Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 72 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    *את זה הבנתי XD
    לטיאוס מחייך אליך מוזר כזה אחרי זה הוא מצביע עם הראש לכיוונה של שלי,אתה מבין שהוא קלט אותך!
    אחרי כמה דקות,כול החבורה[אתה,שלי,ג'ון ולטיאוס]יושבים על שפת האגם,ראשה של שלי מונח על כתפך אתה שומע אותה בוכה מעט היא אומרת:"חשבתי שאני לא אראה אתכם יותר".
    האם אתה מנחם אותה או לא?

Uchihe Sasuke
    *לא ארון כמו ארון בגדים אלא ארון הפוקימון!
    תגיב מחדש בבקשה...

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    אתה שומע קולות של הליכה מהירה מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי הוא אומר לך:"תומר,אתה מבטיח שתשמור על אחותי מפני צוות S,אין לנו הורים אז אני גם הסנדק שלה,אז אם תבטיח לשמור עליה אני אסכים שהיא תישאר במחוז,מה דעתך?".
    אתה מסכים לשמור על שלי או לא?

כינוי מקורי
    *תודה באמת שאתה מגיב.
    האיש אומר לך:"אתה לא צריך לחפש יותר את דילן כי הוא זה בעצם אני" הוא מושיט לך יד שתקום,אתה מתרומם והוא אומר לך:"אני מי שאתה מחפש,למה אתה צריך אותי לאימונים או שאתה רוצה את סמל החזית?".
    למה אתה צריך את דילן,לאימונים או לקרב?

KoDakThe
    *אתה אל תגיד לי מה לעשות,אם סניבי ישתמש במתקפה שוב אז הוא ילמד אותה.
    סניבי מנסה להשתמש בעלי תער אך אינו מצליח,לעומת זאת הסניזל של קלייר מצליחה להשתמש במתקפת קרח חזקה מאוד שפוגעת בסניבי.
    האם תמשיך לצוות עליו מתקפות שהוא לא למד או שתסתפק במה שיש?

Uchihe Sasuke
    סוולו עף לו לשמיים במהירות גבוהה,אתה מבין שהוא מסרב,אתה מסתכל סביבך,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך ושהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מתחפר לו באדמה.
    האם אתה ממשיך לחקור את הארון הזה או לא?

איתי
    *טריק נחמד,אבל אסור לעשות את זה,אסור להשתמש ב"אנטר" אם ההמשך שלך לא מספיק מפורט אתה חושב שחצי שורה יהפוך מצידי לשתי שורות אם ישתמשו באנטר לא!
    אתה יורד למרתף,אתה רואה שמה ארבעה חדרים:"קרבות אחד על אחד" "קרבות שלושה על שלושה" "קרב מלא" "קרבות זוגות".
    לאיזה חדר תלך?

הרוח המתמטקאית
    הילדה הופכת לאט-לאט להיות גבוהה יותר,פניה מאבדים את צבעם,עיניה הכחולות הופכות לאדומות,היא הופכת לעלם צעיר בעל שיער שחור כלילה שנראה יותר כמו שד רשע שאומר לך:"יש לך חמש דקות לעזוב את העולם לפני שאני משמיד אותו".
    האם אתה נשאר ונלחם או בורח?

SportMan
    שינקס משתמש במתקפת רסיסי ברק חזקים מאוד שפוגעים בבאדו שלך שלא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו להשתמש,אתה רואה שהמאמן מתכנן עם עצמו טקטיקת קרב.
    האם אתה אומר לו להתגונן או לתקוף?

קאקאשי סנסיי**
    *משהו כזה.
    טורצ'יק מתחמק מקרן הלייזר של הפוכדור,הוא משתמש שוב בניקור על הרגליים שלך,אתה מרגיש איך הרגליים שלך כואבות,אתה רואה מאמן בעל ווסט אדום הוא אומר לך:"צריך עזרה?".
    האם אתה מסכים או לא?
    *חחחח
    אני מתלבאת וחושב זמן מה ואני מוציא את ראלטס ואומר לו ''ראלטס אני עומד להילחם איתך בקרב של 3 על 3 ואני מבקש ממך לתת את כל מה שאתה יכול בסדר?'' ואני וראלטס נכנסים לחדר שרשום עליו ''קרב 3 על 3''

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    *את זה הבנתי XD
    לטיאוס מחייך אליך מוזר כזה אחרי זה הוא מצביע עם הראש לכיוונה של שלי,אתה מבין שהוא קלט אותך!
    אחרי כמה דקות,כול החבורה[אתה,שלי,ג'ון ולטיאוס]יושבים על שפת האגם,ראשה של שלי מונח על כתפך אתה שומע אותה בוכה מעט היא אומרת:"חשבתי שאני לא אראה אתכם יותר".
    האם אתה מנחם אותה או לא?

"אבל את רואה אותנו עכשיו שלי, אל תדאגי, רוצה לאכול?" אשאל את שלי ואז אחכה לתשובתה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Batista
    אתה שומע קולות של הליכה מהירה מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי הוא אומר לך:"תומר,אתה מבטיח שתשמור על אחותי מפני צוות S,אין לנו הורים אז אני גם הסנדק שלה,אז אם תבטיח לשמור עליה אני אסכים שהיא תישאר במחוז,מה דעתך?".
    אתה מסכים לשמור על שלי או לא?

כינוי מקורי
    *תודה באמת שאתה מגיב.
    האיש אומר לך:"אתה לא צריך לחפש יותר את דילן כי הוא זה בעצם אני" הוא מושיט לך יד שתקום,אתה מתרומם והוא אומר לך:"אני מי שאתה מחפש,למה אתה צריך אותי לאימונים או שאתה רוצה את סמל החזית?".
    למה אתה צריך את דילן,לאימונים או לקרב?

KoDakThe
    *אתה אל תגיד לי מה לעשות,אם סניבי ישתמש במתקפה שוב אז הוא ילמד אותה.
    סניבי מנסה להשתמש בעלי תער אך אינו מצליח,לעומת זאת הסניזל של קלייר מצליחה להשתמש במתקפת קרח חזקה מאוד שפוגעת בסניבי.
    האם תמשיך לצוות עליו מתקפות שהוא לא למד או שתסתפק במה שיש?

Uchihe Sasuke
    סוולו עף לו לשמיים במהירות גבוהה,אתה מבין שהוא מסרב,אתה מסתכל סביבך,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך ושהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מתחפר לו באדמה.

איתי
    *טריק נחמד,אבל אסור לעשות את זה,אסור להשתמש ב"אנטר" אם ההמשך שלך לא מספיק מפורט אתה חושב שחצי שורה יהפוך מצידי לשתי שורות אם ישתמשו באנטר לא!
    אתה יורד למרתף,אתה רואה שמה ארבעה חדרים:"קרבות אחד על אחד" "קרבות שלושה על שלושה" "קרב מלא" "קרבות זוגות".
    לאיזה חדר תלך?

הרוח המתמטקאית
    הילדה הופכת לאט-לאט להיות גבוהה יותר,פניה מאבדים את צבעם,עיניה הכחולות הופכות לאדומות,היא הופכת לעלם צעיר בעל שיער שחור כלילה שנראה יותר כמו שד רשע שאומר לך:"יש לך חמש דקות לעזוב את העולם לפני שאני משמיד אותו".

SportMan
    שינקס משתמש במתקפת רסיסי ברק חזקים מאוד שפוגעים בבאדו שלך שלא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו להשתמש,אתה רואה שהמאמן מתכנן עם עצמו טקטיקת קרב.
    האם אתה אומר לו להתגונן או לתקוף?

קאקאשי סנסיי**
    *משהו כזה.
    טורצ'יק מתחמק מקרן הלייזר של הפוכדור,הוא משתמש שוב בניקור על הרגליים שלך,אתה מרגיש איך הרגליים שלך כואבות,אתה רואה מאמן בעל ווסט אדום הוא אומר לך:"צריך עזרה?".
    האם אתה מסכים או לא?
    "כן אני ממש חיב עזרה פה"אני אומר תוך כדי נסיונות התחמקות מהניקורם של טורציק "רק עכשיו קיבלתי אותו והוא עושה לי בעיות"אני מספר לו"דרך אגב מי אתה?"אני שואל

5. משתמש מנוסה
    Batista
    שלי אומרת לך:"לא אני לא רעבה,היום הזה הרס לי את התיאבון" לטיאוס מתרומם ואומר לשלושתכם:"יש לכם תוכניות מסוימות,לפי מה שקבעתי עם לטיאס ורד-איי אני אמור ללוות אתכם במסע,לאן כדי ללכת צפונה או דרומה?".

איתי
    אתה רואה שראלטס מהנהן,אתה רואה שהוא רציני יותר ממוקדם,אתה מבין שהקרב נגד נאזליף ומגמר הפך אותו להיות קשוח יותר,אתה רואה זירת די מוזרה לפניך,מסביב הכול דשא רק שיש שמה לפידי אש דולקים,אתה רואה שבקירות יש מפלים,אתה רואה גבר כבן שלושים מחייך ואומר:"ברוך הבא לזירת השלושה,הקרב יהיה שלושה על שלושה שלכול מאמן תהיה האפשרות להחליף פוקימונים,הקרב יגמר שבצד אחד הפוקימונים לא יוכלו להילחם".

קאקאשי סנסיי**
    האיש אינו עונה לך רק מוציא חפץ מוזר מאוד ומתחיל להפעיל אותו,אתה רואה טבעת אור מקיפה את טורצ'יק אחרי זה הוא הולך לישון,האיש אומר לך:"הוא צריך מעט מנוחה,הוא לא מרושע קצת פעיל מדי".

6. משתמש מנוסה
    Batista
    שלי אומרת לך:"לא אני לא רעבה,היום הזה הרס לי את התיאבון" לטיאוס מתרומם ואומר לשלושתכם:"יש לכם תוכניות מסוימות,לפי מה שקבעתי עם לטיאס ורד-איי אני אמור ללוות אתכם במסע,לאן כדי ללכת צפונה או דרומה?".

איתי
    אתה רואה שראלטס מהנהן,אתה רואה שהוא רציני יותר ממוקדם,אתה מבין שהקרב נגד נאזליף ומגמר הפך אותו להיות קשוח יותר,אתה רואה זירת די מוזרה לפניך,מסביב הכול דשא רק שיש שמה לפידי אש דולקים,אתה רואה שבקירות יש מפלים,אתה רואה גבר כבן שלושים מחייך ואומר:"ברוך הבא לזירת השלושה,הקרב יהיה שלושה על שלושה שלכול מאמן תהיה האפשרות להחליף פוקימונים,הקרב יגמר שבצד אחד הפוקימונים לא יוכלו להילחם".

קאקאשי סנסיי**
    האיש אינו עונה לך רק מוציא חפץ מוזר מאוד ומתחיל להפעיל אותו,אתה רואה טבעת אור מקיפה את טורצ'יק אחרי זה הוא הולך לישון,האיש אומר לך:"הוא צריך מעט מנוחה,הוא לא מרושע קצת פעיל מדי".
    "תודה רבה!"אני מודה לו "ממש הצלת אותי!מה זה המכשיר הזה באלי אחד!"אני מבקש ונזכר שלא הצגתי את עצמי "אויש איזה שכחן אני שכחתי להציג את עצמי אני טומי ומי אתה?"אני שואל שנית

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אני גם כמוך לא מתייחס אליו כאל ארון בגדים..
    --------------------------
    "מעניין מה זה הארון הזה.." אומר ואלך אל הארון כדי לראות אותו מקרוב.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Batista
    "לדרום אני אוכל להילחם במכון אורבורג ובצפון אני אוכל להילחם במכון סנופוינט... אני מעדיף את הדרום..." אגיד ללטיאוס ואז אשאל שלי: "מה את מעדיפה?"

9. משתמש סופר ספאמר
    Batista

איתי

קאקאשי סנסיי**
    אני אומר לראלטס ''אתה ראשון'' ואני שואל את המאמן ''מי הפוקימון הראשון שלך''

10. משתמש מנוסה
    Batista
    שלי אומרת לך:"גם אני חושבת שכדי ללכת לדרום,אבל לא לעיר אורבורג דווקא לעיר קנלייב,ככה שלא נצטרך ללכת הרבה מפה לעיר אורבורג ובחזרה לקנלייב ואז שוב לפה או לאורבורג ואז להמשך הבנת?".

Uchihe Sasuke
    אתה מתקרב אל ארון אתה רואה שהוא משתמש במתקפת ציפורן מתכת על האבן שלידו ושובר אותה בשביל לעקב אותך,אתה רואה שהוא בורח לתוך מנהרה שאתה יכול לעבור בה.

איתי
    האיש אומר לך:"יש שלוש זירות במקום הזה,אש,מים ועשב אני בוחר בך פינסייג' צא להתקפה!" אתה רואה קוף ירוק מוכן לקרב,אתה רואה שראלטס שלך מסתכל על פינסייג' ברצינות רבה.
    קרב האימונים התחיל,פינסייג' נגד ראלטס,0-0.

קאקאשי סנסיי**
    האיש לא עונה לך,הוא ממשיך בדרכו,אתה רואה שלושה ילדים משחקים להם בפוקימונים שלהם,לאחד יש טריקו,לאחר יש צ'יקוריטה ולאחרון יש רוזליה.

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    "אתה טיפש,איך אתה מצפה /נברח שאנחנו אל יכולים ללכת כי אנחנו קשורים? ריקוזה תנסה להביס אותו!"אני צועק לעבר האיש שעומד לפני וחושב 'עוד חמש דקות ונגמר אלה עם נביס אותו'

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    שלי אומרת לך:"גם אני חושבת שכדי ללכת לדרום,אבל לא לעיר אורבורג דווקא לעיר קנלייב,ככה שלא נצטרך ללכת הרבה מפה לעיר אורבורג ובחזרה לקנלייב ואז שוב לפה או לאורבורג ואז להמשך הבנת?".

Uchihe Sasuke
    אתה מתקרב אל ארון אתה רואה שהוא משתמש במתקפת ציפורן מתכת על האבן שלידו ושובר אותה בשביל לעקב אותך,אתה רואה שהוא בורח לתוך מנהרה שאתה יכול לעבור בה.

איתי
    האיש אומר לך:"יש שלוש זירות במקום הזה,אש,מים ועשב אני בוחר בך פינסייג' צא להתקפה!" אתה רואה קוף ירוק מוכן לקרב,אתה רואה שראלטס שלך מסתכל על פינסייג' ברצינות רבה.

קאקאשי סנסיי**
    האיש לא עונה לך,הוא ממשיך בדרכו,אתה רואה שלושה ילדים משחקים להם בפוקימונים שלהם,לאחד יש טריקו,לאחר יש צ'יקוריטה ולאחרון יש רוזליה.
    אני אומר לראלטס ''תשתמש בשיגור אל מאחוריו ואחרי זה תעיף אותו על הלפיד אש על על חושי''
    ואני חושב הזירה הזאת היא לטובתי

13. משתמש מנוסה
    Batista
    "כן הבנתי, נעשה מה ששלי רוצה אז הולכים לקנלייב!" אומר לשלי בשמחה ואז אגיד ללטיאוס: "תוכל להטיס אותנו לעיר קנלייב?!"

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    "איך ארון יכול להשתמש במתקפת ציפורן מתכת?" אומר ואסתכל בפוקידע שלי כדי לראות מי זה הפוקימון הזה.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Batista

Uchihe Sasuke

איתי

קאקאשי סנסיי**
    אני מוציא בשנית את טורציק ושואל אותו "עכשיו אתה מוכן להקשיב לי בבקשה?"אני שואל וממשיך"רוצה נגדם קרב?יש ך יתרון סוג עליהם"

עמוד 72 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •