Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
דור~
טוטודייל ממתין לרגע המתאים ואז קופץ שוב הצידה במהירות, נראה שבזכות המים המיסטיים והאימונים שלו המהירות גם השתפרה. ספירו מפספס אותו וטוטודייל שולח אקדח מים חזק מאוד שפוגע בספירו בגבו, והוא שוב מתרסק על הקרקע, אך הפעם הוא בקושי מצליח להתרומם מהקרקע, והוא כשל בכך.
עידו~
"אתה מאמן מהעיר ניו בארק?" שואל אותך האיש ואתה מהנהן בראשך "אם ככה, זה בסדר. מצטער אם הבהלתי אותך, שמי ג'ו, וזאת המעבדה הקטנה שלי. אני חוקר פה כמה דברים. פרופסור אלם ואני מכירים" הוא מסביר לך "חשבתי שאתה אולי גנב" הוא מסביר לך אחרי כמה רגעים "אז, אתה צריך לרפא את הפוקימונים שלך?" הוא שואל אותך
מור~
"לרביטר, השתמש בצווחה כדי לקרוע את החוט ולאחר מכן זנק אליו עם נשיכה, ובזמן שאתה נושך אותו השתמש בצווחה נוספת!" אתה מצווה עליו.
לרביטר משתמש בצווחה שגורמת למטפוד לכאב ראש גדול וסבל, ומתקפת החוט נפסקת ולרביטר משתחרר. לאחר מכן לרביטר רץ קדימה, מזנק אל עבר מטפוד ונושך אותו בעוצמה, ומוסיף צווחה נוספת, ומטפוד סופג פגיעה ישירה וקריטית "קדימה אתה תצא מזה! נשיכת חרק!" צועק באגסי אך מטפוד לא מצליח לעמוד בזה ומתעלף. "מטפוד לא יכול להילחם יותר!" מכריז השופט.
"נחמד.." אומר באגסי ומשיב את מטפוד לפוכדור שלו "נשאר לי רק פוקימון אחד, ואותו אתה לא תנצח! צא סייטר!" קורא באגסי ומשחרר החוצה מהפוכדור שלו גמל שלמה שנראה חזק מאוד.
עומר~
אתה יוצא החוצה ממתחם התחרות כשהפוכדור של מסקריין בידיך, אך כעבור כמה שניות הוא נעלם ואתה נזכר שכנראה זה בגלל שיש לך 6 פוכדורים. אתה ממשיך לצעוד בדרכך ורואה שלט שאומר לך "דרך 35". אתה מזהה מרחוק את המעבר לעיר ויולט שניסית לעבור בה בתחילת דרכך אך היתה חסומה. כעת אתה רואה שיש לך אפשרות לעבור חזרה לעיר ויולט, אבל יש שם איזה עץ שחוסם מעבר חזרה. הוא קצת זז, וזה נראה לך מוזר.
קודאק~
"עכשיו רוץ לעברו והשתמש בגחלת, ולאחר מכן בהתקלה!" אתה מצווה עליו. סינדיקוויל רץ במהירות קדימה ושולח גחלת שפוגעת ישירות בנידורן והוא נהדף לאחור. הוא לא מספיק לקום מהקרקע וסופג פגיעה ישירה של מתקפת התקלה שפוגעת בו ישירות. נידורן מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מההתקפות.
תומר~
"קירליה על-חושי כדי לעצור את המתקפה! אתה חייב! אם זה לא מצליח תשלח כדור צל!" אתה מצווה ומעודד את קירליה. סייטר עף קדימה ותוקף בחיתוך, קירליה שולח על חושי ומצליח לבלום את ההתקפה, ומעיף את סייטר אחורנית אך הוא חוזר לעוף במהירות לעבר קירליה "רדיפה!" מצווה באגסי. קירליה טוען כדור צל ושולח קדימה, וההתקפה מתנגשת ברדיפה של סייטר ושני ההתקפות מתבטלות. סייטר עף אחורה ונעמד ליד באגסי "מתקפת כנף!" קורא באגסי, וסייטר עף במהירות אל עבר קירליה וכנפיו זוהרות באור לבן שמשאיר שובל של אור מאחוריו תוך כדי הטיסה.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
עומר~
אופס, אז תתעלם מההערה של ה6 פוכדורים ביד חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
אתה מתקרב לאט לאט אל עבר העץ המשונה וככל שאתה מתקרב אליו הוא מתחיל לרעוד. אתה מתקרב עוד ועוד, ורגע לפני שלפניו העץ לפתע קופץ, רץ כמה עשרות מטרים ונעמד בנקודה אחרת, ליד עץ אחר.
לפתע, הפוקיגיר שלך מצלצל ועל הקו אתה רואה את המספר של פרופסור אלם:
"הלו עומר? מה קורה. רציתי לדעת, האם פגשת במהלך מסעך בפוקימון בשם סודווודו? אני רוצה שתבדוק לי עליו מידע בפוקדע שלך, הוא נחשב כפוקימוון יחסית חזק" הוא אומר לך ומנתק.
דור~
שמח על ניצחונך בקרב, אתה מודה לטוטודייל על הקרב הטוב ואתה ממשיך בדרך, משאיר את ספירו מעולף מאחורה. אתה וטוטודייל צועדים יחדיו, וכעבור כחצי שעה בערך אתה מגיע לפיצול דרכים. ממולך אתה מבחין במערה בשם "מערת החושך". משמאלך, אתה רואה שביל שעובר לו בין מדשאות גדולים וליד השביל השלט "דרך 31".
קודאק~
אתה מתלבט אם לתפוס את נידורן או לא, ולבסוף מחליט שכן. אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו על נידורן המעולף, והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר. זאת אומרת שלכדת את נידורן!
קקונה שמח מאוד, ולפתע אתה מבחין באור לבן שבוהק ממנו. גופו מתחיל להשתנות, ולהפוך לדבורה צהובה. כעבור מספר שניות, הבזק האור נעלם ובמקום קקונה מרחפת לידך דבורה גדולה "ביביביביבי" אומרת הדבורה.
מזל טוב! קקונה התפתח לבידריל! בידריל למד מתקפת זעם! בידריל למד מיקוד אנרגיה!
-------------------------------------->
עידו~
אתה מגיש לג'ו את הפוכדורים שלך והוא מרפא לך אותם. אתה מודה לו ומתכונן לצאת, כשלפתע נשמע פיצוץ עז מבחוץ ועשן מתחיל להיכנס אל תוך הבקתה ולמלא אותה "מה קורה כאן!?" צועק ג'ו ומשתעל תוך כדי מהעשן.
מור~
לרביטר מנסה את הטקטיקה החדשה ושולח צווחה אל עבר הכנפיים של סייטר, ובאגסי מחייך "הגבר את תנועת הכנפיים!" קורא באגסי, וסייטר מגביר את כנפיו. הצווחה פוגעת בכנפיו של סייטר, ומתפוגגת באוויר, ולרביטר מופתע מכך. באגסי מחייך "כשכנפיו של סייטר זזות בקצב מהיר, כל רעש כלשהו מתבטל אוטומטית" הוא אומר לך בחיוך "עכשיו תקוף עם כנף פלדה!" הוא קורא. כנפיו של סייטר זוהרות באור כסוף והוא עף אל עבר לרביטר. לרביטר משתמש בגלישת סלעים ומעיף סלעים אל עבר סייטר, שחותך אותם בקלות עם הכנפיים שלו והוא פוגע ישירות בלרביטר. לרביטר עף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא קם לאט לאט מהקרקע "עבור למתקפת כנף!" מורה באגסי.
תומר~
סייטר עף במהירות קדימה וקירליה משתגר וסייטר מפספס אותו, ואז קירליה מופיע מאחוריו ושולח כדור צל "מהר, ריקוד חרבות!" קורא באגסי. סייטר מתחיל להסתובב במהירות, וכדור הצל פוגע בו, וריקוד החרבות בולם את כדור הצל וסייטר נהדף אחורנית. שני הפוקימונים מראים סימני עייפות "בוא ננסה לסיים את הקרב. השתמש במיקוד אנרגיה ואז בכנף פלדה!" קורא באגסי. אור אדום מקיף את סייטר ואחרי כמה שניות הוא יוצא בטיסה מהירה אל עבר קירליה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)