פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Batista
אתה שומע קולות של הליכה מהירה מאחוריך אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי הוא אומר לך:"תומר,אתה מבטיח שתשמור על אחותי מפני צוות S,אין לנו הורים אז אני גם הסנדק שלה,אז אם תבטיח לשמור עליה אני אסכים שהיא תישאר במחוז,מה דעתך?".
אתה מסכים לשמור על שלי או לא?
כינוי מקורי
*תודה באמת שאתה מגיב.
האיש אומר לך:"אתה לא צריך לחפש יותר את דילן כי הוא זה בעצם אני" הוא מושיט לך יד שתקום,אתה מתרומם והוא אומר לך:"אני מי שאתה מחפש,למה אתה צריך אותי לאימונים או שאתה רוצה את סמל החזית?".
למה אתה צריך את דילן,לאימונים או לקרב?
KoDakThe
*אתה אל תגיד לי מה לעשות,אם סניבי ישתמש במתקפה שוב אז הוא ילמד אותה.
סניבי מנסה להשתמש בעלי תער אך אינו מצליח,לעומת זאת הסניזל של קלייר מצליחה להשתמש במתקפת קרח חזקה מאוד שפוגעת בסניבי.
האם תמשיך לצוות עליו מתקפות שהוא לא למד או שתסתפק במה שיש?
Uchihe Sasuke
סוולו עף לו לשמיים במהירות גבוהה,אתה מבין שהוא מסרב,אתה מסתכל סביבך,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך ושהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מתחפר לו באדמה.
האם אתה ממשיך לחקור את הארון הזה או לא?
איתי
*טריק נחמד,אבל אסור לעשות את זה,אסור להשתמש ב"אנטר" אם ההמשך שלך לא מספיק מפורט אתה חושב שחצי שורה יהפוך מצידי לשתי שורות אם ישתמשו באנטר לא!
אתה יורד למרתף,אתה רואה שמה ארבעה חדרים:"קרבות אחד על אחד" "קרבות שלושה על שלושה" "קרב מלא" "קרבות זוגות".
לאיזה חדר תלך?
הרוח המתמטקאית
הילדה הופכת לאט-לאט להיות גבוהה יותר,פניה מאבדים את צבעם,עיניה הכחולות הופכות לאדומות,היא הופכת לעלם צעיר בעל שיער שחור כלילה שנראה יותר כמו שד רשע שאומר לך:"יש לך חמש דקות לעזוב את העולם לפני שאני משמיד אותו".
האם אתה נשאר ונלחם או בורח?
SportMan
שינקס משתמש במתקפת רסיסי ברק חזקים מאוד שפוגעים בבאדו שלך שלא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו להשתמש,אתה רואה שהמאמן מתכנן עם עצמו טקטיקת קרב.
האם אתה אומר לו להתגונן או לתקוף?
קאקאשי סנסיי**
*משהו כזה.
טורצ'יק מתחמק מקרן הלייזר של הפוכדור,הוא משתמש שוב בניקור על הרגליים שלך,אתה מרגיש איך הרגליים שלך כואבות,אתה רואה מאמן בעל ווסט אדום הוא אומר לך:"צריך עזרה?".
האם אתה מסכים או לא?