Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 96 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    התכוונת פוקדקס.
    ~~~
    אתה שולף את הפוכדור, וזה מדקלם:

נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. כשהוא זוקף את אוזניו הוא מסוגל לשמוע כל רחש קטן ברדיוס של מאה מטרים. העוקץ שעל ראשו מכיל רעל קטלני.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-09-2011 בשעה 06:40 PM

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    תומר;
    התכוונת פוקדקס.
    ~~~
    אתה שולף את הפוכדור, וזה מדקלם:

נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. כשהוא זוקף את אוזניו הוא מסוגל לשמוע כל רחש קטן ברדיוס של מאה מטרים. העוקץ שעל ראשו מכיל רעל קטלני.
    אני אוהב לקורא לזה פוקגייד...
    ----------------------
    'וואו אני חייב לתפוס את הפוקימון הזה'אחשוב לעצמי בשמחה
    ואז אגיד לצ'ראמנדר בעידוד רב כדי שהוא יקשיב לי:"צ'ראמנדר תשתמש בשריטה לעבר נידורן ואז אם הוא מתחמק תשתמש בגחלת בכול כוחך בהפתעה!אתה מסוגל לעשות את זה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    בעוד צ'ארמנדר מתעטף באור אדום וחוזר אל הפוכדור שלו, אתה זורק פוכדור על ספירו המעולף שמתעטף באור לבן ונלכד בתוך המכשיר. הפוכדור נע ימינה ושמאלה, כאילו הפוקימון נאבק להשתחרר ממנו, אך כעבור מספר שניות הוא נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
    לכדת ספירו! המתקפות שהוא יודע: Peck (ניקור), מתקפת זעם (Fury Attack) ומתקפה מהירה (Quick Attack)
    "יאי!לכדתי ספירו!" אומר בשמחה ואקפוץ מאושר.לאחר מכן אלך לכיוון העיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אתם מסתובבים בדרך מספר אחת המקשרת את העיר פאלט לעיר וירידיאן, מביטים סביב בעצים ובדשא הגבוה, נהנים מהאוויר הנעים.
    לפתע, סקווירטל מבחין בתנועה באחד מהעצים... הוא רץ לעבר העץ ומתנגש בו, ומהצמרת נופל פוקימון יונה קטן בצבע חום בהיר.
    אני אבדוק אותה בפוקדקס.
    לאחר מכן אני אומר לו "בועות עליה ! ואז תשתמש בקונכיה ותגן על עצמך ! ואז תשתמש בבלימה תוך כדי בועות! "

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [QUOTE=NegativeX;1041878]

התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
    המשך לצוות הכחול;
    "אז, אם זכרוני אינו מטעני," אומר הפרופסור אוק ומוביל אותך לאגם קטן, מימיו שקטים, "אתה בחרת בסקווירטל, פוקימון המים."
    אתה רואה לפתע פוקימון בצבע תכלת, דמוי צב וזנבו מסולסל. הוא מחייך אליך ומשפריץ מעט מים על שניכם.

[QUOTE]

סורי שלא הייתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מחייכת ואומרת "כן בחרתי בסקווירטל!"
    מתקרבת אל סקווירטל ואומרת
    "סקווירטל תרצה להיות שותף שלי למסע?"

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    למי שלא יודע, אני כותב סיפור. אשמח אם תקראו ותגיבו: Pokémon HeartGold & SoulSilver
    באזור המכון השני העלילה של הסיפור תשתלב מעט במשחק (בדמויות בעיקר).

תומר;
    חחחח אוקיי...
    ~~~
    צ'ארמנדר רץ לעבר נידורן ושורט אותו; נידורן מצליח לזוז בזמן והשריטה של צ'ארמנדר פוגעת בו קלות בלבד.
    פוקימון הבר מתכופף, וכמו שור זועם הוא רץ לעבר צ'ארמנדר כשהקרן שלו "מונפת" קדימה, זוהרת באור סגול.
    צ'ארמנדר ממהר להגיב ושולח גחלת על נידורן שמנסה לתקוף בעוקץ רעל; שני הפוקימונים נפגעים באורח קל בלבד.
    נידורן טוען מתקפת עוקץ רעל נוספת.

עמית;
    מאושר, אתה הולך בדרכך אל העיר וירידיאן. אתה מגיע לתחתית של גבעה נמוכה, ומטפס בקלות יתר אל הפסגה.
    בנוף, כמה מאות מטרים מאיפה שאתה, אתה רואה עיר גדולה בעלת מבנים שונים, ביניהם מרכז הפוקימונים שאתה מזהה.
    אתה מחייך ורץ במורד הגבעה, אך בדרך מזנק לעברך פוקימון קטן ופרוותי בצבע לבן בעל חוטם חזירי. הוא מביט בעצבנות וחוסם את הדרך.

קודאק;
    בבקשה תשתמש בתרגומים של המתקפות שאני נתתי כדי שאבין על אילו מתקפות אתה מדבר. אם לא, לפחות תכתוב בסוגריים את השם באנגלית.
    ~~~

פידג'י, פוקימון הציפור הקטנה. על אף אופיו השקט, פידג'י לא יהסס לתקוף בנחישות כאשר ירגיש מאוים.
    סקווירטל שולח זרם בועות לעבר פידג'י שנפצע, וזה מגיב במתקפת סופה (Gust).
    סקווירטל מתחפר בשריון שלו, ונלכד בסופה; הוא עף בתנועות סיבוביות, ושולח מתוך הקונכיה זרם בועות נוסף.
    הבועות מתערבלות בסופה שהופכת לסופת מים, וסקווירטל מצליח לנווט אותה אל פידג'י באמצעות התנגשות.
    פידג'י נפצע בצורה בינונית, והסופה נעלמת. בזמן שסקווירטל יוצא מהשריון, פידג'י תוקף בהתנגשות ופוגע בסקווירטל.

סיגל;
    זה בסדר (:
    ~~~
    סקווירטל מגיב בחיוך מאושר, והפרופסור אוק נראה מרוצה שיש חיבור ביניכם.
    "הנה הפוכדור של סקווירטל," הוא אומר ומושיט לך פוכדור ריק. "והנה עוד חמישה, למילוי השישייה שלך."
    הוא מושיט לך צרור של חמישה פוכדורים נוספים, ואת מכניסה אותך לתיקך.
    "בנוסף, ארצה לתת לך פוקדקס- מכשיר אלקטרוני שנועד לספק ולהקליט מידע על זני פוקימונים שונים" הוא אומר ומושיט לך גם מכשיר אדום בצורת מלבן.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    למי שלא יודע, אני כותב סיפור. אשמח אם תקראו ותגיבו: Pokémon HeartGold & SoulSilver

קודאק;
    בבקשה תשתמש בתרגומים של המתקפות שאני נתתי כדי שאבין על אילו מתקפות אתה מדבר. אם לא, לפחות תכתוב בסוגריים את השם באנגלית.
    ~~~

פידג'י, פוקימון הציפור הקטנה. על אף אופיו השקט, פידג'י לא יהסס לתקוף בנחישות כאשר ירגיש מאוים.
    סקווירטל שולח זרם בועות לעבר פידג'י שנפצע, וזה מגיב במתקפת סופה (Gust).
    סקווירטל מתחפר בשריון שלו, ונלכד בסופה; הוא עף בתנועות סיבוביות, ושולח מתוך הקונכיה זרם בועות נוסף.
    הבועות מתערבלות בסופה שהופכת לסופת מים, וסקווירטל מצליח לנווט אותה אל פידג'י באמצעות התנגשות.
    פידג'י נפצע בצורה בינונית, והסופה נעלמת. בזמן שסקווירטל יוצא מהשריון, פידג'י תוקף בהתנגשות ופוגע בסקווירטל.
    אומר לסקווירטל "אל תוותר ! תשתמש בהתנגשות והפעם תתנגש בצורה אחורנית ! כלומר עם השריון ! כשתפגע בו תשתמש בבועות ואז תסתחרר סביבך ותיצור סוג של גלגל בועות שייפגע בו חזק ! " אומר ואקרוץ לעברתו

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    מאושר, אתה הולך בדרכך אל העיר וירידיאן. אתה מגיע לתחתית של גבעה נמוכה, ומטפס בקלות יתר אל הפסגה.
    בנוף, כמה מאות מטרים מאיפה שאתה, אתה רואה עיר גדולה בעלת מבנים שונים, ביניהם מרכז הפוקימונים שאתה מזהה.
    אתה מחייך ורץ במורד הגבעה, אך בדרך מזנק לעברך פוקימון קטן ופרוותי בצבע לבן בעל חוטם חזירי. הוא מביט בעצבנות וחוסם את הדרך.
    "מי זה?" אומר בחשדנות ואכוון אליו את הפוקידע.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    אתה מתקדם עם סקווירטל, ואתם מגיעים לגבעה קטנה. אתם עולים ומגיעים לפסגת הגבעת, מביטים קדימה ורואים במרחק של כמה מאות מטרים עיר גדולה ובה מבנים שונים ומשונים. בחיוך, אתה וסקווירטל רצים קדימה, ולפתע נתקלים בפוקימון זחל קטן בצבע צהוב-כתמתם שעל ראשו קרן.
    מהירה (Quick Attack)
    "זה ווידל..." אני אומר לסקווירטל בביאוס, "תתקוף אותו בבועות! קדימה בוא נגמור את זה מהר!"אני אומר נחוש בדעתי לסקווירטל
    'שיט! אני פוגש רק פוקימונים חלשים' אני חושב לעצמי..

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. משתמש מנוסה

תומר;
    חחחח אוקיי...
    ~~~
    צ'ארמנדר רץ לעבר נידורן ושורט אותו; נידורן מצליח לזוז בזמן והשריטה של צ'ארמנדר פוגעת בו קלות בלבד.
    פוקימון הבר מתכופף, וכמו שור זועם הוא רץ לעבר צ'ארמנדר כשהקרן שלו "מונפת" קדימה, זוהרת באור סגול.
    צ'ארמנדר ממהר להגיב ושולח גחלת על נידורן שמנסה לתקוף בעוקץ רעל; שני הפוקימונים נפגעים באורח קל בלבד.
    נידורן טוען מתקפת עוקץ רעל נוספת.
    "צ'ראמנדר תלך לעץ הקרוב וככה תהיה מוגן מהעוקץ רעל של נידורן!ואז שהוא פוגע בעץ אז תיצא אליו בשריטה ואז בגחלת שתעלף אותו!אתה מסוגל צ'ארמנדר!"אומר לצ'ראמנדר בשמחה ואז אצפה בקרב ואקווה לנס מצ'ראמנדר תוך כדי שאני הולך כמה צעדים אחורה כדי לראות יותר טוב את הקרב.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    אתה שולף את הפוקדקס בזמן שבלבאזור יוצא מהפוכדור, וזה אומר בקול:

נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. בקרן שעל מצחה מצוי רעל קטלני ביותר, שטיפה אחת ממנו יכולה להוביל לתוצאות הרסניות.
    אסתכל עליה במעט מלא בטחון ואחשוב 'אוקיי היא הפוקימון הראשון שאערוך מולו קרב!'
    אתרחק ממנה כמה צעדים איטיים לאחור ואסמן עם ידי לבלבאזור לבוא אליי...
    אקרוץ אליו ואומר "אוקיי בלבאזור זה הזמן לראות עד כמה אנו עובדים טוב כצוות, זה יהיה הקרב הראשון שלנו אז תיהיה מוכן"
    ואז מיד אדריך אותו "באלבזור לפי מה שאומר הפוקדקס היא פוקמון שלא כדי ליצור איתו מגע ישיר, לכן תקוף בגפן מצליפה!"
    ואחכה בציפייה לראות מה יקרה.

.

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
    "אז רצית לבחור בפוקימון העשב, לא?" שואל הפרופסור ולוקח אותך איתו לשדה קטן ובו מספר עצים, "בלבאזור."
    אתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק-כחול, פקעת ירוקה על גבו, נח בצל עץ אורן. הוא מביט אליך בחיוך.
    "שלום בלבאזור,אני דיויד" אני מתכופף ומחייך אל הפוקימון "אתה רוצה להתחיל איתי את המסע שלנו?" אני מרים את ידי בתנועת אגרוף למעלה "אנחנו נהיה אלופים, אני מבטיח". אני מושיט את ידי ללטף את בלבאזור.
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 03-09-2011 בשעה 08:56 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    התחלה משותפת לכולם;
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים."אז רצית לבחור בפוקימון העשב, לא?" שואל הפרופסור ולוקח אותך איתו לשדה קטן ובו מספר עצים, "בלבאזור."
    אתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק-כחול, פקעת ירוקה על גבו, נח בצל עץ אורן. הוא מביט אליך בחיוך.
    "שלום בלבאזור,אני מאט."אמרתי לבלבאזור בנחמדות,כי רציתי שירגיש מוגן איתי ויסמוך עלי."אני ואתה הולכים להיות הצוות הכי טוב בעולם!"פרופסור אוק חייך אלי."כמעט שכחת!הפוקדורים והפוקדקס שלך."

14. משתמש מנוסה
    קודאק;
    סקווירטל מפנה את גבו לפידג'י ומנסה לרוץ לעברו ולתקוף אותו בהתנגשות הפוכה. לא די שסקווירטל לא רואה לאן הוא רץ, פידג'י מכביד עליו כאשר הוא מנפנף בכנפיו על הקרקע ויוצר ענן חול (Sand Attack).
    סקווירטל מסתובב ושולח בועות מפיו, ואלה הופכות לבועות בוץ והן מתפוצצות. למרבה המזל, זה גם מנטרל את מתקפת החול.
    לפתע, פידג'י עף במהירות רבה לעבר סקווירטל ומתנגש בו (Quick Attack). סקווירטל נופל ארצה, אך מצליח לקום בחזרה.
    הוא משתמש בבועות, ולפי פקודתך הוא מסתובב במהירות במקום ומנסה ליצור גלגל בועות מאולתר, וזה פוגע בפידג'י חזק.

עמית;

מאנקי, פוקימון קוף החזיר. הם חיים בלהקות על צמרות עצים. כאשר אחד מהם מתעצבן, שאר הלהקה מתעצבנת יחד איתו.
    אומר הפוקדקס.

טל;
    אם אתה מחפש פוקימונים יותר טובים הם יגיעו בסביבות המכון השני, כרגע אין הרבה אופציות. הייתי ממליץ לך ללכוד פוקימון ואחר כך לשלוח אותו לפרופסור אוק...
    ~~~
    סקווירטל פוער את פיו ונושף מטח בועות שפוגעות בווידל הקטן. הזחל לא מהסס ומגיב בעוקץ רעל בעזרת הקרן על ראשו.
    עוקץ הרעל פוגע בסקווירטל אך למזלך סקווריטל לא מורעל. כועס, סקווירטל משיב על דעת עצמו במתקפת התנגשות.
    ווידל נופל על הקרקע ומתעלף. סקווירטל נראה מרוצה, וקופץ בשמחה.

תומר;
    צ'ארמנדר מקשיב להוראותיך, ורץ לעבר נידורן ביד מונפת. הוא שורט את הפוקימון הסגלגל, ולרוע מזלך היכולת של נידורן מופעלת.
    צ'ארמנדר מורעל. עיניו נראות עייפות והוא מתנשם בכבדות. הוא בקושי מצליח לשחרר גחלת שפוגעת בנידורן, מה שכואב מאוד לשני הפוקימונים.
    נידורן מתעלף, וצ'ארמנדר נראה חולה. כדאי שתיקח אותו למרכז הפוקימונים במהירות...

ניב;
    בלבאזור יוצא אל הקרב הראשון שלו איתך, מוכן ומזומן. הוא מביט בנידורן והיא בו, שניהם שקטים ודרוכים.
    לפתע, בלבאזור שולף שני גפנים ארוכים שיוצאים מתחתית הפקעת שעל גבו, ומצליף בהם בנידורן בחוזקה.
    נידורן נופלת אחורה, אך מהר מאוד קמה ורצה לעבר בלבאזור, משתמשת במתקפת בעיטה כפולה (Double Kick).

דוד;
    "בלבא, בלבאזור!" קורא בלבאזור בשמחה. אתה מרגיש הקלה שהוא מחבב אותך.
    "כמעט שכחתי," אומר הפרופסור ומושיט לך מספר חפצים ביניהם שישה פוכדורים ומכשיר לא מוכר בצבע אדום.
    "אלו הם שישה פוכדורים, אחד של בלבאזור וחמישה למילוי השישייה." הוא מסביר, "והמכשיר הנוסף הוא פוקדקס- אנציקלופדיית פוקימונים דיגיטלית."

נועם;
    כתבת המשך לעצמך? XD
    ~~~
    אתה מקבל את הפוקדקס והפוכדורים מהפרופסור אוק, וגם את בלבאזור.
    אתה יוצא החוצה, מודה לפרופסור אוק, ומשם פונה לעבר העיר וירידיאן. בשביל שמקשר בין שתי הערים אתה רואה הרבה דשא ועצים.
    לפתע, אתה שומע רעש מהעץ הקרוב, ופוקימון קטן דמוי עכברוש סגול קופץ עליך ועל בלבאזור.

15. משתמש מנוסה
    [B]תומר;
    צ'ארמנדר מקשיב להוראותיך, ורץ לעבר נידורן ביד מונפת. הוא שורט את הפוקימון הסגלגל, ולרוע מזלך היכולת של נידורן מופעלת.
    צ'ארמנדר מורעל. עיניו נראות עייפות והוא מתנשם בכבדות. הוא בקושי מצליח לשחרר גחלת שפוגעת בנידורן, מה שכואב מאוד לשני הפוקימונים.
    נידורן מתעלף, וצ'ארמנדר נראה חולה. כדאי שתיקח אותו למרכז הפוקימונים במהירות...
    אני אזרוק על נידורן פוקדור מהר, אחכה שהוא יתפס ואז שנידורן יתפס אקח את הפוקדור שלו במהירות, אחזיר את צ'ראמנדר לפוקדור שלו ואז אלך במהירות למרכז הפוקימונים כדי לרפא את צ'ראמנדר ואת נידורן.

עמוד 5 מתוך 96 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •