Pokemon GO
עמוד 89 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

אלי:
    גלייגר משתמש בגליוטינה על גאלאד והוא נפגע קשה! לאחר מכן גאלאד משתמש בחתך על חושי וגם גלייגר נפגע קשה! אפילו קריטי! לאחר מכן מגמרטור משתמש בחימום יתר על ורטלטל מה תעשה!?
    ורטלטל מהר השתמש בסילון אקווה ותפרוץ את החימום יתר הזה בכוח הכול, לאחר מכן השתמש בנזב אקווה ופעימת מים על המגמרטור הזה, לאחר מכן גלייגר השתמש באס אווירי ותקוף את גאלאד לאחר מכן תפוסו אותו תעלה אותו לשמים ותשתמש בפטיש צבת כדי להפיל אותו, ולבסוף גלייגר השתמש בתותח פלאש ורטלטל השתמש במשאבת הידרו קדימה צאווו

2. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    רון אומר, קרב 3-3 מי שמנצח זוכה בביצה עכשיו אני יוכיח לך מי המאמן החזק בינינו! הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא את מה תעשה!?
    "בוויזל אני בוחר בך!" אני אומר וזורק את הפוכדור של בוויזל לאוויר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    גרוטל חונק את גאביט בגפן מצליפה וגאביט משתמש בנשיכה ומשתחרר בקלילות לאחר מכן גרוטל משתמש בכדור אנרגיה וגאביט חוסם את זה עם שבירת לבנים! מה תעשה!?
    -------------------------
    'אני צריך משהו חזק מאוד,כדי לעבור את החסימה של גאביט!'אני חושב לעצמי,ואז אני אומר:"גרוטל מהר,תנסה להשתמש בשאיבת מגה,-הכל תלוי בך!"

4. משתמש מנוסה
    לי:
    גליילי יוצא לקרב ומשתמש בהיתנגשות ג'יגה חזקה במיוחד ולוקסראי נופל לריצפה בחוזקה! לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח ולוקסראי שוב נפגע! לפתע לוקסראי השתמש במכת וולט! וגלייגלי נפגע ממש קשה קריטי! מה תעשה!?

אלכס:
    טורצ'יק מסתובב על הריצפה ומצליח להיתחמק ותוקף בלהביור מצד שמאל! דודו נפגע קשה ועף על הריצפה מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשי!?

אלי:
    אסטרטגיה גאונית! ורטלטל משתמש בסילון אקווה ועובר דרך חימום היתר ללא כול נזק! ובנוסף הוא פוגע במגמרטור קשה!, לאחר מכן הוא משתמש בנזב אקווה ופעימת מים על מגמרטור והוא נופל על הריצפה ללא יכולת לזוז!, לאחר מכן גלייגר משתמש באס אווירי ומתקיף חזק את גאלאד, ובנוסף הוא מעיף אותו לשמיים ומשתמש בפטיש צבת חזקה במיוחד כדי להפיל אותו והוא מתרסק בחוזקה רבה על הריצפה! ואז גלייגר משתמש בתותח פלאש חזק במיוחד ומחסל את גאלאד לגמרי ובנוסף ורטלטל משתמש במשאבת הידרו חזקה במיוחד ומחסל גם את מגמרטור, אתה רואה שלאנס גם ניצח את טיירניטר, הוא תופס את מייק ולוקח אותו לשוטרת ג'ני, אתה שם לב שקופסא עם כול מיני פוקדורים בפנים, כניראה של מאמנים שגנבו להם אותם, ואתה שם לב גם לחפץ מוזר אתה בודק אותו בפוקגיר ומדבר בניב חתך (razor fang) מה תעשה!?

בויזל:
    אתה מוציא את בויזל לאוויר והוא נראה חזק מתמיד! לפתע סטיליקס תוקף בגלישת סלעים מה תעשה!?

ג'ון:
    גרוטל מסתכל עלייך במבט מוזר שאיבת ג'יגה!? לפתע גאביט מתקיף אותו בציפורן דרקון קטלנית! מה תעשה!?

5. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה מוציא את בויזל לאוויר והוא נראה חזק מתמיד! לפתע סטיליקס תוקף בגלישת סלעים מה תעשה!?
    "בוויזל תשתמש בסילון אקווה לצד כדי לחמוק (סילון- זאת אומרת מהיר אז כך אז זה לתשומת לבך.....)
    ואז תשתמש בפעימת מים!"

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    גליילי יוצא לקרב ומשתמש בהיתנגשות ג'יגה חזקה במיוחד ולוקסראי נופל לריצפה בחוזקה! לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח ולוקסראי שוב נפגע! לפתע לוקסראי השתמש במכת וולט! וגלייגלי נפגע ממש קשה קריטי! מה תעשה!?
    אני אומר לגלילי" התנגשות ג'יגה וכדור קרח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    אלי:
    אסטרטגיה גאונית! ורטלטל משתמש בסילון אקווה ועובר דרך חימום היתר ללא כול נזק! ובנוסף הוא פוגע במגמרטור קשה!, לאחר מכן הוא משתמש בנזב אקווה ופעימת מים על מגמרטור והוא נופל על הריצפה ללא יכולת לזוז!, לאחר מכן גלייגר משתמש באס אווירי ומתקיף חזק את גאלאד, ובנוסף הוא מעיף אותו לשמיים ומשתמש בפטיש צבת חזקה במיוחד כדי להפיל אותו והוא מתרסק בחוזקה רבה על הריצפה! ואז גלייגר משתמש בתותח פלאש חזק במיוחד ומחסל את גאלאד לגמרי ובנוסף ורטלטל משתמש במשאבת הידרו חזקה במיוחד ומחסל גם את מגמרטור, אתה רואה שלאנס גם ניצח את טיירניטר, הוא תופס את מייק ולוקח אותו לשוטרת ג'ני, אתה שם לב שקופסא עם כול מיני פוקדורים בפנים, כניראה של מאמנים שגנבו להם אותם, ואתה שם לב גם לחפץ מוזר אתה בודק אותו בפוקגיר ומדבר בניב חתך (razor fang) מה תעשה!?
    אני אומר ללאנס תודה רבה ולוקח את החפץ... הי זה לא החפץ שגלייגר מתפתח איתו!@?

8. משתמש מנוסה
    בויזל:
    חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה והוא מתחמק מגלישת הסלעים בנוסף הוא מגיע מאחורי סטיליקס ומתקיף בפעימת מים! סטיליקס נפגע קשה! ומתקיף בסופת סלעים חזקה במיוחד! מה תעשה!?

לי:
    גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסאריו משתמש במכת וולט! המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ! לאחר מכן גליילי משתמש בכדור קרב ולוקסראי משתמש במכת ברק ושוב ההתקפות מתנגשות! מה תעשה!?

אלי:
    כן זה החפץ שגלייגר מתפתח איתו רק בלילה אבל...
    ~~~~~~~~~~
    לאנס אומר לך "אין על מה!" אתה לוקח את החפץ ומשיך בדרכך, לאיפה תילך!?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסאריו משתמש במכת וולט! המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ! לאחר מכן גליילי משתמש בכדור קרב ולוקסראי משתמש במכת ברק ושוב ההתקפות מתנגשות! מה תעשה!?
    אני אומר לגליל" התנגשות ג'יגה וחבטת גוף על לוקסראי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    אלי:
    כן זה החפץ שגלייגר מתפתח איתו רק בלילה אבל...
    ~~~~~~~~~~
    לאנס אומר לך "אין על מה!" אתה לוקח את החפץ ומשיך בדרכך, לאיפה תילך!?
    אני הולך ימינה עדיין בשדות פוקימוני הלחימה ושואל את הפוקימונים שלי אם הם בסדר ואז אני ממשיך להיתאמן לקראת המכון השני...

11. משתמש מנוסה
    לי:
    גליילי שוב משתמש בהיתנגשות ג'יגה על לוקסראי והוא נפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בחבטת גוף אך לוקסראי משתמש במכת וולט וגליילי נפגע קשה מה תעשה!?

אלי:
    אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך צ'יקוריטה ורטלטל סינדקוויל גלייגר ומאנצ'לקס והם שמחים לראות אותך, הם מוכנים להיתאמן לקראת המכון, לפתע עומד מולך לאנס האמיתי שמוכן לעזור לך להיתאמן, מה תעשה!?

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    גליילי שוב משתמש בהיתנגשות ג'יגה על לוקסראי והוא נפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בחבטת גוף אך לוקסראי משתמש במכת וולט וגליילי נפגע קשה מה תעשה!?
    אני אומר לגלילי"כדור קרח והתנגשות ג'יגה על לוקסרי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך צ'יקוריטה ורטלטל סינדקוויל גלייגר ומאנצ'לקס והם שמחים לראות אותך, הם מוכנים להיתאמן לקראת המכון, לפתע עומד מולך לאנס האמיתי שמוכן לעזור לך להיתאמן, מה תעשה!?
    אני יגיד לו, אני מוכן להיתאמן הכי חזק שרק תגיד לי ושוב תודה על מקודם...

14. משתמש מנוסה
    לי:
    גליילי משתמש בכדור קרח על לוקסראי שחוסם את זה במכת ברק, ואז הוא משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסראי נפגע קשה! לוקסראי מחוסל! המאמן מחזיר את לוקסרי ומוציא את מה תעשה!?

אלי:
    לאנס אומר לך, תוציא את הפוקימונים שלך ושכול אחד יערוך קרב מול הדרגונייט שלי, אל תדאג במהלך הקרבות הם יתחזקו מאוד

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    גליילי משתמש בכדור קרח על לוקסראי שחוסם את זה במכת ברק, ואז הוא משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסראי נפגע קשה! לוקסראי מחוסל! המאמן מחזיר את לוקסרי ומוציא את מה תעשה!?
    אני אומר לגליליי" ניב קרח וקרן קרח עליו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 89 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •