Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 27 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 392
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    [U][B]
    אייס:
    אתה נזכר שמתקפות מסוג נורמאל לא אפקטיביות על סוגי אבן ולכן אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לתוך הפוכדור שלו והולך לכיוון דרך 203 כדי להתאמן.

בדרך אתה רואה המון מאמנים ( ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ( ).
    מה תעשה?
    אני בודק את הפוקימונים בפוקדע ואז מוציא את סטארלי , "סטארלי , תשתמש בהתקלה על ." אני אומר , "לאחר מכן בנהמה ומיד אחרי זה בהתקלה." אני אומר .

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי:
    אתה נגש למאמן עם הראסטות שרוקד ריקוד רחוב ושואל אותו אם הוא מעוניין בריקודי רחוב וזה עונה לך "יו בטח אח שלו!" הוא אומר בסוג של ראפקריות ואז שולף פוכדור "צא היטמונטופ!" הוא אומר ומהפוכדור יוצא פוקימון שעדיין לא ראית בחיים ( ) ומתחיל להסתחרר על הראש.
    אתה מוציא את איווי ופוקד עליו להשתמש במתקת חול שעפה לעבר עיניו של היטמונטופ אך פוגעת רק בחלק מעינו הימנית מה שלא מפריע לו להמשיך להסתובב, אתה ממשיך ואומר לאיווי להשתמש בהתקלה אך ברגע שאיווי תוקף הוא נפגע מהסיבוב של היטמונטופ ונבלם אחורה.
    אתה סורק בפוקידע את הפוקימון והוא אומר "היטמונטוף הוא פוקימון שנלחם תוך כדי סחרור עם הראש ורמת ההתקפה וההגנה שלו באותו רמה" הקול משתתק.
    "היטמונטוף עכשיו תשתמש בבעיטה מתגלגלת!" אומר המאמן של היטמונטופ וזה מתחיל להסתובב בסחרורו ממש מהיר ומתקרב לעבר איווי.
    מה תעשה?

טורי:
    אתה לוקח את טרטוויג וסטארלי ומודה לאחות ג'וי וניגש לאזור הקרב שנמצא ליד בית הספר למאמנים.
    אתה מתחיל להדחף בין האנשים ושם לב לשני מאמנים ( , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?

קייל:
    אתה מורה לפיפלאפ להתחמק בקפיצה ולהשתמש בעוד מתקפת בועות כדי לסיים את ג'יודוד.
    פיפלאפ מזנק אך היריב שלך מחייך ואתה שם לב שגם ג'יודוד זינק ופגע בפיפלאפ בעוצמה חזקה יותר אך פיפלאפ אחרי שנפגע השתמש במתקפת בועות שסיימה את העבודה וגרמה לג'יודוד להתעלף.
    "אתה בהחלט יריב ראוי!" אומר לך גל "אוקיי ג'יודוד חזור,צא עכשיו מיואו" הוא אומר ופוקימון דמוי חתול יוצא מתוך הפוכדור (
    ).
    מה תעשה?

אייס:
    אתה נזכר שמתקפות מסוג נורמאל לא אפקטיביות על סוגי אבן ולכן אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לתוך הפוכדור שלו והולך לכיוון דרך 203 כדי להתאמן.

