פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
אתה רואה פרופסור זקן נכנס מדלת המעבדה הוא מסתכל עליך ואז על הפרופסור והוא אומר:"ידידי,תוצאות המחקר הגיעו,בהחלט באגם יש קרינת אנרגיה חזקה במיוחד מה שגורם למים לגעוש" פרופסור רואן אומר לך:"תכיר,זהו פרופסור יוליוס ברגר שדיברנו עליו".
The KoDak
*אז איך לקרוא לזה?
אתה רואה שהוא לוקח אוויר ונושב רוח חזקה מאוד על רטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה זוהר מגיב במתקפת קרן על שפוגעת באיווי אך לא עוזרת כול כך.
איתי
אתה רואה שסקווירטל של המאמנת עומד לידך וליד המאמנת,ואילו בידוף עומד לידך,אתה רואה שהכיסא מסתובב ואתה רואה מדען מוזר,פרוע מראה,על תג השם שלו כתוב "ארסקין ספנדר" אתה רואה שליד תג השם של פרופסור ספנדר יש חור מוזר מאוד יש בליבו,אתה מבין שספנדר מת.
Tobi
*התבלבלתי בינך ובין אבי...
*פיקאצ'ו ישתנה לטוטודייל.
טוטודייל מסתכל עליך,ואז על המים,אתה רואה שהוא מצביע על המים ואומר:"טוטו,טודייל!" |אני רוצה לשחות,מותר לי?|.
JustDor
אתה שומע "רטה,רטטה!"|אתה לא תעז!|אתה רואה שהרטטה הזוהר קופץ עליך,שיניו הופכות להיות יותר גדולות ויותר חדות,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת ניב על.
סאסקה קון
אתה יוצא מין הבית שלך,אתה רואה חבורת ילדים,חמישה בנים לפניהם הולכות שלוש בנות,נראה שהבת שהולכת ראשונה היא המפקדת של החבורה הזו.
Gallade
האחות ג'וי מוציאה פוכדור אדום-לבן והיא נותנת לך את כול הציוד שנדרש:
חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של האזור,ונרתיק תגים,אתה רואה נער מסתורי ניגש אליך ואומר לך:"רוצה קרב פוקימונים,טוטודייל שלי נגד פיפלאפ שלך?".
Druddigon man
אתה מסייר קצת במעבדה,אתה פותח בטעות דלת של ארון ואתה רואה שני מדענים קשורים לשתי כיסאות,מטפחת קשורה וחוסמת את פניהם,אתה שומע "אממ,אמממ!" אתה מבין שהם רוצים שתעזור להם.