פורסם במקור על ידי
Sandshrew
בבסיס צוות פלאזמה, שעת ערב:
"אני לא מאמין שהם הבריחו את הכבשה!!" קרא בחור גבוה בעל שיער ארוך וירקרק.
"הפעם נייצר משהו יותר חזק..." קרא מדען שעמד לידו, "מצאתי פה מאובן של קאבוטו... אפשר להשתמש בזה."
"אז קדימה, לעבודה!!!" קרא האיש המסתורי וצחק. הוא הסתכל על המאובן קם לחיים וגדל בקצב לא ייאמן, כשהוא הופך מפוקימון... למפלצת.
"לאן נשלח אותו?" שאל המדען.
"מאורת הדיגלט יכולה להיות מקום נחמד..." אמר האדם המסתורי, וצחק ברשעות.
~~~~~~~~~~~
עדכון חדש- אני מוסיף עכשיו רשימת מקומות למשחק, בקרוב תוכלו לראות את זה איפה שכרגע מוצג "היער".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יאיר- "אני לא בטוח..." אומר ספוינק, "נראה לי שאני אישאר עם הליצ'י שהשגתי לבד...".
"רגע!" קוטע אותו טאפיג, "המרכיב היחידי שחסר במרק שלי הוא הליצ'י הזהוב! קדימה, ספוינק, אני צריך ממך את הליצ'י!".
ספוינק מנדנד את ראשו לאות סירוב, וטאפיג שואג עליו "תן לי את הליצ'י הזה כבר!!!!".
ספוינק נבהל, ומושיט לטאפיג את הליצ'י.
טאפיג שולף מאחורי גבו בצורה לא ברורה את המרק שהכין קודם, ומכניס לתוכו את הליצ'י. הוא גורס אותו ומערבב עם המרק, וקורא אליך "זהו, עכשיו יאיר, אני רוצה שתטעם את זה ותגיד לי מה דעתך. וספוינק, גם אתה מוזמן."
עמית- שניכם חובטים בכוח בכבשה. עוד חבטה, ועוד אחת, והכבשה כבר לא יכולה לסבול את זה. היא רצה ובורחת מהמקום.
"וואו" אומר ארון, "זה היה כיף!!".
גלעד- אני חוזר ואומר, אין פה התקפות. אין פה מאפיין לכל דבר קטן שאתה עושה, אתה פשוט רץ מהר.
~~~~~~~~~~~
"אני חושב שצריך להיכנס לתוך ההר..." אומר צ'ארמנדר ברעד ומסתכל למעלה.
העשן שיוצא מהר הגעש שחור כפיח. כמה יצורים קטנטנים חגים סביב העשן(לפחות הם נראים קטנים מהמיקום הנוכחי שלך). "אז, כדאי לעלות?" שואל צ'ארמנדר.
דילן- אתה רץ לעבר המאנקי, וכך גם צ'ימצ'אר, אך הם קוראים לך "אנחנו לא עד כדי כך טיפשים..." ומסתובבים. הם דוחפים אתכם לתוך גזע העץ, אך מועדים ונופלים גם הם. כאשר כולכם נוחתים, המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
נירו- אייס מהנהן בשמחה, ואתה הולך להעיר את ליירה. אתה מנענע את הכתף שלה ברכות, והיא מתעוררת. היא נראית לך כמו מלאך. "בוקר טוב..." היא אומרת לך ומפהקת. "ישנת טוב?".
אתם יוצאים החוצה לטיול קטן, וליירה אומרת "פה זה מקום מצוין להירגע, אפשר להישאר פה!".
אתם מתיישבים ונחים, וליירה אומרת "כן, אני לא יודעת אם אייס צריך ללמוד לעוף עכשיו, אבל בוא ננסה לבדוק את זה".
ליירה מותחת את גפניה, ותופסת את אייס. היא מרימה אותו לגובה, והוא מתחיל לעשות תנועות עם הכנפיים. "וואו!" שניכם קוראים בהתפעלות. ליירה עוזבת את הגפנים, ומיד אייס נופל על הקרקע, אך לא בוכה. במקום, הוא זוחל אליך ומתכרבל בין רגליך. "נראה שהוא עוד לא יכול לעוף..." אומרת ליירה וצוחקת.
בולט- "הם שומרים על הליצ'י במקום" אומר סלאגמה, "ואני מצטרף אליהם.". סלאגמה מטפס על שאר הסלאגמות, ואומר בקול "אנחנו לא יכולים להרשות לכם להגיע לליצ'י. אתם לא עוברים את החומה הזאת!".
"מה אנחנו עומדים עכשיו לעשות?!" קורא פאניק בעצבים.
דור- אתם לוקחים איתכם כמה פירות וחוזרים על עקבותיכם. אתם מגיעים לעץ החלול, ועומדים להיכנס, אך לפתע שני המאנקי מזנקם מהעץ שמעליכם ונוחתים, כשהם חוסמים את המעבר בינכם לבין העץ. "את הפירות, עכשיו!" הם קוראים בזעם.