בדרך אתה רואה המון מאמנים ( ) שמתאמנים עם פוקימונים רבים מסוג עשב ואבן וכנראה שגם הם מתכוננים לקרבות גדולים בדיוק כמוך ובנוסף אתה שם לב לכמה פוקימונים בדרך ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/
    285.png[/IMG] ).
    מה תעשה?
    אני אומר לאיווי:" תתחמק בקפיצה גבוהה לעמלה ככל האפשר" ואז אבקש ממנו לנסות לפול באמצע הסיבוב של הטמונטופ בבטן שלו ואקווה שהתוכנית האסטרטגית שלי תפעל ושהוא יוכל לעצור את היטמונטופ
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    "טוב, פיפלאפ, אני חושב שזה מספיק. יש לי פוקימון אחר שעדיין לא נלחם אפילו קרב אחד. אבל כל מקרה, כל הכבוד על הקרב הזה, אתה ממש מתחזק מקרב לקרב." אני אומר ואודה לפיפלאפ בחיוך. "צא, אייפום!" אני אומר ומוציא את אייפום מהפוקדור. "אני חושב שעכשיו תורך להתחיל." אני אומר לגל.
    קייל:
    אתה אומר לפיפלאפ שזה מספיק כי יש לך את אייפום שעדיין לא זכה לקרב איתך ואתה מברך את פיפלאפ על העבודה הטובה שהוא עשה ואומר לו שהוא מתחזק מקרב לקרב מה שגורם לו להתמלאות בביטחון עצמי ואתה מחזיר אותו פוכדור שלו ושולף את של אייפום שיוצא החוצה מתרגש ואז אתה פונה לגל ואומר לו שזה תורו.
    "אוקיי!" אומר לך גל מהצד השני של הכיבכול זירה "מיאו כפות זעם!" הוא פוקד על וקימון החתול שאתה מבין ששמו הוא מיאו והוא מתחיל להכות את אייפום עם כפותיו מספר פעמים ללא הפסקה.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי ace grace צפה בהודעה
    אני בודק את הפוקימונים בפוקדע ואז מוציא את סטארלי , "סטארלי , תשתמש בהתקלה על ." אני אומר , "לאחר מכן בנהמה ומיד אחרי זה בהתקלה." אני אומר .
    אייס:
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון אותו לעבר פוקימון דמוי הפיטריה שניצב לפניך.
    מהפוקידע נשמע קול מתכתי וצליל צפצוף קטן והוא מתחיל להסביר "שרומיש, כאשר שרומיש מרגיש מאויים הוא משחרר אבקה מקצה ראשו שגורמת לשיתוק וכאבים רבים למי שמנסה לתקוף אותו!" הפוקידע משתתק.
    תוך כדי ההסבר אתה שולף את סטארלי ואומר לו להשתמש בהתקלה על שרומיש, סטארלי יוצא במהירות ווגע בשרומיש וגורם לו ללא מעט נזק. שרומיש מחליט להשתמש במתקפה מוזרה שמתחילה לשאוב אנרגיה מגופו של סטארלי ולהעביר אותה בצורה של בועות קטנות וזוהרות אל גופו של שרומיש ואתה רואה שחלק מפצעיו של שרומיש מחלימים לעמות סטארלי שמאבד כוח.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    אני אומר לאיווי:" תתחמק בקפיצה גבוהה לעמלה ככל האפשר" ואז אבקש ממנו לנסות לפול באמצע הסיבוב של הטמונטופ בבטן שלו ואקווה שהתוכנית האסטרטגית שלי תפעל ושהוא יוכל לעצור את היטמונטופ
    אנדי:
    אתה אומר לאיווי להתחמק בקפיצה מהבעיטה המסובבת של היטמונטופ וכך הוא עושה ובנוסף אתה מבקש ממנו להנחות באמצע של הסיבוב של היטמונטופ בתקווה שזה יעצור את הסיבוב שלו אך כאשר איווי נוחת במרכז סיבובו גם הוא נכנס למצב של סחרחורת ועף מהר מאוד מגופו של היטמונטופ "עכשיו תשתמש בבעיטה נמוכה!" אומר המאמן של היטמונטופ וזה רץ לעבר איווי במהירות רבה!
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה אומר לפיפלאפ שזה מספיק כי יש לך את אייפום שעדיין לא זכה לקרב איתך ואתה מברך את פיפלאפ על העבודה הטובה שהוא עשה ואומר לו שהוא מתחזק מקרב לקרב מה שגורם לו להתמלאות בביטחון עצמי ואתה מחזיר אותו פוכדור שלו ושולף את של אייפום שיוצא החוצה מתרגש ואז אתה פונה לגל ואומר לו שזה תורו.
    "אוקיי!" אומר לך גל מהצד השני של הכיבכול זירה "מיאו כפות זעם!" הוא פוקד על וקימון החתול שאתה מבין ששמו הוא מיאו והוא מתחיל להכות את אייפום עם כפותיו מספר פעמים ללא הפסקה.
    מה תעשה?

אייס:
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון אותו לעבר פוקימון דמוי הפיטריה שניצב לפניך.
    מהפוקידע נשמע קול מתכתי וצליל צפצוף קטן והוא מתחיל להסביר "שרומיש, כאשר שרומיש מרגיש מאויים הוא משחרר אבקה מקצה ראשו שגורמת לשיתוק וכאבים רבים למי שמנסה לתקוף אותו!" הפוקידע משתתק.
    תוך כדי ההסבר אתה שולף את סטארלי ואומר לו להשתמש בהתקלה על שרומיש, סטארלי יוצא במהירות ווגע בשרומיש וגורם לו ללא מעט נזק. שרומיש מחליט להשתמש במתקפה מוזרה שמתחילה לשאוב אנרגיה מגופו של סטארלי ולהעביר אותה בצורה של בועות קטנות וזוהרות אל גופו של שרומיש ואתה רואה שחלק מפצעיו של שרומיש מחלימים לעמות סטארלי שמאבד כוח.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר לאיווי להתחמק בקפיצה מהבעיטה המסובבת של היטמונטופ וכך הוא עושה ובנוסף אתה מבקש ממנו להנחות באמצע של הסיבוב של היטמונטופ בתקווה שזה יעצור את הסיבוב שלו אך כאשר איווי נוחת במרכז סיבובו גם הוא נכנס למצב של סחרחורת ועף מהר מאוד מגופו של היטמונטופ "עכשיו תשתמש בבעיטה נמוכה!" אומר המאמן של היטמונטופ וזה רץ לעבר איווי במהירות רבה!
    מה תעשה?
    אני אומר לאיווי עוד פעם לקפוץ רחוק וגבוהה ואחרי שהוא נוחת שינסה לחפור סביבו תעלה ושאם היטמונטופ ינסה לתקוף אותו הוא יתקע בתעלה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קייל:
    מה תעשה?

"אייפום, תקפוץ מעליו ותשתמש במתקפת חול! ואחר כך בשריטה!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    אני אומר לאיווי עוד פעם לקפוץ רחוק וגבוהה ואחרי שהוא נוחת שינסה לחפור סביבו תעלה ושאם היטמונטופ ינסה לתקוף אותו הוא יתקע בתעלה.
    אנדי:
    אתה פוקד שוב פעם על איווי להתחמק בקפיצה מהמתקפה של היטמונטופ וכך הוא עושה ואז הוא חופר בור בו היטמונטופ מועד ונופל על הרצפה ואתה שם לב שרגלו נתקע שם והוא לא מצליח לצאת!
    "אני לא מאמין לזה!" אומר המאמן של היטמונטופ.
    מה תעשה?

"אייפום, תקפוץ מעליו ותשתמש במתקפת חול! ואחר כך בשריטה!" אני צועק אליו.
    קייל:
    אתה אומר לאייפום לקפוץ על מיאו ולהשתמש במתקפת חול עליו. אייפום ממלא אחר הוראותיך בדיוק ואתה שם לב ליכולת הקפיצה המרשימה של אייפום, אייפום משתמש בזנבו שנארה כמו עוד יד ומעיף חול על עיניו של מיאו שמאבד את יכולת הראיה שלו לזמן קצת אך מספיק כדי שאייפום יצליח להשתמש בשריטה עליו.
    "עכשיו מיאו תשתמש בשריטה!" אומר גל מרחוק ומיאו שולף ציפורניים ומתקרב לכיוון אייפום.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    אתה אומר לאייפום לקפוץ על מיאו ולהשתמש במתקפת חול עליו. אייפום ממלא אחר הוראותיך בדיוק ואתה שם לב ליכולת הקפיצה המרשימה של אייפום, אייפום משתמש בזנבו שנארה כמו עוד יד ומעיף חול על עיניו של מיאו שמאבד את יכולת הראיה שלו לזמן קצת אך מספיק כדי שאייפום יצליח להשתמש בשריטה עליו.
    "עכשיו מיאו תשתמש בשריטה!" אומר גל מרחוק ומיאו שולף ציפורניים ומתקרב לכיוון אייפום.
    מה תעשה?
    'וואו, הזנב של אייפום ממש שימושי. אני צריך להשתמש בו יותר.' אני חושב ואז עולה במוחי רעיון. "אייפום, תתפוס בעזרת הזנב שלך את הידיים של מיאו, וכשהוא לכוד תשתמש עליו בשריטה! ועל תפסיק אלא אם כן הוא משתחרר או מתעלף!" אני צועק אל אייפום בביטחון.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    אנדי:
    אתה פוקד שוב פעם על איווי להתחמק בקפיצה מהמתקפה של היטמונטופ וכך הוא עושה ואז הוא חופר בור בו היטמונטופ מועד ונופל על הרצפה ואתה שם לב שרגלו נתקע שם והוא לא מצליח לצאת!
    "אני לא מאמין לזה!" אומר המאמן של היטמונטופ.
    מה תעשה?

קייל:
    מה תעשה?
    "יש, ידעתי שתצליח" אצעק אל איווי כעדיו ואז אומר לו:"עכשיו כשהוא תקוע תשתמש עליו בכמה מתקפות חול ואז תרוץ אליו במהירות ותכה אותו אם הראש שלך מספר פעמים ותנסה שהוא ישאר תקוע" ואקווה שגם רעיון זה יצליח ושאיווי ילמד נגיחה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    'וואו, הזנב של אייפום ממש שימושי. אני צריך להשתמש בו יותר.' אני חושב ואז עולה במוחי רעיון. "אייפום, תתפוס בעזרת הזנב שלך את הידיים של מיאו, וכשהוא לכוד תשתמש עליו בשריטה! ועל תפסיק אלא אם כן הוא משתחרר או מתעלף!" אני צועק אל אייפום בביטחון.
    קייל:
    אתה מבין שזנבו של אייפום שימושי מאוד ואתה מחליט שעליך להשתמש בו יותר ואז עולה רעיון בראשך ואתה פוקד על אייפום לתפוס בזנבו את ידיו של מיאו, אייפום מצליח לתפוס את אחת מידוי של מיאו ומשתמש בשריטה רבת עוצמה שגורמת למיאו נזק רב ואז אייפום משתמש שמתקפה חדשה שגורמת לפלאש חזק לתוך עינוי של מיאו וגורמת לו להראות מודהם ומסובב מעט והוא נופל ומתעלף. "אני לא מאמין שאייפום שלך השתמש בהדהמה!" אומר לך גל ואתה מבין שאייפום למד מתקפה חדשה.
    "תודה על הקרב אני אלך למרכז הפוקימונים עכשיו" אומר לך גל והולך.
    מה תעשה?

"יש, ידעתי שתצליח" אצעק אל איווי כעדיו ואז אומר לו:"עכשיו כשהוא תקוע תשתמש עליו בכמה מתקפות חול ואז תרוץ אליו במהירות ותכה אותו אם הראש שלך מספר פעמים ותנסה שהוא ישאר תקוע" ואקווה שגם רעיון זה יצליח ושאיווי ילמד נגיחה.
    אנדי:
    אתה שמח מאוד מההצלחה של איווי ואומר לו שידעת שהוא יצליח לעשות את זה ועכשיו אתה פוקד עליו להשתמש במתקת חול כמה פעמים מה שגורם להיטמונטופ לאבד את יכולת הראיה שלו בקרב ואז גם אתה אומר לו להשתמש מספר פעמים בראשו כדי לתקוף את היטמונטופ אבל כל מה שיוצא לאיווי זה שני התקלות חזקות שגורמות להיטמונטופ להתעלף.
    "אני לא מאמין אחי!" אומר המאמן של היטמונטופ ומחזיר אותו לתוך הוכדור "אני חייב עכשיו ללכת למרכז הפוקימונים אז ביי" הוא אומר לך והולך.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה מבין שזנבו של אייפום שימושי מאוד ואתה מחליט שעליך להשתמש בו יותר ואז עולה רעיון בראשך ואתה פוקד על אייפום לתפוס בזנבו את ידיו של מיאו, אייפום מצליח לתפוס את אחת מידוי של מיאו ומשתמש בשריטה רבת עוצמה שגורמת למיאו נזק רב ואז אייפום משתמש שמתקפה חדשה שגורמת לפלאש חזק לתוך עינוי של מיאו וגורמת לו להראות מודהם ומסובב מעט והוא נופל ומתעלף. "אני לא מאמין שאייפום שלך השתמש בהדהמה!" אומר לך גל ואתה מבין שאייפום למד מתקפה חדשה.
    מה תעשה?

"וואו! כל הכבוד אייפום, היית מדהים!" אני משבח אותו. "והצלחת ללמוד מתקפה חדשה כבר בקרב הראשון שלך!" אני מוסיף. אני מודה ושוב ומחזיר אותו לפוקדור. "טוב, אני חושב שהתאמנו מספיק. הגיע הזמן להגיע לעיר אורבורג ולאתגר את המושלת!" אני אומר לעצמי בהתרגשות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה
    קייל:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה שמח מאוד מההצלחה של איווי ואומר לו שידעת שהוא יצליח לעשות את זה ועכשיו אתה פוקד עליו להשתמש במתקת חול כמה פעמים מה שגורם להיטמונטופ לאבד את יכולת הראיה שלו בקרב ואז גם אתה אומר לו להשתמש מספר פעמים בראשו כדי לתקוף את היטמונטופ אבל כל מה שיוצא לאיווי זה שני התקלות חזקות שגורמות להיטמונטופ להתעלף.
    "אני לא מאמין אחי!" אומר המאמן של היטמונטופ ומחזיר אותו לתוך הוכדור "אני חייב עכשיו ללכת למרכז הפוקימונים אז ביי" הוא אומר לך והולך.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד איוי, ידעתי שתצליח לנצח אותו למרות החולשה שלך לפוקימוני לחימה. אני ממש גאה בך אתה תגדל להיות פוקימון מאוד חזק, אני בטוח בזה" אומר לו ואז אששיך בדרכי ואחפש עוד מאמנים להילחם נגדם
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טורי:
    אתה לוקח את טרטוויג וסטארלי ומודה לאחות ג'וי וניגש לאזור הקרב שנמצא ליד בית הספר למאמנים.
    אתה מתחיל להדחף בין האנשים ושם לב לשני מאמנים ( , ) ולשני הפוקימונים שלהם ( , ).
    המאמנת בעלת הפוקימון אבן הגדול פוקדת עליו להשתמש בזנב ברזל שוגע בחוזקה בפוקימון השני ומעלף אותו.
    "אתה לא אתגר למושלת של האזור!" אומרת הילדה ואתה מבין שהיא המושלת שאתה אמור להלחם בה!
    מה תעשה?
    "וואו,היא חתיכת אתגר!" אומר לעצמי. "אבל אני לא מפחד מאתגרים!" אומר ואגש אליה. "היי,מעוניינת בקרב זוגות?"

אם כן,אוציא את סטארלי וטרטוויג ואומר להם להתשתמש במתקפת ניקור והתקלה.

13. משתמש מנוסה
    "וואו! כל הכבוד אייפום, היית מדהים!" אני משבח אותו. "והצלחת ללמוד מתקפה חדשה כבר בקרב הראשון שלך!" אני מוסיף. אני מודה ושוב ומחזיר אותו לפוקדור. "טוב, אני חושב שהתאמנו מספיק. הגיע הזמן להגיע לעיר אורבורג ולאתגר את המושלת!" אני אומר לעצמי בהתרגשות.
    קייל:
    אתה משבח את אייפום על הקרב הראשון שלו ושמח מזה שהוא כבר למד מתקפה חדשה!
    אתה מבין שזה הזמן שלך לאתגר את המושלת ואתה ניגש לכיוון העיר אורבורג.
    אתה שם לב למוזראון לחקר מאובנים שחלקו כבר נסדק ושבור ואתה שם לב שהמכרה נחסם על ידי פעילי המושל והרבה מהתושבים נטשו את האזור וזה מעיד על אורך החיים עם המושלת.
    אתה נכנס לתוך מה שפעם היה מכון העיר אורבורג וקורא למושלת לקרב.
    "שוב אתה" אתה שומע קול מרחוק "החלטת להפסיד שוב כי לי אין שום בעיה!" נדלק האור ואתה רואה את המושלת "שמי הוא סטפני ואני המושלת של אזור אורבורג וג'ובילייף!" היא מציגה את עצמה "תתכונן לקרב של החיים שלך, זה יהיה 2VS2 בלי אפשרות להחליף פוקימונים באמצע!" היא אומרת לך ושולפת פוכדור "צא ג'יודוד!" היא צועקת ומהפוכדור יוצא פוקימון שכבר נתקלת בו לא מזמן (
    ) ששמו ג'יודוד.
    "אתה מקבל את המהלך הראשון!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?

"כל הכבוד איוי, ידעתי שתצליח לנצח אותו למרות החולשה שלך לפוקימוני לחימה. אני ממש גאה בך אתה תגדל להיות פוקימון מאוד חזק, אני בטוח בזה" אומר לו ואז אששיך בדרכי ואחפש עוד מאמנים להילחם נגדם
    אנדי:
    אתה משבח את איווי ואומר לו שאתה גאה בו כל כך ואתה בטוח שהוא עומד להיות פוקימון חזק מאוד, מה שגורם לאיווי להסמיק ולשמוח.
    אתה ממשיך בחיפושיך אחרי מאמנים שונים יחד עם איווי ושניכם רואים שני מאמנים בדרך ( )
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "וואו,היא חתיכת אתגר!" אומר לעצמי. "אבל אני לא מפחד מאתגרים!" אומר ואגש אליה. "היי,מעוניינת בקרב זוגות?"

אם כן,אוציא את סטארלי וטרטוויג ואומר להם להתשתמש במתקפת ניקור והתקלה.
    טורי:
    "סליחה ילד אבל אני לא נלחמת בקרב זוגות" אומרת לך המושלת שהחלטת לאתגר בשביל האתגר "אתה גם לא ממש ברמה של מושלת כמוני לכן עלייך ללכת להתאמן לפני שאתה בכלל מאז לאתגר אותי!" היא ממשיכה לרדת עליך והולכת לכיוון העיר אורבורג דרך "דרך 203" ומשאירה אותך עומד שם מושפל ופגוע.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה שם לב למוזראון לחקר מאובנים שחלקו כבר נסדק ושבור ואתה שם לב שהמכרה נחסם על ידי פעילי המושל והרבה מהתושבים נטשו את האזור וזה מעיד על אורך החיים עם המושלת.
    "שוב אתה" אתה שומע קול מרחוק "החלטת להפסיד שוב כי לי אין שום בעיה!" נדלק האור ואתה רואה את המושלת "שמי הוא סטפני ואני המושלת של אזור אורבורג וג'ובילייף!" היא מציגה את עצמה "תתכונן לקרב של החיים שלך, זה יהיה 2VS2 בלי אפשרות להחליף פוקימונים באמצע!" היא אומרת לך ושולפת פוכדור "צא ג'יודוד!" היא צועקת ומהפוכדור יוצא פוקימון שכבר נתקלת בו לא מזמן (
    ) ששמו ג'יודוד.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה משבח את איווי ואומר לו שאתה גאה בו כל כך ואתה בטוח שהוא עומד להיות פוקימון חזק מאוד, מה שגורם לאיווי להסמיק ולשמוח.
    אתה ממשיך בחיפושיך אחרי מאמנים שונים יחד עם איווי ושניכם רואים שני מאמנים בדרך ( )
    מה תעשה?
    טורי:
    "סליחה ילד אבל אני לא נלחמת בקרב זוגות" אומרת לך המושלת שהחלטת לאתגר בשביל האתגר "אתה גם לא ממש ברמה של מושלת כמוני לכן עלייך ללכת להתאמן לפני שאתה בכלל מאז לאתגר אותי!" היא ממשיכה לרדת עליך והולכת לכיוון העיר אורבורג דרך "דרך 203" ומשאירה אותך עומד שם מושפל ופגוע.
    מה תעשה?
    אני אתקרב אל שני המאמנים ואציע להם קרב כפול של שני מאמנים על מאמן אחד ובכל צד שני פוקימונים מסוגים שונים. לאחר שהם יסכימו אוציא את סטארלי ואת סידוט ואז אומר לסטארלי להשתמש במתקפה מהירה ולסידוט להשתמש בצמיחה ואורה עליהם לנסות להתחמק מהפוקימונים של היריבים כמה שיותר מהר ואז לתקוף אותם במתקפה מהירה והתמדה ואז אסרוק את הפוקימונים של היריבים שלי כדי לגלות עליהם מידע שימושי כלשהו.
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 01-31-2013 בשעה 11:59 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    קייל:
    ) ששמו ג'יודוד.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    'עוד פעם ג'יודוד? אבל הג'יודוד הזה בטח הרבה יותר חזק מהג'יודוד של גל. במי אני אשתמש? יהיה הגיוני להשתמש בפיפלאפ, אבל אני רוצה לשמור אותו כמה שיותר חזק לקרב נגד הפוקימון נחש הענק הזה. וסטארלי חלש נגד סוג אבן, אז...' אני חושב לעצמי. "צא, אייפום!" אני מחליט לבסוף, וכשאייפום יוצא אני אומר לו "אייפום, הקרב הזה עומד להיות הרבה יותר קשה מהקרב הראשון שלך. אבל זה בכלל לא משנה, כי אני יודע שאתה יכול לנצח!" אני אומר לו בעידוד. "אייפום! תשתמש במתקפת חול בעזרת הזנב שלך על ג'יודוד ובאותו זמן תשתמש בהדהמה! ותתכונן להתחמק מכל מתקפה של ג'יודוד, אתה נראה הרבה יותר מהיר ממנו!" אני צועק אליו בהתרגשות.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 9 מתוך 27 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •