Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 23 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום, אני אנסה להגיב מהבסיס השבוע לפחות 2-3 תגובות כל יום.
    לא בטוח שאצליח, אבל בכל זאת... נחזור להגיב באופן נורמלי בחמישי מהצהריים.

דור~
    "אהם, ספינראק... טוטודייל, הפל אותו מהעץ עם אקדח מים ולאחר מכן השתמש בזעם!" אתה מצווה על טוטודייל. טוטודייל יורה אקדח מים שפוגע בספינראק ומפיל אותו לכיוון הקרקע אך ספינראק משתמש ביריית חוט, תופס בענף ומושך את עצמו למעלה, בעוד טוטודייל מנסה להשתמש בזעם אך לא מצליח להגיע אליו ומפספס את ההתקפה. ספינראק משיב עם עוקץ רעל אך טוטודייל מתחמק.

קודאק~
    אתה נכנס אל תוך העיר ומתחיל לטייל בתוכה, מודהם מהנוף שאתה רואה בה. לבסוף, כעבור כמה דקות אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס פנימה וניגש אל הדלפק של האחות גו'י "שלום לך, איך אפשר לעזור לך?" שואלת אותך האחות גו'י ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את סינדיקוויל ווידל "אין בעיה" היא אומרת לך בחביבות, ואתה משיב את סינדיקוויל לפוכדור שלו ומושיט לה את שני הפוכדורים. האחות גו'י לוקחת אותך ומניחה במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת בחביבות "או, אני רואה שיש לך פוקדע. נרשמת כבר לליגת הפוקימונים? אני יכולה לרשום אותך" היא אומרת לך.

עידו~
    אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון, ומיד הפוקדע מתחיל לדבר "פידג'י, פוקימון הציפור. פידג'י נחשב לפוקימון שכיח ברחבי המחוז, ונחשב כפוקימון שמתאים לקרב טוב עבור מאמנים מתחילים" הוא מזמר ונחבא. אתה מסתכל מסביב ומבחין בשיח עם פירות, אתה ניגש אליו וקוטף כמה "שלום לך... אולי תרצה כמה פירות?" אתה פונה לעברו של פידג'י, והוא מזדקף ומביט בך בחשדנות. לאחר כמה רגעים, הוא מתקרב אלייך ולוקח פרי אחד, ואז מתחיל לאכול בשמחה.

מור~
    "קורפיש, שלב קרן בועות עם בועות ושלח את המתקפה לעברו של פאנפי וסכל את התקפתו!" אתה מצווה על קורפיש. קורפיש מניף את זרועו הימנית ושולח בועות ומידו השמאלית שולח קרן בועות, שתי ההתקפות מתחברות ויוצרות קרן בועות גדולה שעפה במהירות אל עבר פאנפי המנסה להתחמק ומצליח מרוב הבועות, אולם האחרונות פוגעות בו והודפות אותו אחורנית "עבור להפלה!" צועק המאמן ופאנפי רץ במהירות לעבר קורפיש, מתכונן להפלה.

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    עידו~
    אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון, ומיד הפוקדע מתחיל לדבר "פידג'י, פוקימון הציפור. פידג'י נחשב לפוקימון שכיח ברחבי המחוז, ונחשב כפוקימון שמתאים לקרב טוב עבור מאמנים מתחילים" הוא מזמר ונחבא. אתה מסתכל מסביב ומבחין בשיח עם פירות, אתה ניגש אליו וקוטף כמה "שלום לך... אולי תרצה כמה פירות?" אתה פונה לעברו של פידג'י, והוא מזדקף ומביט בך בחשדנות. לאחר כמה רגעים, הוא מתקרב אלייך ולוקח פרי אחד, ואז מתחיל לאכול בשמחה.
    ]
    איפה אתה משרת?
    ---
    אני מחייך וממשיך להאכיל אותו, "היי פידג'י, האם אתה מעוניין להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו בחיוך רחב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~

דור~
    "אהם, ספינראק... טוטודייל, הפל אותו מהעץ עם אקדח מים ולאחר מכן השתמש בזעם!" אתה מצווה על טוטודייל. טוטודייל יורה אקדח מים שפוגע בספינראק ומפיל אותו לכיוון הקרקע אך ספינראק משתמש ביריית חוט, תופס בענף ומושך את עצמו למעלה, בעוד טוטודייל מנסה להשתמש בזעם אך לא מצליח להגיע אליו ומפספס את ההתקפה. ספינראק משיב עם עוקץ רעל אך טוטודייל מתחמק.
    אתה לא תהיה בבית בפסח?! וואי... בהצלחה \:
    ~~~
    "קדימה טוטודייל, תשלח כמה שיותר אקדחי מים עד שספינראק ייפול!" אני אומר. "אם ימשיך לעלות, תשתמש בזעם על העץ עד שהעץ עצמו ייפול!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה אומר לבויזל לקפוץ לתוך המים ולחפש אחר אבני פיתוח, ואתה מתפשט ונכנס גם פנימה. אתם מחפשים אחר אבני התפתחות אך לא מוצאים שום אבן, ואתה יוצא מהמים מאוכזב. בויזל עומד לצאת החוצה גם כן, כשלפתע משהו מעיף אותו מתוך המים אל הקרקע והוא קופץ בכעס. אתה מבחין בקווגסייר שמציץ מתוך המים ומצחקק.
    "בוויזל בום על קולי לעבר קווגסייר!" אצעק לעבר בוויזל ואז שהוא יפגע בו ישר אוסיף: "בוויזל בוא נברח!" ואז אברח עם בוויזל כדי להתרחק מקווגסייר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    אני מבקש מכולם להתייחס בבקשה לנעוץ שאלכס פתח ^^

תומר~
    זכור רק שאתה עדיין מאמן מתחיל ולכן אתה לא מכיר את רוב הפוקימונים שאתה פוגש, זכור בשביל מה יצר הפרופסור את הפוקדע הזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
    "בוי בוי!" קורא בויזל ושולח בום על קולי לעברו של קווגסייר, בזמן שאתה מתחיל לרוץ מהמקום ובויזל רץ בעקבותיך. קווגסייר מניף את זנבו, ומניף אותו לעבר הבום העל קולי. קווגסייר הודף את המתקפה ללא מאמץ, להפתעתך. הבום העל קולי נהדף לכיונו של בויזל, שמסובב את זנבו ובולם את ההתקפה אולם היא לבסוף מעיפה אותו לפניך והוא נופל על הקרקע, פצוע. בינתיים, המתקפה עפה אל עבר קיר סמוך אליך וחודרת אותו, וכתוצאה מכך מתחילים ליפול אבנים מהקיר והוא מתמוטט. קווגסייר קופץ במהירות אל תוך המים ונעלם, ואתה תופס ברגע האחרון את בויזל ותופס מכסה. לאחר כמה שניות אתה שומע פתאום שקט, מרים את ראשך כלפי מעלה ומגלה מעבר חדש במערה. בויזל מתרומם מהקרקע לאט לאט, "בוי.." הוא ממלמל מעט בכעס, ואז דופק בקרקע מרוב עצבנות.

דור~
    כן לצערי השנה אני עושה את ליל הסדר בבסיס.. אבל אמרו לנו שליל סדר אחד בשירות עושים בבסיס אז עדיף שזה יהיה כמה שיותר מוקדם, לא? אני גם את העצמאות כנראה אסגור בבסיס...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    טוטודייל מקשיב לך ושולח אקדח מים אחד אחרי השני לעברו של ספינראק שמתחמק מהם בקלות יחסית, ובתגובה הוא שולח עוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל ואחד מהם מרעיל אותו. טוטודייל נופל על הקרקע בכריעה, אך לא מוותר וממשיך עם אקדחי המים, וספינראק ממשיך לפגוע בו עם ההתקפה. לפתע, גופו של טוטודייל זוהר באור אדום. הוא נעמד באיטיות על רגליו וסופג עוד כמה עוקצי רעל אך לא מתייחס אליהם. הוא מתחיל לרוץ בקושי, ואז מגביר מהירות ונכנס עם מתקפת זעם חזקה במיוחד בעץ, ופשוט חוצה אותו לחצי! העץ נופל בבום גדול ואיתו ספינראק, שלא מצליח להיאחז במשהו ו'בום' גדול נשמע כתוצאה מפגיעת העץ בקרקע. לאחר כמה רגעים, ספינראק יוצא מאזור העץ מתנדנד ומבולבל, וטוטודייל מפתיע אותו מאחורה עם זעם נוסף ומעיף אותו אל גזע העץ החתוך. ספינראק סופג מכה אנושה, פוגע בעץ ונופל על הקרקע מעולף.
    "טוטודייל!" קורא טוטודייל ומניף את זרועותיו באוויר. לאט לאט נעלם ממנו הזוהר האדום עד שהוא מתפוגג "טוטו... דייל" קורא טוטודייל, ואז הוא נופל אל הקרקע, מחוסר הכרה.

עידו~
    בחיל האוויר ואני מעדיף לא לומר איזה בסיס..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    פידג'י מפסיק לאכול מהפירות ומביט בך מבט ארוך, חשדני מעט. כעבור מספר רגעים, מבטו משתנה למבט שמח "פרר!" הוא קורא ומניף את כנפו הימנית באוויר. נראה שהוא ישמח להצטרף לצוות שלך.
    שמח, אתה שולף פוכדור ריק מחגורתך, ופידג'י נוגע בקצהו עם המקור שלו. המקור נפתח, ופידג'י נשאב לתוכו באור אדום. הפוכדור נע כמה רגעים ומיד נעצר. יש לך פידג'י!
    שמח, אתה משחרר אותו מיד החוצה והוא מגיח באור אדום מתגבש שנותן לו את צורתו. הוא נוחת לידך, וממשיך לאכול מהפירות, מביט בך בחיבה.

6. משתמש מנוסה

תומר~
    זכור רק שאתה עדיין מאמן מתחיל ולכן אתה לא מכיר את רוב הפוקימונים שאתה פוגש, זכור בשביל מה יצר הפרופסור את הפוקדע הזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
    "בוי בוי!" קורא בויזל ושולח בום על קולי לעברו של קווגסייר, בזמן שאתה מתחיל לרוץ מהמקום ובויזל רץ בעקבותיך. קווגסייר מניף את זנבו, ומניף אותו לעבר הבום העל קולי. קווגסייר הודף את המתקפה ללא מאמץ, להפתעתך. הבום העל קולי נהדף לכיונו של בויזל, שמסובב את זנבו ובולם את ההתקפה אולם היא לבסוף מעיפה אותו לפניך והוא נופל על הקרקע, פצוע. בינתיים, המתקפה עפה אל עבר קיר סמוך אליך וחודרת אותו, וכתוצאה מכך מתחילים ליפול אבנים מהקיר והוא מתמוטט. קווגסייר קופץ במהירות אל תוך המים ונעלם, ואתה תופס ברגע האחרון את בויזל ותופס מכסה. לאחר כמה שניות אתה שומע פתאום שקט, מרים את ראשך כלפי מעלה ומגלה מעבר חדש במערה. בויזל מתרומם מהקרקע לאט לאט, "בוי.." הוא ממלמל מעט בכעס, ואז דופק בקרקע מרוב עצבנות.
    "לא נורא בוויזל, עכשיו אפשר להמשיך במסע." אגיד לבוויזל בשמחה ואז אחזור איתו לפיצול של שני הדרכים.
    'נכסנו בפעם הראשונה לדרך שמאל אז עכשיו צריך את צד ימין...' אחשוב לעצמי שאני אגיע לפיצול ואז אלך לצד ימין עם בוויזל בשמחה.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-18-2011 בשעה 05:53 PM

7. משתמש מנוסה
    עידו~
    בחיל האוויר ואני מעדיף לא לומר איזה בסיס..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    פידג'י מפסיק לאכול מהפירות ומביט בך מבט ארוך, חשדני מעט. כעבור מספר רגעים, מבטו משתנה למבט שמח "פרר!" הוא קורא ומניף את כנפו הימנית באוויר. נראה שהוא ישמח להצטרף לצוות שלך.
    שמח, אתה שולף פוכדור ריק מחגורתך, ופידג'י נוגע בקצהו עם המקור שלו. המקור נפתח, ופידג'י נשאב לתוכו באור אדום. הפוכדור נע כמה רגעים ומיד נעצר. יש לך פידג'י!
    שמח, אתה משחרר אותו מיד החוצה והוא מגיח באור אדום מתגבש שנותן לו את צורתו. הוא נוחת לידך, וממשיך לאכול מהפירות, מביט בך בחיבה.
    קשה לתת 3 שורות לפעמים, אבל אני אשתדל.
    ---
    'איזה כיף, הפוקימון הראשון שלכדתי!' אני חושב לעצמי בשמחה ומחייך בחזרה לפידג'י החמוד, ואני ממשיך להאכיל אותו בפירות.
    אני ממשיך ללכת בדרכי לעיר צ'אריגרוב, כשאני משאיר את פידג'י על כתפי ואת סווינאב בפוקדור. בעודי הולך בשביל, אני מחפש אולי עוד פוקימונים על מנת להתאמן ולחשל את הפוקימונים שלי.
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה

מור~
    "קורפיש, שלב קרן בועות עם בועות ושלח את המתקפה לעברו של פאנפי וסכל את התקפתו!" אתה מצווה על קורפיש. קורפיש מניף את זרועו הימנית ושולח בועות ומידו השמאלית שולח קרן בועות, שתי ההתקפות מתחברות ויוצרות קרן בועות גדולה שעפה במהירות אל עבר פאנפי המנסה להתחמק ומצליח מרוב הבועות, אולם האחרונות פוגעות בו והודפות אותו אחורנית "עבור להפלה!" צועק המאמן ופאנפי רץ במהירות לעבר קורפיש, מתכונן להפלה.
    "קורפיש, עמוד במקום, תחכה ותחכה עד שפאנפי יהיה מספיר קרוב ואז תתפוס אותו בעזרת מתקפת צבת ותעיף אותו באוויר, מיד לאחר מכן שלח לעבר קרן בועות כשהוא באוויר!" אצווה על קורפיש.
    "אני יודע שזה קשה אבל אני מאמין בך!" אומר בתקווה.

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק~
    אתה נכנס אל תוך העיר ומתחיל לטייל בתוכה, מודהם מהנוף שאתה רואה בה. לבסוף, כעבור כמה דקות אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס פנימה וניגש אל הדלפק של האחות גו'י "שלום לך, איך אפשר לעזור לך?" שואלת אותך האחות גו'י ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את סינדיקוויל ווידל "אין בעיה" היא אומרת לך בחביבות, ואתה משיב את סינדיקוויל לפוכדור שלו ומושיט לה את שני הפוכדורים. האחות גו'י לוקחת אותך ומניחה במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת בחביבות "או, אני רואה שיש לך פוקדע. נרשמת כבר לליגת הפוקימונים? אני יכולה לרשום אותך" היא אומרת לך.
    "אממ..לא.." אמלמל בצער ואז כשאשמע שהיא יכולה לרשום אותי,מיד אתעודד ואומר "מה באמת? תדה רבה לך האחות ג'ואי! מה אוכל לעשות לך בתמורה?" ואז אחכה לשמוע מה היא אומרת.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    עידו~
    שמח על תפיסתך, אתה קוטף עוד כמה פירות ונותן אותם לפידג'י, והוא אוכל אותם בכיף ואז מרגיש שבע. אתה מסמן לו שיעמוד על כתפיך והוא נעמד שם, ואתה ממשיך לצעוד איתו בהמשך לעבר העיר צארינגרו'ב. כעבור כמה שנדמה כמו שעה, אתה שומע לפתע רחש מאחד השיחים שלידכם. כעבור מספר שניות, מגיח משם פוקימון בעל שורשים ירוקים על ראשו וגוף כחול. הוא מביט בכם בסקרנות "אודיש?" אומר הפוקימון.

תומר~
    האמת שבפעם הראשונה בחרתם בשביל ימין, אז עכשיו אתם ממשיכים שמאלה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר עם בויזל אל פיצול השבילים ואתה בוחר הפעם בשביל השני. אתה צועד בו יחד עם בויזל עד שלפתע אתה מבחין בקרן אור בקצה המסדרון. שמח, אתה ובויזל מתחילים לרוץ אל עבר האור שגדל בכל צעד, ולבסוף אתם מבחינים בפתח גדול ממנו מגיע האור. אתם עוברים בו ומוצאים את עצמכם מסונוורים מעט מהאור, אך ביציאה מהמערה. אתה מבחין בשלט קטן עם חץ ועליו רשום "דרך 33". השלט מצביע אל עבר שביל המתפתל בין שדות גדולים ועצים.

קודאק~
    "זה בסדר, אינך חייב לעשות כלום. כל מאמן מתחיל שמגיע לכאן נרשם ישירות לליגת ג'וטו" אומרת לך האחות גו'י בחיבה. היא מבקשת את הפוקדע שלך, ואתה מוסר לה אותו. היא מכניסה אותו לפתח שלצידה, ואחרי כמה שניות על הקיר מאחוריה מופיעה התמונה שלך, ולצידה הפוקימונים שלך כרגע. כעבור כמה שניות, היא מוציאה אותו ומוסרת לך אותו בחזרה "נרשמת בהצלחה" היא אומרת בחיוך.

מור~
    אתה צועק את ההוראות לקורפיש וממתין בחרדה לראות אם הוא יצליח. קורפיש נעמד במקומו בנחישות ופאנפי מתקרב אליו בריצה, ואז קורפיש מצליח לתפוס אותו בזרועה אחת ולזרוק אותו באוויר "אל תדאג תתקוף אותו עם המתקפה מהאוויר!" צועק המאמן. קורפיש שולח קרן בועות בעוד פאנפי צונח לעברו עם הפלה ושתי ההתקפות נפגשות ופוגעות אחד בשני. שניהם נהדפים אחורנית, אך נראה שקורפיש שרד בעוד פאנפי נופל על הקרקע, מעולף. "אוי לא" אומר המאמן באכזבה קלה.

11. משתמש מנוסה
    תומר~
    האמת שבפעם הראשונה בחרתם בשביל ימין, אז עכשיו אתם ממשיכים שמאלה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר עם בויזל אל פיצול השבילים ואתה בוחר הפעם בשביל השני. אתה צועד בו יחד עם בויזל עד שלפתע אתה מבחין בקרן אור בקצה המסדרון. שמח, אתה ובויזל מתחילים לרוץ אל עבר האור שגדל בכל צעד, ולבסוף אתם מבחינים בפתח גדול ממנו מגיע האור. אתם עוברים בו ומוצאים את עצמכם מסונוורים מעט מהאור, אך ביציאה מהמערה. אתה מבחין בשלט קטן עם חץ ועליו רשום "דרך 33". השלט מצביע אל עבר שביל המתפתל בין שדות גדולים ועצים.
    איזה פשלה! אל תפטר אותי!
    ----------------------------------------
    "יש! סוף סוף יצאנו מהמערה הזאת! עכשיו בו נמשיך בדרכנו לעיר הבאה!" אגיד לבוויזל בשמחה תוך כדי צעדים לעיר אזליה.
    "רגע! אני אחזיר אותך לפוקדור כי יש שמש מאוד חזקה..." אגיד לבוויזל תוך כדי שאני ממשיך בדרכי ומזמזם שירים נחמדים מהילדות.

12. משתמש מנוסה

מור~
    אתה צועק את ההוראות לקורפיש וממתין בחרדה לראות אם הוא יצליח. קורפיש נעמד במקומו בנחישות ופאנפי מתקרב אליו בריצה, ואז קורפיש מצליח לתפוס אותו בזרועה אחת ולזרוק אותו באוויר "אל תדאג תתקוף אותו עם המתקפה מהאוויר!" צועק המאמן. קורפיש שולח קרן בועות בעוד פאנפי צונח לעברו עם הפלה ושתי ההתקפות נפגשות ופוגעות אחד בשני. שניהם נהדפים אחורנית, אך נראה שקורפיש שרד בעוד פאנפי נופל על הקרקע, מעולף. "אוי לא" אומר המאמן באכזבה קלה.
    "אתה גדול קורפיש, מדהים!" אקרא בהתלהבות ואשבח את קורפיש, מיד לאחר מכן אחזירו לפוכדור.
    "אתה לא רע בכלל" אשבח את המאמן במעט קרירות ואמשיך משם אל עבר העיר אזליה כשכולי נחוש בפני האתגר הבא שעומד לפניי, מכון החרק!.

13. משתמש מנוסה
    עידו~
    שמח על תפיסתך, אתה קוטף עוד כמה פירות ונותן אותם לפידג'י, והוא אוכל אותם בכיף ואז מרגיש שבע. אתה מסמן לו שיעמוד על כתפיך והוא נעמד שם, ואתה ממשיך לצעוד איתו בהמשך לעבר העיר צארינגרו'ב. כעבור כמה שנדמה כמו שעה, אתה שומע לפתע רחש מאחד השיחים שלידכם. כעבור מספר שניות, מגיח משם פוקימון בעל שורשים ירוקים על ראשו וגוף כחול. הוא מביט בכם בסקרנות "אודיש?" אומר הפוקימון.

]
    'זה יכול להיות פוקימון מצויין לאימונים...' אני חושב לעצמי ומראה חיוך קטן, 'במיוחד בשביל פידג'י...'
    "אוקיי פידג'י, בוא נלחם באודיש הזה ונתאמן! תתחיל בסופה אל אודיש!" אני אומר בנחישות ומצביע לעבר אודיש, "לאחר מכן תנסה להוסיף גם דחיפה!"
    Ido

| | Boshoku | |

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    "זה בסדר, אינך חייב לעשות כלום. כל מאמן מתחיל שמגיע לכאן נרשם ישירות לליגת ג'וטו" אומרת לך האחות גו'י בחיבה. היא מבקשת את הפוקדע שלך, ואתה מוסר לה אותו. היא מכניסה אותו לפתח שלצידה, ואחרי כמה שניות על הקיר מאחוריה מופיעה התמונה שלך, ולצידה הפוקימונים שלך כרגע. כעבור כמה שניות, היא מוציאה אותו ומוסרת לך אותו בחזרה "נרשמת בהצלחה" היא אומרת בחיוך.
    .
    "תודה לך.." אודה לה ואתחיל לצאת מהעיר בחיוך,לאחר מכן אומר לעצמי 'הגיע הזמן לראות האם וידל באמת חזק..' ואז אומר "ווידל צא!" ואוציא אותו.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    כן לצערי השנה אני עושה את ליל הסדר בבסיס.. אבל אמרו לנו שליל סדר אחד בשירות עושים בבסיס אז עדיף שזה יהיה כמה שיותר מוקדם, לא? אני גם את העצמאות כנראה אסגור בבסיס...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    טוטודייל מקשיב לך ושולח אקדח מים אחד אחרי השני לעברו של ספינראק שמתחמק מהם בקלות יחסית, ובתגובה הוא שולח עוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל ואחד מהם מרעיל אותו. טוטודייל נופל על הקרקע בכריעה, אך לא מוותר וממשיך עם אקדחי המים, וספינראק ממשיך לפגוע בו עם ההתקפה. לפתע, גופו של טוטודייל זוהר באור אדום. הוא נעמד באיטיות על רגליו וסופג עוד כמה עוקצי רעל אך לא מתייחס אליהם. הוא מתחיל לרוץ בקושי, ואז מגביר מהירות ונכנס עם מתקפת זעם חזקה במיוחד בעץ, ופשוט חוצה אותו לחצי! העץ נופל בבום גדול ואיתו ספינראק, שלא מצליח להיאחז במשהו ו'בום' גדול נשמע כתוצאה מפגיעת העץ בקרקע. לאחר כמה רגעים, ספינראק יוצא מאזור העץ מתנדנד ומבולבל, וטוטודייל מפתיע אותו מאחורה עם זעם נוסף ומעיף אותו אל גזע העץ החתוך. ספינראק סופג מכה אנושה, פוגע בעץ ונופל על הקרקע מעולף.
    "טוטודייל!" קורא טוטודייל ומניף את זרועותיו באוויר. לאט לאט נעלם ממנו הזוהר האדום עד שהוא מתפוגג "טוטו... דייל" קורא טוטודייל, ואז הוא נופל אל הקרקע, מחוסר הכרה.
    "הו לא..." אני אומר במהירות ורץ לעבר טוטודייל המעולף. אני ארים אותו בידיי, ואתחיל לרוץ במהירות אל העיר צ'ריגרוב, אל מרכז הפוקימונים, בתקווה לא להיתקל בפוקימונים עוינים בדרך.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 7 מתוך 23 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •