Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1427
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מוציא את אייביזור והוא הולך לצידך במהירות לאורך המבוך.
    אתה פונה פעמיים שמאלה ופעם אחת ימינה, ומגיע למבוי סתום. אתה מרגיש רעידה קלה בקרקע.
    אתה רואה שמן הקרקע במצמץ פוקימון אדמה חום עם אף עגול.
    אני שם לב שאיוויזור מנסה להוציא את הפוקדקס מכיסי.אני מכניס את הפוקדקס יותר עמוק לכיס ואומר:"זה בסדר איוויזור,אני מכיר את הפוקימון הזה,זה דיגלט.אבל איוויזור אני מכיר אותך.כמה עלי תער ואנחנו גומרים אותו.אז איוויזור תשתמש בעלי תער לכיוון דיגלט!"

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
    דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה אל תכתבו: אני אומר ללפרס שתתחמק, זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
    ~~~
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.

משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.

- קבוצה אדומה: 18 -
    - קבוצה ירוקה: 14 -
    - קבוצה כחולה: 16 -
    כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
    יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
    השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
    השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
    1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
    2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
    3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
    4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
    5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
    6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
    7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
    8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
    9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
    10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.

ברנדון;

אתה מסרב לתת לצ'ארמנדר לסבול, ומחזיר אותו לפוכדור. פיקאצ'ו מחליפה אותו.
    הייא שולחת בזריזות גל הלם לעבר בלספראוט והוא משתתק; מיד לאחר מכן היא פוגעת בו במכת ברק שהיא טוענת בלחייה האדומות.
    ונונאט בינתיים משתמש בבלבול על רטטה ומעיף אותו באוויר. כשהוא מתמש בעל קולי, גם בלספראוט ופיקאצ'ו מתבלבלים.
    רטטה משתמש בניב על על בלספראוט.

דוד;
    "אני רוצה את הפוקימונים שלך" הוא אומר בקול רשע, ופיקאצ'ו שיוצא מן הפוכדור מחשמל אותו.
    להפתעתך, האיש רק צוחק. "זו חליפה מבודדת חשמל ואש!" הוא אומר בחיוך זדוני. אייביזור משתמש בעלוקת זרע.
    גפנים עוטפים את סאנדשרו וגורמים לאייביזור לספוג אנרגיה רבה מגופו. פיקאצ'ו משתמש במכת ברק גם על זובאט.
    שני הפוקימונים משיבים בנשיכה ועוקץ רעל.

ניב;
    עוד לא היה לך לילה? לכולם כבר היה...
    ~~~
    אתה מאכיל אותם בפירות וצופה בהם בהנאה, שמח שהם מסתדרים.
    פלאפי מתקרב אליך, ומהנהן בחיוך מתוק. אתה שולף מכיסך פוכדור ריק ולוכד את פלאפי.
    לאחר שהפוכדור נסגר הוא מתנדנד ומיד נעצר. ברכותיי, לכדת פלאפי!
    אתה מבחין שהשמש כבר כמעט נעלמת, והלילה מתקרב.

תומר;
    קורפיש משתמש בבועות במאמצים רבים, ומשתמש באחיזת צבת פעם נוספת.
    לפתע, השריון של שלדר נסדק והוא נופל על הקוצים הרעילים, מעולף. הוא מוחזר לפוכדור.
    "ניצחת..." אומר דיפ בהפתעה. "ברכותיי!" הוא אומר ולוחץ את ידך. "היית יריב ראוי, היה קרב ממש טו-"
    לפתע, החכה של דיפ שטבולה במים מתחילה לרעוד. הוא מגלגל את הרולר והחוט נמשך, כשלפתע הורסי קטן נמשהך החוצה.
    "תוכל לעזור לי לעלף אותו?" שואל דיפ. "הייתי רוצה ללכוד אותו, אבל שלדר קווילפיש וגולדין כבר התעלפו..."

נועם;
    התפקיד שלך הוא לכתוב מה אתה עושה, תשתדל לא לכתוב איך אייביזור או ג'סיקה מגיבים.
    ~~~
    אייביזור נעמד מול דיגלט בחיוך, ושולח מספר עלי תער, שכעת הם גדולים יותר משל בלבאזור.
    הוא פוגע בדיגלט בחוזקה, ודיגלט ממהר להיכנס אל האדמה. הוא נעלם לכמה שניות, ומופיע שוב מתחת לאייביזור.
    הוא נוגח בו בחוזקה, ואייביזור עף באוויר.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    תומר;
    קורפיש משתמש בבועות במאמצים רבים, ומשתמש באחיזת צבת פעם נוספת.
    לפתע, השריון של שלדר נסדק והוא נופל על הקוצים הרעילים, מעולף. הוא מוחזר לפוכדור.
    "ניצחת..." אומר דיפ בהפתעה. "ברכותיי!" הוא אומר ולוחץ את ידך. "היית יריב ראוי, היה קרב ממש טו-"
    לפתע, החכה של דיפ שטבולה במים מתחילה לרעוד. הוא מגלגל את הרולר והחוט נמשך, כשלפתע הורסי קטן נמשהך החוצה.
    "תוכל לעזור לי לעלף אותו?" שואל דיפ. "הייתי רוצה ללכוד אותו, אבל שלדר קווילפיש וגולדין כבר התעלפו..."
    למה זובאט?
    -------------------------
    "כן אני אעזור לך, בתנאי אחד! תעזור לי לפתח את קורפיש אוקיי?" אגיד לדייג תוך כדי שאני מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו ומוציא את צ'ארמיליון.
    "צ'ארמיליון תשתמש בשריטה ואז בזעם דרקון לעבר ההורסי הזה!" אגיד לצ'ארמיליון בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    "אני רוצה את הפוקימונים שלך" הוא אומר בקול רשע, ופיקאצ'ו שיוצא מן הפוכדור מחשמל אותו.
    להפתעתך, האיש רק צוחק. "זו חליפה מבודדת חשמל ואש!" הוא אומר בחיוך זדוני. אייביזור משתמש בעלוקת זרע.
    גפנים עוטפים את סאנדשרו וגורמים לאייביזור לספוג אנרגיה רבה מגופו. פיקאצ'ו משתמש במכת ברק גם על זובאט.
    שני הפוקימונים משיבים בנשיכה ועוקץ רעל.
    לא כתבת שהם נפגעו...
    ~~~
    "תחמקו מהם" אני צועק לפוקימונים שלי "ואז פיקאצ'ו תשתמש בגל רעם על שניהם ואייביזור, אתה תשתמש ישר עליו בעלי תער". אני נושם נשימה עמוקה ופונה לאיש בכעס "אין לך זכות לקחת את הפוקימונים שלי"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    עוד לא היה לך לילה? לכולם כבר היה...
    ~~~
    אתה מאכיל אותם בפירות וצופה בהם בהנאה, שמח שהם מסתדרים.
    פלאפי מתקרב אליך, ומהנהן בחיוך מתוק. אתה שולף מכיסך פוכדור ריק ולוכד את פלאפי.
    לאחר שהפוכדור נסגר הוא מתנדנד ומיד נעצר. ברכותיי, לכדת פלאפי!
    אתה מבחין שהשמש כבר כמעט נעלמת, והלילה מתקרב.
    לא שזכור לי... ובקשר לפלאפי בעדכון הראשון היה בת אחר-כך בן ואז שוב בת ועכשיו שוב בן! מהו בדיוק?
    ~~~~~~~~~~
    אביט בשמיים ואנסה לחשוב מה לעשות, 'כדי להתקדם במהירות ולחפש אחר מקום לינה קרוב'
    אחזיר את כולם, אשים בתיק והתחיל להתקדם בצעדים מהירים, אסתכל לכל הצדדים בחיפוש אחר מקום לינה, בית כלשהו או אולי אנשים.

.

6. משתמש מנוסה
    [CENTER]

ברנדון;

אתה מסרב לתת לצ'ארמנדר לסבול, ומחזיר אותו לפוכדור. פיקאצ'ו מחליפה אותו.
    הייא שולחת בזריזות גל הלם לעבר בלספראוט והוא משתתק; מיד לאחר מכן היא פוגעת בו במכת ברק שהיא טוענת בלחייה האדומות.
    ונונאט בינתיים משתמש בבלבול על רטטה ומעיף אותו באוויר. כשהוא מתמש בעל קולי, גם בלספראוט ופיקאצ'ו מתבלבלים.
    רטטה משתמש בניב על על בלספראוט.
    "איך זה קרה שפיקאצ'ו התבלבלה גם?" אמלמל ואחשוב על תוכנית.
    "ונונאט! תנסה יותר למקד את המתקפות שלך! תשתמש בנשיכת חרק על בלאספורט ואז ארס הלם על רטטה! פיקאצ'ו אל תילחצי! כשתרגישי מוכנה תשתמשי במתקפה מהירה לכיוונו של בלאספורט!" אסביר לשניהם ואפנה לקיילי ואבדוק מה היא עושה, "איך אפשר לרפא את צ'רמנדר מהרעל?" אשאל אותה במהירות

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    בלספראוט מיד יעודכן בעמוד הרשומים... (:
    ~~~
    אתה שמח, ומתקדם עם צ'ארמיליון בהמשך השביל. אתה מגיע לשפת אגם.
    אתה מביט פנימה בחיפוש אחר פוקימון מעניין, כשלפתע פוקימון בצבע צהוב מחליא עולה משם.
    כתמים חומים רבים על גופו דמוי הדג, וסנפיריו הכחולים מכוסים באצות. "פיייייבאס..." הוא אומר בקול משועמם.
    "וואוו זה פיבאס!" אומר לעצמי "אני יודע זאת כי לאחד מהשוטרים בבסיס של אבא היה מילוטיק שהתפתח מפיבאס באחד מהטיולים.כדאי שאאמן אחד מהפוקימונים שלי נגדו!" ואוציא את מאנקי ואפקוד עליו להשתמש בשבירת לבנים.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה

אוונט פסח יוצא לדרך!!!

באוונט הזה, הכל הולך להשתנות... זוכי החידונים והשאלנוים שנקבעו היו קבוצת האדומים, אך לאור מספר הערות שמשכו את תשומת לבי, החלטתי להעניק את השינוי לשחקנים ניב, תומר, קודאק וסיגל.

עלילת האוונט:

"קדימה, 962." אמרה בחור צעירה בעלת שיער ורוד. שניהם היו במפקדה של צוות רוקט. "אל תיתן לדוקטור אייס לחכות לנו..."
    הם נכנסו לחדר גדול וחשוך, וראו בחור לבוש חלוק מעבדה לבן ומלוכך, מעט קבוע, שיערו כחול ופרוע ובידיו מבחנה בצבע ירוק.
    על מיטת חולים מולו שכב נער צעיר וכהה, שיערו פרוע כאילו נלקח לשם בכוח. הוא היה רדום. לצידו היה פוכדור קטן.
    "הגעתם בזמן... תתחילו לצלם..." אמר האיש בקול קר. הבחורה ורודת השיער שלפה מצלמה מכיסה, והחלה להסריט:
    המדען טפטף מעט מהנוזל הירוק לתוך פיו של הבחור, ולפתע פניו החלו לדהות ולהיעלם. הוא זהר באור נוגה בצבע סגול כהה, והתיישר.
    קולות בקעו ממנו, ללא שום פה, והוא שלף את הפוכדור שלו. ברגע שנגע בפוכדור ושלח את הפוקימון שבו החוצה, הפוקימון התעוות;
    גופו הכחול-כהה הוריק, עליו התחדדו והאדימו, ועיניו התארכו והסגילו. פיו נעלם, והוא נעמד על מיטת החולים, שולח אבקנים מבין עליו.
    אנשי צוות רוקט נפלו ארצה, פניהם נעלמו, והמדען לקח צעד אחורה... "לא!" הוא צעק. "לאאא!" ורץ החוצה, חוטף את המסרטה לידיו.

אירועים מיוחדים באוונט:

* הסיכוי למצוא פוקימונים בהתפתחות שנייה גובר *
    * הסיכוי שאחד הפוקימונים שלכם יתפתח גובר *
    * ליצני סטוג' ילמדו את שניים מהפוקימונים שלכם מתקפה *
    * הסיכוי למצוא פוקימונים נדירים או בעלי תשלובת סוגים מיוחדת גובר *
    * בלילה הלבן, יום ה' 14/04/2011, תהיה משימה מיוחדת בה תוכלו להחזיר הכל לקדמותו, או להשאיר הכל כמו שהוא... פרטים בקרוב! *
    * כל אחד מכם יקבל נוגדן שפיתחו פרופסור אייס ופרופסור אוק בשיתוף *

מהות השינוי:

* אם דבק בכם הוירוס, אז פניכם נמחקות. אתם תוכלו לתקשר עם הפוקימונים שלכם באמצעות מחשבה *
    * גם הפוקימונים שלכם נדבקו בוירוס וכעת נוספה לכל אחת מהם מתקפה מסוג רשע *
    * כל מי שלא שונה, מטרתו היא לרסס את שאר המשתתפים בנוגדן שיקבל מהפרופסור אוק, וכן פוקימונ בר ומאמנים שונים *

תוכן האוונט יחל מחר בשעה 15:30, אבקש מכל המשתתפים להיות פה!

~~~
    הנה זה מתחיל!!!
    צוות הרשע-
    תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
    אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
    נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
    אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
    לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
    מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
    צוות הטובים-
    ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
    הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
    אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
    מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-20-2011 בשעה 12:40 AM

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B][CENTER]סיגל;
    מצוטט מההודעה הראשית- 7. חוק חדש (10 באפריל 2011): אין לערוך קרבות שבהם מספר הפוקימונים שלך ושל הצד האויב לא שווה, לדוגמא: שלושה פוקימונים על אחד. יוצאים-מן-הכלל ייקבעו על ידי.
    ואבקשך לענות על השאלות כדי שאקבע את הצוות המנצח (:

~~~
    ביחד עם גרובייל של אמרלד, וורטרטל מזנק לעבר זובאט וסאנדשרו (את השמות את מגלה לאחר שהאיש מצווה עליהם לתקוף).
    גרובייל משתמש בעלי תער על סאנדשרו ופוצע אותו קשות בזמן שזובאט משתמש עליו בעלוקה (Leech Life) ופוצע אותו חזק, סופג ממנו אנרגיה.
    וורטרטל משתמש באקדח מים בסיבוב ופוצע את זובאט ואת סאנדשרו בזמן שמים מרעננים עוטפים את גרובייל. הוא משתמש במתקפה מהירה על זובאט.
    כשאת מבקשת מבאטרפרי להחליף את וורטרטל הוא מסיכם, ובאטרפרי משתמש בנשיכת חרק על זובאט וטווה סביבו וסביב סאנדשרו קורים.
    וורטרטל משתמש באקדח מים חזק מאוד, ובאטרפרי באבקת שיתוק על האיש ועל זובאט אך מפספס את סאנדשרו.
    .[/I]
    "אוקי אמרלד אני סומכת אליך תקשור את האיש והפוקימון הזה לעץ קרוב וקדימה וורטלטל ובאטרפרי אתם תנצחו ואתם אתם צוות מעולה! וורטלטל מסך בועות! באטרפרי תפתיע בנשיכת חרק את סאנדרו לאחר מכן באטרפרי תעזור לאמרלד אם יריית חוט כדאי שהפוקימון והאיש היו קשורים ותקשור אותם הכי טוב שאפשר! לביינתיים אקדח מים בשיא החוזק אל סאנדרשו ולאחר מכן תשתמש בנסיגה שלא תושפע מהאבקת שיתוק ובאטרפרי אבקת שיתוק אליו ותוסיף אותו גם לחבורה הקשורה שלנו ותקשור אותם עוד פעם ביריית חוט ועוד פעם אבקת שיתוק שלא יברחו לשום מקום!" אני קוראת שמחה ללכוד פושע

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה

עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
    דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה אל תכתבו: אני אומר ללפרס שתתחמק, זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
    ~~~
    משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.

- קבוצה אדומה: 18 -
    - קבוצה ירוקה: 14 -
    - קבוצה כחולה: 16 -

התשובות~
    1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
    ת: dav5000
    2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
    ת: קיבלתי Darkboy, DarkGaara וכל כינוי אחר שהיה לו. בנוסף, קיבלתי גם משתמשים שכתבו 'טל'.
    3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
    ת: לוקאס/KillerBee הועף מהמשחק עקב חוסר פעילות ארוך אחרי התראה מראש
    4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
    ת: קיבלתי את הסדר המקורי (טל, לוקאס, קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל), ואת סדר הרשומים כולל החדשים (קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל, ברנדון, תמיר).
    החשבתי כניקוד מלא עד שתי טעויות.

5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
    ת: הבלבאזור של ניב למד עלי תער.
    6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
    ת: הפוקימון הראשון שהוזכר במשחק היה קאטרפי, הוזכר בחוקים. היחיד שענה נכון- נועם.
    קיבלתי גם אם ענו: ההתחלתיים/צ'ארמנדר/סקווירטל/בלבאזור.

7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
    ת: לא היה לו שם... P:
    8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
    ת: קודאק, שניחש- 'דם'.
    9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
    ת: NegativeX
    10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
    ת: סיגל, נועם, תומר, דוד, קודאק, עמית, ברנדון, ניב ותמיר. קיבלתי גם אם היו עד שתי טעויות.

ברנדון;

בטעות XD
    ~~~
    "איך בדיוק? הוא מתפתח ברמה שלושים..." אומר הקול הפנימי שלך.
    קורפיש חוזר לפוכדור, וצ'ארמיליון מופיע במקומו על המזח, הרוח הנעימה מרטיטה את הלהבה בזנבו.
    צ'ארמיליון משתמש בשריטה, ומיד לאחר מכן בזעם דרקון; שתי המתקפות פוצעות את הורסי.
    "הורררסי!" צווח הורסי, נאבק כדי להשתחרר מהחכה ושולח מסך עשן וזרם של קרן בועות. הוא פוגע בצ'ארמיליון.

דוד;
    פיקאצ'ו מתחמק ושולח גל רעם שמשפיע על זובאט בלבד. אייביזור, לעומתו, לא מצליח להתחמק.
    הוא ננשך ונעקץ, אך מצליח לשחרר שלושה עלי תער מהפרח על גבו, פוגע בסאנדשרו.
    "אין זכויות בצוות רוקט!" הוא אומר, "רק חובות! לתקוף!!!" וכך עושים פוקימוניו- סאנדשרו מתגלגל וזובאט משתמש במתקפת כנף. סאנדשרו פוגע בפיקאצ'ו.

ניב;
    טרנסג'נדר. הוא זכר עם גוף ורוד, הוא לא בטוח מה עובר עליו.
    ~~~
    אתה אוסף את חפציך ואת פוקימוניך, ורץ קדימה במהירות לפני שיחשיך.
    אתה פונה בעיקול מסביב לאגם, ולפתע רואה פתח של מערה עצומה בתחתית של הר גבוה מאוד.
    אתה רואה מדרגות חצובות על ההר, שמובילות למרכז פוקימונים. שלט עץ קטן מכריז כי הגעת למערת הירח.

ברנדון;
    פיקאצ'ו לוקחת את הזמן, בעוד ונונאט משתמש בנשיכת חרק שפוצעת את בלספראוט בחוזקה.
    בינתיים, הוא שולח ארס הלם לעבר רטטה המבולבל שנופל על גבו ומכשכש בזנבו.
    בלספראוט שולח גפנים מצליפות לעבר שני הפוקימונים שלך, אך פיקאצ'ו מקדימה אותו ומשתמש במתקפה מהירה.

עמית;
    אתה מבחין בפוקימון המוכר, ומחליט להילחם בו.
    מאנקי יוצא מהפוכדור, מביט בפיבאס המסכן, ומיד משתמש בשבירת לבנים- הוא מנחית מכה כואבת על גבו של פיבאס.
    "פייי..." הוא אומר בקול משועמם, ומשתמש בהתנגשות. מאנקי לא סופג הרבה נזק.

סיגל;
    "לא אתה לא!" אומר האיש ושולף מכיסו זוג פוכדורים כאשר הוא מבחין באמרלד מתקרב לעברו.
    הוא מחזיר את סאנדשרו וזובאט, ושולף פוכדור שלישי ממנו יוצא פוקימון מעופף בצבע חום כהה.
    הוא עולה על גבו ועף הרחק, אל השמיים. "לעזאזל!" צועק אמרלד, ובועט באבן.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-11-2011 בשעה 11:41 PM

11. משתמש מנוסה
    [B][CENTER]
    סיגל;
    "לא אתה לא!" אומר האיש ושולף מכיסו זוג פוכדורים כאשר הוא מבחין באמרלד מתקרב לעברו.
    הוא מחזיר את סאנדשרו וזובאט, ושולף פוכדור שלישי ממנו יוצא פוקימון מעופף בצבע חום כהה.
    הוא עולה על גבו ועף הרחק, אל השמיים. "לעזאזל!" צועק אמרלד, ובועט באבן.
    "לא נורא אמרלד האמת היא שאני די מרוצה, לא כול יום מוצאים פושע אולי נוכל להעביר את המידע אליו ועל הפוקימונים שלו לג'ני בעיר הבאה לביינתיים בואו נלך במהירות לעיר הבאה כי אנחנו ממש בסוף אז בואו מהר נלך לעיר פיוטר! " אני אומרת ומחזירה את וורטלטל ובאטרפרי "עבדתם מעולה ואני גאה בכם מגיע לשניכם לנוח " אני אומרת ואז עוצמת תעייניים שניה וחושבת מחשבות לא ברורות ואז פוקחת אותם ומתחילה ללכת במהירות "נו יאלה בוא כבר!" אני אומרת לאמרלד ואז הולכת איתו לכיוון העיר פיוטר

וספארמרית מתקדמת

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    טרנסג'נדר. הוא זכר עם גוף ורוד, הוא לא בטוח מה עובר עליו.
    ~~~
    אתה אוסף את חפציך ואת פוקימוניך, ורץ קדימה במהירות לפני שיחשיך.
    אתה פונה בעיקול מסביב לאגם, ולפתע רואה פתח של מערה עצומה בתחתית של הר גבוה מאוד.
    אתה רואה מדרגות חצובות על ההר, שמובילות למרכז פוקימונים. שלט עץ קטן מכריז כי הגעת למערת הירח.
    לא הבנתי מה כתבת למעלה.. ואל תרדים אותי ישירות אני רוצה לנצל מעט את הלילה!
    ואחי הצלחתי לתקן ל-8 זוכר? ובסוף נקבל -5 נקודות על כך ש-Maniato לא הגיב?
    ~~~~~~~~~~~
    אסתכל על המדרגות בתסכול ואומר "אווייי לאא.. ככמממהה מדרגווותתת!!!"
    לאחר מכן אתחיל לעלות בריצה קלה ואומר "לא כואב לי, לא קשה לי, קדימה למעלה" ואמלמל זאת שוב ושוב ואדרבן את עצמי כל הדרך למעלה.
    לאחר שאגיע אתייצב מול פתח המרכז ואסדר את הנשימה ואז אכנס ואבקש להזכיר חדר, בנוסף אוסיף לשאול "ג'וי תוכלי לרפות את בלבאזור ופלאפי שלי בבקשה?"
    ואביט בה בחיוך מנומס ואחכה לתשובה.

.

13. משתמש מנוסה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!

סיגל;
    מרוצה, את ממשיכה יחד עם אמרלד לאחר שאת מחזירה את וורטרטל ובאטרפרי לפוכדורים שלהם.
    את מגיעה לפתע לקצה של צוק, ומביטה למטה בפחד. את רואה את העיר פיוטר למרגלות הצוק הגבוה מאוד.
    "מה נעשה? זה בערך מאה מטרים..." אומר אמרלד בבהלה כשהוא מבחין בצוק.

ניב;
    קראת מה שרשמתי? זה לא לפי הקבוצות, בחרתי ארבעה. אתה, תומר, סיגל וקודק.
    ~~~
    מתוסכל, אתה מביט במדרגות, אך עולה בריצה קלה, מדרבן את עצמך להמשיך.
    אתה נעמד לבסוף אל מול הדלת, והיא נפתחת אוטומטית. האחות ג'וי וצ'אנסי מקבלות אותך בברכה.
    הן מרפאות את איוויזור, פלאפי ושאר הפוקימונים, ומחזירות לך אותן. "אני רואה שיש לך פוקדקס," היא אומרת.
    אתה רואה שהפוקדקס מבצבץ מכיסך. "אם כך, מגיע לך חדר בחינם למשך הלילה." היא אומרת בחיוך.

14. משתמש מנוסה

סיגל;
    מרוצה, את ממשיכה יחד עם אמרלד לאחר שאת מחזירה את וורטרטל ובאטרפרי לפוכדורים שלהם.
    את מגיעה לפתע לקצה של צוק, ומביטה למטה בפחד. את רואה את העיר פיוטר למרגלות הצוק הגבוה מאוד.
    "מה נעשה? זה בערך מאה מטרים..." אומר אמרלד בבהלה כשהוא מבחין בצוק.
    .
    "אממ יש לי רעיון אבל הוא לא ימצא חן בעיינך " אני אומרת ומוציאה את באטרפרי "באטרפרי תשתמש ביררית חוט ללמטה החוט הכי עבה וקשיח שתוכל ליצור !" אני אומרת ופונה לאמרלד "נראה לך שחוט יחזיק אותנו?" אני אומרת ומחייכת

וספארמרית מתקדמת

15. מנהל למופת! (לשעבר)

ניב;
    קראת מה שרשמתי? זה לא לפי הקבוצות, בחרתי ארבעה. אתה, תומר, סיגל וקודק.
    ~~~
    מתוסכל, אתה מביט במדרגות, אך עולה בריצה קלה, מדרבן את עצמך להמשיך.
    אתה נעמד לבסוף אל מול הדלת, והיא נפתחת אוטומטית. האחות ג'וי וצ'אנסי מקבלות אותך בברכה.
    הן מרפאות את איוויזור, פלאפי ושאר הפוקימונים, ומחזירות לך אותן. "אני רואה שיש לך פוקדקס," היא אומרת.
    אתה רואה שהפוקדקס מבצבץ מכיסך. "אם כך, מגיע לך חדר בחינם למשך הלילה." היא אומרת בחיוך.
    קראתי גם שיננתי, אבל כאשר ראיתי מי זכה לא התאצלתי לקרוא את ההמשך "לאור הנסיבות. . ."
    זה אומר שאני באנשים שיקבלו את הווירוס נכון? אויי לא הפנים היפות שלי XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בפוקדור שמציץ לי מהכיס ואשלוף, "תודה רבה לך!" אומר בחיוך אסיר תודה.
    לאחר מכן שארגע קצת בחדר אצא אקח איתי את פוליוואג, אנעל את הלדת ואגש לשאול את האחות ג'וי "סליחה, יש לכם כאן מגבות? אני מעוניין לצאת לטבול באגם שראיתי למטה!"
    ואחכה בציפייה לתשובה חיובית!

.

עמוד 44 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •