Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ita
    קלואי אומרת לך:"טרגודיה הוא שליט האפלה,הוא שלח את צבאות האופל שלו בשביל לכבוש את כול העולם,רק חמשת המפלצות הקדומות,דרקון האור והאפלה,דרקון המוות הסוף,אביר המוות ההתחלה,אקסודיה האסורה וגם קריבו מכונף הצליחו לכלוא את טרגודיה אך כלאו גם את עצמם בשביל זה".
    אתה שומע צעדים שקטים מתקדמים אליך,אתה רואה שזה מישהו דמוי אדם,כנראה נזיר,גלימתו סגולה ואתה לא רואה את גופו,ראשו מוחבא מאחוריי ברדס הגלימה שלו,ידיים מוחבאות בשרווליו,הוא שילוב של נזיר מסתורי ונזיר מפחיד ביחד.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה

Accelerator
    *בטח אולי גם איזה F.G.D קטן?
    הנער אומר:"נעים מאוד קאיטו אני טים,חלק קוראים לי טימי וחלק טום,אבל קוראים לי טים,תקרא לי איך שאתה רוצה,אני והשותף שלי "Ice Dragon" נמלטנו מאזור ארבע,מזל שאסור לצבאות של המנהיגים לחדור לטריטוריה של שליטים אחרים,אם אני מתחבא פה,באזור אחד לצבא של האזור הרביעי אסור להתקרב אליי בכלל".
    לעעע F.G.D מעפן, אני אומר נסגור שוטינג קווזר הולך? חחח למרות אני מוכן להשתפר על טרישולה p:
    ~~~
    "האזור הרביעי אה..." אמלמל.
    "תגיד מה בדיוק עשית שאתה צריך להימלט אה?....טים" אשאלו ומיד לאחר מכן אזיכר בדבריו של לואיס.
    "דרך אגב אתה יודע אך מגיעים לכפר?" אשאל אותו.

3. משתמש מנוסה
    Accelector
    טים אומר לך:"עזוב,זה ביני לבין האנשים של האזור הרביעי,אמרתי אנשים התכוונתי מפלצות,ולגבי הכפר,אתה צריך למצוא את הדרך בין העצים,החרקים תמיד הולכים לכיוון הנגדי,אם אתה רואה חרק תלך בכיוון ההפוך לו".
    אתה רואה סוג של איש ספק מפלצת בעל גלימה חומה ישנה וגרועה,אתה רואה שאת רוב גופו לא רואים.

4. משתמש מנוסה
    Accelector
    טים אומר לך:"עזוב,זה ביני לבין האנשים של האזור הרביעי,אמרתי אנשים התכוונתי מפלצות,ולגבי הכפר,אתה צריך למצוא את הדרך בין העצים,החרקים תמיד הולכים לכיוון הנגדי,אם אתה רואה חרק תלך בכיוון ההפוך לו".
    אתה רואה סוג של איש ספק מפלצת בעל גלימה חומה ישנה וגרועה,אתה רואה שאת רוב גופו לא רואים.
    "תודה לך טים..." אמלמל ואיגש ללכת אך מיד לאחר מכן אפנה אליו את מבטי, "תגיד...אתה רוצה להצטרף אליי?, אם תידפק עם השליטים של האזור הרביעי לפחות יהיה לך גיבוי ממני" אחייך אליו אך מיד לאחר מכן אבחין באיש\מפלצת במהירות.
    "היי אתה!" אקרא לעברו ואחכה לתשובה.

5. משתמש מנוסה
    Accelector
    טים אומר לך:"אני יכול להסתדר לבד,אל תדאג" והוא ממשיך לדרכו.
    אתה הולך אל האיש המסתורי וקורא לו,הוא מסתובב אליך אתה מזהה שהוא בעצם סוג של סייר שמשוטט ביער סתם,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד,יש לי משימה ואני לא מתכוון שמישהו יפריע לה,אלא אם כן אתה קשור למשימה הזו".

6. משתמש מנוסה
    Accelector

טים אומר לך:"אני יכול להסתדר לבד,אל תדאג" והוא ממשיך לדרכו.

אתה הולך אל האיש המסתורי וקורא לו,הוא מסתובב אליך אתה מזהה שהוא בעצם סוג של סייר שמשוטט ביער סתם,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד,יש לי משימה ואני לא מתכוון שמישהו יפריע לה,אלא אם כן אתה קשור למשימה הזו".
    "הייי תרגע קצת בנאדם..." אמלמל, "אל תתפוס מעצמך יותר מדי" אומר אך מיד לאחר מכן אזכר במה שהשלד אמר לי 'יכול להיות שזה קשור' אחשוב לעצמי ומיד אפנה לסייר.
    "לפני כמה זמן תפס אותי שלד מוזר בגב, הוא אמר לי שמחכים לי בבית הקברות ואז התפורר" אומר.
    "יש לך מושג מה זה?".

7. משתמש מנוסה
    Acceletator
    האיש אומר לך:"לא יודע,אבל אם מפלצת זומבי הגיעה עד לפה סימן שזה משהו חשוב,אני הייתי נזהר ולא הולך אבל היי,מי אני שאגיד לך מה לעשות" האיש המסתורי ממשיך בדרכו,אתה רואה מפלצת חדשה מתקרבת,ג'אנק ווריור,מתקרב אליך,הוא נראה נחמד הוא אומר לך בקול ומתכתי:"אתה קאיטו?".

8. משתמש מנוסה
    Acceletator
    האיש אומר לך:"לא יודע,אבל אם מפלצת זומבי הגיעה עד לפה סימן שזה משהו חשוב,אני הייתי נזהר ולא הולך אבל היי,מי אני שאגיד לך מה לעשות" האיש המסתורי ממשיך בדרכו,אתה רואה מפלצת חדשה מתקרבת,ג'אנק ווריור,מתקרב אליך,הוא נראה נחמד הוא אומר לך בקול ומתכתי:"אתה קאיטו?".
    "כן..." אמלמל בתדהמה מעט למראה מה שהסייר סיפור לי, 'רק שזה לא משהו מסוכן' אחשוב לעצמי בפחד.
    "אז, מה הבעיה?" אשאל את ג'אנק ווריור בקול מפוחד מעט.

9. היכל התהילה
    ita
    קלואי אומרת לך:"טרגודיה הוא שליט האפלה,הוא שלח את צבאות האופל שלו בשביל לכבוש את כול העולם,רק חמשת המפלצות הקדומות,דרקון האור והאפלה,דרקון המוות הסוף,אביר המוות ההתחלה,אקסודיה האסורה וגם קריבו מכונף הצליחו לכלוא את טרגודיה אך כלאו גם את עצמם בשביל זה".
    אתה שומע צעדים שקטים מתקדמים אליך,אתה רואה שזה מישהו דמוי אדם,כנראה נזיר,גלימתו סגולה ואתה לא רואה את גופו,ראשו מוחבא מאחוריי ברדס הגלימה שלו,ידיים מוחבאות בשרווליו,הוא שילוב של נזיר מסתורי ונזיר מפחיד ביחד.
    "אבאלה?!" אקפוץ בבהלה ואלך אחורה לכיוון קלואי, אסנן לעברה בלחישה "מי ה... ה... דבר הזה?"

10. משתמש מנוסה
    Accelector
    ג'אנק ווריור אומר לך:"אני שליחו של לואיס,הוא אמר לי להגיד לך שהוא שכח להודיע לך להיזהר ממפלצות זומבי שהם לא בצד שלך,ולא להתקרב לבית הקברות" אחרי זה ג'אנק ווריור הולך לכיוון שממנו הוא הגיע אתה רואה את את מאסטר הזומבי והגולגולת הסופר-סונית יוצאים מהקפסולות שלהם,מאסטר זומבי אומר לך:"אני חש בסכנה".

ITA
    קלואי מגחגכת ואומרת:"אתה באמת מפחד מהשלד ה-17 זה מפלצת הזומבי הכי חלשה במשחק" כנראה שהיצור המוזר שמה את קלואי הוא מתקרב אליכם,הוא מוציא יד אחת,זו יד של שלד הוא תופס את קלואי ואומר לה בקול לחששני וקר:"אני לא השלד ה-17 הפשוט,אני מלך השלד ה-17 אני יכול להגיע ליותר מ-7 בהתקפה".

11. משתמש מנוסה
    Accelector
    ג'אנק ווריור אומר לך:"אני שליחו של לואיס,הוא אמר לי להגיד לך שהוא שכח להודיע לך להיזהר ממפלצות זומבי שהם לא בצד שלך,ולא להתקרב לבית הקברות" אחרי זה ג'אנק ווריור הולך לכיוון שממנו הוא הגיע אתה רואה את את מאסטר הזומבי והגולגולת הסופר-סונית יוצאים מהקפסולות שלהם,מאסטר זומבי אומר לך:"אני חש בסכנה".
    "איך לעזאזל הסתבכנו בזה!?" אומר למאסטר זומבי באימה.
    "אבל...בכל זאת, אני מניח שמי שמאחורי זה עזר לי ליצור אותך גולגולת סופר סונית, אז אולי הוא לא כל כך רע, מה אתם אומרים" אשאל אותם ותוך כדי אסרוק את המקום בפחד.
    "קיבלתי החלטה..." אמלמל, "אנחנו הולכים לבית הקברות!" אקרא.

12. היכל התהילה
    ITA
    קלואי מגחגכת ואומרת:"אתה באמת מפחד מהשלד ה-17 זה מפלצת הזומבי הכי חלשה במשחק" כנראה שהיצור המוזר שמה את קלואי הוא מתקרב אליכם,הוא מוציא יד אחת,זו יד של שלד הוא תופס את קלואי ואומר לה בקול לחששני וקר:"אני לא השלד ה-17 הפשוט,אני מלך השלד ה-17 אני יכול להגיע ליותר מ-7 בהתקפה".
    "עכשיו זה זמן טוב לפחד?" אמלמל לעברה ואהיה מוכן להוציא לקרב את זאב הפרח

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    אמילי אומרת לך:"אל תיבהל,בטח סתם מפלצת דו-קרב זריזה בטח ציפור מהירות או ברווז סוני,אבל זה היה אדום אז בטח ציפור מהירות" אתה רואה כמה מפלצות שונות מזן 'עכביש' הולכות בשורות לכיוון מסוים,לתוך היער,אמילי אומרת לך:"בטח המנהיג שלהם נמצא בתוך היער,יש שתי אופציות,והאני מעדיפה שזה לא מי שאני חושבת".
    "מהי האופציה הזו?" אשאל את אמילי.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אמילי אומרת לך בקול מבשר רעות:"שליט העכבישים,אורו,אני חושבת שלא כדאי שנלך יחד איתם" אתה שומע קול שלישי שאומר:"רעיון חכם" אתם מסתובבים ורואים נער בגילכם,בעל כובע שחור,עיניים כחולות בוהקות גבוה ממך בערך בחמישה עשר סנטימטר אתה רואה שהוא משחק עם קפסולה בידו,מוכן להתקפה למקרה שמישהו או משהו יתקיף אותו.
    *אתה קולט שחצי הודעה זה רק התיאור שלו?

ITA
    מלך השלד ה-17 אומר:"עכשיו אני מחוסר כוחות,רק בבית הקברות יש לי כוח,אבל זה רק אם אין שלדים מסביבי ולמזלכם אין אפילו שלד אחד איתי" אתה באמת נראה שהוא חלש מאוד,הוא ממשיך:"אני רק עובר פה בשביל למסור מתנת פיוס למלך היער אבל זה לא עינייכם".

Accelerator
    מאסטר הזומבים אומר לך:"אם אתה אומר לשם נלך" הגולגולת הסופר-סונית אומר לכם:"למרות שאני די לא רוצה לחזור לבית הקברות ההוא אני אוביל אתכם,אבל בית הקברות הוא האזור השישי,אומנם לא חייבים לעבור את האזורים השני עד החמישי,את האזור החמישי אנחנו מוכרחים לעבור".

15. היכל התהילה
    ITA
    מלך השלד ה-17 אומר:"עכשיו אני מחוסר כוחות,רק בבית הקברות יש לי כוח,אבל זה רק אם אין שלדים מסביבי ולמזלכם אין אפילו שלד אחד איתי" אתה באמת נראה שהוא חלש מאוד,הוא ממשיך:"אני רק עובר פה בשביל למסור מתנת פיוס למלך היער אבל זה לא עינייכם".
    "טוב, אני מוכן לעזוב אותו בשלום וללכת להשיג מפלצת נורמאלית!" אלחש לקלואי

עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •