[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
בויזל:
בויזל חוזר וטריקו יוצא לקרב, הוא משתמש בשאיבה שפוגעת קשה באוניק ואז בקליע זרעים שכמעט מביס אותו, אך לפתע אוניקס משתמש בהיתקשחות ואז בקצה כפול!
שממש פוגע חזק בטריקו, לפתע משהו מוזר קורה, טריקו נעטף אור לבן ובוהק, הוא מתחיל לשנו את צורת גופו והוא מתחיל לגדול לפתע האור נעלם וטריקו הפך להוא למד גם עלה להב!! מהר יש לך הזדמנות לנצח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ערכתי לך הגרלה וזכיתה ב
מתקפות:
בעיטה
להביור
גלגל להבה
מכה מהירה
סיחרור אש
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-23-2010 בשעה 01:42 PM
הודעה!!
נפתח עמוד 32 אך כולכם כבר זכיתם צריך מישהו שלא זכה...
~~~~~~~~~~
לי:
אתה ולאנס רוכבים על הארודקטייל כשלפתע אתם רואים למעלה את המחסן שלהם אתם יורדים בשקט בשקט למטה ולפתע!!! גילו אותכם עכשיו ארבעה חברי צוות אלקטריק רודפים אחריכם מהר מה תעשה!??
מאט:
*אגרוף רעם משולב אגרוף ממוקד??
~~~~~~~~;
אלקיד משתמש באגרוף רעם על קרודאנט ופוגע בוא קשה,אלקיד מתקיף גם באגרוף ממוקד ומחסל אותו תוך 2 מכות בלבד, תפסתה אלקיד ממש חזק הדייג אומר, הוא זורק פוקדור שני לשמיים ומימנו יוצאהיא מתקיפה בקרן קרח שמקפיאה את אלקיד, אך הוא משתחרר מזה בקלילות!
מה תעשה עכשיו!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[quote=noam121211;645046]סטיבן:
אתה ומארשטומפ גאים בתפיסה שלכם ומתקדמים בדרך 204, לפתע אתה מגיעים למערת החרקים האים תיכנסו?
~~~~~~
אל תשכח שיש לך עוד פוקימונים ויש לך גם קארנידוס שמחכה שתיכח אותו הוא אצל האחות ג'וי...
quote[]
הוציא את גרוליט כי יש לו יתרון עליהם ואכנס
פרישה
"עבודה מצוינת מונפרנו! פוקדור צא!" אגיד ואזרוק פוקדור על וספיקווין.
---------------------------------------------------
עובדה מצחיקה,לקומבי יש יותר סיכויים להיות בן מבת(87.5% לעומת 12.5%) אבל קומבי מתפתח לווספיקווין אם הוא ברמה 21 ורק אם הוא בת. לכן כל ווספיקווין שתראה היא בת.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
אתה ולאנס מחפשים מקום להיסתתר בוא מפני חברי צוות אלקטריק, הם הקפיצו את כול המקום ועכשיו חבורה שלמה של אנשי צוות אלקטריק מחפשת אחרי שניכם, מהר אין לכם הרבה זמן אתם צריכים להיכנס לשם ולהחזיר את אבן שן קרקעית שנגנבה מלאנס
בויזל:
גרוויל מסתכל על אוניקס בחיוך והוא מסתכל על גרוויל בפחד... לפתע גרוויל מתפיף בעלה להב מפתיע מהיר וחזק במיוחד!! אוניקס לא יכול לעמוד מול כזאת עוצמה ומהירות והוא נופל ומחוסל, רוארק אומר ואו בחיים לא ראיתי כזאת מהירות, אך בוא נראה אותך נגד הפוקימון האחרון שלי צאהוא אומר ומשוויץ בוא" קרנידוס הוא דוגמא מושלמת לפוקימון חזק מהיר והגנתי ביחד! בוא נראה אותך מולו, מה תעשה!?
סטיבן:
גרוליט פוגש אותך בפעם הראשונה ונורא מתלהב... הוא רץ סביבך במעגלים מלקק אותך ומחייך כול הזמן ולפתע אתם רואים זוג עיניים צהובות גדולות מעבר לשיחים, אך פתאום הם נעלמו... לפתע יוצא עליכםגדול ופראי!! ומתקדם לעבר גרוליט בכנף פלדה! מה תעשה!?
מקס:
סליחה שלא הגבתי!!
~~~~~~~~
אתה מתקדם בדרך 201 ולפתע אתה שומא מישהו צועק לך "הי ילד תן לי את החבילה הזאת" אתה מסתובב ומולך עומד איש צוות אלקטריק
הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצאמה תעשה!?
דארקון:
סליחה שלא הגבתי
~~~~~~~~~~~~
סטארלי מסתקל על טוטודיל באימה , טוטודייל מכוון עליך אקדח מים שמפיל אותו לריצפה ומסיים את זה עם ניב קרח
פרופ' בירץ' מודה לך מאוד ולוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מביא לך את טוטודייל כמתנה על ההצלה שלך ממקודם והוא מבקש מימך טובה אחת אחרונה, להעביר משלוח למדען בעיר אולדייל בהמשך לדרך 201 ובתמורה הוא יביא לך פוקדע ו5 פוקדורים האים תסכים?
בויזל:
דרוויל משתמש בשאיבת מגה על קרנידוס שמשפיע עליו קשה אך הוא מתקיף בראשיית זן! על גרוויל ומחסל אותו במכה אחת!!! מה תעשה עכשיו!?
מאט:
אלקיד מכוון רעם על לפרס ומפספס! לפתע לפרס מכוונת משאבת הידר על אלקיד שנפגע קשה! אך הוא מגיב באגרוף רעם שכמעט מחסל אותה לפתע לפרס משתמשת בערפל ומונעת מאלקיד לראות משהו מה תעשה!?
הודעה!!
חברה די עם הה"פ האלה אני שם לב לכולם פשוט כשאני ממשיך את העלילה חלק מהאנשים נשכחים אבל אני דואג לכתוב להם תגובה משלהם פעם הבאה תכתו לי ה"פ רק עם אתם צריכים משהו או שאתם רוצים להגיד לי משהו
משחק נעים!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)