Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 27 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    מייקי:
    אתה בטוח שאתה הולך לנצח אותו ואתה מעלה חיוך על פנייךואומר לצ'ימצ'אר בנחשיות לקפוץ מהכתף שלך ולהשתמש בשריטה על ראשו של טריקו ואז להתגלגל ולשרוט אותו מאחור.
    צ'ימצ'אר מזנק מהכתף שלך שלך ושורט בעוצמה את ראשו של טריקו המופתע ומתחיל להתגלגל אבל אתה שומע מהצד השני "טריקו תשתמש בחבטה!" וטריקו משתמש בזנב שלו וחובט בעוצמה בצ'ימצ'אר המתגלגל, "צ'ימצ'אר שלך חזק מאוד" אומר לך ברנדון "אני שמח שפגשתי אתך!" הוא אומר ועל פניו עולה חיוך.
    מה תעשה?
    "ואני שמח שפגשתי אותך, כי אני הולך לנצח אותך!" אומר לברנדון ואמשיך:"צ'ימצ'אר, תתאושש מהר ותשתמש במתקפת נהמה ואחר כך תרוץ אל טריקו!". אחכה שצ'ימצ'אר יגיע קרוב לטריקו ואז אומר לו במהירות רבה:"עכשיו תבלבל אותו, תן לו מתקפת שריטה מלמעלה אבל אז תוריד את היד ותן לו את השריטה מלמטה, תן שריטה קטלנית ומדוייקת!" ואם יצליח לפגוע בו, אמשיך ואומר:" עכשיו תן לו אגרוף ישר לבטן ועוד שריטה על ראשו, איפה שכבר פגעת בו!" ואחשוב:'כך המתקפה תהיה קטלנית כפליים.'

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: Shikamaru
    שם במשחק: ריי סילבר.
    תיאור: גובהו של ריי הוא ממוצע לגילו, הוא בעל שיער חום ארוך אשר מגיע עד לעיניו אך לא עובר אותן וצבע עיניו הוא חום, ריי לבוש בכובע צמר לבן עם סימן של פוקדור אשר הוא נוהג לקפל על מנת להסתירו, צעיף צמר בצבע חום, חולצה לבנה עם פסים ירוקים ומכנסיים חומות אשר תמיד יותר מדי ארוכות בשבילו ולכן הוא מקפל אותן בקצוות, הוא לובש חגורה אפורה ונועל נעליים אשר חומות למחצה ובחצי השני לבנות.
    אופי: ריי הוא נער שקט ונעים הליכות, הוא טוב לב ונאיבי ולא נוהג להתחבר יותר מדי עם בני אדם אחרים אך כאשר מדובר בפוקימונים המצב שונה לגמרי.
    רקע: זיכרונותיו של ריי מהיותו קטן הם הזיכרונות הכי טובים שלו, הוא חיי בביתו הקטן בעיר טווינליף (אשר הוא גר בו עד היום) יחד עם הוריו, הוא היה בן יחיד וכל תשומת הלב הייתה מופנת כלפיו. הוא היה מאושר, הוא יצא כל יום לשחק עם חבריו ונהנה לצפות בקרבות פוקימונים בקופסה הקטנה והקסומה שהוריו קראו לה טלוויזיה, אך בהיותו ילד בן חמש הוא לא באמת הבין.
    כאשר הגיע לגיל 6, יומיים אחרי יום הולדתו היה היום האפל בו "המושיע" הביס את סינתיה והחל להשתלט על סינו.
    מרגע זה זיכרונותיו של ריי כבר לא היו טובים כל כך, הוא החל לראות את הוריו פחות ופחות עקב השעות הארוכות שנאלצו לעבוד בהן ואותה הקופסה בה נהג לצפות בקרבות נמכרה בשביל מזון על מנת להתקיים. מאז, ריי נשבע לעצמו שכשאשר יגדל הוא יתחיל במסע משל עצמו ובו הוא ינסה לעצור את "המושיע" ולהחזיר את סינו לימים הטובים שלה.
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ.
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    חפצים: פוקדיע, 3000$, חכה ישנה, מכשיר קשר(פאלפון).
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק: להשיג איווי (שיתפתח לאספיאון) ו וולפיקס. (וכמובן להרשם)
    התקבלת!
    התחלה:

אתה מתעורר למשמע צלילי הסטארלים ליד חלונך לבוקר יפה ושטוף שמש.
    אתה קם ומהר הולך לצחצח שיניים ושוטף פנים בחדר הרחצה בביתך.
    במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכל מושטטת לכיוונך ואביך שקורא עיתון ומתעדכן על המצב במחוז, אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מאמך ומאביך.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים (
    ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( ).
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Sheldon Cooper צפה בהודעה
    שם בפורום: Sheldon cooper
    שם במשחק: תומאס בלאק
    תיאור:
    אופי: טוב לב, ערמומי, נוטה להסתבך בצרות, אכפתי, דאגן יתר
    רקע:
    תומאס נולד לפני כעשר שנים לזוג הורים בעיירה טווינליף. אביו היה מאמן פוקימונים שהתחרה בליגות הפוקימונים החל ממחוז קאנטו ועד מחוז שינו. הוא פגש את אימו במהלך טיולו במחזור ג'וטו המפורסם, לשם הגיע אימו ממחוז הואן להתחרות בתחרויות התיאום המפורסמות. הוא התרשם מיכולותיה של אימו והיא משלו והם החליטו לטייל יחדיו במחוזות, והתאהבו עד מהרה אחד בשני, עד שהחליטו להשתקע כאן. מאז ומתמיד הוריו התעניינו לעזור לפוקימונים פצועים ולכן החליטו להקים בית מחסה לפוקימונים ביציאה מהעיר, אותו ניהלו יחדיו ובסיוע סבו וסבתו, שעברו אף הם להתגורר בעיר.
    מאז שהיה קטן התעניין תומאס בפוקימונים. הוא היה מסתכל על הוריו מטפלים בפוקימונים הפצועים שהובאו אל בית המחסה ונשארו שם במטרה להחלים לפני שיכלו לצאת שוב לעולם הפתוח. בנוסף, היה אוהב לצפות באביו ואימו שומרים על כושר קרב עם הפוקימונים שלהם. אביו היה גאה מאוד באלקטרובאז שלו, שאותו פגש במהלך מסעו כאלקיד. אימו היתה יותר גאה ברוזליה שלה, איתו היתה נותנת הצגות של תיאום שהיו מושכים את ילדי העיר.
    אבל, בשנים האחרונות המצב הלך והדרדר. מאז היעלמותה של ס'ינתיה המצב הלך והחמיר ויותר פוקימונים פצועים החלו להגיע אל בית המחסה לאחר תקיפות של אותם חיילים של המושיע. הוריו עבדו קשה ונאלצו להפסיק להתאמן והיו עסוקים כל יום בטיפול. תומאס עזר גם הוא ופעם אחת אף הגיע לכלל התמוטטות כאשר טיפל בלוקסיו שהגיע פצוע קשה בידי מאמנו לאחר שהוא ניסה למנוע מאחד מחייליו של המושיע לגנוב את אחד הפוקימונים של משפחתו. הוא הצליח לעשות זאת, אולם הלוקסיו ספג פציעות קשות מאוד. כתוצאה מהטיפול האינטסיבי, תומאס לא אכל ולא שתה ואף לא ישן במשך 3 ימים, ולבסוף התמוטט. אחרי ששכה חולה במשך שבוע והחלים בהדרגה, כך חל גם שינוי במצבו של אותו לוקסיו שלבסוף החלים אף הוא. תומאס החליט שכאשר הוא יצא למסע הפוקימונים שלו הוא יעזור לכל פוקימון שיהיה זקוק לעזרתו, ובדרכו להפוך לאלוף יביס את מנהיגי המכון של המושיע וכאשר יפגוש גם אותו, הוא ידאג לכך שפוקימונים לא יאלצו עוד להתגונן בפניו!
    פוקימון התחלתי: טורטוויג
    חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק: מסטיק בטעם מנטה בבקשה :}, איווי ושינקס.
    התקבלת!
    התחלה:

אתה קם בבוקר בהתרגשות בידיעה שזהו היום בו תהפוך להיות מאמן פוקימונים!
    אתה יוצא ממיטתך וניגש לשטוף פנים ולצחצח שיניים.
    במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכלמושטטת לכיוונך ואביך שכרגע נכנס הביתה לאחר שהוא וסבתך וסבך טיפלו בעוד פוקימון פצוע שהגיע לבית הטיפול שלכם, אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מכל המשפחה שלך שאיחלה לך דרך צלחה.
    בטווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים, הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע לעיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה!
    "קדימה רואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר "תמסור עכשיו את המזוודה עם הנתונים למקום הימצאם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש שלידה.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    "ואני שמח שפגשתי אותך, כי אני הולך לנצח אותך!" אומר לברנדון ואמשיך:"צ'ימצ'אר, תתאושש מהר ותשתמש במתקפת נהמה ואחר כך תרוץ אל טריקו!". אחכה שצ'ימצ'אר יגיע קרוב לטריקו ואז אומר לו במהירות רבה:"עכשיו תבלבל אותו, תן לו מתקפת שריטה מלמעלה אבל אז תוריד את היד ותן לו את השריטה מלמטה, תן שריטה קטלנית ומדוייקת!" ואם יצליח לפגוע בו, אמשיך ואומר:" עכשיו תן לו אגרוף ישר לבטן ועוד שריטה על ראשו, איפה שכבר פגעת בו!" ואחשוב:'כך המתקפה תהיה קטלנית כפליים.'
    מייקי:
    אתה אומר לברנדון שאתה שמח שפגשת אותו גם בגלל שאתה עומד לנצח אותו ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר להתאושש מהר ולהשתמש בנהמה שמחלישה מעט את רמת העוצמה של טריקו ואז שירוץ לכיוון טריקו ושינסה לבלבל אותו בכך שישתמש בשריטה שידו מכוונת למעלה ואז שיוריד את היד ויתן לו שריטה מלמטה שתהיה מדוייקת וקטלנית. צ'ימצ'אר ממהר ושולח את ידו לכיוון ראשו של טריקו אך במהרה משנה את המיקום לרגלו ופוגע בו בחזוקה ואתה מבקש ממנו שיתן לו אגרוף בבטן אך צי'מצ'אר עדיין לא יודע מה משמעות של אגרוף ולכן הוא שורט אותו בבטן ובראש ומעלף אותו.
    "טריקו חזור!" אומר ברנדון ומכין פוכדור חדש "צא עכשיו מריל!" הוא אומר והפוכדור שלו יוצא פוקימון שעדיין לא פגשת (
    ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "סופת חול מה...טוב זה לא יעצור אותנו צאו זנב כוכב ודרטיני" אני אומר ומוציא אותם.
    "טוב תשמעו לפני שניכנס אנחנו צריכים לעזור לכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר." אני אומר ברצינות.
    נייתן:
    אתה מוציא את זנב כוכב ודריטיני ואומר להם שסופת חול זה לא מה שיעצור אתכם ועליכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר.
    שני הפוקימנים מהנהנים אך יד תופסת אותך ומושכת אותך פנימה לתוך בית הספר יחד עם הפוקימונים שלך, "להיות בחוץ זה מסוכן עכשיו מאוד!" אומרת לך אישה בעלת שיער כתום וחולצה ירוקה (
    ) "שמי הוא גארדניה ואני מנהיגת מכון העיר אטרנה לשעבר וכיום מורה בבית הספר למאמנים" היא אומרת לך "פה נוכל ללמד אותך ואת הפוקימונים שלך כיצד להשתפר כחברים וגם כלוחמים" היא אומרת לך "כל מה שתרצה לדעת תלמד פה או אם תרצה להתאמן או להתחיל לעבוד על מתקפה חדשה גם זה אפשרי בבית הספר הזה!" היא מסבירה לך.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    נייתן:
    אתה לא היחיד שהיה לו בעיות עם האתר
    --------------------------------------
    אתה ניגש לאחד האנשים המתפזרים ושואל אותו מה קרה באזור והוא מתחיל להסביר "המושלת של אזור ג'ובילייף ואורבורג,סטפני, הגיע לעיר ואותגרה על ידי מאמן צעיר שהפסיד ואיבד את הפוקימון שלו" הוא אומר לך בעצב "היא ממש מרשעת חסרת תקנה!" הוא אומר בעצבים והולך.
    אתה שם לב שסופת חול מתקרבת לכיוון העיר ג'ובילייף.
    מה תעשה?
    "סופת חול מה...טוב זה לא יעצור אותנו צאו זנב כוכב ודרטיני" אני אומר ומוציא אותם.
    "טוב תשמעו לפני שניכנס אנחנו צריכים לעזור לכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר." אני אומר ברצינות.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    [B]
    [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
    אם תוכל רק להוסיף תיאור לספרייט כי התיאור זה חלק חובה אבל לבנתיים התקבלת!
    התחלה:

אתה קם בבוקר בהתרגשות בידיעה שזהו היום בו תהפוך להיות מאמן פוקימונים!
    אתה יוצא ממיטתך וניגש לשטוף פנים ולצחצח שיניים.
    במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכלמושטטת לכיוונך ואביך שכרגע נכנס הביתה לאחר שהוא וסבתך וסבך טיפלו בעוד פוקימון פצוע שהגיע לבית הטיפול שלכם, אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מכל המשפחה שלך שאיחלה לך דרך צלחה.
    מה תעשה?
    היה רשום שאפשר ספרייט במקום לא? חח
    אני עוד מעט אוסיף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'האדם הזה נראה לי כמו הפרופסור!' אני חושב לעצמי במהירות ומביט בשני האחרים "או או... אני מריח צרות..." אני ממלמל לעצמי בשקט ומתקרב אל אותם אנשים "היי אתם, עזבו אותו!" אני קורא לעברם ומתייצב במהירות לצידו של הפרופסור "מה הוא עשה לכם??!" אני שואל אותם בתקיפות

5. משתמש מנוסה
    מייקי:
    אתה אומר לברנדון שאתה שמח שפגשת אותו גם בגלל שאתה עומד לנצח אותו ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר להתאושש מהר ולהשתמש בנהמה שמחלישה מעט את רמת העוצמה של טריקו ואז שירוץ לכיוון טריקו ושינסה לבלבל אותו בכך שישתמש בשריטה שידו מכוונת למעלה ואז שיוריד את היד ויתן לו שריטה מלמטה שתהיה מדוייקת וקטלנית. צ'ימצ'אר ממהר ושולח את ידו לכיוון ראשו של טריקו אך במהרה משנה את המיקום לרגלו ופוגע בו בחזוקה ואתה מבקש ממנו שיתן לו אגרוף בבטן אך צי'מצ'אר עדיין לא יודע מה משמעות של אגרוף ולכן הוא שורט אותו בבטן ובראש ומעלף אותו.
    "טריקו חזור!" אומר ברנדון ומכין פוכדור חדש "צא עכשיו מריל!" הוא אומר והפוכדור שלו יוצא פוקימון שעדיין לא פגשת (
    ).
    מה תעשה?

חשבתי שזה מה שיקרה עם האגרוף של צ'ימצ'אר
    'מריל, הא? אני רוצה לקבל קצת מידע עליו.' אחשוב ואשלוף את הפוקדע שלי בכדי לקבל מידע על מריל ועל חולשותיו. אחרי זה אמלמל לעצמי:"אוקיי, אני רוצה עכשיו לראות את הפוקימון שתפסתי, רייהורן בפעולה." אז אתחיל לדבר בקול תוך שאני מוציא את הפוכדור של רייהורן ומחזיק אותו בידי:"אוקיי צ'ימצ'אר, נלחמת יפה. עכשיו תחזור לפה." ואז אזרוק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל ואומר:"רייהורן, תראה לי מה אתה שווה! תשתמש מהר בנענוע זנב ואז תנסה לעמוד בצורה מאיימת מול מריל כדי שיפחד ממך" 'בתקווה שהוא יקפא מפחד' אחשוב ואמשיך:"ואז תתחיל לרוץ אליו במהירות ותשתמש במתקפת קרן חזקה!"

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    שם בפורום: ‏★StarMan★
    שם במשחק: אדם סטרונגסול
    תיאור: גבוה. בעל מראה בוגר.
    אופי:באופן חיצוני פחדן, אם כי בתוך תוכו יעשה הכל למען חבריו. בעל חוש הומור ולב רחב.
    רקע: אדם היה גר במחוז סינו בעיר טווינליף,חייו של אדם היו טובים ויפים,חלק מחייו עד שהגיע לגיל 14 ומאז החיים נהפכו לסיוט.
    מאפית בלור פרצה לסינו,הרגה,חיסלה והשמידה פוקימונים ואנשים רבים,אדם היה ילד פחדן ולא רצה להתערב בריבים.
    תמיד היה לאדם חבר אחד שהיה תמיד מרגיע אותו ומשמח אותו,זה היה פיפלאפ,לשכנים שלו הייתה אמפוליאון שנכנסה להיריון והביאה כמה ביצים,הוא היה צריך להתחיל את המסע אז לקח ביצה וטיפח אותה עד שבקעה ויצא ממנה פיפלאפ קטן,אדם היה כל כך נדהם להתגלמות הפוקימון דמוי הפינגווין והשקיע וטיפח אותו כמה שרק היה יכול.
    פיפלאפ גר אצל אדם בבית והחיים שלו היו מושלמים עם החבר החדש שלו אבל,מאפיית בלור התחילה להפציץ את העיר בפיגועים רבים והרבה דם נשפך,כמעט כל 10 דקות הייתה צפירת חירום,אדם היה מפוחד ותמיד היה רץ לחדר המ"מד שבביתו ורץ למשפחתו והיה מסתתר עד שהענינים היו מסתדרים,פעם אחת,אחת ויחידה,שלא הייתה צפירה לפחות שעה עגולה,סם החליט לקחת את פיפלאפ לסיור באגם וראיטי,שהיה מקום שבו הוא ופיפלאפ היו מבלים הרבה ולכן הם היו צריכים קצת הקלה בלבלות ביחד באגם,ליתר ביטחון אמו של פיפלאפ שמרה עליהם.
    עברו 20 דקות של שמחה ושקט עד שהייתה שוב צפירה,אדם ופיפלאפ נבהלו ורצו הביתה,רק שלא הספיקו ואת היציאה מהאגם חסמו 3 אנשי מאפית Conclusion, היו להם אקדחים גדולים m16 הם כיוונו אותם אלי ואל פיפלאפ "ילד מפגר לא אמרו לך שאסור לצאת החוצה?" שאל אחד אנשי המאפיה בקול מפחיד.
    לפתע השלושה התחילו לירות,ולירות הרבה.
    אדם חשב שזה הסוף שלו,אבל אז שהוא לא שם לב לשום כאב שהוא חוטף הוא ראה את גופה של אמפוליאון מולו,חוטפת את הכדורים,היה לה מזל כי גופה היה מתכתי אבל עדיין,חטפה נזק נוראי והתעלפה על המקום.
    האיש שדיבר אל אדם התקרב וכיוון את האקדח,עד שפתאום האיש התעלף במקום,המשטרה הגיע! נס! המשטרה הצליחה במהירות לקטול את שלושת האנשים ולהחזיר את פיפלאפ ואדם הביתה,הם פינו את אמפוליאון למרכז הפוקימונים הקרוב,כעבור שעה של ניסיונות החייאה נקבע שאמפוליאון מתה... פיפלאפ נכנס לדיכאון ולא רצה לדבר או לעשות כלום.גם אדם היה שבור עד אדם החליט לצאת למסע,הוא סיפר את הסיפור לפיפלאפ ואחר כך להוריו של אדם.
    אחרי ההלוויה של אמפוליאון הוריו של אדם נתנו לו את רשותם לצאת למסע,לו ולפיפלאפ והרוס את צוות Conclusion,בלור ולנסות להשיג את תגי המכון ולהיות מאסטר הפוקימונים שיציל את העולם משליטת המאפיות האכזריות.
    לכן אדם ופיפלאפ לקחו לאחר 3 ימים את המעבורת למחוז האורדול בשביל להתחיל שם את המסע ולהצטרף למאבק מול המאפיות המרושעות.
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק: רקע קקי, אני יודע... אבל המשחק שלך מסקרן אותי ויש מקום פנוי אז..

7. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    סליחה שלא הגבתי האתר לא עבד לי מסיבה לא ברורה

מייקי:
    אתה בטוח שאתה הולך לנצח אותו ואתה מעלה חיוך על פנייךואומר לצ'ימצ'אר בנחשיות לקפוץ מהכתף שלך ולהשתמש בשריטה על ראשו של טריקו ואז להתגלגל ולשרוט אותו מאחור.
    צ'ימצ'אר מזנק מהכתף שלך שלך ושורט בעוצמה את ראשו של טריקו המופתע ומתחיל להתגלגל אבל אתה שומע מהצד השני "טריקו תשתמש בחבטה!" וטריקו משתמש בזנב שלו וחובט בעוצמה בצ'ימצ'אר המתגלגל, "צ'ימצ'אר שלך חזק מאוד" אומר לך ברנדון "אני שמח שפגשתי אתך!" הוא אומר ועל פניו עולה חיוך.
    מה תעשה?

נייתן:
    אתה לא היחיד שהיה לו בעיות עם האתר
    אתה ניגש לאחד האנשים המתפזרים ושואל אותו מה קרה באזור והוא מתחיל להסביר "המושלת של אזור ג'ובילייף ואורבורג,סטפני, הגיע לעיר ואותגרה על ידי מאמן צעיר שהפסיד ואיבד את הפוקימון שלו" הוא אומר לך בעצב "היא ממש מרשעת חסרת תקנה!" הוא אומר בעצבים והולך.
    אתה שם לב שסופת חול מתקרבת לכיוון העיר ג'ובילייף.
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה אומר ליוליה שבאדו שלך חזקה והיא אומרת לך "תודה" תוך כדי שהיא מסמיקה ונבוכה ואתה אומר לה שאם תצליחו לגרום לבאדו לשמוח יותר הוא יוכל להתפתח והיא אומרת לך שהיא יודעת את זה ואז אתם חוזרים לקרב ואתה מבקש מסווינאב שהגיע הזמן ללמוד מתקפה חדשה ואתה מבקש ממנו לאגור קור בבטן שלו ולהוציא אותו בצורה שונה מאבקה.
    סווינאב מתחיל להשמיע קולות מוזרים ולפתי רוח קפואה יוצאת מפיו ופוגעת בבאדו וגורמת לה לנזק סופר אפקטיבי ואתה מבין שסווינאב למד רוח קרירה!
    אתה מבקש מסווניאב אחר כך להשתמש בפצצת בוץ שפוגעת בבאדו ומעלפת אותו!
    "באדו!" יוליה צועקת בהפתעה ומחזירה אותו לפוכדור שלה "נלחמת טוב מאוד ואני שמחה שאת אחת מהפוקימונים שלי" היא לוחשת לפוכדור שלה ופונה לסווינאב תוך כדי ליטוף "כל הכבוד לך סווינאב אתה באמת פוקימון מוכשר".
    מה תעשה?
    "כל הכבוד לך סווינאב. לא ציפיתי שתלמד את המתקפה כלכך. מהר" אומר לסווינאב כדי לשמח אותו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו ואוציא את נאזליף. "אוקיי נאזליף, הגיע תורך. מאחר ולא כלכך הצליח לנו במכון חשבתי שצריך להתאמן. עכשיו תוציא עלי תער ותנסה לתת להם כל בצורה כלשהיאאו שתשלוט עליהם דרך המוח שלך" אומר לנאזליף בתקווה שהוא יצליח לוציא משהו מהמתקפה הזאת.

שני דברים:
    למה אתה רושם כל כך הרבה אנשים? המשחק לא מיועד רק ל4?

ושנית למה פתאום נפתח בית ספר באטרנה. הוא לא היה כשאני הייתי שם.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    נייתן:
    אתה מוציא את זנב כוכב ודריטיני ואומר להם שסופת חול זה לא מה שיעצור אתכם ועליכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר.
    שני הפוקימנים מהנהנים אך יד תופסת אותך ומושכת אותך פנימה לתוך בית הספר יחד עם הפוקימונים שלך, "להיות בחוץ זה מסוכן עכשיו מאוד!" אומרת לך אישה בעלת שיער כתום וחולצה ירוקה (
    ) "שמי הוא גארדניה ואני מנהיגת מכון העיר אטרנה לשעבר וכיום מורה בבית הספר למאמנים" היא אומרת לך "פה נוכל ללמד אותך ואת הפוקימונים שלך כיצד להשתפר כחברים וגם כלוחמים" היא אומרת לך "כל מה שתרצה לדעת תלמד פה או אם תרצה להתאמן או להתחיל לעבוד על מתקפה חדשה גם זה אפשרי בבית הספר הזה!" היא מסבירה לך.
    מה תעשה?

היה רשום שאפשר ספרייט במקום לא? חח
    אני עוד מעט אוסיף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'האדם הזה נראה לי כמו הפרופסור!' אני חושב לעצמי במהירות ומביט בשני האחרים "או או... אני מריח צרות..." אני ממלמל לעצמי בשקט ומתקרב אל אותם אנשים "היי אתם, עזבו אותו!" אני קורא לעברם ומתייצב במהירות לצידו של הפרופסור "מה הוא עשה לכם??!" אני שואל אותם בתקיפות
    תומאס:
    היה רשום שאפשר להוסיף ספרייט בנוסף לתיאור אבל לא חשוב P:
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך שהאדם המבוגר הוא כנראה הפרופסור ואז אתה מביט בשני האחרים ואתה ממלמל לעצמך שאתה מריח צרות ומתקרב בשקט לעברם וצועק להם לעזוב אותו ומתייצב במהירות ליד האיש המבוגר ואתה שואל אותם בתקיפות מה הוא עשה להם, "ילד זוז מכאן לפני שתיפגע!" אומרת לך האישה בעצבים ושולפת פוכדור "צא בידוף!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה יוצא ממנו ( ).
    אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהאיש הזקן פתח לך מזוודה ובה שישה פוכדורים שעל כל אחד מהם ציור של פוקימון אחר.
    "בידוף תפטר ממנו בהתקלה!" אומרת האישה ובידוף שלה מתחיל לרוץ לעבריך במטרה לתקל אותך.
    מה תעשה?
    חשבתי שזה מה שיקרה עם האגרוף של צ'ימצ'אר
    'מריל, הא? אני רוצה לקבל קצת מידע עליו.' אחשוב ואשלוף את הפוקדע שלי בכדי לקבל מידע על מריל ועל חולשותיו. אחרי זה אמלמל לעצמי:"אוקיי, אני רוצה עכשיו לראות את הפוקימון שתפסתי, רייהורן בפעולה." אז אתחיל לדבר בקול תוך שאני מוציא את הפוכדור של רייהורן ומחזיק אותו בידי:"אוקיי צ'ימצ'אר, נלחמת יפה. עכשיו תחזור לפה." ואז אזרוק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל ואומר:"רייהורן, תראה לי מה אתה שווה! תשתמש מהר בנענוע זנב ואז תנסה לעמוד בצורה מאיימת מול מריל כדי שיפחד ממך" 'בתקווה שהוא יקפא מפחד' אחשוב ואמשיך:"ואז תתחיל לרוץ אליו במהירות ותשתמש במתקפת קרן חזקה!"
    מייקי:
    אתה רוצה לקבל עוד מידע על מריל ולכן אתה שולף את הפוקידע שלך, מהפוקידע בוקע קול מתכתי שמסביר "מריל, מריל משתמש בזנב שלו כמצוף כאשר הוא רוצה לעלות מעמקי הים, האוכל האהוב עליו הוא צמחים הגדלים בתחתית נהרות, החולשות של מריל הם מתקפות חשמל ועשב" הקול משתתק.
    אתה ממלמל לעצמך שאתה רוצה לראות את הפוקימון שתפסת בפעולה ולכן אתה מחליף בין צ'ימצ'אר לרייהורן. אתה משבח את צ'ימצ'אר על קרב טוב וזורק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל וצועק לו שיראה לך מה הוא שווה, אתה פוקד עליו להשתמש בנענוע זנב שמחליש את רמת ההגנה של מריל ושינסה לעמוד בתנוחה מפחידה מול מריל ובתקווה שהוא יקפא מפחד אתה חושב לעצמך. רייהורן עומד על שני רגליו האחוריות ושואג אבל אתה רואה שמריל לא זז מילימטר והמבט על פניו אדיש ולכן אתה ממשיך לפקד על רייהורן ומבקש ממנו להתחיל לרוץ במהירות ולהשתמש במתקפת קרן על מריל. רייהורן מתחיל לרוץ לעבר מריל ואתה שומע את ברנדון אומר "אקדח מים עכשיו!" ומריל משגר אקדח מים עוצמתי שעוצר את רייהורן במקום וגורם לו לנזק בלתי רגיל.
    "להשתמש בפוקימון מסוג אדמה ואבן כנגד פוקימון מים זו טעות של טירון!" אומר לך ברנדון "למתקפות המים של מריל יש עוצמה מסויימת אבל מול פוקימון אדמה או פוקימון אבן הם מוכפלות אבל כנגד פוקימון שהוא שניהם יחד? זה עוצמה מרובעת(X4)!" הוא אומר בשמחה "אקדח מים פעם נוספת!" הוא אומר למריל וזה משגר עוד אקדח מים לעבר רייהורן.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    שם בפורום: ‏★StarMan★
    שם במשחק: אדם סטרונגסול
    תיאור: גבוה. בעל מראה בוגר.
    אופי:באופן חיצוני פחדן, אם כי בתוך תוכו יעשה הכל למען חבריו. בעל חוש הומור ולב רחב.
    רקע: אדם היה גר במחוז סינו בעיר טווינליף,חייו של אדם היו טובים ויפים,חלק מחייו עד שהגיע לגיל 14 ומאז החיים נהפכו לסיוט.
    מאפית בלור פרצה לסינו,הרגה,חיסלה והשמידה פוקימונים ואנשים רבים,אדם היה ילד פחדן ולא רצה להתערב בריבים.
    תמיד היה לאדם חבר אחד שהיה תמיד מרגיע אותו ומשמח אותו,זה היה פיפלאפ,לשכנים שלו הייתה אמפוליאון שנכנסה להיריון והביאה כמה ביצים,הוא היה צריך להתחיל את המסע אז לקח ביצה וטיפח אותה עד שבקעה ויצא ממנה פיפלאפ קטן,אדם היה כל כך נדהם להתגלמות הפוקימון דמוי הפינגווין והשקיע וטיפח אותו כמה שרק היה יכול.
    פיפלאפ גר אצל אדם בבית והחיים שלו היו מושלמים עם החבר החדש שלו אבל,מאפיית בלור התחילה להפציץ את העיר בפיגועים רבים והרבה דם נשפך,כמעט כל 10 דקות הייתה צפירת חירום,אדם היה מפוחד ותמיד היה רץ לחדר המ"מד שבביתו ורץ למשפחתו והיה מסתתר עד שהענינים היו מסתדרים,פעם אחת,אחת ויחידה,שלא הייתה צפירה לפחות שעה עגולה,סם החליט לקחת את פיפלאפ לסיור באגם וראיטי,שהיה מקום שבו הוא ופיפלאפ היו מבלים הרבה ולכן הם היו צריכים קצת הקלה בלבלות ביחד באגם,ליתר ביטחון אמו של פיפלאפ שמרה עליהם.
    עברו 20 דקות של שמחה ושקט עד שהייתה שוב צפירה,אדם ופיפלאפ נבהלו ורצו הביתה,רק שלא הספיקו ואת היציאה מהאגם חסמו 3 אנשי מאפית Conclusion, היו להם אקדחים גדולים m16 הם כיוונו אותם אלי ואל פיפלאפ "ילד מפגר לא אמרו לך שאסור לצאת החוצה?" שאל אחד אנשי המאפיה בקול מפחיד.
    לפתע השלושה התחילו לירות,ולירות הרבה.
    אדם חשב שזה הסוף שלו,אבל אז שהוא לא שם לב לשום כאב שהוא חוטף הוא ראה את גופה של אמפוליאון מולו,חוטפת את הכדורים,היה לה מזל כי גופה היה מתכתי אבל עדיין,חטפה נזק נוראי והתעלפה על המקום.
    האיש שדיבר אל אדם התקרב וכיוון את האקדח,עד שפתאום האיש התעלף במקום,המשטרה הגיע! נס! המשטרה הצליחה במהירות לקטול את שלושת האנשים ולהחזיר את פיפלאפ ואדם הביתה,הם פינו את אמפוליאון למרכז הפוקימונים הקרוב,כעבור שעה של ניסיונות החייאה נקבע שאמפוליאון מתה... פיפלאפ נכנס לדיכאון ולא רצה לדבר או לעשות כלום.גם אדם היה שבור עד אדם החליט לצאת למסע,הוא סיפר את הסיפור לפיפלאפ ואחר כך להוריו של אדם.
    אחרי ההלוויה של אמפוליאון הוריו של אדם נתנו לו את רשותם לצאת למסע,לו ולפיפלאפ והרוס את צוות Conclusion,בלור ולנסות להשיג את תגי המכון ולהיות מאסטר הפוקימונים שיציל את העולם משליטת המאפיות האכזריות.
    לכן אדם ופיפלאפ לקחו לאחר 3 ימים את המעבורת למחוז האורדול בשביל להתחיל שם את המסע ולהצטרף למאבק מול המאפיות המרושעות.
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק: רקע קקי, אני יודע... אבל המשחק שלך מסקרן אותי ויש מקום פנוי אז..
    אני אהבתי את הרקע אבל אין ממש קשר לעלילה של המשחק, פה אין צוותים מרושעים רק שליט מרושע ופיפלאפ כבר תפוס אבל יש את מאצ'ופ כפוקימון אפשרי לבחירה P:

ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    "כל הכבוד לך סווינאב. לא ציפיתי שתלמד את המתקפה כלכך. מהר" אומר לסווינאב כדי לשמח אותו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו ואוציא את נאזליף. "אוקיי נאזליף, הגיע תורך. מאחר ולא כלכך הצליח לנו במכון חשבתי שצריך להתאמן. עכשיו תוציא עלי תער ותנסה לתת להם כל בצורה כלשהיאאו שתשלוט עליהם דרך המוח שלך" אומר לנאזליף בתקווה שהוא יצליח לוציא משהו מהמתקפה הזאת.

שני דברים:
    למה אתה רושם כל כך הרבה אנשים? המשחק לא מיועד רק ל4?

ושנית למה פתאום נפתח בית ספר באטרנה. הוא לא היה כשאני הייתי שם.
    אנדי:
    1. כי אני יודע שאני אתחרט על זה וגם בגלל שאני גמיש מאוד בכל העיניין הזה P:
    2. הבית ספר שאתה דבר עליו הוא בג'ובילייף והמורה שם היא גארדיניה, אם תראה בשלב מוקדם של המשחק Gallde123 היה שם כבר אתה פשוט לא נכנסת לתוך הבית ספר.
    ------------------------------------------------------------------------
    אתה משבח את סווינאב בגלל שלא ציפית שהוא ילמד מתקפה חדשה כל כך מהר ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ומוציא את נאזליף. מאחר ולא הצליח לכם במכון הגיע הזמן לאימונים שלו אתה אומר לו ומבקש ממנו שינסה להשתמש בעלי טער ובעזרת המוח שלו יצליח לשלוט בהם אבל נאזליף מצליח רק לשלוח עלי טער רגילים באוויר. "תן לי לעזור לך גם פה" אומרת לך יוליה בנחישות ושולפת פוכדור "צאי ביוטיפליי" היא אומרת והביוטיפליי המיוחדת שלה יוצאת מהפוכדור "אם נלחם אנחנו נצליח יותר באימון של נאזליף שלך!" היא אומרת "אתה תתחיל אם אתה רוצה".
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [U][B][COLOR=DeepSkyBlue]

[COLOR=red][FONT=&quot]תומאס:
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    אתה חושב לעצמך שהאדם המבוגר הוא כנראה הפרופסור ואז אתה מביט בשני האחרים ואתה ממלמל לעצמך שאתה מריח צרות ומתקרב בשקט לעברם וצועק להם לעזוב אותו ומתייצב במהירות ליד האיש המבוגר ואתה שואל אותם בתקיפות מה הוא עשה להם, "ילד זוז מכאן לפני שתיפגע!" אומרת לך האישה בעצבים ושולפת פוכדור "צא בידוף!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה יוצא ממנו ( ).
    אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהאיש הזקן פתח לך מזוודה ובה שישה פוכדורים שעל כל אחד מהם ציור של פוקימון אחר.
    "בידוף תפטר ממנו בהתקלה!" אומרת האישה ובידוף שלה מתחיל לרוץ לעבריך במטרה לתקל אותך.
    מה תעשה?
    הוספתי תיאור. ראית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מסתכל על הבידוף שרץ לעברי ואז על הפרופסור ואז על המזוודה, אני מבין מה הוא רוצה שאעשה ופשוט אבחר פוכדור אקראי מבפנים ואשלוף אותו החוצה. אני קופץ במהירות הצידה כדי להתחמק מההתקלה של בידוף "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו במהירות קדימה, ממתין לראות מי יצא החוצה.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    היה כתוב שפיפלאפ פנוי!
    אקח מאצ׳ופ אם התקבלתי...

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    נייתן:
    מה תעשה?

תומאס:
    מה תעשה?

מייקי:
    אתה רוצה לקבל עוד מידע על מריל ולכן אתה שולף את הפוקידע שלך, מהפוקידע בוקע קול מתכתי שמסביר "מריל, מריל משתמש בזנב שלו כמצוף כאשר הוא רוצה לעלות מעמקי הים, האוכל האהוב עליו הוא צמחים הגדלים בתחתית נהרות, החולשות של מריל הם מתקפות חשמל ועשב" הקול משתתק.
    אתה ממלמל לעצמך שאתה רוצה לראות את הפוקימון שתפסת בפעולה ולכן אתה מחליף בין צ'ימצ'אר לרייהורן. אתה משבח את צ'ימצ'אר על קרב טוב וזורק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל וצועק לו שיראה לך מה הוא שווה, אתה פוקד עליו להשתמש בנענוע זנב שמחליש את רמת ההגנה של מריל ושינסה לעמוד בתנוחה מפחידה מול מריל ובתקווה שהוא יקפא מפחד אתה חושב לעצמך. רייהורן עומד על שני רגליו האחוריות ושואג אבל אתה רואה שמריל לא זז מילימטר והמבט על פניו אדיש ולכן אתה ממשיך לפקד על רייהורן ומבקש ממנו להתחיל לרוץ במהירות ולהשתמש במתקפת קרן על מריל. רייהורן מתחיל לרוץ לעבר מריל ואתה שומע את ברנדון אומר "אקדח מים עכשיו!" ומריל משגר אקדח מים עוצמתי שעוצר את רייהורן במקום וגורם לו לנזק בלתי רגיל.
    "להשתמש בפוקימון מסוג אדמה ואבן כנגד פוקימון מים זו טעות של טירון!" אומר לך ברנדון "למתקפות המים של מריל יש עוצמה מסויימת אבל מול פוקימון אדמה או פוקימון אבן הם מוכפלות אבל כנגד פוקימון שהוא שניהם יחד? זה עוצמה מרובעת(X4)!" הוא אומר בשמחה "אקדח מים פעם נוספת!" הוא אומר למריל וזה משגר עוד אקדח מים לעבר רייהורן.
    מה תעשה?

אני אהבתי את הרקע אבל אין ממש קשר לעלילה של המשחק, פה אין צוותים מרושעים רק שליט מרושע ופיפלאפ כבר תפוס אבל יש את מאצ'ופ כפוקימון אפשרי לבחירה P:

אנדי:
    1. כי אני יודע שאני אתחרט על זה וגם בגלל שאני גמיש מאוד בכל העיניין הזה P:
    2. הבית ספר שאתה דבר עליו הוא בג'ובילייף והמורה שם היא גארדיניה, אם תראה בשלב מוקדם של המשחק Gallde123 היה שם כבר אתה פשוט לא נכנסת לתוך הבית ספר.
    ------------------------------------------------------------------------
    אתה משבח את סווינאב בגלל שלא ציפית שהוא ילמד מתקפה חדשה כל כך מהר ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ומוציא את נאזליף. מאחר ולא הצליח לכם במכון הגיע הזמן לאימונים שלו אתה אומר לו ומבקש ממנו שינסה להשתמש בעלי טער ובעזרת המוח שלו יצליח לשלוט בהם אבל נאזליף
    מצליח רק לשלוח עלי טער רגילים באוויר. "תן לי לעזור לך גם פה" אומרת לך יוליה בנחישות
    ושולפת פוכדור "צאי ביוטיפליי" היא אומרת והביוטיפליי המיוחדת שלה יוצאת מהפוכדור "אם נלחם
    אנחנו נצליח יותר באימון של נאזליף שלך!" היא אומרת "אתה תתחיל אם אתה רוצה".

מה תעשה?
    אוקיי הבנתי ורוח קרירה, מזה באנגלית?
    "אוקיי נאזליף, הגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה הרבה יותר. תשתמש בכוח טבע ואז בבעלי תער. אחרי זה שוב בעלי תער ותנסה למקד בהם כוח פנימי כלשהו כדי שהם יתחזקו" אומר לנאזליף כדי שיתחיל את הקרב ואז אומר ליוליה שכדי גם לה לנסות לאמן את ביוטיפליי שלה די שיתחזק. לאחר מכן אשאל אותה: "איפה השגת את ביטיפליי? הוא נראה שונה מהרגיל" ואחכה לתשובה ולתור התקיפה שלה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    מייקי:
    מה תעשה?

'לעזאזל! לא חשבתי על זה עד הסוף כנראה...' אחשוב ואשפיל את מבטי אך לאחר מספר שניות אעלה את ראשי, אביט לכיוונו של ברנדון ואומר לו בזריזות:"עכשיו ברור לי לגמרי שרייהורן הוא חולשה נגד מריל, אבל אני בטוח שהוא מספיק חזק, פיזית ונפשית כדי להתמודד, ומי יודע אולי הוא אפילו ינצח את מריל שלך". אביט לכיוון רייהורן ואומר בעידוד:"רייהורן אל תדאג, תתחמק הצידה מהר ותשתמש שוב בנענוע זנב! אתה מסוגל, תראה לי כמה אתה באמת חזק." ואחרי שיעשה את זה, אם יצליח אומר לו:"רייהורן, אני רק הכרתי אותך, אבל אני מאמין בך בלב שלם. לא נורא אם תפסיד, אבל אני יודע שלמרות שאתה חלש מאוד נגד הסוג של מריל, אתה יכול להחזיק מעמד, אפילו לנצח. קדימה חבר, תשתמש בעוד מתקפת קרן, ואם מריל ישלח עוד אקדח מים לכיוונך, תתחמק הצידה ותמשיך לרוץ לכיוונו ותפגע בו בעוצמה!" ואחשוב תוך כדי:'עכשיו ההגנה של מריל נחלשת. זו הזדמנות טובה לפגוע בו.'

13. משתמש מנוסה
    הוספתי תיאור. ראית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מסתכל על הבידוף שרץ לעברי ואז על הפרופסור ואז על המזוודה, אני מבין מה הוא רוצה שאעשה ופשוט אבחר פוכדור אקראי מבפנים ואשלוף אותו החוצה. אני קופץ במהירות הצידה כדי להתחמק מההתקלה של בידוף "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו במהירות קדימה, ממתין לראות מי יצא החוצה.
    תומאס:
    לא הסתכלתי אני אראה עכשיו
    ------------------------------------------------
    אתה מסתכל על בידוף שרץ לעבריך ועל הפרופסור והמזוודה ואתה מבין מה הפרופסור רוצה ואתה לוקח פוכדור אקראי ושולף אותו החוצה. אתה קופץ הצידה במהירות כדי להתחמק מההתקלה של בידוף וזורק את הפוכדור תוך כדי כך שאתה קורא "צא פוכדור!". מהפוכדור בוקעת הילה לבנה וממנה יוצא פוקימון בעל שיריון ועל ראשו גבעול ושני עלים קטנים (
    ).
    "זהו טרטוויג והוא יודע התקלה ונסיגה!" אומר לך הפרופסור במהירות "תתקיל שוב פעם בידוף!" אומרת האישה בעצבנות ובידוף רץ לכיוון טרטוויג.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    היה כתוב שפיפלאפ פנוי!
    אקח מאצ׳ופ אם התקבלתי...
    היה כתוב שהוא פנוי בגלל שהייתי עייף אתמול אז לא שיניתי את זה, אם תוכל לשנות את הרקע שלך כי אין קשר לצוותים פה אז אני אבחן אותו שוב ואודיע לך בה"P אם התקבלת או לא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    אוקיי הבנתי ורוח קרירה, מזה באנגלית?
    "אוקיי נאזליף, הגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה הרבה יותר. תשתמש בכוח טבע ואז בבעלי תער. אחרי זה שוב בעלי תער ותנסה למקד בהם כוח פנימי כלשהו כדי שהם יתחזקו" אומר לנאזליף כדי שיתחיל את הקרב ואז אומר ליוליה שכדי גם לה לנסות לאמן את ביוטיפליי שלה די שיתחזק. לאחר מכן אשאל אותה: "איפה השגת את ביטיפליי? הוא נראה שונה מהרגיל" ואחכה לתשובה ולתור התקיפה שלה.
    אנדי:
    רוח קרירה = Icy Wind
    --------------------------
    אתה אומר לנאזליף שהגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה יותר ואתה מבקש ממנו שישתמש בכוח פנימי ובעלי טער. נאזליף מהנהן ומשתמש בכוח פנימי בגלל שהזירה היא על אדמה הוא ממשתמש בכוח אדמה שלא עושה נזק לביטופליי בגלל שהוא פוקימון מעופף ומיד לאחר מכן משגר עלי טער שפוגעים בביוטיפליי אבל גורמים רק לרבע מהנזק הרגיל ואתה מבקש שישתמש שוב בעלי טער והפעם שינסה לתת להם כוח מיוחד אבל הוא משתמש במקפה אחרת שבה הוא פוגע בביוטיפליי וגורם לה 'להחליק' ולא לתקוף, "זה היה תעתוע!" (Fake Out) אומר יוליה ואתה מבין שנאזליף למד מתקפה חדשה! אתה אומר ליוליה לאמן גם את הביוטיפליי שלה ושואל אותה מהיכן השיגה את הביוטיפליי שלה בגלל שהוא שונה מהרגיל, "הביוטיפליי שלי הגיעה אליי מאחותי הגדולה שטיילה בהואן, היא יצאה למכון קאנטו לפני עליית ה"מושיע" יחד עם אמי ואני ואבי נשארנו כאן, לביוטיפליי הזה צבע מיוחד בגלל שהוא גדל בתור וומפרל באזור הררי שבדרך כלל לא נמצאים שם פוקימונים מסוג חרק ובגלל האזור הוא קיבל צבע מיוחד" היא מסבירה לך ואתה רואה דמעה בעיניה "ביוטיפליי משב רוח!" היא פוקדת עליה וזו מתחילה לנףנף בכנפיים שלה ומעיפה בספירלה את נאזליף שלך שסוג נזק סופר אפקטיבי.
    מה תעשה?
    'לעזאזל! לא חשבתי על זה עד הסוף כנראה...' אחשוב ואשפיל את מבטי אך לאחר מספר שניות אעלה את ראשי, אביט לכיוונו של ברנדון ואומר לו בזריזות:"עכשיו ברור לי לגמרי שרייהורן הוא חולשה נגד מריל, אבל אני בטוח שהוא מספיק חזק, פיזית ונפשית כדי להתמודד, ומי יודע אולי הוא אפילו ינצח את מריל שלך". אביט לכיוון רייהורן ואומר בעידוד:"רייהורן אל תדאג, תתחמק הצידה מהר ותשתמש שוב בנענוע זנב! אתה מסוגל, תראה לי כמה אתה באמת חזק." ואחרי שיעשה את זה, אם יצליח אומר לו:"רייהורן, אני רק הכרתי אותך, אבל אני מאמין בך בלב שלם. לא נורא אם תפסיד, אבל אני יודע שלמרות שאתה חלש מאוד נגד הסוג של מריל, אתה יכול להחזיק מעמד, אפילו לנצח. קדימה חבר, תשתמש בעוד מתקפת קרן, ואם מריל ישלח עוד אקדח מים לכיוונך, תתחמק הצידה ותמשיך לרוץ לכיוונו ותפגע בו בעוצמה!" ואחשוב תוך כדי:'עכשיו ההגנה של מריל נחלשת. זו הזדמנות טובה לפגוע בו.'
    מייקי:
    אתה משפיל את מבטתך כאשר אתה חושב שלא חשבת על המהלך שלך עד הסוף אבל אתה מעלה את ראשך במהירות ואומר לברנדון שעכשיו ברור לך שרייהורן הוא חלש כנגד מריל אבל אתה בטוח שהוא מספיק חזק פיזית ונפשית כדי להתמודד ואולי אפילו לנצח את המריל שלו "אל תשטטה" הוא אומר לך ואתה פונה לרייהורון ואומר לו לא לדאוג ושיתחמק הצדה במהירות ואז שישתמש בנענוע זנב ומוסיף ואומר שהוא מסוגל ושיראה לך כמה חזק הוא. אייהורן מתגלגל במהירות הצדה ואז מנענע את זנבו ומוריד עוד קצת את רמת ההגנה של מריל ואתה אומר לו שאתה רק הכרת אותו אבל אתה מאמין בו בלב שלם ולא נורא אם לא תנצחו כי אתה יודע שמריל חזק נגדו אבל הוא מסוגל להחזיק מעמד ואפילו לנצח ולכן אתה מבקש שישתמש בעוד מקפת קרן אחת ואם מריל שולח אקדח מים נוסף שיתחמק הצדה ויפגע בו בעוצמה ואתה חושב לעצמך שמיכוון שההגנה של מריל נחלשה זו הזדמנות טובה לתקוף אותו במתקפה פיזית.
    רייהורן מהנהן ואתה שם לב שהוא מתחיל לרוץ ומריל משגר אקדחי מים רבים אבל הוא חומק מכל אחד מהם ופוגע בו בעוצמה!
    מריל נעמד ומשגר אקדח מים אחרון בעוצמה קריטית שפוגע ומעיף את רייהורן באוויר וזה נול מעולף על הרצפה. "רואים שהפוקימונים שלך אוהבים אותך ויעשו הכל למענך!" אומר לך ברנדון ואתה שם לב שמריל שלו מתנשף מלא ומותש.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייקי:
    אתה משפיל את מבטתך כאשר אתה חושב שלא חשבת על המהלך שלך עד הסוף אבל אתה מעלה את ראשך במהירות ואומר לברנדון שעכשיו ברור לך שרייהורן הוא חלש כנגד מריל אבל אתה בטוח שהוא מספיק חזק פיזית ונפשית כדי להתמודד ואולי אפילו לנצח את המריל שלו "אל תשטטה" הוא אומר לך ואתה פונה לרייהורון ואומר לו לא לדאוג ושיתחמק הצדה במהירות ואז שישתמש בנענוע זנב ומוסיף ואומר שהוא מסוגל ושיראה לך כמה חזק הוא. אייהורן מתגלגל במהירות הצדה ואז מנענע את זנבו ומוריד עוד קצת את רמת ההגנה של מריל ואתה אומר לו שאתה רק הכרת אותו אבל אתה מאמין בו בלב שלם ולא נורא אם לא תנצחו כי אתה יודע שמריל חזק נגדו אבל הוא מסוגל להחזיק מעמד ואפילו לנצח ולכן אתה מבקש שישתמש בעוד מקפת קרן אחת ואם מריל שולח אקדח מים נוסף שיתחמק הצדה ויפגע בו בעוצמה ואתה חושב לעצמך שמיכוון שההגנה של מריל נחלשה זו הזדמנות טובה לתקוף אותו במתקפה פיזית.
    רייהורן מהנהן ואתה שם לב שהוא מתחיל לרוץ ומריל משגר אקדחי מים רבים אבל הוא חומק מכל אחד מהם ופוגע בו בעוצמה!
    מריל נעמד ומשגר אקדח מים אחרון בעוצמה קריטית שפוגע ומעיף את רייהורן באוויר וזה נול מעולף על הרצפה. "רואים שהפוקימונים שלך אוהבים אותך ויעשו הכל למענך!" אומר לך ברנדון ואתה שם לב שמריל שלו מתנשף מלא ומותש.
    מה תעשה?
    אקח את הפוכדור של רייהורן ואחזיר אותו לתוכו תוך שאחמיא לו על הקרב:"כל הכבוד רייהורן, נלחמת היטב. מגיע לך לנוח קצת" ואומר לברנדון:"רייהורן הוא עוד פוקימון שרק תפסתי, אבל אני מרגיש כאילו אני מכיר אותו כבר הרבה זמן. לפי מה שאתה אומר, כנראה שגם הוא מרגיש כך." ואחרי שאומר את זה אחשוב:'עכשיו נשאר רק צ'ימצ'אר, שגם הוא חלש נגד סוג מים. אבל מצד שני, מריל מאוד מותש. אני עוד יכול לנצח!' ואז אצביע לכיוון מריל ואומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר, נראה שאתה חוזר למשחק. קדימה, רוץ לכיוון מריל תוך נהמה, ואז כשתהיה מולו תסתובב לאחוריו וכך תשרוט אותו בהפתעה! תתחמק אם הוא יתקוף גם אותך באקדחי מים!"

15. משתמש מנוסה
    תומאס:
    לא הסתכלתי אני אראה עכשיו
    ------------------------------------------------
    אתה מסתכל על בידוף שרץ לעבריך ועל הפרופסור והמזוודה ואתה מבין מה הפרופסור רוצה ואתה לוקח פוכדור אקראי ושולף אותו החוצה. אתה קופץ הצידה במהירות כדי להתחמק מההתקלה של בידוף וזורק את הפוכדור תוך כדי כך שאתה קורא "צא פוכדור!". מהפוכדור בוקעת הילה לבנה וממנה יוצא פוקימון בעל שיריון ועל ראשו גבעול ושני עלים קטנים (
    [FONT=&quot] ).
    "זהו טרטוויג והוא יודע התקלה ונסיגה!" אומר לך הפרופסור במהירות "תתקיל שוב פעם בידוף!" אומרת האישה בעצבנות ובידוף רץ לכיוון טרטוויג.
    מה תעשה?
    "אוקיי!" אני אומר לפרופסור ומיד אסתכל לעבר בידוף "טורטוויג השתמש בנסיגה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה משלך!" אני פוקד עליו.

עמוד 22 מתוך 27 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •