נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-16-2011 בשעה 04:57 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יואב
פתחתה עמוד 20
פיפלאפ למד אקדח מים!
~~~~~~~~
אתה והפוקימונים שלך באו אחריה ונכנסתם לביתה, הלכם ביחד למטבח והיא הוציאה שני סירים גדולים ושחורים, "אחד לי אחד לך" אמרה בריאנה ולאחר מכן פרסה את הפירות על השולחן, היא בחרה כמה פירות ושמה בתוך הסיר, לאחר מכן הרתיחה מים לשניכם ושמה בשני הסירים "תבחר פירות ותשים אותם בתוך הסיר הם פירות רכים כך שזה לא תהיה בעיה, " היא אמרה ובשחה את הפאפינים לאחר שהדליקה תאש לשניכם והביאה לך כף "אל תשים את זה יותר מידי אחרת זה היה מבושל מידי" אמרה שמתה לב לפרי כחול ויפה על השולחן פיפלאפ בא לאכול אותו אבל טייני לקחה אותו מהר והביאה לך יחד אם עוד פירות כחולים וניסתה להדריך אותך כיצד להכין
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יואב
תצטט!
~~~~
המשכתה לבחוש ולבחוש בלבחוש עד שמתה לב שבריאנה כבר הוציאה את שלה מהאש, שלך התחיל לבעבע וטייני מהר סגרה את האש, ראיתה שיש בהן עדיין חתיכות "אולי הפירות היו קשים מידי.." אמרה בריאנה ושמה את שלה במיקסר "מסתבר שזה יעיל" היא אמרה ופתאום זה קצת השפריץ, טייני מהר סידרה משהו וזה סיים להשפריץ, בריאנה הוציאה סמרוטוטים והיא ובלייס ניגבו את הריצפה שפיפלאפ השתמש באקדח מים על הסמרטוטים, בסוף הכול היה נקי ושלך ושלה היה בלי גושים מסודר נקי ויפה, היא הוציאה תבניות קטנות ושפכה בהם את הנוזל לתוך זה ועשתה שלושה חורים קטנים בכול אחת, "זה כדי שזה יתבשל גם מבפנים" הסבירה והביאה לך גם תבנית וקיסם שיניים לעשות תחורים,
מה תעשה?
וספארמרית מתקדמת
מצטער, לא שמתי לב פעם אחת...
אגב, את יכולה לערוך את הטופס שלי? הוא ממש לא מעודכן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב, בוא נעשה את זה!" אומר בביטחון ואתחיל לשפוך לתבנית ולעשות חורים
תומר
חבל היה לי רעיון טוב בשבילך
אם ככה אתה רוצה שהיה, אבל רק שתדע רק כי קרה משהו טיפה רע לא אומר שחייב לפרוש
יואב
אתה מתחיל לשפוך ולעשות חורים ותוך 10 דקות כבר הכול מוכן ונמצא בתנור,
פיפלאפ קופץ מהשולחן ובא אליך אבל מחליק "בלוסום !בלוסום סום " אמרה בלוסום (זהירות! רטוב פה) "פיפ..." אמר פיפלאפ ומישש את ראשו ויצא משם, הוא התיישב אל הספה וניסה להדליק את הטלוויזיה (פשוט אל תאמר לי שזה לא מקורי) אבל לא הצליח, טייני התקרבה אליו והדליקה, בלייס באה וישבה לידו,
ראיתה שהם רואים פרסומת "מהרו! עוד כפחות משבועים תהיה תחרות בעיר ריקוליין!" ותמונה של פוקימונים מופעים היה שם, נראה שטייני מאוד התעניינה בתחרות ויצאה החוצה ושמעתה רעשים מבחוץ,
וספארמרית מתקדמת
יואב
אתה יוצא החוצה ושואל אותה והיא מהנהנת פתאום אתה מסתכל אל מה שהיא עושה, טיניי השתמשה ביום בהיר ועלים קסומים, העלים הקסומים נראו כזוהרים בגלל השמש החזקה היא העיפה תעלים הקסומים למעלה ואז הפילה אותם יחד אם מלא וורדים שהיא יצרה,"סום.. בלוסום בלו בלוסום.." אמרה טייני\( אולי..אני לא כול כך טובה..)
טייני למדה עלי וורדים! (מתקפה שמורידה וורדים מלמעלה)
וספארמרית מתקדמת
תומר
אתה רואה שהוא לא שם ושכבר זרחה השמש, שמעתה קול מהמטבח של משהו טוב, איפום וטרטוויג שיחקו קצת והסתכלו מהחלון וראו בטלוויזיה משהו מהחלון שמעתה קול "מהרו! עוד כפחות משבועים תהיה תחרות בעיר ריקוליין!" הם מאוד התענינו בזה והבנתה שזאת תחרות שנמצאת בעוד שבועים בעיר ריקוליין
קודק
בלבאזור ושלוס הסתכלו אליך "באלב בלא זור.. בלאב בזור בלאב ...בלבאזור.." אמר באלבאזור (אני מצטער.. יש לי משפחה.. סליחה) אבל שלוס קפצה אליך וחייכה "של שלוס לוס של שלוס! של שלוס של שלוס!" אמרה שלוס (אני מאוד ישמח להיתפס! אבל כרגע צריך להציל את מונפרנו!) ולא הבנתה מה זאת אומרת "של שלוס שלוס לוס לוס שלו וס לוס שלוס לוס ,של שלוס של לוס לוס..." (הייתי פעם של המאמן הזה ומונפרנו היה חבר שלי שהוא היה עוד צימצאר, אבל הוא התעלל בנו וברחתי...) אמרה שלוס והסתכלה אל המונפרנו שהותקף על ידי מלא עלי טער "תשתמש בלהביור!" אמר האיש ומונפרנו הסתכל אליהם ובסוף השתמש בלהביור הרסני שהעיף את האודיש והסנפלורה, הבלוסום השתמשו בעלי טער מה שהעיף אותו והוא השתמש גם אליהן בלהביור פידג'י השתמש אליו ברוח ורטטה בכוח חבוי וכול השאר בעלי טער שפגעו במונפרנו קשות
יואב
"בלוסום?"אמרה בלייס (באמת?) שאלה וחיבקה אותך, "מוכן!" אמרה בריאנה והלכתם במהירות אליה, ראיתם מלא פאפינים בשתי קעריות וחבילת פיצפוצים קטנה "שמים פיפוץ קטן בכול חור כך שלא רואים תחור" אמרה בריאנה ולקחה תקערה שלה ושמה לכול פאפין פיצפוץ
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-16-2011 בשעה 05:36 PM
וספארמרית מתקדמת
יואב
אתה מתחיל לשים פיצפוצים ולבסוף העבודה מסתיימת בפאפינים שנרעים לא רע בכלל,"אני לא בטוחה .." אמרה בריאנה ופתאום שמעתה קול מהביצה שבסלון והיא התחילה לזהור פעם אחת פעם שנייה ופעת שלישית והפסיקה "אתה רוצה לבדוק אותה?" אמרה בריאנה והסתכלה אל הביצה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)