Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 45 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    המאמנת מעקמת את פיה ואומרת לך:"פשוט רציתי לתפוס לטיאוס,בשביל שתהיה חברה ללטיאס שלי" היא זורקת פוכדור לשמיים ומהפוכדור יוצאת לטיאס יפיפייה וזוהרת,אתה רואה שלטיאוס מביט בה בעניין רב מאוד.

KoDak
    ארסיאוס אומר לך:"לא כדאי לסניבי שלך לתקוף אותי,אני יצרתי אותו,אני יכול גם להשמיד אותו,ספיר יש לך משימה,את זוכרת את הנבואה?" ספיר עונה:"האוצר הקדום ביותר נמצא במקום הרע ביותר,אני צודקת?" ארסיאוס מהנהן.

YamiYugi
    אתה מנסה לשחזר את האירועים,חזרת בזמן,לקחת את האבן,שחררת את האי איירון,הגעת לעיר סנופויט,נתת את רג'יגיגאס למאמן,אתה פתאום מבין למה חזרת בזמן,אתה לא היית אמור לעשות את זה,אתה רואה סלבי קטן מתקרב ואומר לך:"טדי,יש לך משימה חדשה,עשית טעות במרחב הזמן,לא היית אמור לתת את רג'יגיגאס לאף אחד חוץ מריקואזה,רוץ מהר לסנופויט קח את רג'יגיגאס ותקן את הזמן,מהר אתה תכף חוזר!".

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    המאמנת מעקמת את פיה ואומרת לך:"פשוט רציתי לתפוס לטיאוס,בשביל שתהיה חברה ללטיאס שלי" היא זורקת פוכדור לשמיים ומהפוכדור יוצאת לטיאס יפיפייה וזוהרת,אתה רואה שלטיאוס מביט בה בעניין רב מאוד.
    "ואני רציתי לטיאס גם.זה אומר ששנינו לא נקבל את מבוקשתנו היום"אומר לילדה.
    "לטיאוס אתה בא איתי?אני המאמן שלך!"אומר ללטיאוס ואתכונן ללכת איתו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה מנסה לשחזר את האירועים,חזרת בזמן,לקחת את האבן,שחררת את האי איירון,הגעת לעיר סנופויט,נתת את רג'יגיגאס למאמן,אתה פתאום מבין למה חזרת בזמן,אתה לא היית אמור לעשות את זה,אתה רואה סלבי קטן מתקרב ואומר לך:"טדי,יש לך משימה חדשה,עשית טעות במרחב הזמן,לא היית אמור לתת את רג'יגיגאס לאף אחד חוץ מריקואזה,רוץ מהר לסנופויט קח את רג'יגיגאס ותקן את הזמן,מהר אתה תכף חוזר!".
    "זה טרי!" אומר בעצבנות לסלבי ואלך לסנופוינט.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    ארסיאוס אומר לך:"לא כדאי לסניבי שלך לתקוף אותי,אני יצרתי אותו,אני יכול גם להשמיד אותו,ספיר יש לך משימה,את זוכרת את הנבואה?" ספיר עונה:"האוצר הקדום ביותר נמצא במקום הרע ביותר,אני צודקת?" ארסיאוס מהנהן.
    "אני גם לא אנסה.." אומר בצחקוק קל ונעים..
    ואז אומר "נו ? אז ספיר וארכאוס..מה זה המקום הזה ? ומה זה האוצר הזה ? דרך אגב ארכאוס מה אתה יודע על דארקריי ...? "

Spoiler ספוילר

5. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    ג'ון דו אומר לך:"ממי קיבלת את ביצת הלטיאוס?" אתה רואה שביצת הלטיאוס זוהרת שוב ושוב,ג'ון דו מתקרב אליך פניו מעוותות בצורה מפחידה הוא אומר לך:"תן את לטיאוס עכשיו!".

שלמח''הם
    אתה רואה שרוטום משתמש במתקפת שיתוק חזקה במיוחד שמשתקת את וניליטה ולא נותנת לו להשתמש בערפל,רוטום מתקרב אל וניליטה שמבט מפחיד מרוח על פניו הכתומות-כחולות.

Pokefan
    אתה רואה שצ'רמנדר מסתכלת עליך,אתה רואה דמעות בעיניים שלה,היא פורצת בבכי,אתה מנסה לנחם אותה אבל בסופו של דבר היא מחטיפה לך שריטה מתחת לעין השמאלית שלך ובורחת לכיוון המערב.

Bhrui10
    המדען אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,אתה בטוח תאמין לפרופסור ברי" אתה והמדען נכנסים למעבדה של פרופסור ברי,אתה שומע את הפרופסור צועק:"ג'ין זה אתה?" המדען צועק:"כן פרופסור ברי" וברי עונה:"הבאת את החומרים על מנקי,וורפל ומריפ?" והמדען משיב:"כן" אתה מבין שעשית טעות גדולה.

KoDak
    ספיר עונה לך:"האבן הזו היא האוצר שלהם,מספרים שהיא יכולה להחיות אגדי,אבל בדקתי בספרייה זו סתם אבן ישנה ויפה,אין לה שום כוחות מיוחדים או אגדיים" אתה שומע קול עמוק שאומר:"פה את בדיוק טועה ספיר" אתה מסתובב ורואה את ארסיאוס!

YamiYugi
    אתה יורד למטה במהירות השיא,בקומה האחרונה אתה כמעט מחליק על רצפת הקרח הקר,אתה רואה את פסל רג'יגיגאס ומאחוריו את שלושת העמודים,אתה שם כול כדור בעמוד הנכון,אתה שומע כול פיצוץ נוראי ואחר כך אתה רואה שאתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא שוב פעם באי איירון,אתה רואה את עצמך קופץ לפורטל שישגר אותך לעבר הרחוק,אתה מבין שחזרת בזמן.

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מוצא את עצמך ליד הר קורונט,אתה רואה שם שלושה פוקימונים:ג'יאודוד שהוא מסוגים אדמה ואבן,מנקי שהוא לחימה טהור,ואתה רואה גם זורא קטן וחמוד משתמש לו במתקפת כדור צל על הקירות.
    אני אומר לעצמי ''זורא זה פוקימון חזק'' ואני מוציא את מריפ ואומר לה ''תתקפי את זורא במכת ברק ואחרי זה בגל הלם בכל הכוח שלך''

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה שרוטום משתמש במתקפת שיתוק חזקה במיוחד שמשתקת את וניליטה ולא נותנת לו להשתמש בערפל,רוטום מתקרב אל וניליטה שמבט מפחיד מרוח על פניו הכתומות-כחולות.

[/SIZE]
    אני אומר לוניליטה"טוב אתה צקיך לצאת מן השיתוק הזה אחרת רוטום יגמור אותך במכת ברק או רוח.אז צא מזה אני מאמין שתוכל לצאת מזה."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Surgeon of Death
    Bhrui10
    המדען אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,אתה בטוח תאמין לפרופסור ברי" אתה והמדען נכנסים למעבדה של פרופסור ברי,אתה שומע את הפרופסור צועק:"ג'ין זה אתה?" המדען צועק:"כן פרופסור ברי" וברי עונה:"הבאת את החומרים על מנקי,וורפל ומריפ?" והמדען משיב:"כן" אתה מבין שעשית טעות גדולה.
    יוצא מתוך המעבדה וממשיך לחפש פוקימון
    אבל זוכר את מה שהם אמרו טוב

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    לטיאוס מתקרב אליך,לטיאס מתקרבת אל המאמנת,הם מסתובבים זה לכיוונה של זו,אתה מבין שהם רוצים להילחם זה נגד זו,המאמנת אומרת:"נו,מה דעתך,אתה רוצה קרב?".

שלמח''הם
    אתה שומע את דילן מוסיף:"או במתקפה מהסוגים:אש,כנף,מים,קרח ועשב,רוטום תשתנה לצורת חום" אתה רואה את רוטום משנה צורה לתנור קטן עם הילה אדומה סביבו,רוטום השתנה לצורת אש.
    רוטום שונה מחשמל רוח לחשמל אש!

Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שוב פעם את שלושת הפוקימונים ממוקדם אך הפעם אין אף אחד שמסתכל עליהם,אך אתה רואה שציפור ענקית יושבת על העץ הגבוהה ביותר באזור ומביט בך במבט חודר מאוד כאילו הוא בוחן אותך.

KoDak
    למשמע השם דארקאי ארסיאוס מרכין ראש ואומר לך:"אני יכול לענות על השאלות שלך בזו אחר זו,המקום הזה הוא התחנה שמחברת בין העיר קנלייב ועיר ג'ובילייף,האוצר הזה היה יכול להציל את העולם,ודארקאי הוא היה אמור להיות הפוקימון הכי טוב שיצרתי אך משהו השתנה בו,הוא הפך לסיוט מהלך,כאן זממנו תם ילדים,בהצלחה" וארסיאוס נעלם.

YamiYugi
    סלבי אומר לך בעצב:"סליחה",אתה רץ לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה את השביל שאתה מכיר כול-כך טוב מופיע לנגד עיניך,אתה רץ ורץ למשהו שנראה כמו שעות,לבסוף אתה מגיע לעיר סנופויט,ממש ליד המקדש של העיר,אתה רואה את הפסל הענק של רג'יגיגאס.

יגאל
    זורא מסתכל עליך ועל מריפ ומשתמש במתקפת כדור צל,הכדור השחור-סגול מתקרב בצורה מהירה לכיוונה של מריפ שמתגוננת בעזרת גל-הלם חזק יחסית אך לא מספיק בשביל לעצור את כדור הצל.

9. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שוב פעם את שלושת הפוקימונים ממוקדם אך הפעם אין אף אחד שמסתכל עליהם,אך אתה רואה שציפור ענקית יושבת על העץ הגבוהה ביותר באזור ומביט בך במבט חודר מאוד כאילו הוא בוחן אותך.
    לא עושה שום תנועה חדה ססתכל במבט החודר שלה ומנסה להבין מה היא רוצה

10. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    אתה והציפור עושים קרב-מבטים ממש,עיניה הכחולות לא סרות ממך בסופו של דבר הציפור פורסת את כנפיה וטסה לכיוונך שהיא משתמשת במתקפת אס אווירי,אתה רואה שהציפור היא פיג'יוט!

11. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה והציפור עושים קרב-מבטים ממש,עיניה הכחולות לא סרות ממך בסופו של דבר הציפור פורסת את כנפיה וטסה לכיוונך שהיא משתמשת במתקפת אס אווירי,אתה רואה שהציפור היא פיג'יוט!
    היתה לי תחושה שזה פיג'יוט
    ---
    מוציא את צ'ארמנדר ומנסה להתחמק מהאס "תקפוץ עליו ותשתמש בשריטה על הכנף שלו!" "תחזיק בו חזק ושרוט את כנפו השניה!" "קפוץ ממנו במהירות למטה

12. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    אתה רואה שפיג'יוט מהיר וחזק מידי בשביל שצ'רמנדר יתקרב אליו,אתה רואה שצ'רמנדר נפגע חזק מאוד מהמתקפה של פיג'יוט,אתה גם שם לב שפיג'יוט מתכנן עוד מתקפה-מתקפת שמיים.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    סלבי אומר לך בעצב:"סליחה",אתה רץ לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה את השביל שאתה מכיר כול-כך טוב מופיע לנגד עיניך,אתה רץ ורץ למשהו שנראה כמו שעות,לבסוף אתה מגיע לעיר סנופויט,ממש ליד המקדש של העיר,אתה רואה את הפסל הענק של רג'יגיגאס.
    "היי רג'יגיגאס!" אומר לרג'יגיגאס במהירות "טוב,ריקאוזה שלח אותי,בוא איתי עכשיו!"
    NYO HO HO BITCH

14. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה רואה שפיג'יוט מהיר וחזק מידי בשביל שצ'רמנדר יתקרב אליו,אתה רואה שצ'רמנדר נפגע חזק מאוד מהמתקפה של פיג'יוט,אתה גם שם לב שפיג'יוט מתכנן עוד מתקפה-מתקפת שמיים.
    "או או" "עמוד על הקרקע-אל תזוז ושהוא יתקרב עוד קצת רוץ משם כדי שיפגע באדמה ומקורו יתקע שריטה בכנף עכשיו רוץ לעץ ועמוד מולו אם ינסה להתקיף אותך אחרי שיתקרב קצת רוץ משם שיפגע בעץ ומקורו יתקע שם שריטה בכנף וברח תמשיך ככה צ'ארמנדר,אתה יכול!"

15. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    לטיאוס מתקרב אליך,לטיאס מתקרבת אל המאמנת,הם מסתובבים זה לכיוונה של זו,אתה מבין שהם רוצים להילחם זה נגד זו,המאמנת אומרת:"נו,מה דעתך,אתה רוצה קרב?".

שלמח''הם
    אתה שומע את דילן מוסיף:"או במתקפה מהסוגים:אש,כנף,מים,קרח ועשב,רוטום תשתנה לצורת חום" אתה רואה את רוטום משנה צורה לתנור קטן עם הילה אדומה סביבו,רוטום השתנה לצורת אש.
    רוטום שונה מחשמל רוח לחשמל אש!

Bhrui10

KoDak
    למשמע השם דארקאי ארסיאוס מרכין ראש ואומר לך:"אני יכול לענות על השאלות שלך בזו אחר זו,המקום הזה הוא התחנה שמחברת בין העיר קנלייב ועיר ג'ובילייף,האוצר הזה היה יכול להציל את העולם,ודארקאי הוא היה אמור להיות הפוקימון הכי טוב שיצרתי אך משהו השתנה בו,הוא הפך לסיוט מהלך,כאן זממנו תם ילדים,בהצלחה" וארסיאוס נעלם.

YamiYugi

יגאל
    זורא מסתכל עליך ועל מריפ ומשתמש במתקפת כדור צל,הכדור השחור-סגול מתקרב בצורה מהירה לכיוונה של מריפ שמתגוננת בעזרת גל-הלם חזק יחסית אך לא מספיק בשביל לעצור את כדור הצל.
    אני אומר למריפ ''תתחמקי מהר ואחרי זה תתקפי אותו בגל הלם''
    ואחרי זה אני מוסיף ''תתקפי אותו במכת חשמל''

עמוד 45 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •