Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 34 ראשוןראשון ... 202829303132 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 510
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית- אתה מתחיל לטפס על גבה של הכבשה, ומגיע לראשה. אתה מסתכל בעיניה, אך הם לא מרוכזות בך. אתה מתקרב אליהם יותר ויותר, ובתנופה גדולה אחורה, אתה מנקר אותם בחזקה. הכבשה שואגת בכעס, ונופלת ארצה. "זה הזמן להעיף אותה מפה!!" קורא ארון ומתחיל לחבוט בה.
    "קדימה ארון!" אומר לארון,ארד אליו ואחבוט בכבשה יחד איתו.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    אל תשכחו לדרג 5 כוכבים!
    ~~~~~~~~~~
    גלעד- אני יודע, לא נורא.
    ~~~~~~~~~~
    אתה רץ במהירות, והפער בינך לבין צ'ארמנדר מצטמצם. הוא מסתכל אחורה, וצוחק בקול. "הפרצוף שלך נראה מצחיק" הוא אומר. הוא מסתובב, וממשיך לרוץ. אתה כבר באותו קו איתו. שניכם מתחרים מי יעקוף את מי, אך לפתע, אתם נעצרים.
    מולכם נמצא הר הגעש. הוא גדול מאוד, ואי אפשר לפספס אותו.
    "וואו" אומר צ'ארמנדר, "זה ממש-- אוו!" הוא אומר כשהוא חוטף ממך כאפה.

עמית- אתה מתחיל לטפס על גבה של הכבשה, ומגיע לראשה. אתה מסתכל בעיניה, אך הם לא מרוכזות בך. אתה מתקרב אליהם יותר ויותר, ובתנופה גדולה אחורה, אתה מנקר אותם בחזקה. הכבשה שואגת בכעס, ונופלת ארצה. "זה הזמן להעיף אותה מפה!!" קורא ארון ומתחיל לחבוט בה.

דילן- תודה, אני מאוד מעריך את זה.
    ~~~~~~~~~
    שניכם רצים, ומגיעים חזרה אל העץ החלול, שממנו נכנסתם קודם לבסיס העץ. "קדימה, בוא ניכנס!" אומר צ'ימצ'אר ומתקרב לעץ, אך לפתע שני דמויות נופלות ארצה מהאדמה, וחוסמות את המעבר בינו לבין העץ. אלו מאנקי, ושניהם נראים ממש כועסים.
    "את הפרי, עכשיו!! או שתמותו!!!" הם אומרים בזעם.

בולט- "אני סלאגמה..." אומר היצור, "די נדפקתי בחיים."
    אתה מתחיל לטפס, ורואה קהל של יצורים שנראים בדיוק כמו היצור שראית קודם.
    הם מתחילים לטפס אחד על השני באיטיות, וחוסמים את המעבר שלך להר. "אתה לא עומד לקחת את הליצ'י שלנו!" הם קוראים, אך הבעתם לא כל כך ברורה. נראה שהם מדברים כמו רובוטים(רק בלי קול מתכתי, כלומר הם מדברים בלי הבעה).

יאיר- "ואם אני מצטרף אליכם" אומר ספוינק, "יש הטבות שאוכל לקבל? כמו למשל... אוכל?? אני ממש רעב!". אתה רואה את הבטן שלו רועדת.
    "אוכל! ברור שיש אוכל!!!" אני יגיד לו בביטחון "הטאפיג השמן שלידי" אני ילחש לו את המילה שמן כדי שטאפיג לא יעלב "הוא טבח מצוין!!!" אני יגיד אבל בלב אחשוב 'חוץ מהמנה המגעילה שהוא הכין לי מהפירות הכחולים איכס! אני מקווה שהוא באמת טבח טוב כמו שהוא אומר אחרת החזיר הזה יעזוב אותנו וגם אין לי כח לטעם המגעיל הזה שוב פעם...' "בקיצור אוכל לא חסר אצלנו!!" אני יגיד לו שוב בביטחון...
    נערך לאחרונה על ידי yairb1a, 10-21-2011 בשעה 02:48 PM
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בבסיס צוות פלאזמה, שעת ערב:
    "אני לא מאמין שהם הבריחו את הכבשה!!" קרא בחור גבוה בעל שיער ארוך וירקרק.
    "הפעם נייצר משהו יותר חזק..." קרא מדען שעמד לידו, "מצאתי פה מאובן של קאבוטו... אפשר להשתמש בזה."
    "אז קדימה, לעבודה!!!" קרא האיש המסתורי וצחק. הוא הסתכל על המאובן קם לחיים וגדל בקצב לא ייאמן, כשהוא הופך מפוקימון... למפלצת.
    "לאן נשלח אותו?" שאל המדען.
    "מאורת הדיגלט יכולה להיות מקום נחמד..." אמר האדם המסתורי, וצחק ברשעות.

~~~~~~~~~~~
    עדכון חדש- אני מוסיף עכשיו רשימת מקומות למשחק, בקרוב תוכלו לראות את זה איפה שכרגע מוצג "היער".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

יאיר- "אני לא בטוח..." אומר ספוינק, "נראה לי שאני אישאר עם הליצ'י שהשגתי לבד...".
    "רגע!" קוטע אותו טאפיג, "המרכיב היחידי שחסר במרק שלי הוא הליצ'י הזהוב! קדימה, ספוינק, אני צריך ממך את הליצ'י!".
    ספוינק מנדנד את ראשו לאות סירוב, וטאפיג שואג עליו "תן לי את הליצ'י הזה כבר!!!!".
    ספוינק נבהל, ומושיט לטאפיג את הליצ'י.
    טאפיג שולף מאחורי גבו בצורה לא ברורה את המרק שהכין קודם, ומכניס לתוכו את הליצ'י. הוא גורס אותו ומערבב עם המרק, וקורא אליך "זהו, עכשיו יאיר, אני רוצה שתטעם את זה ותגיד לי מה דעתך. וספוינק, גם אתה מוזמן."

עמית- שניכם חובטים בכוח בכבשה. עוד חבטה, ועוד אחת, והכבשה כבר לא יכולה לסבול את זה. היא רצה ובורחת מהמקום.
    "וואו" אומר ארון, "זה היה כיף!!".

גלעד- אני חוזר ואומר, אין פה התקפות. אין פה מאפיין לכל דבר קטן שאתה עושה, אתה פשוט רץ מהר.
    ~~~~~~~~~~~
    "אני חושב שצריך להיכנס לתוך ההר..." אומר צ'ארמנדר ברעד ומסתכל למעלה.
    העשן שיוצא מהר הגעש שחור כפיח. כמה יצורים קטנטנים חגים סביב העשן(לפחות הם נראים קטנים מהמיקום הנוכחי שלך). "אז, כדאי לעלות?" שואל צ'ארמנדר.

דילן- אתה רץ לעבר המאנקי, וכך גם צ'ימצ'אר, אך הם קוראים לך "אנחנו לא עד כדי כך טיפשים..." ומסתובבים. הם דוחפים אתכם לתוך גזע העץ, אך מועדים ונופלים גם הם. כאשר כולכם נוחתים, המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.

נירו- אייס מהנהן בשמחה, ואתה הולך להעיר את ליירה. אתה מנענע את הכתף שלה ברכות, והיא מתעוררת. היא נראית לך כמו מלאך. "בוקר טוב..." היא אומרת לך ומפהקת. "ישנת טוב?".
    אתם יוצאים החוצה לטיול קטן, וליירה אומרת "פה זה מקום מצוין להירגע, אפשר להישאר פה!".
    אתם מתיישבים ונחים, וליירה אומרת "כן, אני לא יודעת אם אייס צריך ללמוד לעוף עכשיו, אבל בוא ננסה לבדוק את זה".
    ליירה מותחת את גפניה, ותופסת את אייס. היא מרימה אותו לגובה, והוא מתחיל לעשות תנועות עם הכנפיים. "וואו!" שניכם קוראים בהתפעלות. ליירה עוזבת את הגפנים, ומיד אייס נופל על הקרקע, אך לא בוכה. במקום, הוא זוחל אליך ומתכרבל בין רגליך. "נראה שהוא עוד לא יכול לעוף..." אומרת ליירה וצוחקת.

בולט- "הם שומרים על הליצ'י במקום" אומר סלאגמה, "ואני מצטרף אליהם.". סלאגמה מטפס על שאר הסלאגמות, ואומר בקול "אנחנו לא יכולים להרשות לכם להגיע לליצ'י. אתם לא עוברים את החומה הזאת!".
    "מה אנחנו עומדים עכשיו לעשות?!" קורא פאניק בעצבים.

דור- אתם לוקחים איתכם כמה פירות וחוזרים על עקבותיכם. אתם מגיעים לעץ החלול, ועומדים להיכנס, אך לפתע שני המאנקי מזנקם מהעץ שמעליכם ונוחתים, כשהם חוסמים את המעבר בינכם לבין העץ. "את הפירות, עכשיו!" הם קוראים בזעם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    בבסיס צוות פלאזמה, שעת ערב:
    "אני לא מאמין שהם הבריחו את הכבשה!!" קרא בחור גבוה בעל שיער ארוך וירקרק.
    "הפעם נייצר משהו יותר חזק..." קרא מדען שעמד לידו, "מצאתי פה מאובן של קאבוטו... אפשר להשתמש בזה."
    "אז קדימה, לעבודה!!!" קרא האיש המסתורי וצחק. הוא הסתכל על המאובן קם לחיים וגדל בקצב לא ייאמן, כשהוא הופך מפוקימון... למפלצת.
    "לאן נשלח אותו?" שאל המדען.
    "מאורת הדיגלט יכולה להיות מקום נחמד..." אמר האדם המסתורי, וצחק ברשעות.

~~~~~~~~~~~
    עדכון חדש- אני מוסיף עכשיו רשימת מקומות למשחק, בקרוב תוכלו לראות את זה איפה שכרגע מוצג "היער".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

יאיר- "אני לא בטוח..." אומר ספוינק, "נראה לי שאני אישאר עם הליצ'י שהשגתי לבד...".
    "רגע!" קוטע אותו טאפיג, "המרכיב היחידי שחסר במרק שלי הוא הליצ'י הזהוב! קדימה, ספוינק, אני צריך ממך את הליצ'י!".
    ספוינק מנדנד את ראשו לאות סירוב, וטאפיג שואג עליו "תן לי את הליצ'י הזה כבר!!!!".
    ספוינק נבהל, ומושיט לטאפיג את הליצ'י.
    טאפיג שולף מאחורי גבו בצורה לא ברורה את המרק שהכין קודם, ומכניס לתוכו את הליצ'י. הוא גורס אותו ומערבב עם המרק, וקורא אליך "זהו, עכשיו יאיר, אני רוצה שתטעם את זה ותגיד לי מה דעתך. וספוינק, גם אתה מוזמן."

עמית- שניכם חובטים בכוח בכבשה. עוד חבטה, ועוד אחת, והכבשה כבר לא יכולה לסבול את זה. היא רצה ובורחת מהמקום.

גלעד- אני חוזר ואומר, אין פה התקפות. אין פה מאפיין לכל דבר קטן שאתה עושה, אתה פשוט רץ מהר.
    ~~~~~~~~~~~
    העשן שיוצא מהר הגעש שחור כפיח. כמה יצורים קטנטנים חגים סביב העשן(לפחות הם נראים קטנים מהמיקום הנוכחי שלך). "אז, כדאי לעלות?" שואל צ'ארמנדר.

דילן- אתה רץ לעבר המאנקי, וכך גם צ'ימצ'אר, אך הם קוראים לך "אנחנו לא עד כדי כך טיפשים..." ומסתובבים. הם דוחפים אתכם לתוך גזע העץ, אך מועדים ונופלים גם הם. כאשר כולכם נוחתים, המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.

נירו- אייס מהנהן בשמחה, ואתה הולך להעיר את ליירה. אתה מנענע את הכתף שלה ברכות, והיא מתעוררת. היא נראית לך כמו מלאך. "בוקר טוב..." היא אומרת לך ומפהקת. "ישנת טוב?".
    אתם יוצאים החוצה לטיול קטן, וליירה אומרת "פה זה מקום מצוין להירגע, אפשר להישאר פה!".
    אתם מתיישבים ונחים, וליירה אומרת "כן, אני לא יודעת אם אייס צריך ללמוד לעוף עכשיו, אבל בוא ננסה לבדוק את זה".
    ליירה מותחת את גפניה, ותופסת את אייס. היא מרימה אותו לגובה, והוא מתחיל לעשות תנועות עם הכנפיים. "וואו!" שניכם קוראים בהתפעלות. ליירה עוזבת את הגפנים, ומיד אייס נופל על הקרקע, אך לא בוכה. במקום, הוא זוחל אליך ומתכרבל בין רגליך. "נראה שהוא עוד לא יכול לעוף..." אומרת ליירה וצוחקת.

בולט- "הם שומרים על הליצ'י במקום" אומר סלאגמה, "ואני מצטרף אליהם.". סלאגמה מטפס על שאר הסלאגמות, ואומר בקול "אנחנו לא יכולים להרשות לכם להגיע לליצ'י. אתם לא עוברים את החומה הזאת!".
    "מה אנחנו עומדים עכשיו לעשות?!" קורא פאניק בעצבים.

דור- אתם לוקחים איתכם כמה פירות וחוזרים על עקבותיכם. אתם מגיעים לעץ החלול, ועומדים להיכנס, אך לפתע שני המאנקי מזנקם מהעץ שמעליכם ונוחתים, כשהם חוסמים את המעבר בינכם לבין העץ. "את הפירות, עכשיו!" הם קוראים בזעם.
    "ספוינק! אני מתערב איתך שהמרק הזה יותר טעים מהליצ'י!" אני יגיד לו ויחשוב בלב 'חבורת חזירים! רק אוכל מעניין אותם!' ויטעם את המרק ואקווה לטעם טוב...
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    "כן, זה היה מאוד כיף, אך זה דבר שלא ארצה שיקרה שוב." אומר לארון ולאחר מכן אשאל אותו:"טוב, אז לאן הולכים עכשיו?"
    NYO HO HO BITCH

6. היכל התהילה
    "מה אנחנו
    ''סיוטים'' אמלמל אל פאניק ואחשמל אותם

7. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    [B][SIZE="6"][COLOR="Red"][U]
    "תעצרו אותם !!! אני צועק לכל מי שנמצא שם, ואני רץ, קופץ על אחד מהמאנקים ומתגושש איתו...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: דור
    "עוד פעם אתם?!" אומר בעצבים ואניח את הפירות על האדמה מאחורי. "אנחנו לא מפחדים מכם! הפעם אנחנו נעיף אתכם מפה לתמיד!" אומר ואפנה אל מגאבי. ,אתה איתי? בוא נחסל אותם!" אומר לו וארוץ אל שני המאנקי עם עלי הגפן שלי במטרה לפגוע בהם.

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ~~~~~~~~~~~
    אתה התחלת עם השרשרת תקיעה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נו, מה נראה לך?" אני שואל אותו "כי נראב לי שלהישאר כאן ולבזבז זמן זה הדבר היעיל ביותר לעשות, נכון?" ואז אני מתחיל ללכת ללמעלה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם לקפוץ אל תוך הלבה באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.

דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרו הרס במקום.

דילן- אתה קורא בקול, אבל אף אחד לא עונה. הדבר היחיד בבסיס חוץ מכם ומלוח המודעות זה גש נזלת ירוק.
    אתה קופץ על אחד המאנקים, אך הוא מסתובב ומתקיל אותך. אתה נופל, והוא שורט אותך בפניך.

בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
    "רוצה שאני יראה לך מה הראיתי להם?" שואל פאניק בחיוך, ובוהה בך. לפתע, אתה רואה את זה:
    http://www.youtube.com/watch?v=JTMf40ORFE8

יאיר- אתה טועם את המרק, ולפתע מבין למה טאפיג חושב כל הזמן רק על אוכל. אתה מסתכל מסביב, ורואה שאתה בחורשה. יש לידך אגם, והכל רגוע ושליו. לפתע, אתה חוזר לפסגת הר הגעש, ורואה את טאפיג מסתכל עליך ועל ספוינק. "איך המרק עכשיו?" הוא שואל.
    זה הטעם הכי טוב שטעמת. ספוינק צועק משמחה, "זה מושלם!!! אני מצטרף אליכם, בטוח!!! ווהווו!!!!".
    ~~~~~~~~
    הם באמת חזירים במקור חח
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    דילן- אתה קורא בקול, אבל אף אחד לא עונה. הדבר היחיד בבסיס חוץ מכם ומלוח המודעות זה גש נזלת ירוק.
    אתה קופץ על אחד המאנקים, אך הוא מסתובב ומתקיל אותך. אתה נופל, והוא שורט אותך בפניך.
    אני מנסה לדחוף אותו לתוך גוש הזנלת ואם זה מצליח אני אומר לצ'ימצ'אר לעשות כמוני

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    דילן- אתה דוחף אותו לתוך גוש הנזלת, והוא נופל פנימה. כך גם צ'ימצ'אר עושה למאנקי השני. לפתע, בועות עיכול עולות מהנזלת, ושני המאנקי נעלמים. הגוש מתחיל לקבל צורה, ועלה קטן מזדקר מעל ראשו. "זה היה מעדן!" אומר גאלפין, שכרגע ניצב לפניכם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
    "רוצה שאני יראה לך מה הראיתי להם?" שואל פאניק בחיוך, ובוהה בך. לפתע, אתה רואה את זה:
    http://www.youtube.com/watch?v=JTMf40ORFE8
    XD ''אמאלה אתה לא נורמאלי'' אקרא בקול ואעשה בצמר מהפחד XD
    ---
    ''חחח'' אצחקק, וארוץ למעלה לחפש את עצי הליצ'י

14. משתמש מנוסה
    דילן- אתה דוחף אותו לתוך גוש הנזלת, והוא נופל פנימה. כך גם צ'ימצ'אר עושה למאנקי השני. לפתע, בועות עיכול עולות מהנזלת, ושני המאנקי נעלמים. הגוש מתחיל לקבל צורה, ועלה קטן מזדקר מעל ראשו. "זה היה מעדן!" אומר גאלפין, שכרגע ניצב לפניכם.
    "גאלפין ??? גאלפין !!! גוש נזלת אלוהי אחד" אני מחייך, "רגע, אתה גאלפין שלנו נכון ?"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    בולט- אתם עולים למעלה תוך ששניכם מתגלגלים מצחוק, ולפתע אחד הסלאגמה מגיע אליכם וקורא "יא זבל!! עכשיו יש לי לבה נוזלית אפילו עוד יותר!!". הוא מתנפל על פאניק, שמרוב צחוק לא יכול להשיב מלחמה, והוא קורא "תעזור לי--חחחההההה!!!"

דילן- "נכון מאוד" אומר הגאלפין, "השגתם את הפירות?"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 30 מתוך 34 ראשוןראשון ... 202829303132 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •