"פוקימון סלע יהווה תוספת נחמדה לצוות," אני אהרהר בקול רם ואכנס באיטיות אל תוך המערה, מתאמץ לראות בחושך ולזכור את הדרך ממנה הגעתי. אני עוצר אחרי מרחק מה, ואומר לטוטודייל לשלוח אקדח מים לכל עבר כדי למשוך פוקימון זועם כלשהו אל האזור המואר יותר שבפתח המערה. (דההה כי יש אור שמש מבחוץ)
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
עידו~
אתה יוצא החוצה יחד עם ג'ו ובודק מה גרם לפיצוץ, ולפתע אתם מבחינים ברובוט קטן עם הסימן R עליו. ליד הרובוט אתה מבחין בנער ונערה, לבושים בשחור עם הסימן R עליהם "באנו לקחת את הפוקימונים שלכם!" אומר הבחור. אתה מבחין בפוקימון עכבר גדול שעומד ליד שניהם. "אוי לא, אלה צוות רוקט!" אומר ג'ו במעט פחד. הרובוט מניף את זרועו ושולח פצצה לכיוונכם "זהירות!" צועק ג'ו, ושניכם תופסים מסה מהפצצה, שמתפוצצת והורסת חלק מהבקתה.
דור~
אתה מתקרב אל פתח המערה ונכנס פנימה. החשכה גורמת לך למצמץ, ואתה וטוטודייל נכנסים אט אט פנימה, ואט אט האור מהכניסה דועך. אתה מעלה בראשך רעיון ואתה מורה לטוטודייל לשלוח סביבו אקדחי מים, והוא משתמש באקדח מים בסיבוב. זעקה לפתע נשמעת לא רחוק ממך, ומין הקרקע מתרוממים להם 2 פוקימונים בכעס. אחד מהם עם גולגולת על ראשו ואלה בידו, והשני פוקימון סלעי מרחף לו מעל הקרקע בלע 2 זרועות.
הם מתקרבים אליכם באיום.
קודאק~
שמח על התפתחותו של קקונה לבידריל אתה מברך אותו על כך, משיב אותו לפוכדור שלו וממשיך בדרכך. אתה צועד בשביל במשך כשעה נוספת, ולבסוף אתה מבחין בעיקול. אתה פונה בעיקול ואתה מבחין מרחוק בבניין גבוה ומסביבו מלא בתים. אתה מזהה שזוהי העיר ויולט!
עומר~
אתה מוציא את מסקריין החוצה והוא מרחף לצידך. אתה מתקרב לאט לאט לעץ והוא שוב קופץ פתאום וזז מקומו. לפתע, הוא מחליק ונופל על הקרקע "סודווודו" אומר העץ ומיד קופץ ומסתתר מאחורי עץ סמוך, שוב.
לפתע, הפוקדע שלך מצפצף. אתה מוציא אותו החוצה והוא אומר לך שהעץ הזה הוא בעצם פוקימון! ולא סתם פוקימון, אלא סודווודו.
תומר~
קירליה מתאמץ, ואז שולח על חושי בשני גלים, הראשון מפספס את סייטר שמתחמק, ואז קירליה משתגר, צץ רגע לפני סייטר ופוגע בו מטווח קצר. סייטר מועף אחורנית, ואז קירליה שולח כדור צל נוסף שפוגע בסייטר פעם נוספת "סייטר, לא!" צועק באגסי. סייטר מוטח בקרקע, ומתעלף.
"סייטר לא יכול להילחם יותר! המנצח בקרב המכון הוא תומר!" קורא השופט. באגסי משיב את סייטר, מאוכזב "קרב מצויין, הצלחת לנצח אותי. קבל את תג המכון כסימן לניצחונך" אומר באגסי ומושיט לך את התג.![]()
תומר~
אתה לוקח את התג, מאושר מאוד. אתה מחבק את קירליה, ומשיב אותו לפוכדור שלו כדי לנוח, לא לפני שאתה משבח אותו על הקרב. אתה יוצא החוצה, ומבחין שיחסית מאוחר. אתה מחליט לגשת למרכז הפוקימונים, ומרפא אותם שם. אתה מסתכל בשעון, ורואה שהשעה 18:30.
תומר~
ספוילר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אבני פיתוח? אני חוששת שלא. לפי מה שאני זוכרת, אפשר להשיג בעיר גולדנרוד" היא עונה לך. "כבר מאוחר, אולי תרצה חדר במרכז ללילה?" היא פונה אלייך בפתאומיות.
עומר~
מסקריין פוצה את פיו ומשחרר מטר בועות שפוגע בסודוודו המופתע, ואז משתמש ברוח רעה ומעיף אותו אחורנית. סודוודו קם בכעס, ומזיז לפתע את ידיו והן זוהרות בסגול. כעבור כמה שניות, הוא משתמש ברוח רעה משלו ופוגע במסקריין. נראה שהוא השתמש במתקפת חיקוי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)