Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 23 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    קודאק~
    אתה מתלבט אם לתפוס את נידורן או לא, ולבסוף מחליט שכן. אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו על נידורן המעולף, והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר. זאת אומרת שלכדת את נידורן!
    קקונה שמח מאוד, ולפתע אתה מבחין באור לבן שבוהק ממנו. גופו מתחיל להשתנות, ולהפוך לדבורה צהובה. כעבור מספר שניות, הבזק האור נעלם ובמקום קקונה מרחפת לידך דבורה גדולה "ביביביביבי" אומרת הדבורה.
    מזל טוב! קקונה התפתח לבידריל! בידריל למד מתקפת זעם! בידריל למד מיקוד אנרגיה!
    -------------------------------------->
    "בידריל אתה אלוף!" אקרא בשמחה ואלך לקראתו "הייתה מצויין,תנוח מעט" אומר ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אמשיך לעבר העיר הבאה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    שמח על ניצחונך בקרב, אתה מודה לטוטודייל על הקרב הטוב ואתה ממשיך בדרך, משאיר את ספירו מעולף מאחורה. אתה וטוטודייל צועדים יחדיו, וכעבור כחצי שעה בערך אתה מגיע לפיצול דרכים. ממולך אתה מבחין במערה בשם "מערת החושך". משמאלך, אתה רואה שביל שעובר לו בין מדשאות גדולים וליד השביל השלט "דרך 31".
    "פוקימון סלע יהווה תוספת נחמדה לצוות," אני אהרהר בקול רם ואכנס באיטיות אל תוך המערה, מתאמץ לראות בחושך ולזכור את הדרך ממנה הגעתי. אני עוצר אחרי מרחק מה, ואומר לטוטודייל לשלוח אקדח מים לכל עבר כדי למשוך פוקימון זועם כלשהו אל האזור המואר יותר שבפתח המערה. (דההה כי יש אור שמש מבחוץ)

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [[עידו~
    אתה מגיש לג'ו את הפוכדורים שלך והוא מרפא לך אותם. אתה מודה לו ומתכונן לצאת, כשלפתע נשמע פיצוץ עז מבחוץ ועשן מתחיל להיכנס אל תוך הבקתה ולמלא אותה "מה קורה כאן!?" צועק ג'ו ומשתעל תוך כדי מהעשן.
    []
    אני יוצא החוצה במהירות, מחזיק עם היד שלי את הפה והאף כדי שלא אשאף הרבה עשן ואחנק, "מה קורה פה?!" אצעק בכעס, אחכה לתשובה ממי או ממה שגרם לנזק.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה יוצא החוצה יחד עם ג'ו ובודק מה גרם לפיצוץ, ולפתע אתם מבחינים ברובוט קטן עם הסימן R עליו. ליד הרובוט אתה מבחין בנער ונערה, לבושים בשחור עם הסימן R עליהם "באנו לקחת את הפוקימונים שלכם!" אומר הבחור. אתה מבחין בפוקימון עכבר גדול שעומד ליד שניהם. "אוי לא, אלה צוות רוקט!" אומר ג'ו במעט פחד. הרובוט מניף את זרועו ושולח פצצה לכיוונכם "זהירות!" צועק ג'ו, ושניכם תופסים מסה מהפצצה, שמתפוצצת והורסת חלק מהבקתה.

דור~
    אתה מתקרב אל פתח המערה ונכנס פנימה. החשכה גורמת לך למצמץ, ואתה וטוטודייל נכנסים אט אט פנימה, ואט אט האור מהכניסה דועך. אתה מעלה בראשך רעיון ואתה מורה לטוטודייל לשלוח סביבו אקדחי מים, והוא משתמש באקדח מים בסיבוב. זעקה לפתע נשמעת לא רחוק ממך, ומין הקרקע מתרוממים להם 2 פוקימונים בכעס. אחד מהם עם גולגולת על ראשו ואלה בידו, והשני פוקימון סלעי מרחף לו מעל הקרקע בלע 2 זרועות.
    הם מתקרבים אליכם באיום.

קודאק~
    שמח על התפתחותו של קקונה לבידריל אתה מברך אותו על כך, משיב אותו לפוכדור שלו וממשיך בדרכך. אתה צועד בשביל במשך כשעה נוספת, ולבסוף אתה מבחין בעיקול. אתה פונה בעיקול ואתה מבחין מרחוק בבניין גבוה ומסביבו מלא בתים. אתה מזהה שזוהי העיר ויולט!

עומר~
    אתה מוציא את מסקריין החוצה והוא מרחף לצידך. אתה מתקרב לאט לאט לעץ והוא שוב קופץ פתאום וזז מקומו. לפתע, הוא מחליק ונופל על הקרקע "סודווודו" אומר העץ ומיד קופץ ומסתתר מאחורי עץ סמוך, שוב.
    לפתע, הפוקדע שלך מצפצף. אתה מוציא אותו החוצה והוא אומר לך שהעץ הזה הוא בעצם פוקימון! ולא סתם פוקימון, אלא סודווודו.

תומר~
    קירליה מתאמץ, ואז שולח על חושי בשני גלים, הראשון מפספס את סייטר שמתחמק, ואז קירליה משתגר, צץ רגע לפני סייטר ופוגע בו מטווח קצר. סייטר מועף אחורנית, ואז קירליה שולח כדור צל נוסף שפוגע בסייטר פעם נוספת "סייטר, לא!" צועק באגסי. סייטר מוטח בקרקע, ומתעלף.
    "סייטר לא יכול להילחם יותר! המנצח בקרב המכון הוא תומר!" קורא השופט. באגסי משיב את סייטר, מאוכזב "קרב מצויין, הצלחת לנצח אותי. קבל את תג המכון כסימן לניצחונך" אומר באגסי ומושיט לך את התג.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    קירליה מתאמץ, ואז שולח על חושי בשני גלים, הראשון מפספס את סייטר שמתחמק, ואז קירליה משתגר, צץ רגע לפני סייטר ופוגע בו מטווח קצר. סייטר מועף אחורנית, ואז קירליה שולח כדור צל נוסף שפוגע בסייטר פעם נוספת "סייטר, לא!" צועק באגסי. סייטר מוטח בקרקע, ומתעלף.
    "סייטר לא יכול להילחם יותר! המנצח בקרב המכון הוא תומר!" קורא השופט. באגסי משיב את סייטר, מאוכזב "קרב מצויין, הצלחת לנצח אותי. קבל את תג המכון כסימן לניצחונך" אומר באגסי ומושיט לך את התג.
    "וואו תודה!" אגיד לבאגסי תוך כדי שאני לוקח את התג של המכון שבו ניצחתי.
    "כול הכבוד קירליה, ניצחתי בזכותך! עוד מעט תקבל פרס ממני" אגיד לקירליה תוך כדי שאני מחייך עליו ויוצא איתו אל חוץ המכון כדי להמשיך במסע שלנו להיות אלופי הליגה!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה לוקח את התג, מאושר מאוד. אתה מחבק את קירליה, ומשיב אותו לפוכדור שלו כדי לנוח, לא לפני שאתה משבח אותו על הקרב. אתה יוצא החוצה, ומבחין שיחסית מאוחר. אתה מחליט לגשת למרכז הפוקימונים, ומרפא אותם שם. אתה מסתכל בשעון, ורואה שהשעה 18:30.

7. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה לוקח את התג, מאושר מאוד. אתה מחבק את קירליה, ומשיב אותו לפוכדור שלו כדי לנוח, לא לפני שאתה משבח אותו על הקרב. אתה יוצא החוצה, ומבחין שיחסית מאוחר. אתה מחליט לגשת למרכז הפוקימונים, ומרפא אותם שם. אתה מסתכל בשעון, ורואה שהשעה 18:30.
    "האחות ג'וי" אגיד להאחות ג'וי בפתאומיות "יש פה חנות שמוכרת אבני פיתוח?" אשאל את האחות ג'וי לאחר שהיא תגיב לתגובה הפתאומית שלי.

8. the bitch is back
    עידו~
    [

עומר~
    אתה מוציא את מסקריין החוצה והוא מרחף לצידך. אתה מתקרב לאט לאט לעץ והוא שוב קופץ פתאום וזז מקומו. לפתע, הוא מחליק ונופל על הקרקע "סודווודו" אומר העץ ומיד קופץ ומסתתר מאחורי עץ סמוך, שוב.
    לפתע, הפוקדע שלך מצפצף. אתה מוציא אותו החוצה והוא אומר לך שהעץ הזה הוא בעצם פוקימון! ולא סתם פוקימון, אלא סודווודו.
    ]

"נהדר!" אומר בקול "מסקריין מתקפת בועות ואז רוח רעה!" אקרא

9. משתמש מנוסה
    תומר~
    Spoiler ספוילר

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אבני פיתוח? אני חוששת שלא. לפי מה שאני זוכרת, אפשר להשיג בעיר גולדנרוד" היא עונה לך. "כבר מאוחר, אולי תרצה חדר במרכז ללילה?" היא פונה אלייך בפתאומיות.

עומר~
    מסקריין פוצה את פיו ומשחרר מטר בועות שפוגע בסודוודו המופתע, ואז משתמש ברוח רעה ומעיף אותו אחורנית. סודוודו קם בכעס, ומזיז לפתע את ידיו והן זוהרות בסגול. כעבור כמה שניות, הוא משתמש ברוח רעה משלו ופוגע במסקריין. נראה שהוא השתמש במתקפת חיקוי.

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    Spoiler ספוילר

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אבני פיתוח? אני חוששת שלא. לפי מה שאני זוכרת, אפשר להשיג בעיר גולדנרוד" היא עונה לך. "כבר מאוחר, אולי תרצה חדר במרכז ללילה?" היא פונה אלייך בפתאומיות.

~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן אני רוצה דווקא, כמה עולה?" אשאל את האחות ג'וי ואז שהיא תגיד את המחיר אתן לה את הכסף ואם לא צריך ישר אלך לחדר שהיא נותנת לי.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ק
    ודאק~
    שמח על התפתחותו של קקונה לבידריל אתה מברך אותו על כך, משיב אותו לפוכדור שלו וממשיך בדרכך. אתה צועד בשביל במשך כשעה נוספת, ולבסוף אתה מבחין בעיקול. אתה פונה בעיקול ואתה מבחין מרחוק בבניין גבוה ומסביבו מלא בתים. אתה מזהה שזוהי העיר ויולט!
    'סופסוף' אחשוב ואכנס לעיר,ומיד אחפש את מרכז הפוקימונים.
    כשאזהה אותו,אכנס אליו ואבקש מהאחות ג'ואי לרפא לי את הפוקמונים.
    לאחר מכן אבדוק אם יש מכון בעיר,במידה וכן,אכנס אליו.

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    עומר~
    מסקריין פוצה את פיו ומשחרר מטר בועות שפוגע בסודוודו המופתע, ואז משתמש ברוח רעה ומעיף אותו אחורנית. סודוודו קם בכעס, ומזיז לפתע את ידיו והן זוהרות בסגול. כעבור כמה שניות, הוא משתמש ברוח רעה משלו ופוגע במסקריין. נראה שהוא השתמש במתקפת חיקוי.

"מסקריין היתחמק ואז הישתמש בקרן שלך כדי להפיל אותו מרגליו ואז בועות!"

13. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר מנסה את הטקטיקה החדשה ושולח צווחה אל עבר הכנפיים של סייטר, ובאגסי מחייך "הגבר את תנועת הכנפיים!" קורא באגסי, וסייטר מגביר את כנפיו. הצווחה פוגעת בכנפיו של סייטר, ומתפוגגת באוויר, ולרביטר מופתע מכך. באגסי מחייך "כשכנפיו של סייטר זזות בקצב מהיר, כל רעש כלשהו מתבטל אוטומטית" הוא אומר לך בחיוך "עכשיו תקוף עם כנף פלדה!" הוא קורא. כנפיו של סייטר זוהרות באור כסוף והוא עף אל עבר לרביטר. לרביטר משתמש בגלישת סלעים ומעיף סלעים אל עבר סייטר, שחותך אותם בקלות עם הכנפיים שלו והוא פוגע ישירות בלרביטר. לרביטר עף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא קם לאט לאט מהקרקע "עבור למתקפת כנף!" מורה באגסי.
    "ציפיתי לזה" אחייך באדישות.
    "לרביטר, תעמוד במקום, תחכה עד לרגע הנכון, ואז, כשסייטר יהיה סנטימטרים ספורים ממך, תסתער על הכנף שלו בנשיכה!" אצווה על לרביטר בתקווה שהמהלך יעבוד.

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידו~
    אתה יוצא החוצה יחד עם ג'ו ובודק מה גרם לפיצוץ, ולפתע אתם מבחינים ברובוט קטן עם הסימן R עליו. ליד הרובוט אתה מבחין בנער ונערה, לבושים בשחור עם הסימן R עליהם "באנו לקחת את הפוקימונים שלכם!" אומר הבחור. אתה מבחין בפוקימון עכבר גדול שעומד ליד שניהם. "אוי לא, אלה צוות רוקט!" אומר ג'ו במעט פחד. הרובוט מניף את זרועו ושולח פצצה לכיוונכם "זהירות!" צועק ג'ו, ושניכם תופסים מסה מהפצצה, שמתפוצצת והורסת חלק מהבקתה.

]
    "לא נראה לי!" אני צועק בכעס ושולף את הפוקדור של סווינאב, "צא סווינאב! תקוף אותם ברוח קרירה!" אני צועק לו בכעס ומצביע לעבר שני החיילים והפוקימון, "ותעזבו כבר את הבקתה!" אני מוסיף בכעס.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=magenta]

סם~
    אתה נכנס אל תוך העיר ואתה מצליח להסתובב בתוכה, מחפש אחר מרכז הפוקימונים. כעבור כמה דקות, אתה מבחין בו. בית די גדול עם סימן של פוכדור בצבע אדום עליו. אתה מתקרב אליו ונכנס פנימה. אתה מבחין בלובי גדול יחסית ובו מספר מאמנים קטן שמעבירים חוויות מקרבות, ואתה מבחין בדלפק של האחות גו'י מרחוק "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר צ'ארינגרוב! איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך.
    "אני אשמח אם תירפאי את הצ'יקוריטה שלי" אומר לה בחיוך ואגיד לה את הפוכדור של צ'יקוריטה ואחכה עד שתסיים

עמוד 16 מתוך 23 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •