Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1427
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רטטה מתאמץ להשתמש בניב על, אך כל מה שהוא מצליח לעשות זה נשיכה (Bite). ספינראק נפצע קשות, ומתעלף.
    "יופי,רטטה!ניצחת בקרב הראשון שלך!"סימנתי לרטטה לבוא אלי וליטפתי אותו בראשו."עכשיו בוא נראה אם נוכל לאמן אותך ואת בלבאזור."אמרתי והחזרתי את רטטה לפוקדור.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    נועם;
    רטטה חוזר לפוכדור, ואתם מתקדמים ביער רוחש הפוקימונים.
    אתה שומע רעש משמאלך, ולפתע פוקימון קטן בצבע צהוב זוהר עם פסים שחורים מופיע מולך.
    "קיד!" הוא אומר וחשמל זורם בין האנטנות שעל ראשו.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רטטה חוזר לפוכדור, ואתם מתקדמים ביער רוחש הפוקימונים.
    אתה שומע רעש משמאלך, ולפתע פוקימון קטן בצבע צהוב זוהר עם פסים שחורים מופיע מולך.
    "קיד!" הוא אומר וחשמל זורם בין האנטנות שעל ראשו.
    "וואו,אני לא מאמין,זה אלקיד!אני חייב לתפוס אותו!רטטה אני סומך עליך!תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בנשיכה!"

4. משתמש מנוסה
    חברים צצה בעייה, דיי גדולה, אני כנראה לא אהיה פה לפחות שבוע... אני אפצה אתכם על המשימה שהייתה אמורה להיות עם האוונט בעוד שבוע בדיוק (מקווה). יכול להיות שאתחבר מדיי פעם להמשיך אבל יש בעיה ממש רצינית ואני לא אהיה בפורום כמעט... \:
    בכל מקרה, שיהיה לכולנו חג שמח ושבוע טוב. נא לא לנעול את הנושא...

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    טל;
    טראפינץ' יוצא גם כן מהפוכדור ומביט בפליאה בארון. הם דיי מסתדרים, בניגוד לארון וסקווירטל.
    סקווירטל נראה עצוב, וטראפינץ' מנסה לגשר בין שני הפוקימונים. הוא מתייאש לאחר שארון מעיף מעט חול על סקווירטל, וסקווירטל משיב בבועות.
    "ארון!" צועק הפוקימון המתכתי ונוגח בסקווירטל בעוצמה; סקווירטל משיב באקדח מים וארון מתעלף.
    לפתע, סקווירטל זוהר באור לבן, ומתחיל לגדול... אתה מביט בו, ולפתע האור הלבן נעלם ומופיע פוקימון חדש בצבע כחול עם אוזניים וזנבות מסולסלים.
    "וורטלטל!" הוא אומר בחיוך שמח. ברכותיי! סקווירטל התפתח לוורטלטל!
    "וואו! מגניב! וורטורטל!" אני אומר בשימחה עם חיוך גדול,
    "אוקיי חברים... יש לי רעיון! בוא נעשה קרב! וורטורטל אתה תילחם נגד טראפינץ ונגד ארון!" אני אומר בחיוך,
    "מה דעתכם? זה אהיה אימון מצוין!" אני אומר ומחכה לתשובה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    אתה מנסה לבלבל את גולבאט, אך לא מצליח.
    ג'יודוד מנסה לקום, ובשארית כוחותיו הוא מרים סלע קטן וזורק אותו על גולבאט, שמתחמק.
    ג'יודוד נופל על הקרקע, וגולבאט, לפי פקודה של ברוק, משתמש בנשיכה נוספת. ג'יודוד מתעלף.
    זה לא הגיוני אבל איך שתרצה.
    ----------------------
    "תחזור ג'יודוד!"אצעק בכעס לעבר ג'יודוד תוך כדי שאני מחזיר את ג'יודוד לפוקדור שלו
    ולאחר מכן אוציא שוב נידורן ואגיד לו:"נידורן תרוץ לעבר גולבאט במכה כפולה ואז במתקפת זעם בכול הכוח על גולבאט!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מתקדם לעבר אברה, והוא לפתע זוהר באור תכלכל, וכך גם אתה; אתה מרחף באוויר, ונזרק כמה מטרים אחורה.
    אברה נעלם בהבזק אור חזק, ומופיע קרוב יותר אליך, מצחקק.
    ~~~
    קודם הוא השתמש בבלבול, ולאחר מכן בטלפורט.
    "אוקיי,זה זמן למלחמה!" אומר ואוציא את צ'אמנדר ואפקוד עליו להשתמש בגחלת על אברה.
    NYO HO HO BITCH

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אוקיי. ושמת לב שכתבת שאתה מחזיר אותם ואז אמרת להם לחתוך את הקורים? XD
    ~~~
    במאמצים משותפים- אתה, סיארה, סקווירטל, פידג'י, קלאפרי, וורמפל ופיצ'ו מנקבים חור בקורים.
    אתה מרגיש שאתה מתחיל להחליק, ולפתע כולכם נופלים למטה לתהום; סיארה תופסת בקלאפרי, פיצ'ו ו-וורמפל שיורה קור שמחזיק אותם.
    בינתיים, פידג'י מחזיק אותך ואת סקווירטל באוויר; אתה שם לב שהצדדים של התהום מלאים במחילות.
    "הצילו!" צועקת סיארה בקול רם. "אחזו בי!" אומר קול מימינכם, ואתם רואים מאמן בעל שיער קוצני רכוב על פוקימון עטלף גדול וכחול עם פה ענק.

החזרתי רק את פידגי'..והוצאתי את סקווירטל...
    ---
    "היי אתה לא מנהיג המכון פה ? הייתי רוצה שתעזור לי..אני מחפש פוקימונים ללכידה..ואולי גם זוהרים וחזקים..תוכל לעזור ?"
    --
    אם אני מגיע לעיר חדשה אני יכול ללמד את הפוקימון מתקפה ?

Spoiler ספוילר

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    "מיים!" הוא אומר בחיוך ומחבק אותך. לאחר מכן הוא קופץ אל הקרקע, ומשתמש בכוחות על חושיים כדי לשלוף מתיקך פוכדור.
    הוא זורק על עצמו את הפוכדור ונבלע בתוכו. בלי להתנדנד אפילו, הפוכדור נחתם.
    ברכותיי, לכדת מיים ג'וניור!
    אחי פעם הבאה שאני מחליט לתפוס פוקימון, במידה ואתפוס.. תוכל להמשיך טיפה יותר?! כי לסיים עדכון ככה זה סתם לבזבז אחד...
    מה אני כבר יכתוב חוץ מלקחת את הפוקדור ולהמשיך בדרך? עכשיו אעצום את עיניי וארוץ עם פניי חזיתית לעץ הקרוב?! וסליחה שאני ציני סתם הדגמתי שזה קצת חסר טעם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארים את מיים ג'וניור ואקרא "מעולה, יש חבר חדש לצוות!" אצהל משמחה.
    ארים את הפוקדור ואכניס אותו לכיסי, אתחיל לצעוד עם בלבאזור בהמשך הדרך ואומר לו "עוד מעט אתה ומים תפגשו!" ואוסיף לקרוץ.
    אתקדם בצעדים מהירים... מציפייה רבה להגיע כבר אל עיר המכון הראשונה שלי ולראות במה אתקל שם...

.

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל;
    סקווירטל פותח את פיו ומשתמש בבועות על הלהבות, שדועכות אך לא נכבות.
    הוא שולח מסך בועות עצום שפוגע בשדה הראיה של וולפיקס, וכשהוא מנסה להשתמש בבועות נוספות הוא בטעות שולח סילון מים ענקי שמחסל את וולפיקס.
    קאטרפי לפתע זוהר באור לבן, וצורתו משתנה; הוא גדל, מתארך ומשתנה... הוא מופיע מחדש בצורת גולם ירוק.
    ברכותיי, סקווירטל למד אקדח מים! קאטרפי התפתח למטאפוד!
    "וואו קאטרפי התפתחת! וסקווירטל למדתה מתקפה!" אני אומרת בהתלהבות וניגשת לשתי התאומות "זה היה קרב נהדר תודה לכן על האימון!" אני ואמרת ולוחצת את היד שלהן ולאחר מכן אני הולכת לדשא ונותנת להם קצת אוכל פוקימונים או פאפינים (אם יש לי ) ואז מרפא אותם קצת ואז קוראת "מה דעתכם על עוד אימון קצר?" אני שואלת את שני פוקימוני

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    בלבאזור מתקדם בעוד ווידל הגדול יוצא מהפוכדור, ושניהם ערוכים ומוכנים לקרב.
    התאומות שולפות פוכדורים, ושולחות זוג פוקימונים החוצה; שועל כתמתם וחמוד, ופוקימון כחול ועגול עם עלים על ראשו.
    "אודיש, אבקת שיתוק!" ; "וולפיקס, גחלת!" אומרות התאומות והפוקימונים שלהם עושים כרצונן; אודיש מפזר מראשו אבקת זהובה שמכסה את ווידל ומשתקת אותו.
    בינתיים, הוולפיקס הקטן נושף מפיו כדורי גחלת שפוגעים בבלבאזור ופוצעים אותו קשה.
    "מה?" אני זועם "באלבזור, תשתמש בעלוקת זרע ומיד אחר כך בעלי תער". אני נושם נשימה עמוקה "ווידל, אם אתה יכול, תשתמש בעוקץ רעל". אני מצביע על אודיש ווולפיקס ואומר לתאומות "היה לכן פוקס, זה לא יחזור שוב, אף אחד לא ינצח אותי!"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

12. משתמש מנוסה
    חזרתי למשחק אחרי שבוע וחצי של היעדרות בעקבות בעיה משפחתית לא צפויה.
    כדי לפצות אתכם על היומיים שהחסרנו מהאוונט, הוא יימשך עד יום שני.
    אני מצפה לחזרה מלאה של כולכם, כמו שהיה לפני ההפסקה הקצרה... (:
    בנוסף, נערכו מספר שינויים לגבי המכונים:
    * לפני שתוכלו לאתגר את מנהיג/ת המכון אתם תעברו מבוך שבו מספר פוקימונים מסוג המכון. אתם תצטרכו לנצח אותם ובסוף המבוך אתם תמצאו את מנהיג/ת המכון.
    * היוצא מן הכלל הוא הראשון שיגיע למכון. במקרה שלו, הוא לא יצטרך לצלוח את המבוך אלא יאתגר את המנהיג ישר.
    דבר נוסף - אשמח אם תעדכנו אותי בקצרה בתגובות שלכם, מי נפגש עם צוות רוקט, מי ביקש למצוא איזה פוקימון ומי פגש את ברוק.

נ.ב: פורסמו בסיפור שלי שני פרקים חדשים (פרקים 3 ו-4) בשבוע האחרון, אשמח אם תקראו ותגיבו: לחצו עליי.

נועם;
    רטטה זוהר באור כתמתם, עוצם את עיניו, וממקד את האנרגיה שלו באזור הלסת.
    הוא פוקח את עיניו ורץ במהירות לעבר אלקיד, נושך אותו בעוצמה; אלקיד משיב בגל חשמלי (Thunder Wave).
    רטטה כעת משותק, ואלקיד משתמש במכת ברק (Thundershock) ופוגע בו.

טל;
    וורטרטל נעמד מצד אחד של הזירה, בעוד ארון וטראפינץ' נעמדים בצד השני.
    שמח על לכידת ארון ועל לכידת וורטרטל, אתה מתכוון לחלק את ההוראות הראשוניות כשלפתע ארון נוגח בוורטרטל.
    נראה שארון מקנא בו... וורטרטל מתעצבן, ומשתמש באקדם מים על פוקימון המתכת.
    ברגזנות על הכעס הטעון בין שני הפוקימונים האחרים, טראפינץ' מצטרף לקרב בנשיכה.

תומר;
    אם כבר משהו לא הגיוני זה אבן מעופפת עם אגרופים ועטלף כחול ורעיל שחיים בעולם ששורץ פוקימונים (;
    ~~~
    נידורן מחליף את ג'יודוד, וממהר להשתתף בבעיטה כפולה (לא מכה כפולה) על גולבאט.
    "גולבאט, מתקפת כנ-" מתחיל ברוק, אך נידורן כבר משתמש בקרנו ופוצע את גולבאט מספר פעמים בצורה קשה.
    "מתקפת כנף!" ממהר ברוק לומר וגולבאט טס לעבר נידורן ופוגע בו עם כנף אחת.

עמית;
    צ'ארמנדר יוצא אל הקרב מול אברה, שמח על ההזדמנות להוכיח את עצמו, ושולח גחלת לעבר הפוקימון העל חושי.
    אברה נפצע קשות, ועולה באש; לפתע, גם גופו של צ'ארמנדר מתכסה להבות...
    יכולת הסנכרון של אברה מופעלת כאשר הוא רדום, משותק, בוער, קפוא או מורעל, ומעתיקה את אותו המצב אל היריב. אומר הפוקדקס שלך לפתע.
    אברה זוהר באור תכלכל ולפתע צ'ארמנדר עף באוויר אל השמיים, ונופל על האדמה במהירות.

קודאק;
    אתה תוכל למצוא את סטוג' הליצן והוא ילמד את אחד הפוקימונים שלכם מתקפה. בנוסף, תוכל גם ללמד את הפוקימונים שלך מתקפה בכוחות עצמך, אך רק בכל פעם שאתה מגיע לעיר חדשה.
    ~~~
    "אני אכן מנהיג המכון," הוא אומר. סיארה עולה על גבו של הגולבאט שלו, וכך גם אתה.
    "חזרו," אומרת סיארה ומשיבה את פיצ'ו קלאפרי ו-וורמפל אל הפוכדורים שלהם. אתה מאפשר לסקווירטל להיות על גבו של פידג'י.
    אתם עפים אל תוך אחת מהמחילות בקיר התהום ותוך מספר שניות אתם יוצאים מפתח בצד אחר של המנהרה אל מעל עיר גדולה עם בתים ובניינים משונים.
    אתם נוסקים ומנמיכים עוף, וכעבור מספר שניות נוחתים לצד מרכז הפוקימונים.
    "אתה תוכל למצוא פוקימונים שונים סביב העיר פיוטר," מסביר ברוק בחיוך. "היזהרו בפעמים הבאות, יכולתם ליפול אל התהום אלמלא הפוקימונים שלכם..."

ניב;
    אין בעיה. ומזל טוב על ניהול חת"מ! (:
    ~~~
    אתה מרים את הפוכדור, מכניס אותו לכיסך ומתקדם עם בלבאזור ביער.
    אחרי מספר דקות של הליכה, אתם מגיעים לקצה צוק גבוה מאוד. אתם רואים שבתחתיתו יש עיר גדולה ומלאה בתים ובניינים שונים.
    אתה מחפש דרך להתחיל לרדת, אך מוותר כאשר אתה רואה את הגובה של הצוק מעל פני העיר...
    לפתע, קול מחריש אוזניים נשמע מאחוריך; אתה מסתובב ורואה פוקימון בצבע כחול מתכתי, צורתו כצורת עטלף וכנפיו סגולות.

סיגל;
    מאושרת על ההתפתחות ולמידת המתקפה, את מודה לתאומות על הקרב. "היית מצוינת בעצמך," הן מחמיאות ומשיבות את וולפיקס לפוכדור.
    את נפרדת מהן ופונה יחד עם מטאפוד וסקווירטל לעבר המדשאה הקרובה.
    את מתיישבת לנוח ומאכילה אותם באוכל פוקימונים פשוט. את מרפאת אותם במרכז הפוקימונים פעם נוספת לאחר מכן, ואתם יוצאים לחפש לכם אימון קצר.
    את רואה פתח של יער גדול, גן קטן עם אגם ואת אקדמיית הפוקימונים. לאן תלכי?

דוד;
    בלבאזור מנביט מהפקעת על גבו שני זרעים קטנים וכהים שמתבייתים על וולפיקס ואודיש; מיד שניהם מוקפים בגפנים שזוהרים בצבע ירוק בהיר.
    בלבאזור מקבל אנרגיה כעת, בכל פעם שוולפיקס או אודיש זזים. בלבאזור שולח עלי תער, פוגע באודיש, בעוד ווידל משתמש בעוקץ רעל על וולפיקס.
    "אודיש, עלי תער!" ; "וולפיקס, הצתה!"
    וולפיקס שולח זרם להבות כחולות שגורמות לבלבאזור לעלות באש, ואודיש שולח עלי תער שפוגעים בווידל המשותק. בלבאזור סופג נזק גדול בכל תזוזה שלו...

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    חזרתי למשחק אחרי שבוע וחצי של היעדרות בעקבות בעיה משפחתית לא צפויה.
    כדי לפצות אתכם על היומיים שהחסרנו מהאוונט, הוא יימשך עד יום שני.
    אני מצפה לחזרה מלאה של כולכם, כמו שהיה לפני ההפסקה הקצרה... (:
    בנוסף, נערכו מספר שינויים לגבי המכונים:
    * לפני שתוכלו לאתגר את מנהיג/ת המכון אתם תעברו מבוך שבו מספר פוקימונים מסוג המכון. אתם תצטרכו לנצח אותם ובסוף המבוך אתם תמצאו את מנהיג/ת המכון.
    * היוצא מן הכלל הוא הראשון שיגיע למכון. במקרה שלו, הוא לא יצטרך לצלוח את המבוך אלא יאתגר את המנהיג ישר.
    דבר נוסף - אשמח אם תעדכנו אותי בקצרה בתגובות שלכם, מי נפגש עם צוות רוקט, מי ביקש למצוא איזה פוקימון ומי פגש את ברוק.

נ.ב: פורסמו בסיפור שלי שני פרקים חדשים (פרקים 3 ו-4) בשבוע האחרון, אשמח אם תקראו ותגיבו: לחצו עליי.

תומר;
    אם כבר משהו לא הגיוני זה אבן מעופפת עם אגרופים ועטלף כחול ורעיל שחיים בעולם ששורץ פוקימונים (;
    ~~~
    נידורן מחליף את ג'יודוד, וממהר להשתתף בבעיטה כפולה (לא מכה כפולה) על גולבאט.
    "גולבאט, מתקפת כנ-" מתחיל ברוק, אך נידורן כבר משתמש בקרנו ופוצע את גולבאט מספר פעמים בצורה קשה.
    "מתקפת כנף!" ממהר ברוק לומר וגולבאט טס לעבר נידורן ופוגע בו עם כנף אחת.
    "נידורן תתאושש!"אצעק לעבר נידורן ובנשימה עמוקה ואז אשים את ידי על מותניי ואחשוב לשנייה.
    'זה לא טוב, בטוח שגולבאט ינצח אבל! יש לי!' אחשוב לעצמי בשמחה ואחייך קלות ואז אצביע לעבר גולבאט.
    "נידורן תשתמש במתקפת זעם על האדמה, לא משנה מה! ולאחר מכן שיוצא מלא אבנים תשלח אותם בעזרת מתקפת זעם ותרוץ אחרים בעזרת ניקור וכך תפגע קשות בגולבאט!"אגיד לנידורן בעידוד רב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    תומר;
    תענה על השאלות... אני יודע שפגשת את רוקט וברוק אבל איזה פוקימונים רצית?
    ~~~
    נידורן משתמש במתקפת זעם על הקרקע הקשה, ומצליח לפצח אותה וליצור שלושה אבנים.
    הוא משתמש במתקפת זעם נוספת ומעיף אותם לעבר גולבאט, ולאחר מכן רדף אחריהם עם ניקור.
    בכל פעם שניקר את האבנים הם התפצלו לשתי אבנים נוספות שעפו מהר לעבר גולבאט.
    גולבאט נפצע מחמישה אבנים, ונפל על הקרקע, לכוד תחתם.
    "גולבאט!" קרא ברוק. הוא הביט בפוקימון העטלף שנאבק לקום, אך מאמציו נכשלו והוא התעלף. "חזור..."
    בעוד גולבאט חוזר לפוכדור, אתה שם לב שנידורן לפתע זוהר באור לבן ובוהק. הוא גדל ואתה מבין שהוא מתפתח...
    פוקימון שדומה לנידורן גדול ובוגר מופיע מולכם. הוא מחייך אליך בשמחה, זוקף את אוזניו הארוכות, ונוהם "נידורינו..."

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

ניב;
    אין בעיה. ומזל טוב על ניהול חת"מ! (:
    ~~~
    אתה מרים את הפוכדור, מכניס אותו לכיסך ומתקדם עם בלבאזור ביער.
    אחרי מספר דקות של הליכה, אתם מגיעים לקצה צוק גבוה מאוד. אתם רואים שבתחתיתו יש עיר גדולה ומלאה בתים ובניינים שונים.
    אתה מחפש דרך להתחיל לרדת, אך מוותר כאשר אתה רואה את הגובה של הצוק מעל פני העיר...
    לפתע, קול מחריש אוזניים נשמע מאחוריך; אתה מסתובב ורואה פוקימון בצבע כחול מתכתי, צורתו כצורת עטלף וכנפיו סגולות.
    תודה רבה.. מקווה שתעשה לפחות עוד שתי עדכונים. שמח שמשחק חזר!
    ~~~~~~
    "היי הוא יוכל לעזור לי.." אחשוב בחיוך זומם ואז אשלוף פיסת מזון מהתיק ואנסה למשוך את צומת ליבו.
    בנתיים אוציא את בלבאזור החוצה ואורה לו "בלבאזור, תגיד לו בבקשה שעם הוא מעוניין במזון שילך ויקרא לכמה מחבריו הזובטים ויחד הם יורידו אותנו למטה!"
    ואחכה לראות מה יקרה בציפייה!

.

עמוד 20 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •