הודעה!!
למי שיש 6 פוקימונים ללא אלה שהוא זכה בהם לא יכול לתפוס יותר והוא צריך ללכת לקנות פוקדורים נוספים!
הודעה אחרונה להיום אני ימשיך מאוחר יותר!!
ג'ון:
האגרופים של שני הפוקימונים נחסמו ומגבי הפתיע באגרוף סיחרור שהפתיע את הרקרוס! מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ק:
כן יש איוונט,
~~~~~
אתה נכס למערת החרקים כשלפתע אתה נתקל במה תעשה!?
לי:
רון מסתכל עלייך במבט מוזר אתה בטוח שאתה לא רוצה אותה!?
הוא רוצה מולך קרב בכול זאת כדי לבדוק באמת מי מאמן יותר חזק! הוא רוצה קרב של 3-3 והוא לא משאיר לך שום היזדמנות לא להסכים מה תגיד לו!?
אלכס:
את מגיעה למעבדה ואת רואה שהכול מלא עשן! את מתקדמת ואת רואה את המדען עומד מולהם זרקו פוקדורים לאוויר והוציאו
המדען גם זרק פוקדור לאוויר והוא הוציא את
הוא מבקש מימך עזרה נגד המאמנים בקרב כפול האים תסכימי!
ג'ון:
מגבי שולח גל לבה אדיר! שפגע בהרקרוס קשה! יש לך היזדמנות לחסל אותו או לתפוס אותו, מה תעשה!?
אלי:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בעיר רוסטברו והאחות ג'וי אומרת לך "הי אלי הגיע לכאן משלוח לא מזמן עם פוקדור בשבילך, הינה כך" אתה זורק את הפוקדור ומימנו יוצאביישן, לאיפה תילך!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אלכס:
טורצ'יק משתמש בלהביור על גולבאט שמפיל אותו לריצפה! פנפי משתמש בסיחרור על סוויפר אך הוא משתמש בנזב רעל ומחסל אותו! זה נראה קרב של 201 והסיכויים לא לטובתך... מה תעשי!?
לי:
רון מסכים, האחות ג'וי אומרת לך הי לי הגיע לכאן לא מזמן משלוח עם פוקדור בשבילך הינה כך אתה זורק את הפוקדור ומוציאנרגש ואנרגטי! אתה יוצא לבחוץ לקרב עם רון! זה קרב של 303 רון מוציא פוקימון והוא מוציא
ענקיי! תוציא את הפוקימון שלך אתה תוקף ראשון!
אלי:
אתה נכנס למערת החרקים ואתה רואה מולךרוצה קרב! מה תגיד לו!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)