Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1427
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    ניב;
    רעיון טוב (: לא הרבה מנצלים את הזירה לקרב.
    ~~~
    בלבאזור מעיף למעלה זרע עלוקה שנתקל בקיר המערה; צמחים מטפסים ממלאים פיסה מתקרת המערה, ונופלים על פוליוואג כמו רשת.
    בלבאזור שולח בינתיים שני גפנים ומתחיל להכות בחוזקה בנטיפים, מעיף אותו לעבר פוליוואג. פוקימון הראשון מתעלף.
    אתה מרגיש מזליסט ומטיל לעברו פוכדור, כשלפתע רעד קל נשמע וסדקים נוצרים בתקרה שמתחילה להתפורר.
    הפוקימונים מתחילים לנוס על נפשם, והפוכדור של פוליוואג מתגלגל לרגליך. אתה מרים אותו ואת בלבאזור ובורח עם פוקימוני המים החוצה.
    אתה שומע קול מאחורה, ורואה פוקימון דמוי דג זהב שהסנפיר שלו תקוע מתחת לאבן.
    "אווייי לא!" אחשוב בדאגה ואמהר לפעול!" אקרא לבלבאזור מיים ג'וניור ועוד פוקימוני המים..
    אסתכל על כולם ואחלק פוקודות באומץ:
    "בלבאזור השתמש בגפן המצליפה שלך ועזור להרים!"
    " עכשיו חצי מכם יעזור להרים וחצי וחלק מיכם יתחילו לחפור וללטש את המקום, כל אחד בעזרת המתקפות שלו כדי ליצור בריכה כמו בדומה לשהייתה במערה!"
    "מיים ג'וניור אתה עוזר להם, השתמש כשאתה רואה משהוא יעיל לעזרה, עבוד במרץ אני סומך עליך חמוד!"
    אתפוס את הסלע ואתחיל להרים עם כל צוות ההרמה יחיד לאחר מכן אעזור לכולם עם הכנת המקום.

.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אוקיי (:
    ~~~
    סקווירטל שולח אקדח מים לעבר גאסטלי, ופוגע בו חזיתית. הוא צונח למטה, אך סקווירטל מסתובב סביבו במהירות.
    צב המים מעל מפיו בועות שמסתחררות יחד איתו, וגאסטלי מורם באוויר ונלכד במחסום הבועות שנוצר.
    סקווירטל עוצר בבת אחת, ושולח אקדח מים לעבר גאסטלי, אך מפספס בשל הסחרחורת שקיבל. למזלך, גאסטלי נתקל בקיר הבועות הגלילי ומתעלף.

.
    "יפה מאוד סקווירטל ! תחזור ! " אומר ואחזיר אותו.
    "צא מיאו ! " אומר ואוציא גם אותו.
    אסתכל על הסביבה ואנסה לראות אם יש בה משהו מעניין (עצים,ביצות,ערפל וכו'..)
    לאחר מכן אתחיל ללכת בריצה לכיוון העיר תוך כדי שאחפש את הליצן, בינתיים גם אוציא את פידג'יוטו ואורה למיאו לעלות עליו שיחפשו אותו, אומר למיאו "מיאו..יש לך חוש ראייה מפותח במינו ! עכשיו לכו תחפשו את הליצן ! " ואוציא את סקווירטל שילך איתי לראות איפה הליצן.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ברנדון;
    רצוי מאוד שלא, גם כפולים אני בקושי עושה... חוץ מזה, זה רק שלושה על שלושה או שניים על שניים אם לא אחד על אחד... אני ממש לא מסכים ליחסי כוחות לא שווים.
    ~~~
    אתה מוציא את ונונאט, והוא מתחיל לחפש זובאט באזור. בינתיים, פיקאצ'ו מחסלת את פאראס באמצעות מתקפה מהירה.
    ונונאט מתחיל לרוץ אל השיחים, מחושיו הלבנים מצביעים לשם, ואתה ופיקאצ'ו רצים אחריו. אתם מגיעים לאזור חשוך ביער, ואתה רואה שונונאט משתמש בבלבול על זובאט תועה.
    פוקימון נוסף מגיח לצידו; עכברי, קטן וצהוב, ומאחוריהם מאמן לבוש שחור עם האות R מודפסת בגדול על חזהו. "מה אתה עושה?!" הוא שואג. "זובאט, מתקפת כנף!" הוא קורא.
    זובאט מתקיף את ונונאט במתקפת כנף. הבחור מבחין בפיקאצ'ו, וקורא: "סאנדשרו, סליל הגנה וגלגול!"; פיקאצ'ו סופגת מתקפה חזיתית על ידי סאנדשרו שמתגלגל לעברה במהירות.

ניב;
    אתם מפנים את הסלעים אל צידי המערה, בלבאזור בעזרת שוט גפן ומיים ג'וניור בעזרת בלבול, ואתה ופוקימוני המים בצורה פיזית.
    מספר פוקימונים כמו ג'יודוד ומאצ'ופ ששמעו את הרעש מבחוץ הגיעו ועוזרים בחפירת המעיין; לפתע, מאצ'ופ בודד נתקל בפתח המעיין וזרם המים חוזר.
    פוקימוני המים חוזרים אליו, ומטהרים את המעיין בעזרת מתקפות מים שונות.

קודאק;
    מיאו מחליף את סקווירטל שחוזר אל הפוכדור, ואתה רץ עם מיאו לעבר העיר. אתה רואה מספר עצים פזורים בשדה ומגיע לקצה העיר.
    אתה רואה שהליצן עומד ליד אותה המזרקה שעמד לצידה קודם, ואתה מתקרב אליו. אתה רואה שמר מיים לצידו כבר מעט רדום.
    "נערי," אומר הליצן. "האם באת לראות אותי?" הוא שואל בחיוך ליצני.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    ברנדון;
    רצוי מאוד שלא, גם כפולים אני בקושי עושה... חוץ מזה, זה רק שלושה על שלושה או שניים על שניים אם לא אחד על אחד... אני ממש לא מסכים ליחסי כוחות לא שווים.
    ~~~
    אתה מוציא את ונונאט, והוא מתחיל לחפש זובאט באזור. בינתיים, פיקאצ'ו מחסלת את פאראס באמצעות מתקפה מהירה.
    ונונאט מתחיל לרוץ אל השיחים, מחושיו הלבנים מצביעים לשם, ואתה ופיקאצ'ו רצים אחריו. אתם מגיעים לאזור חשוך ביער, ואתה רואה שונונאט משתמש בבלבול על זובאט תועה.
    פוקימון נוסף מגיח לצידו; עכברי, קטן וצהוב, ומאחוריהם מאמן לבוש שחור עם האות R מודפסת בגדול על חזהו. "מה אתה עושה?!" הוא שואג. "זובאט, מתקפת כנף!" הוא קורא.
    זובאט מתקיף את ונונאט במתקפת כנף. הבחור מבחין בפיקאצ'ו, וקורא: "סאנדשרו, סליל הגנה וגלגול!"; פיקאצ'ו סופגת מתקפה חזיתית על ידי סאנדשרו שמתגלגל לעברה במהירות.
    'מי זה האיש הזה..' אחשוב לעצמי.
    "אוקיי ונואט תשתמש בעל קולי על סנדשרו! ואחר כך בבילבול בשביל להטיח אותו על האדמה!,פיקאצ'ו תרוצי אל זובאט ותשתמשי במכת ברק! אחר כך מיד גל הלם!" אומר לה

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    ספירו יוצא מהפוכדור ואתה אוחז ברגליו. הוא טס למטה לכיוון העיר הגדולה, ומנמיך עוף.
    השמש כבר נעלמת ומותירה שמיים בצבע כתום שאט-אט מתחלפים לכחול כהה ולילי. אתה נוחת עם ספירו במרכז הפוקימונים.
    אתה פולט פיהוק, ורואה שספירו גם נראה מעט עייף.
    "ספירו-חזור!" אומר בעייפות ואלך למרכז הפוקימונים על מנת לרפא את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    מיאו מחליף את סקווירטל שחוזר אל הפוכדור, ואתה רץ עם מיאו לעבר העיר. אתה רואה מספר עצים פזורים בשדה ומגיע לקצה העיר.
    אתה רואה שהליצן עומד ליד אותה המזרקה שעמד לצידה קודם, ואתה מתקרב אליו. אתה רואה שמר מיים לצידו כבר מעט רדום.
    "נערי," אומר הליצן. "האם באת לראות אותי?" הוא שואל בחיוך ליצני.
    *חיוך ליצני ?
    "אממ..שמעתי שאיכשהוא אתה מלמד מתקפות לפוקימונים..תוכל ללמד את הסקווירטל שלי מתקפה או שניים ? הייתי רוצה שהוא יידע קרן קרח ! " אומר ואחייך חיוך רחב.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    צ'ארמנדר מתאושש מהמתקפה של ראלטס, ושולח זעם דרקון לעבר הפוקימון העל חושי.
    הוא פוגע בו חלקית משום שראלטס מצליח להתחמק הצידה בגלגול. הוא קם על רגליו, ומשתמש בבלבול נוסף.
    צ'ארמנדר נזרק אחורה, ונעצר באמצע האוויר בין נטיף לזקיף; מים מטפטפים מלמעלה ומחלישים את צ'ארמנדר מרגע לרגע.
    "צ'ראמנדר תשתמש בגחלת על המקום שמטפטף ואז תשלח זעם דרקון במהירות לעבר רלאטס! אתה מסוגל!"אגיד לצ'ראמנדר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    אתם מפנים את הסלעים אל צידי המערה, בלבאזור בעזרת שוט גפן ומיים ג'וניור בעזרת בלבול, ואתה ופוקימוני המים בצורה פיזית.
    מספר פוקימונים כמו ג'יודוד ומאצ'ופ ששמעו את הרעש מבחוץ הגיעו ועוזרים בחפירת המעיין; לפתע, מאצ'ופ בודד נתקל בפתח המעיין וזרם המים חוזר.
    פוקימוני המים חוזרים אליו, ומטהרים את המעיין בעזרת מתקפות מים שונות.
    "עבודה מעולה כולכם, כל הכבוד לכם!" אריע בקול מאושר לבלבאזור, מיים ג'וניור וכל הפוקימונים שעזרו.
    לאחר התבוננות ממושכת של כמה דקות שהכל בסדר, אחזיר את בלבאזור ומיים ג'וניור לפוקדור תוך כדי שאומר "אתם צריכים לנוח, עברתם הרבה!"
    אנופף לכל הפוקימונים לשלום ואתנצל בפעם האחורנה על הריסת המערה, לאחר מכן בצעדים מהירים ונלהבים אלך לרפות את הפוקימונים שלי במחשבות על קרב המכון!

.

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    בלבאזור שולח גפן ועוטף את רטטה; הוא מניף אותו באוויר ושולח אותו לעבר סאנדשרו וזובאט.
    "רטטה!" צועק רטטה וזוהר באור כתום חזק שמקיף את גופו; הוא מתנגש חזיתית בשני הפוקימונים ומעיף אותם אחורה במהירות.
    סאנדשרו מתעלף. "זובאט, חסל אותם!" קורא האיש המסתורי; זובאט מתנגש חזיתית בבלבאזור ואוחז בו; הוא מניף אותו באוויר ומשתמש בעלוקה (Leech Life).
    בלבאזור מאבד המון אנרגיה, וכשמופל על הקרקע הוא מתעלף. כעת זה רטטה נגד זובאט...
    "אוקיי,רטטה זה הכל תלוי בך עכשיו,בסדר?תשתמש בנשיכה!

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    בלבאזור מנביט מהפקעת על גבו שני זרעים קטנים וכהים שמתבייתים על וולפיקס ואודיש; מיד שניהם מוקפים בגפנים שזוהרים בצבע ירוק בהיר.
    בלבאזור מקבל אנרגיה כעת, בכל פעם שוולפיקס או אודיש זזים. בלבאזור שולח עלי תער, פוגע באודיש, בעוד ווידל משתמש בעוקץ רעל על וולפיקס.
    "אודיש, עלי תער!" ; "וולפיקס, הצתה!"
    וולפיקס שולח זרם להבות כחולות שגורמות לבלבאזור לעלות באש, ואודיש שולח עלי תער שפוגעים בווידל המשותק. בלבאזור סופג נזק גדול בכל תזוזה שלו...

מצטער שלקח לי כ"כ הרבה זמן להגיב מאז שחזרת אבל לא יכולתי...
    אני פגשתי את התאומות, אם זה מה שהתכוונת אליו.

~~~
    "זה כבר גמור" אני אומר בפנים נפולות. גופי רפוי ושמוט, אני מניף את ידי ואומר בקול מדוכא "באלבזור, הצלפת..." ואז רעיון מנצנץ במוחי. אני מזדקף, מבטי משתנה למבטע נחוש ובטוח "באלבזור, אני יודע שזה יכאב קצת, אבל תעשה הצלפת גפן, ולפי שאתה מכה תבעיר את שני 'השוטים'. ווידל" אני מצביע עליו "תשתמש ביירית קורים גדולה ככל שאתה יכול בשביל לעכב אותם" אני מחייך חיוך זדוני 'הרשת תיבער והנזק יהיה כפול' אני חושב לעצמי בהנאה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל;
    אוקיי. תודה שהודעת (:
    ~~~
    נדהמת מבאטרפרי, את שולפת פוכדור ומנסה ללכוד בו את סמוצ'אם הקטנה.
    היא נכנסת אל הפוכדור במהירות, והוא מתנדנד מעט ימינה ושמאלה אך נחתם במהירות.
    ברכותיי, לכדת סמוצ'אם!
    חזרתי ובבקשה (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "יש לכדתי סמוצאם! " אני אומרת ולוקחת את הפוקדור בהתרגשות לאחר מכן אני מחבקת את באטרפרי וגם את סקווירטל ואז אומרת "בואו נחזור למרכז הפוקימונים" אני אומרת והולכת איתם למרכז הפוקימונים לשינה ארוכה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    אתה מתקדם לעבר הליצן, והוא מביט בך. "אכן כן, בחור צעיר!" הוא אומר בחיוך וקורץ.
    "תבחר פוקימון אחד מצוותך," הוא מסביר, "ואני אלמד אותו מתקפה בהתאם למתקפות שהוא יכול ללמוד."
    "צורב מתקפות כבר יש לך?" הוא שואל. אתה עונה שלא, והוא מושיט לך מיד חפץ דמוי דיסקמן.
    "לצורב המתקפות אתה אמור להכניס דיסק לימוד מתקפה, ולהפעיל אותו בנוכחות הפוקימון שתרצה ללמד." הוא מסביר.
    'טוב..' אני חושב לעצמי,
    "בסדר.." אני אומר בבילבול,
    "ארון צא!!" אני צועק וזורק את הפוקדור של ארון באוויר,
    "הייתי רוצה שתלמד את ארון רעידת אדמה..." אני אומר לליצן עם חיוך ומחכה לתשובה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    המטרה של הליצנים היא ללמד את הפוקימון שלכם מתקפה.
    אני שמח שאתם מתעניינים במתקפות כמו קרן קרח או רעידת אדמה, אבל זה מוקדם מדיי בשביל הפוקימונים שלכם ללמוד מתקפות מתקדמות כאלו;
    הליצן סטוג' אמור לבחור בעצמו איזו מתקפה ללמד אתכם, כלומר, אני אמור ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפה שמתאימה לרמת ההתקדמות שלכם במשחק.
    אם אתם בעיר פיוטר אתם אמורים ללמוד מתקפות שהכוח שלהם במשחקים הוא בין 50-80, ולא מתקפות חזקות...
    חשוב לי להבהיר שאם מישהו למד מתקפה בכוח של 50 ואחר למד בכוח של 80 זה לא אומר שהוא יותר משקיען או משהו כזה,
    זה קשור אך ורק לרשימת המתקפות שהפוקימון יכול ללמוד. אין בעניין הזה יותר מדיי פרוטקציות...
    כמובן ששחקנים סופר משקיעים רק מרוויחים, אבל אלה שמוצאים פחות זמן למשחק לא נדפקים.
    ~~~
    ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.
    אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.

ברנדון;
    מחושיו של ונונאט מתכווננים לעבר סאנדשרו וגורמים להילה סגולה להקיף אותו. הוא מתחיל לזוז בבלבול ימינה ושמאלה, כמו שיכור.
    מיד לאחר מכן, עיניו של ונונאט זוהרות באור לבן והילה כחולה מקיפה את העכבר הצהוב, מעיפה אותו באוויר ומטיחה אותו באדמה. הוא מתכדרר שוב, אך בטעות מתגלגל לעבר עץ וגורם לו להיסדק מעט.
    "פי... קא... צ'ווו!" צועקת פיקאצ'ו, ושולחת מכת ברק מלחייה שפוגעת בזובאט ופוצעת אותו קשות. מיד, היא מצליפה בזנבה ושולחת גל של ניצוצות כחולים שמשתקים את העטלף ומפילים אותו אל הקרקע.

עמית;
    ספירו שב אל הפוכדור ואתה נכנס אל מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר. האחות ג'וי וצ'אנסי עומדות מאחורי הדלפק, ומעבר לו עומד בחור צעיר.
    "הנה המפתח לחדר ששכרת, הוא נמצא בקומה השלישית." אומרת האחות ג'וי בחיוך אדיב ומביאה לבחור מפתח. הוא פונה לדלת אוטומטית מאחורי הדלפק ומגיע למבואה ובה מעלית.
    "ערב טוב," היא אומרת בזמן שאתה מגיש לה את הפוכדורים של צ'ארמנדר ספירו ומאנקי. היא מרפאת את שלושתם חיש מהר במכונה, ומחזירה לך אותם.
    היא מבחינה בפוקדקס שמבצבץ מכיסך, ואומרת: "אם אינך יודע, הפוקדקס שלך מעניק לך את האפשרות לקבל חדר ללילה בחינם."

קודאק;
    שתוק! >:
    ~~~
    "סקווירטל, מה?" הוא אומר. אתה מושיט לו את הפוכדור של סקווירטל, והוא שולף מתיקיית דיסקים דיסק אחד בצבע כחול. מסוקרן, אתה מחכה.
    "אני מניח שעוד אין לך צורב מתקפות." הוא אומר. הוא מושיט לך מכשיר דמוי דיסק מן בצבע תכלת-אפרפר ועליו סימן צהוב. "אתה מכניס דיסק לימוד לצורב המתקפות ומפעיל אותו בנוכחות הפוקימון שלך. כך הוא ילמד את המתקפה שמכיל הדיסק. בדרך כלל הדיסק הוא לשימוש חד פעמי..."
    לאחר שמסביר, הליצן מוציא את סקווירטל מהפוכדור ומזין את הדיסק הכחול בתוך המתקן המשונה עם האנטנה שהוא העניק לך. סקווירטל מוקף בהילה כחולה בהירה.
    "לימדתי אותו כוויה (Scald)," מסביר הליצן. "מתקפה של מים רותחים." הוא מסביר בחיוך, ומושיט לך את הפוכדור. "בהצלחה במסע!" הוא אומר.

תומר;
    מזל"טוש על הווינר! ותפסיק להחליף כינויים נודניק (:
    ~~~
    צ'ארמנד שולח גחלת לעבר המקום המטפטף, והטפטוף מפסיק לרגעים ספורים. ראלטס לא משחרר אותו מהבלבול, ומטלטל אותו באוויר.
    "צ'ארמנדר!" קורא פוקימון האש, ושולח מטח של להבות בצבע ירוק-כחול מפיו; ראלטס נפגע חזיתית בצורה קשה ועף אחורה.
    הוא קם על רגליו, וצ'ארמנדר משתחרר מהבלבול ומזנק בקלילות אל הקרקע. לפתע, הוא רץ לעבר ראלטס ונושך אותו בעזרת שיניו החדות. צ'ארמנדר למד נשיכה!
    ראלטס שחלש כנגד מתקפות אופל, מתעלף ונופל על הקרקע. צ'ארמנדר מביט בו בחדווה, ולפתע זורח באור לבן; הוא גדל, זנבו מתארך ועל ראשו צומחת קרן. ברכותיי, צ'ארמנדר התפתח לצ'ארמיליון!

ניב;
    שמחים על שיקום המערה, בלבאזור ומיים ג'וניור שבים אל הפוכדורים שלהם. אתה יוצא החוצה לאחר שאתה מתנצל בפני פוקימוני המים, וחוזר אל העיר פיוטר.
    לאחר מספר דקות של הליכה, אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא בו את פוקימוניך, כולל פוליוואג, באדיבות האחות ג'וי החביבה וצ'אנסי החמודה.
    אתה יוצא החוצה, ובלי לשים לב מתקרב לעבר מכון הפוקימונים העירוני. אתה רואה מבנה גדול שמוקף עמודי שיש לבנים, ועל גגו אתה רואה דגל עם ציור של פוכדור מוקף פוקימון סלעי ונחשי.
    אתה נכנס מבעד לדלתות האבן, ומוצא את עצמך לפתע בפתחו של מבוך גדול. אתה רואה בחור צעיר לבוש חליפה. "ברוכים הבאים," הוא אומר. "תרצה לאתגר את מאסטר ברוק?"

נועם;
    רטטה מזנק לעבר פוקימון העטלף, ונושך אותו בחוזקה. שניהם נופלים ארצה, וזובאט מתעלף. רטטה גוהר מעליו בחיוך של נצחון, ולפתע זוהר באור בהיר.
    הוא גדל, זנבו ושיניו גדלים, והפרווה שלו מתארכת. אתה מביט בו בפליאה ולפתע נגלה מולך עכברוש חום וגדול- רטיקייט.
    "לא יכול להיות!" שואג הבחור בזעם ומחזיר את זובאט לפוכדור שלו. הוא שולף מכשיר קשר, ואומר: "אני צריך תגבורת!" הוא אומר. רעש של מסוקים נשמע. כדאי שתברח...

דוד;
    זה קצת בעייתי, כי יש לך הרבה להשלים.. אתה רק בעיר וירידיאן והרוב כבר בעיר פיוטר, בקצה היער או במערת הירח. אתה תצטרך להיות אקסטרה פעיל בימים הבאים ובחופשה. תקרא קצת בעמודים הקודמים, הודעתי הודעות חשובות בתחילת התגובות.
    ~~~
    בעוד בלבאזור מדליק זוג גפנים שצומחים מהפקעת על גבו, ווידל טווה רשת ארוכה של קורים ומכסה את אודיש ו-וולפיקס.
    בלבאזור מצליף בגפניו הבוערות ומדליק את רשת הקורים הדביקים, גורם לאודיש ו-וולפיקס לעלות באש ולספוג נזק רב... לבסוף, שניהם מתעלפים.
    "חזרו...." אומרת התאומות בצער, ופוקימוני הדשא והאש חוזרים אל הפוכדורים שלהם. "היה קרב מצוין," הן מחמיאו ולוחצות את ידך. בלבאזור כבר לא בוער ו-ווידל לא משותק.

סיגל;
    את יוצאת מיער וירידיאן, ומגיעה בחזרה לעיר הגדולה. את רואה שכבר חשוך.
    את מתקדמת לעבר מרכז הפוקימונים ושמה לב שכבר החשיך. איך הזמן עובר מהר...
    את נכנס למבנה הכיפתי ומרגישה עייפות. לאחר שאת מרפאת את הפוקימונים שלך את מקבלת מהאחות ג'וי את מפתח החדר שלך, ונכנס למעלית מאחורי הדלפק.
    את עולה לקומה המסומנת במחזיק המפתחות שמחובר למפתח, קומה שלישית, ופונה לעבר החדר הארבעה עשר. את נכנסת פנימה ורואה מיטה, טלוויזיה ומיני בר קטן.
    את רואה דלת שמובילה לארון, דלת שמובילה לחדר המקלחת בו יש גם שירותים, ואת רואה שיש גם מרפסת ובה ג'קוזי.

טל;
    תתייחס למה שכתבתי בתחילת ההודעה בבקשה.
    ~~~
    אתה מוציא את ארון ומראה אותו לליצן, שמביט בו בחיוך. "שלום לך," הוא אומר ומלטף את ארון הזוהר. "פוקימון מיוחד... אדמה... מתכת..." הוא אומר ומעלעל בתיקיית הדיסקים שלו.
    "מיים, תביא לו צורב מתקפות בינתיים..." אומר הליצן, ומר מיים של הליצן מגיש לך מכשיר דמוי דיסקמן בצבע תכלת שאתה נזכר מפרסומת שפעם הייתה בטלוויזיה שלתוכו אתה מכניס דיסק לימוד ובנוכחות הפוקימון שלך הוא מלמד אותו את המתקפה שמכיל הדיסק.
    לבסוף, הליצן שולף דיסק בצבע חום בהיר, ועליו כתוב: דחפור (Bulldoze). הוא מושיט לך אותו, ואתה מכניס אותו לצורב. ארון זוהר באור חום בהיר שנעלם תוך מספר שניות.
    "בהצלחה!" אומר הליצן בחיוך.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-05-2011 בשעה 06:31 PM

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רטטה מזנק לעבר פוקימון העטלף, ונושך אותו בחוזקה. שניהם נופלים ארצה, וזובאט מתעלף. רטטה גוהר מעליו בחיוך של נצחון, ולפתע זוהר באור בהיר.
    הוא גדל, זנבו ושיניו גדלים, והפרווה שלו מתארכת. אתה מביט בו בפליאה ולפתע נגלה מולך עכברוש חום וגדול- רטיקייט.
    "לא יכול להיות!" שואג הבחור בזעם ומחזיר את זובאט לפוכדור שלו. הוא שולף מכשיר קשר, ואומר: "אני צריך תגבורת!" הוא אומר. רעש של מסוקים נשמע. כדאי שתברח...
    "או-או..."אני מחזיר את רטייקייט לפוקדור ורץ לעיר פיוטר.

15. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER][B]סיגל;
    את יוצאת מיער וירידיאן, ומגיעה בחזרה לעיר הגדולה. את רואה שכבר חשוך.
    את מתקדמת לעבר מרכז הפוקימונים ושמה לב שכבר החשיך. איך הזמן עובר מהר...
    את נכנס למבנה הכיפתי ומרגישה עייפות. לאחר שאת מרפאת את הפוקימונים שלך את מקבלת מהאחות ג'וי את מפתח החדר שלך, ונכנס למעלית מאחורי הדלפק.
    את עולה לקומה המסומנת במחזיק המפתחות שמחובר למפתח, קומה שלישית, ופונה לעבר החדר הארבעה עשר. את נכנסת פנימה ורואה מיטה, טלוויזיה ומיני בר קטן.
    את רואה דלת שמובילה לארון, דלת שמובילה לחדר המקלחת בו יש גם שירותים, ואת רואה שיש גם מרפסת ובה ג'קוזי.
    .
    אני מסתכלת אל המקום ומחייכת לאחר מכן אני אומרת "סמוצ'אם סקווירטל בטארפרי צאו!" ואז מוציאה אותם "טוב חשבתי שאם תרצו תוכלו לטייל קצת בחדר שלא תהיו הרבה בפוקדור בטח משעמם שם, " לאחר מכן אני בודקת תמיטה שמה תתיק ואז אומרת לפוקימונים "סמוצאם סקווירטל ובטארפרי לכו לישון בעוד שעה באטרפרי בגלל שאתה מעופף ותאכל לקחת אותם אז אתה אחראי גם סקווירטל אחראי סמוצאם גם אבל פחות בקיצור עוד שעה לישון " אני אומרת ומחפשת עוד שמיכה אם אני מוצאת (מה שבטח יקרה) אני פורשת אותה על הרצפה ומקפלת אותה ככה שזה כמו מיטה נעימה לפוקימונים לאחר מכן אני הולכת לישון
    ~~~~~~~~
    זה יקרה כול יום? כי זה נראה לי קצת מוזר.. מה עכשיו אני יעשה בדיוק?

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

עמוד 28 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •