תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
קארין
----------
כאשר את ממשיכה לטפל באקסו , הוא מנסה לסמן לך שזה הבחור שפגע בו.
האיש " אקסו אם לא תבוא לכאן אני יבוא לקחת אותך בכוח " , אקסמו מנסה להשתחרר לך מהידיים ולנסות ללכת למרות שקשה לו
[I]-----------
"אתה!"אני צועקת בזמן שאני עדיין מחזיקה את אקסו "איך אתה מעז לדבר לפוקמון בצורה כזו,אתה לא רואה שהוא פצוע" אני כבר מתחילה ממש להתעצבן "האם אתה אחרי לפציות האלו?" אני שואלת בתקפות כול זה עוד זמן שאני מחזיקה את אקסו ולא נותנת לו ללכת לילד הרע הזה
אני אומר לקרייג סמית'" אני אגיד לך למה כדי לכם לת לי אמון ולבטוח בי. קודם כלאני סאדיסט, לא תהיה שום בעיה לפגוע, לפצוע בכל מקום שאצטרך. חוץ מהסיבה הזאת אני מת על פוקימוני אש. אני אעשה הכול כדי שפוקימוני האש ישרדו בעולם הזה.אתם רוצים שפוקימוני אש ישרדו לא?. אז תנו לי להצטרף אליכם בקשה ".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
----------
קארין
----------
האיש מתקדם " כן , אני גרמתי לו לפציעות האלה , הוא פוקימון חלש אז הקשחתי אותו ונתתי לו להלחם ב2 פוקימונים פראיים " הוא מצחקק , " ידעתי שהוא חלש מדי , בוא אקסו בוא מיד! "
-----------
ריי
-----------
פיפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע מהחבטה , אך פיפלאפ מתרגז ומחזיר לו בבועות שפוגעות בו ופידג'י ישר מכה אותו במשב רוח ופארס נשכב על הרצפה ולא יכול להלחם.
השמאלי לוקח את הפארס הימני ובורח מהמקום.
פידג'י נרגש אבל אחרי זה מתמוטט על הרצפה
-----------
מרקוס - כן אני יודע אבל בגלל שזה פוקימון ראשוני אז תתפוס אוותצ רגיל
-----------
הפוכדור משוחרר על אברה.... ויש לך אברה בתור פוקימון ראשוני!
מסע הצייד מתחיל רשמית ( אברה והמתקפות שלו מעודכנות ברשומים - טלפורט , שריטה , נגיחה )
---------
ג'ייק
---------
"כדיי לבנות לעצמך שם תתחיל לחקור פוקימונים , את המחוז הדרגה שלך תעלה וכך שמך יותר ויותר יוכר בקרב המחוז , אני ממליץ להתחיל מדרך מס' 101 כי היא היחידה שממשיכה קדימה למחוז " הוא מצחקק.. " שיהיה לך בהצלחה מדען צעיר "
----------
לי
----------
קרייג מסתכל עליך ואומר " מסקרן , אתה איש עם מלא עצומה " הוא מחייך מסתובב וקורא בקול " קבלו את איש המחתרת החדש שלנו לי! " כולם צועלים , שמחים ומריאים. " טוב קדימה כולם להתפזר יש לנו המון עבודה " *כולם מפזרים* קרייג " בקשר אליך לי , אתה תתחיל בדרגת מתחילה F , אבל אני דיי מאמין בך וחושב שתגיע רחוק , אבל עדיין אסור לי להיות פזיז בהתחלה אני לא ישלח אותך ישר לקרבות ונסיונות השתלטות , אני ילמד אותך את הבסיס " , " תגיד לי איך אתה מרגיש אם זה ".
פרישה
"כדיי לבנות לעצמך שם תתחיל לחקור פוקימונים , את המחוז הדרגה שלך תעלה וכך שמך יותר ויותר יוכר בקרב המחוז , אני ממליץ להתחיל מדרך מס' 101 כי היא היחידה שממשיכה קדימה למחוז " הוא מצחקק.. " שיהיה לך בהצלחה מדען צעיר "
''תודה לך'' אצא מהמעבדה בשמחה ואביט דקה ארוכה בפוקדע ובפוקדור שבתוכו אמור להיות צ'ארמנדר.
'פוקימון, שלי' אחשוב 'אני בוכה מרוב שזה יפה' Xd
אוציא את צ'ארמנדר ואבדוק במפה היכן זוהי דרך 101.
'בידריל קשוח הא?' אחשוב לעצמי בשחמה בלב "טרטוויג מהר תחמוק מבידריל!" אומר לטרטוויג במהירות בביטחון רב שהוא יצליח לעשות זאת "ואז תשתמש עליו במתקפת זרעים שהוא לא מוכן ותסיים את הקרב הזה!" אעביר לטרטוויג את הטקטיקה לקרב "אתה יכול לעשות את זה טרטוויג,אני מאמין בך!" אומר לו מהצד
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"צא צ'ימצ'אר." אני אומר ואזרוק את הפוקדור שלו . "צ'ימצ'אר אני אהיה מאמן טוב אני מבטיח לך." אני אומר לו בחיוך .
__________________________________________________ ______________________
סליחה שלא הייתי הלך לנו האינטרנט אז עכשו תיקנו ואולי גם בימים הבאים עד שלישי האינטרנט לא יהיה טוב אז אני אולי לא אתחבר .
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
----------
לי
----------
קרייג " אין בעיות , סלי בוא לפה הנה " הוא צעוק , ולאחר כמה רגעים אתה רואה אישהשבאה לכיוונכם ואומרת , סלי " מה רצית קרייג ? " , " יש לי פה מתלמד שמו לי אני צריך שתעבירי לו קורס מזורז " , היא מסתכלת עליך ומחייכת.
"בוא לי אני ידריך אותך " , אתה הולך בעקבותיה ואתם מגיעים למין אולם התאמניות .
" אני רוצה לבדוק את כישוריך , כך תבחר מכאן פוכדור אחד מתוך הפוכדורים שיש כאן. " אחרי שאתה בוחר היא בוחרת אחד. " אוקיי לי , הפוקימונים האלה אומנו במיוחד כדי להיות אכזריים במיוחד. "
סלי " פוכדור צא ומתוכו יוצא ויוול" , אחריה אתה זורק את הפוכדור וממנו יוצא סייטר
, " לא רע איש לך בחירות מעולות " .
" מהפוקימונים האלה כמעט הוציאנו את המקסימום שביכולתם ויודעים כמעט כל מתקפה שברשותם , אך לרוע מזלך מתור מתלמד תצטרך לזהותן לבד ".
" ויוייל קדימה קפצי עליו בשריטה ".
-----------
מרקוס
-----------
מסעך בתור צייד פוקימונים מתחיל! אתה מתחיל ללכת קדימה בדרך מס' 101 ומתחיל לחשוב שכל צייד יש איזה פוקימון מעופף שיושב לו על הקטף , כנראה תצטרך למצוא אחת כזאתי.
בדרכך עוברים מעליך להקה של טרנקויליםובסוף גם פידג'יוט
אחד בעקבותיהם.
----------
אייס
----------
אחרי שהוצאת את צ'ימצאר להכרות קלה , כנראה שהגיעה הזמן להתחיל במסע .
אתה יוצא מהמעבדה והולך לכיוון דרך מס' 101 שהיא הדרך הראשונה במחוז.
בהתחלת הדרך מישהו מגיע אליך ואומר" היי אתה , אתמול השגיתי את הפוקימון הראשון שלי ונראה שגם אתה רוצה לערוך קרב? "
----------
קארין
----------
" היי את " הוא אומר , וזורק פוכדור שממנו יוצא מאצופ', אם את לא נותנת לי את אקסו אני אתקוף " הוא מאיים.
-----------
אנטוני
-----------
בדריל שולח עוקץ וטרטוויג לא מצליח להתחמק ונפגע.
טרטוויג מתרגז ומשתמש במתקפת זרעים שמקיפה את בדיריל ושואבת לו את החיים ישר לטרטוויג.
חיים : 8/35
חיים : 23/35
בידריל מתרגז ומשתמש בבז על חושי
-----------
ריי
-----------
פיפלאפ גאה בעצמו על הקרב הראשון שלו ואז מתסכל על פידג'י החלש.
אתה מאכיל אותו ולאחר כמה דקות פידג'י שוב קם ומנסה את כנפיו לראות אם הם בסדר.
לאחר הבדיקה הוא נוחת ומודה לך על כך שהצלת אותו.
----------
ג'ייק
----------
לאחר שאתה מוציא את צ'ארמנדר כדי להתייד איתו, אתם הוכלים ביחד לדרך מס' 101 כשהמפה שלך פתוחה וגלויה לפניך , לפתע צ'ארמנדר מבחין בעקבו כלשהןשילדן יש עקבות מפותלות.
אתם ממשיכים קדימה עם העקבות ואתה רואה 2 פוקימונים , אחד זה פויווג, והשני זה אקנס
, אתה משתמש בפוקידע כדי שיכנסו אליה.
אתה רואה אקנס מתקיף את פוליווג ואתה רואה שפוליווג מלא שריטות וחבלות עליו והוא שוכב על האדמה.
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)