המטרה של הליצנים היא ללמד את הפוקימון שלכם מתקפה.
אני שמח שאתם מתעניינים במתקפות כמו קרן קרח או רעידת אדמה, אבל זה מוקדם מדיי בשביל הפוקימונים שלכם ללמוד מתקפות מתקדמות כאלו;
הליצן סטוג' אמור לבחור בעצמו איזו מתקפה ללמד אתכם, כלומר, אני אמור ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפה שמתאימה לרמת ההתקדמות שלכם במשחק.
אם אתם בעיר פיוטר אתם אמורים ללמוד מתקפות שהכוח שלהם במשחקים הוא בין 50-80, ולא מתקפות חזקות...
חשוב לי להבהיר שאם מישהו למד מתקפה בכוח של 50 ואחר למד בכוח של 80 זה לא אומר שהוא יותר משקיען או משהו כזה,
זה קשור אך ורק לרשימת המתקפות שהפוקימון יכול ללמוד. אין בעניין הזה יותר מדיי פרוטקציות...
כמובן ששחקנים סופר משקיעים רק מרוויחים, אבל אלה שמוצאים פחות זמן למשחק לא נדפקים.
~~~
ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.
אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.
ברנדון;
מחושיו של ונונאט מתכווננים לעבר סאנדשרו וגורמים להילה סגולה להקיף אותו. הוא מתחיל לזוז בבלבול ימינה ושמאלה, כמו שיכור.
מיד לאחר מכן, עיניו של ונונאט זוהרות באור לבן והילה כחולה מקיפה את העכבר הצהוב, מעיפה אותו באוויר ומטיחה אותו באדמה. הוא מתכדרר שוב, אך בטעות מתגלגל לעבר עץ וגורם לו להיסדק מעט.
"פי... קא... צ'ווו!" צועקת פיקאצ'ו, ושולחת מכת ברק מלחייה שפוגעת בזובאט ופוצעת אותו קשות. מיד, היא מצליפה בזנבה ושולחת גל של ניצוצות כחולים שמשתקים את העטלף ומפילים אותו אל הקרקע.
עמית;
ספירו שב אל הפוכדור ואתה נכנס אל מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר. האחות ג'וי וצ'אנסי עומדות מאחורי הדלפק, ומעבר לו עומד בחור צעיר.
"הנה המפתח לחדר ששכרת, הוא נמצא בקומה השלישית." אומרת האחות ג'וי בחיוך אדיב ומביאה לבחור מפתח. הוא פונה לדלת אוטומטית מאחורי הדלפק ומגיע למבואה ובה מעלית.
"ערב טוב," היא אומרת בזמן שאתה מגיש לה את הפוכדורים של צ'ארמנדר ספירו ומאנקי. היא מרפאת את שלושתם חיש מהר במכונה, ומחזירה לך אותם.
היא מבחינה בפוקדקס שמבצבץ מכיסך, ואומרת: "אם אינך יודע, הפוקדקס שלך מעניק לך את האפשרות לקבל חדר ללילה בחינם."
קודאק;
שתוק! >:
~~~
"סקווירטל, מה?" הוא אומר. אתה מושיט לו את הפוכדור של סקווירטל, והוא שולף מתיקיית דיסקים דיסק אחד בצבע כחול. מסוקרן, אתה מחכה.
"אני מניח שעוד אין לך צורב מתקפות." הוא אומר. הוא מושיט לך מכשיר דמוי דיסק מן בצבע תכלת-אפרפר ועליו סימן צהוב. "אתה מכניס דיסק לימוד לצורב המתקפות ומפעיל אותו בנוכחות הפוקימון שלך. כך הוא ילמד את המתקפה שמכיל הדיסק. בדרך כלל הדיסק הוא לשימוש חד פעמי..."
לאחר שמסביר, הליצן מוציא את סקווירטל מהפוכדור ומזין את הדיסק הכחול בתוך המתקן המשונה עם האנטנה שהוא העניק לך. סקווירטל מוקף בהילה כחולה בהירה.
"לימדתי אותו כוויה (Scald)," מסביר הליצן. "מתקפה של מים רותחים." הוא מסביר בחיוך, ומושיט לך את הפוכדור. "בהצלחה במסע!" הוא אומר.
תומר;
מזל"טוש על הווינר! ותפסיק להחליף כינויים נודניק (:
~~~
צ'ארמנד שולח גחלת לעבר המקום המטפטף, והטפטוף מפסיק לרגעים ספורים. ראלטס לא משחרר אותו מהבלבול, ומטלטל אותו באוויר.
"צ'ארמנדר!" קורא פוקימון האש, ושולח מטח של להבות בצבע ירוק-כחול מפיו; ראלטס נפגע חזיתית בצורה קשה ועף אחורה.
הוא קם על רגליו, וצ'ארמנדר משתחרר מהבלבול ומזנק בקלילות אל הקרקע. לפתע, הוא רץ לעבר ראלטס ונושך אותו בעזרת שיניו החדות. צ'ארמנדר למד נשיכה!
ראלטס שחלש כנגד מתקפות אופל, מתעלף ונופל על הקרקע. צ'ארמנדר מביט בו בחדווה, ולפתע זורח באור לבן; הוא גדל, זנבו מתארך ועל ראשו צומחת קרן. ברכותיי, צ'ארמנדר התפתח לצ'ארמיליון!

ניב;
שמחים על שיקום המערה, בלבאזור ומיים ג'וניור שבים אל הפוכדורים שלהם. אתה יוצא החוצה לאחר שאתה מתנצל בפני פוקימוני המים, וחוזר אל העיר פיוטר.
לאחר מספר דקות של הליכה, אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא בו את פוקימוניך, כולל פוליוואג, באדיבות האחות ג'וי החביבה וצ'אנסי החמודה.
אתה יוצא החוצה, ובלי לשים לב מתקרב לעבר מכון הפוקימונים העירוני. אתה רואה מבנה גדול שמוקף עמודי שיש לבנים, ועל גגו אתה רואה דגל עם ציור של פוכדור מוקף פוקימון סלעי ונחשי.
אתה נכנס מבעד לדלתות האבן, ומוצא את עצמך לפתע בפתחו של מבוך גדול. אתה רואה בחור צעיר לבוש חליפה. "ברוכים הבאים," הוא אומר. "תרצה לאתגר את מאסטר ברוק?"
נועם;
רטטה מזנק לעבר פוקימון העטלף, ונושך אותו בחוזקה. שניהם נופלים ארצה, וזובאט מתעלף. רטטה גוהר מעליו בחיוך של נצחון, ולפתע זוהר באור בהיר.
הוא גדל, זנבו ושיניו גדלים, והפרווה שלו מתארכת. אתה מביט בו בפליאה ולפתע נגלה מולך עכברוש חום וגדול- רטיקייט.
"לא יכול להיות!" שואג הבחור בזעם ומחזיר את זובאט לפוכדור שלו. הוא שולף מכשיר קשר, ואומר: "אני צריך תגבורת!" הוא אומר. רעש של מסוקים נשמע. כדאי שתברח...

דוד;
זה קצת בעייתי, כי יש לך הרבה להשלים.. אתה רק בעיר וירידיאן והרוב כבר בעיר פיוטר, בקצה היער או במערת הירח. אתה תצטרך להיות אקסטרה פעיל בימים הבאים ובחופשה. תקרא קצת בעמודים הקודמים, הודעתי הודעות חשובות בתחילת התגובות.
~~~
בעוד בלבאזור מדליק זוג גפנים שצומחים מהפקעת על גבו, ווידל טווה רשת ארוכה של קורים ומכסה את אודיש ו-וולפיקס.
בלבאזור מצליף בגפניו הבוערות ומדליק את רשת הקורים הדביקים, גורם לאודיש ו-וולפיקס לעלות באש ולספוג נזק רב... לבסוף, שניהם מתעלפים.
"חזרו...." אומרת התאומות בצער, ופוקימוני הדשא והאש חוזרים אל הפוכדורים שלהם. "היה קרב מצוין," הן מחמיאו ולוחצות את ידך. בלבאזור כבר לא בוער ו-ווידל לא משותק.
סיגל;
את יוצאת מיער וירידיאן, ומגיעה בחזרה לעיר הגדולה. את רואה שכבר חשוך.
את מתקדמת לעבר מרכז הפוקימונים ושמה לב שכבר החשיך. איך הזמן עובר מהר...
את נכנס למבנה הכיפתי ומרגישה עייפות. לאחר שאת מרפאת את הפוקימונים שלך את מקבלת מהאחות ג'וי את מפתח החדר שלך, ונכנס למעלית מאחורי הדלפק.
את עולה לקומה המסומנת במחזיק המפתחות שמחובר למפתח, קומה שלישית, ופונה לעבר החדר הארבעה עשר. את נכנסת פנימה ורואה מיטה, טלוויזיה ומיני בר קטן.
את רואה דלת שמובילה לארון, דלת שמובילה לחדר המקלחת בו יש גם שירותים, ואת רואה שיש גם מרפסת ובה ג'קוזי.
טל;
תתייחס למה שכתבתי בתחילת ההודעה בבקשה.
~~~
אתה מוציא את ארון ומראה אותו לליצן, שמביט בו בחיוך. "שלום לך," הוא אומר ומלטף את ארון הזוהר. "פוקימון מיוחד... אדמה... מתכת..." הוא אומר ומעלעל בתיקיית הדיסקים שלו.
"מיים, תביא לו צורב מתקפות בינתיים..." אומר הליצן, ומר מיים של הליצן מגיש לך מכשיר דמוי דיסקמן בצבע תכלת שאתה נזכר מפרסומת שפעם הייתה בטלוויזיה שלתוכו אתה מכניס דיסק לימוד ובנוכחות הפוקימון שלך הוא מלמד אותו את המתקפה שמכיל הדיסק.
לבסוף, הליצן שולף דיסק בצבע חום בהיר, ועליו כתוב: דחפור (Bulldoze). הוא מושיט לך אותו, ואתה מכניס אותו לצורב. ארון זוהר באור חום בהיר שנעלם תוך מספר שניות.
"בהצלחה!" אומר הליצן בחיוך.