I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אלי:
סינדקוויל משתמש במכה מהירה ומגיע מאחורי סייטר! לאחר מכן סינדקוויל משתמש בחימום יתר שמשפיע קשה על סייטר והוא מחוסל! לאיפה תמשיך!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בבעיטת אז אך זה לא משפיע כולכך על אונקיס! לאחר מכן אוניקס השתמש בסופת סלעים אדירה! שפגעה קשה במונפרנו! מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
ג'ון:
אתה הולך לדרך 204 שדות האש! כשלפתי אתה רואהוהוא שואל אותך אם אתה רוצה קרב של 3-3, מה תגיד לו!?
אלי:
אתה ממשיך במערת החרקים כשלפתי אתה רואהוהיא שואלת אותך אם אתה רוצה קרב של 2-2 האים תסכים!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בצעקה שמבלבל טיפה את אוניקס ואז הוא משתמש בבעיטת אש! לפתע בעיטת האש הגיבה ממש חזק ואוניקס נפגע אך לאחר מכן אוניקס השתמש בקצה כפול ופגע קשה במונפרנו מה תעשה!?
[QUOTE=noam121211;652081]ג'ון:
אתה הולך לדרך 204 שדות האש! כשלפתי אתה רואהוהוא שואל אותך אם אתה רוצה קרב של 3-3, מה תגיד לו!?
-----------------------------
"בשמחה"אני אומר,ושולף את הפוקדור של מגבי מכיסי.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אלי:
המאמנת שולפת פוקדור ומוציאה אתאתה תוקף ראשון, מה תעשה?
ג'ון:
המאמן שולף פוקדור ומוציא אתאתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בחימום יתר אך אוניקס מגן על עצמו בקבר אבן! לאחר מכן מונפרנו השתמש באגרוף מאך ושבר את הקבר אבן! ופגע באוניקס קשה! אוניקס מגיב מלחמה עם גלישת גלים! ומונפרנו נפגע קשה והוא קבור בם הסלעים מה תעשה!?
מקס:
טורקול משתמש בלהביור על בלטוי אך הוא משתמש בחפירה ומגן על עצמו, שוב טורקול נכנס לחרדה בגלל שהוא לא יודע איפה היריב שלו, מה תעשה!?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)