפת ראש הברזל החזקה ביותר שלך!" ליירון קופץ למחסום אחר "שנה כיוון!" צועק דקסטר במהירות ווילורד משנה את כיוונה של משאבת ההידרו היישר לתוך ליירון שמצליח להתאושש, הוא תוקף במתקפת ראש ברזל במכה ישירה! ווילורד נופל בעוצמה לתוך המים "מערבולת וילורד!" אומר דקסטר ווילורד מוציא מהחור שבגבו מערבולת הרסנית שמרחפת על המים לכיוון ליירון.
רון
'זאת ההזדמנות שלי!' אתה חושב ודקסטר צועק במהירות "נחירה בכל הכוח!" גל קול גדול שמרעיד את העולם פוגע ישירות בקרדילי המנקרת ומעלף אותה, "קרדילי, חזרי!" אתה אומר בלב ברירה ומכין את הפוכדור של צ'ריזארד אתה זורק אותו תוך כדי קריאה צ'אריזארד, לפני שהוא מתרפא לחלוטין השתמש באס אוורי כדי להתקרב אליו ולפגוע בו בו זמנית, ואז נצל את המצב שהוא ישן כדי להתקרב אליו ולבצע התלקחות בליץ במלוא הכח!" וצ'ריזארד יוצא באס אווירי לעבר סנורלאקס "דיבור שינה (Sleep Talk)!" אומר דקסטר ולפתע סנורלאקס מוציא מפיו קרן על עוצמתית שחוסמת את האס האווירי וגורמת לצ'ריזארד ליפול על הרצפה.
הוא מיד קם ומשתמש בהתלקחות בליץ לעבר סנורלאקס "דיבור שינה פעם נוספת!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא להביור שפוגע בתוך התלקחות הבליץ ואף מגדיל אותה! צ'ריזארד פוגע בעוצמה רבה בסנורלאקס שמתעורר ועף כמה מטרים אחורה "זה לא נגמר על שזה נגמר "קדימה התנגשות ג'יגה!" הוא קורא, סנורלאקס מקיף את עצמו בשדה כוח סגול ומתקדם במהירות לצ'ריזארד
נועם
דיבור ב-(") ומחשבה ב-(')
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טייפלוז'ן נחבט בחוזקה בקרקע ודקסטר צועק להאריאמה "מכת גוף מהגובה שלך!" והאריאמה צולל לעבר טייפלוז'ן "אוקי, אסור להתקרב אליו יותר מדי.. נצטרך לתקוף מרחוק" אתה אומר ומוסיף "טייפלוז'ן תתרחק והשתמש בלהביור!" טייפולז'ן מוציא מפיו פרץ אש שפוגע בהאריאמה בעודו באוויר. האריאמה נופל על הקרקע בעוצמה רבה מבלי לפגוע בטייפלוז'ן "ארר האריאמה כפת כוח!" אומר דקסטר והאריאמה הבתקדם במהירות עם כפת הכוח לעבר טייפלוז'ן
איזה קרב! הו, שמונים אלף!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'פה יוכרע הקרב, במכה הזאת. זה עכשיו או לעולם לא' אחשוב.
"צ'ריזארד, עוף לשמיים כדי להתחמק מהתנגשות הג'יגה ואז נצל את הבלבול של סנורלאקס ואת אי-היכולת שלו לעצור בגלל תנופת המכה כדי להנחית עליו אס אווירי ולסיים את זה!" אומר לצ'ריזארד בבטחון גמור
קרדיט ל Dr spin המלך!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
'איך הוא שינה את הכיוון של משאבת ההידרו?!' אחשוב לעצמי ואסתכל על ליירון. "אוקיי ליירון, אם שרדת את משאבת ההידרו, אני בטוח שתוכל לשרוד גם את זה..." אומר לו ואמשיך: "אם אתה יכול, תחזיק את המערבולת בעזרת בלבול ותעיף אותה אל ווילורד ואז תתקוף בראש ברזל פעם נוספת! אם אתה לא יכול לתפוס את המערבולת, תקפוץ לתוכה במתקפת ראש ברזל ותפגע בווילורד בדיוק בראשו! נסה שלא להיסחף במערבולת!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)