Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 23 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    קודאק~
    אי אפשר 4 התקפות בתור - הפזילה ומסך העשן יחשבו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "מהר השתמש בפזילה! לאחר מכן השתמש במסך עשן לתעתע אותו ואז גחלת!" אתה מצווה על סינדיקוויל.
    סינדיקוויל משתמש בפזילה ונידורן מסתכל עליו ונבהל מהפזילה, דבר שגורם לנידורן לעצור במקום והוא אינו תוקף עם שריטה. סינדיקוויל מנצל זאת ומשחרר מסך עשן שמקיף את נידורן שלא רואה כלום.
    "קדימה! עכשיו תשתמש בגחלת תוך כדי שאתה רץ אליו בהתקלה!" אומר לסינדקוויל הקטן והזריז.

Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    [B]

עומר~
    אתה ממתין בציפיה להכרזה על המנצח, וכעבור כרבע שעה אתה רואה את מנהל התחרות עולה על הבמה "לאחר בדיקה מעמיקה של נתוני הפוקימונים וחוזקם, כמו כן גם היופי והחן שלהם, הגענו להחלטה על 3 המקומות הראשונים!" קורא מנהל התחרות
    "במקום השלישי.... קבלו את ג'ין עם הבאטרפרי שלה!" קורא המנהל ואל הבמה עולה נערה "הנה הפוכדור של באטרפרי, והפרס למקום השלישי, שיקוי מקסימום!" אומר המנהל ומגיש את הדברים למאמנת
    "במקום השני... קבלו את ג'ון עם ההרקרוס שלו!" קורא המנהל ואל הבמה עולה נער מאושר, אולם נראה קצת מאוכזב שזכה רק במקום ה2. "הנה הפוכדור של הרקרוס, והפרס של המקום השני, טופר מהיר!" קורא המנהל ומגיש את הפריטים לנער
    "ובמקום הראשון... עומר עם מסקריין!" קורא מנהל התחרות ואתה קופץ במקומך מרוב שמחה. אתה עולה עם חיוך רחב על שפתיך ונעמד לידו "עומר ניצח את התחרות בעזרת לכידת מסקריין בעל חן, יופי ורוח קרב גבוהים מאוד!" קורא המנהל ומושיט לך את הפוכדור שלו "והפרס שלך הוא.... אבן זוהר!" קורא המנהל ומגיש לך אותה.

אין עליך! 3333>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'נייס' אחשוב לעצמי בסיפוק ואניס את אבן הזוהר לתיקי ואצא מאיזור התחרות יחד עם הפוקימון החדש שלי.

3. משתמש מנוסה
    מור~
    לרביטר מגיח החוצה ונעמד מול מטפוד מוכן לקרב "השתמש בגלישת סלעים כדי להתקרב למטפוד ואז תנשך אותו מטווח אפס!" אתה מצווה על לרביטר. לרביטר משתמש בגלישת סלעים וגולש לעבר מטפוד במהירות "תתחמק מהאבנים, תתקשח ותקוף עם נשיכת חרק!" צועק באגסי. מטפוד מתקשח ומתחמק מהגלישה של לרביטר ומזנק עם נשיכת חרק, בעוד לרביטר מזנק עם נשיכה משלו. שני הפוקימונים נפגעים מההתקפה של הפוקימון היריב, ונהדפים אחורנית "עבור למתקפת חוט!" אומר באגסי, ומטפוד שולח מתקפת חוט שתופסת את לרביטר בידו. הוא מנסה להשתחרר אבל לא מצליח.
    אחייך כלפי באגסי ואגחך מעט.
    "לרביטר, תשתמש בצווחה כדי לקרוע את החוטים מיד לאחר מכן תשתמש על מטפוד בנשיכה וכאשר שיניך פוגשות אותו תשתמש מהר בצוווחה!" אצווה על לרביטר בביטחון רב.

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידו~
    מבולבל, אתה מתחיל להסתובב בחדר. אתה מתקרב אל מכונת הריפוי ובוחן אותה מכל הצדדים, ומנסה להפעיל אותה. "אני יכול לעזור לך להפעיל אותה בתנאי שתגיד לי מי אתה" אתה שומע לפתע קול מאחורייך, והדלת נסגרת. אתה מסתובב ומבחין באדם עם חלוק מולך .

]
    "קוראים לי עידו, אני מאמן." אני אומר בקול רציני, 'מי זה...?' אני תוהה לעצמי ומביט בו בחשד.
    "מי אתה?" אני שואל בסקרנות ובחשד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    טוטודייל מתרכז ומשחרר אקדח מים מהיר לעבר פוקימון העורב, שסופג פגיעה ישירה ונהדף אחורנית, מתרסק על הקרקע. הוא קם מבולבל מהקרקע, ופולט קריאת זעם "ספירו!" הוא קורא, ממריא שוב לאוויר ויוצא במתקפה מהירה לעבר טוטודייל.
    "טוטודייל, תתחמק, ותסיט אותו מדרכו במתקפת אקדח מים!" אני אקרא בחיוך, ואצפה במתרחש.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    דור~
    טוטודייל ממתין לרגע המתאים ואז קופץ שוב הצידה במהירות, נראה שבזכות המים המיסטיים והאימונים שלו המהירות גם השתפרה. ספירו מפספס אותו וטוטודייל שולח אקדח מים חזק מאוד שפוגע בספירו בגבו, והוא שוב מתרסק על הקרקע, אך הפעם הוא בקושי מצליח להתרומם מהקרקע, והוא כשל בכך.

עידו~
    "אתה מאמן מהעיר ניו בארק?" שואל אותך האיש ואתה מהנהן בראשך "אם ככה, זה בסדר. מצטער אם הבהלתי אותך, שמי ג'ו, וזאת המעבדה הקטנה שלי. אני חוקר פה כמה דברים. פרופסור אלם ואני מכירים" הוא מסביר לך "חשבתי שאתה אולי גנב" הוא מסביר לך אחרי כמה רגעים "אז, אתה צריך לרפא את הפוקימונים שלך?" הוא שואל אותך

מור~
    "לרביטר, השתמש בצווחה כדי לקרוע את החוט ולאחר מכן זנק אליו עם נשיכה, ובזמן שאתה נושך אותו השתמש בצווחה נוספת!" אתה מצווה עליו.
    לרביטר משתמש בצווחה שגורמת למטפוד לכאב ראש גדול וסבל, ומתקפת החוט נפסקת ולרביטר משתחרר. לאחר מכן לרביטר רץ קדימה, מזנק אל עבר מטפוד ונושך אותו בעוצמה, ומוסיף צווחה נוספת, ומטפוד סופג פגיעה ישירה וקריטית "קדימה אתה תצא מזה! נשיכת חרק!" צועק באגסי אך מטפוד לא מצליח לעמוד בזה ומתעלף. "מטפוד לא יכול להילחם יותר!" מכריז השופט.
    "נחמד.." אומר באגסי ומשיב את מטפוד לפוכדור שלו "נשאר לי רק פוקימון אחד, ואותו אתה לא תנצח! צא סייטר!" קורא באגסי ומשחרר החוצה מהפוכדור שלו גמל שלמה שנראה חזק מאוד.

עומר~
    אתה יוצא החוצה ממתחם התחרות כשהפוכדור של מסקריין בידיך, אך כעבור כמה שניות הוא נעלם ואתה נזכר שכנראה זה בגלל שיש לך 6 פוכדורים. אתה ממשיך לצעוד בדרכך ורואה שלט שאומר לך "דרך 35". אתה מזהה מרחוק את המעבר לעיר ויולט שניסית לעבור בה בתחילת דרכך אך היתה חסומה. כעת אתה רואה שיש לך אפשרות לעבור חזרה לעיר ויולט, אבל יש שם איזה עץ שחוסם מעבר חזרה. הוא קצת זז, וזה נראה לך מוזר.

קודאק~
    "עכשיו רוץ לעברו והשתמש בגחלת, ולאחר מכן בהתקלה!" אתה מצווה עליו. סינדיקוויל רץ במהירות קדימה ושולח גחלת שפוגעת ישירות בנידורן והוא נהדף לאחור. הוא לא מספיק לקום מהקרקע וסופג פגיעה ישירה של מתקפת התקלה שפוגעת בו ישירות. נידורן מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מההתקפות.

תומר~
    "קירליה על-חושי כדי לעצור את המתקפה! אתה חייב! אם זה לא מצליח תשלח כדור צל!" אתה מצווה ומעודד את קירליה. סייטר עף קדימה ותוקף בחיתוך, קירליה שולח על חושי ומצליח לבלום את ההתקפה, ומעיף את סייטר אחורנית אך הוא חוזר לעוף במהירות לעבר קירליה "רדיפה!" מצווה באגסי. קירליה טוען כדור צל ושולח קדימה, וההתקפה מתנגשת ברדיפה של סייטר ושני ההתקפות מתבטלות. סייטר עף אחורה ונעמד ליד באגסי "מתקפת כנף!" קורא באגסי, וסייטר עף במהירות אל עבר קירליה וכנפיו זוהרות באור לבן שמשאיר שובל של אור מאחוריו תוך כדי הטיסה.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "קירליה על-חושי כדי לעצור את המתקפה! אתה חייב! אם זה לא מצליח תשלח כדור צל!" אתה מצווה ומעודד את קירליה. סייטר עף קדימה ותוקף בחיתוך, קירליה שולח על חושי ומצליח לבלום את ההתקפה, ומעיף את סייטר אחורנית אך הוא חוזר לעוף במהירות לעבר קירליה "רדיפה!" מצווה באגסי. קירליה טוען כדור צל ושולח קדימה, וההתקפה מתנגשת ברדיפה של סייטר ושני ההתקפות מתבטלות. סייטר עף אחורה ונעמד ליד באגסי "מתקפת כנף!" קורא באגסי, וסייטר עף במהירות אל עבר קירליה וכנפיו זוהרות באור לבן שמשאיר שובל של אור מאחוריו תוך כדי הטיסה.
    "קירליה תתחמק בשיגור ואז שתהיה מאחוריו תגמור את הקרב בכדור צל!" אפקוד על קירליה "אני מאמין בך קירליה!" אעודד אותו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    מור~
    "לרביטר, השתמש בצווחה כדי לקרוע את החוט ולאחר מכן זנק אליו עם נשיכה, ובזמן שאתה נושך אותו השתמש בצווחה נוספת!" אתה מצווה עליו.
    לרביטר משתמש בצווחה שגורמת למטפוד לכאב ראש גדול וסבל, ומתקפת החוט נפסקת ולרביטר משתחרר. לאחר מכן לרביטר רץ קדימה, מזנק אל עבר מטפוד ונושך אותו בעוצמה, ומוסיף צווחה נוספת, ומטפוד סופג פגיעה ישירה וקריטית "קדימה אתה תצא מזה! נשיכת חרק!" צועק באגסי אך מטפוד לא מצליח לעמוד בזה ומתעלף. "מטפוד לא יכול להילחם יותר!" מכריז השופט.
    "נחמד.." אומר באגסי ומשיב את מטפוד לפוכדור שלו "נשאר לי רק פוקימון אחד, ואותו אתה לא תנצח! צא סייטר!" קורא באגסי ומשחרר החוצה מהפוכדור שלו גמל שלמה שנראה חזק מאוד.
    "לרביטר תזהר, זה אמנם הפוקימון האחרון שלו אבל אני בטוח שהוא חזק מאוד!" אזהיר את לרביטר.
    "עכשיו ננסה מהלך חדש, תשתמש בצווחה על הכנפיים של גמל השלמה הזה בשביל לנטרל את תנועתו ומיד לאחר מכן תשתמש בגלישת סלעים ונשיכה!" אצווה על לרביטר.

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    "אתה מאמן מהעיר ניו בארק?" שואל אותך האיש ואתה מהנהן בראשך "אם ככה, זה בסדר. מצטער אם הבהלתי אותך, שמי ג'ו, וזאת המעבדה הקטנה שלי. אני חוקר פה כמה דברים. פרופסור אלם ואני מכירים" הוא מסביר לך "חשבתי שאתה אולי גנב" הוא מסביר לך אחרי כמה רגעים "אז, אתה צריך לרפא את הפוקימונים שלך?" הוא שואל אותך
    ]
    "כן," אני אומר לו בחיוך ומגיש לו את הפוקדורים שלי.
    לאחר שהוא מסיים לרפא, אני מודה לו ויוצא מהמעבדה על מנת להמשיך בדרכי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. the bitch is back
    עומר~
    אתה יוצא החוצה ממתחם התחרות כשהפוכדור של מסקריין בידיך, אך כעבור כמה שניות הוא נעלם ואתה נזכר שכנראה זה בגלל שיש לך 6 פוכדורים. אתה ממשיך לצעוד בדרכך ורואה שלט שאומר לך "דרך 35". אתה מזהה מרחוק את המעבר לעיר ויולט שניסית לעבור בה בתחילת דרכך אך היתה חסומה. כעת אתה רואה שיש לך אפשרות לעבור חזרה לעיר ויולט, אבל יש שם איזה עץ שחוסם מעבר חזרה. הוא קצת זז, וזה נראה לך מוזר.
    [/COLOR]
    ושוב תמיר יש לי רק 5 פוקימונים ביד XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'מוזר' אחשוב לעצמי ואלך לבדוק את העץ המשונה

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    "עכשיו רוץ לעברו והשתמש בגחלת, ולאחר מכן בהתקלה!" אתה מצווה עליו. סינדיקוויל רץ במהירות קדימה ושולח גחלת שפוגעת ישירות בנידורן והוא נהדף לאחור. הוא לא מספיק לקום מהקרקע וסופג פגיעה ישירה של מתקפת התקלה שפוגעת בו ישירות. נידורן מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מההתקפות.
    'ללכוד או לא?' אחשוב 'קקונה הוא מסוג רעל וגם נידורן,ללכוד? לא משנה כפל סוגים,נידורן נראה חזק מאוד'
    ואז אזרוק על נידורן פוכדור במידה והוא יצא אזרוק עליו עוד אחד.
    לבסוף אמשיך לעיר הבאה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    טוטודייל ממתין לרגע המתאים ואז קופץ שוב הצידה במהירות, נראה שבזכות המים המיסטיים והאימונים שלו המהירות גם השתפרה. ספירו מפספס אותו וטוטודייל שולח אקדח מים חזק מאוד שפוגע בספירו בגבו, והוא שוב מתרסק על הקרקע, אך הפעם הוא בקושי מצליח להתרומם מהקרקע, והוא כשל בכך.
    "כל הכבוד, טוטודייל!" אני אומר לטוטודייל ומרים אותו בחיוך. אני מביט בספירו לרגע נוסף, ואז ממשיך בדרכי אל העיר ויולט.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. משתמש מנוסה
    עומר~
    אופס, אז תתעלם מההערה של ה6 פוכדורים ביד חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה מתקרב לאט לאט אל עבר העץ המשונה וככל שאתה מתקרב אליו הוא מתחיל לרעוד. אתה מתקרב עוד ועוד, ורגע לפני שלפניו העץ לפתע קופץ, רץ כמה עשרות מטרים ונעמד בנקודה אחרת, ליד עץ אחר.
    לפתע, הפוקיגיר שלך מצלצל ועל הקו אתה רואה את המספר של פרופסור אלם:
    "הלו עומר? מה קורה. רציתי לדעת, האם פגשת במהלך מסעך בפוקימון בשם סודווודו? אני רוצה שתבדוק לי עליו מידע בפוקדע שלך, הוא נחשב כפוקימוון יחסית חזק" הוא אומר לך ומנתק.

דור~
    שמח על ניצחונך בקרב, אתה מודה לטוטודייל על הקרב הטוב ואתה ממשיך בדרך, משאיר את ספירו מעולף מאחורה. אתה וטוטודייל צועדים יחדיו, וכעבור כחצי שעה בערך אתה מגיע לפיצול דרכים. ממולך אתה מבחין במערה בשם "מערת החושך". משמאלך, אתה רואה שביל שעובר לו בין מדשאות גדולים וליד השביל השלט "דרך 31".

קודאק~
    אתה מתלבט אם לתפוס את נידורן או לא, ולבסוף מחליט שכן. אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו על נידורן המעולף, והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר. זאת אומרת שלכדת את נידורן!
    קקונה שמח מאוד, ולפתע אתה מבחין באור לבן שבוהק ממנו. גופו מתחיל להשתנות, ולהפוך לדבורה צהובה. כעבור מספר שניות, הבזק האור נעלם ובמקום קקונה מרחפת לידך דבורה גדולה "ביביביביבי" אומרת הדבורה.
    מזל טוב! קקונה התפתח לבידריל! בידריל למד מתקפת זעם! בידריל למד מיקוד אנרגיה!
    -------------------------------------->

עידו~
    אתה מגיש לג'ו את הפוכדורים שלך והוא מרפא לך אותם. אתה מודה לו ומתכונן לצאת, כשלפתע נשמע פיצוץ עז מבחוץ ועשן מתחיל להיכנס אל תוך הבקתה ולמלא אותה "מה קורה כאן!?" צועק ג'ו ומשתעל תוך כדי מהעשן.

מור~
    לרביטר מנסה את הטקטיקה החדשה ושולח צווחה אל עבר הכנפיים של סייטר, ובאגסי מחייך "הגבר את תנועת הכנפיים!" קורא באגסי, וסייטר מגביר את כנפיו. הצווחה פוגעת בכנפיו של סייטר, ומתפוגגת באוויר, ולרביטר מופתע מכך. באגסי מחייך "כשכנפיו של סייטר זזות בקצב מהיר, כל רעש כלשהו מתבטל אוטומטית" הוא אומר לך בחיוך "עכשיו תקוף עם כנף פלדה!" הוא קורא. כנפיו של סייטר זוהרות באור כסוף והוא עף אל עבר לרביטר. לרביטר משתמש בגלישת סלעים ומעיף סלעים אל עבר סייטר, שחותך אותם בקלות עם הכנפיים שלו והוא פוגע ישירות בלרביטר. לרביטר עף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא קם לאט לאט מהקרקע "עבור למתקפת כנף!" מורה באגסי.

תומר~
    סייטר עף במהירות קדימה וקירליה משתגר וסייטר מפספס אותו, ואז קירליה מופיע מאחוריו ושולח כדור צל "מהר, ריקוד חרבות!" קורא באגסי. סייטר מתחיל להסתובב במהירות, וכדור הצל פוגע בו, וריקוד החרבות בולם את כדור הצל וסייטר נהדף אחורנית. שני הפוקימונים מראים סימני עייפות "בוא ננסה לסיים את הקרב. השתמש במיקוד אנרגיה ואז בכנף פלדה!" קורא באגסי. אור אדום מקיף את סייטר ואחרי כמה שניות הוא יוצא בטיסה מהירה אל עבר קירליה.

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    סייטר עף במהירות קדימה וקירליה משתגר וסייטר מפספס אותו, ואז קירליה מופיע מאחוריו ושולח כדור צל "מהר, ריקוד חרבות!" קורא באגסי. סייטר מתחיל להסתובב במהירות, וכדור הצל פוגע בו, וריקוד החרבות בולם את כדור הצל וסייטר נהדף אחורנית. שני הפוקימונים מראים סימני עייפות "בוא ננסה לסיים את הקרב. השתמש במיקוד אנרגיה ואז בכנף פלדה!" קורא באגסי. אור אדום מקיף את סייטר ואחרי כמה שניות הוא יוצא בטיסה מהירה אל עבר קירליה.
    "קירליה תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את הכנפיים של סייטר ואז תשתמש בבילבול שיחסל אותו!" אפקוד על קירלה "אתה מסוגל!" אוסיף בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. the bitch is back
    עומר~
    אופס, אז תתעלם מההערה של ה6 פוכדורים ביד חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה מתקרב לאט לאט אל עבר העץ המשונה וככל שאתה מתקרב אליו הוא מתחיל לרעוד. אתה מתקרב עוד ועוד, ורגע לפני שלפניו העץ לפתע קופץ, רץ כמה עשרות מטרים ונעמד בנקודה אחרת, ליד עץ אחר.
    לפתע, הפוקיגיר שלך מצלצל ועל הקו אתה רואה את המספר של פרופסור אלם:
    "הלו עומר? מה קורה. רציתי לדעת, האם פגשת במהלך מסעך בפוקימון בשם סודווודו? אני רוצה שתבדוק לי עליו מידע בפוקדע שלך, הוא נחשב כפוקימוון יחסית חזק" הוא אומר לך ומנתק.
    [/COLOR]
    "הא?" אמלמל לעצמי "מה זה בכלל סודוודו?" אמשיך ואתקרב לעץ המוזר ואוציא בינתיים את מסקריין החדש שלי שיהיה לצידי

עמוד 15 מתוך 23 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •