Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 49 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 734
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    *תבדוק בדף הרשומים...
    סניבי עולה על הכתף שלך ושניכם יוצאים אחרי המדען המשוגע.
    אתה רואה שלושה ילדים,שני בנים ובת אחת,חוסמים לך את הדרך הילדה אומרת לך:"עצור,רק אחרי קרב אתה יכול לעבור!".
    "מצטער ילדים אין לי זמן למשחקים!" ארוץ בכל הכוח "סניבי תשתמשי בסופת עלים עליהם! מצטער ילדים אני צריך לעשות משהו דחוף!" רגע אחרי שהוריתי לסניבי להשתמש במתקפה אחשוב לעצמי 'אני ממש אוהב קרבות! אבל זה זמן דחוף ויש לי מחויבות להחזיר את המחקר על תכשיט החיים! למה הילדים לא מבינים אותי?!' לאחר מכן אהרהר לרגע ואז אומר:"רגע סניבי! אם נברח הם לא יעזבו אותנו! אל תשתמשי בסופת עלים" אחרי שהיא עצרה אומר להם "תקשיבו אני לחוץ בזמן,אם אתם רוצים קרב אז רק אחד מכם לחם בי,סגור?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Kayoger
    הילדה אומרת לשני הילדים:"תתפסו אותו" שני הילדים בני העשר תופסים אותך ומפילים אותך,אתה רואה שהילדה מתקרבת,שמה את רגלה השמאלית על החזה שלך,היא אומרת לך:"מה השם שלך?".
    "מה השם שלך?!" אשאל אותה בעצבנות "שמי סהר,למה?" אמשיך בשאלות ואעיף את שני הילדים שתופסים אותי "תגידי לי,מי את חושבת שאת?!" אתחיל להתרגז
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    איתי
    אתה וקוטורי נופלים מההדף של הפיצוץ,היא אומרת לך:"אתה בסדר?"אתה רואה שברגלה השמאלית של קוטורי יש שריטה כנראה מנפילה,אתה רואה צוות הצלה מגיע במהירות שיא מכבה את השריפה.

Kayoger
    הילדה אומרת לך:"אני לא חייבת לך דין וחשבון,בואו,הוא לא ספנדר" שלושת הילדים ממשיכים בדרכם,אתה מנסה להתרומם אך אתה לא מצליח,אתה רואה ילדה בגילך יותר נחמדה מהקודמת,"אתה צריך עזרה?"הילדה שואלת אותך.

Gallade
    טוטודייל מצליח ללכוד את פיפלאפ בעזרת שיניו החדות כמו תער,אתה רואה שפיפלאפ משתמש בניקור מקדחה בשביל להוריד את טוטודייל אך הוא לא מצליח להורידו ורק גורם להתקפה של טוטודייל להיות יותר מסוכנת.

Druddigon man
    הילדה מוציאה פוכדור מכיס המכנסיים שלה והיא מוציאה ממנו ווידל זוהר,הווידל הזוהר משתמש במתקפת חץ רעל שפוגע בסניבי בצורה חזקה רבה.

4. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה וקוטורי נופלים מההדף של הפיצוץ,היא אומרת לך:"אתה בסדר?"אתה רואה שברגלה השמאלית של קוטורי יש שריטה כנראה מנפילה,אתה רואה צוות הצלה מגיע במהירות שיא מכבה את השריפה.
    אני קם ועוזר לקוטורי לקום ואני עוזר לה גם ללכת למעבדה של הפרופסור ושאנחנו מגיעים אני צועק ''אני כאן כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי''

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Cladino
    אתה רואה פרופסור זקן נכנס מדלת המעבדה הוא מסתכל עליך ואז על הפרופסור והוא אומר:"ידידי,תוצאות המחקר הגיעו,בהחלט באגם יש קרינת אנרגיה חזקה במיוחד מה שגורם למים לגעוש" פרופסור רואן אומר לך:"תכיר,זהו פרופסור יוליוס ברגר שדיברנו עליו".

The KoDak
    *אז איך לקרוא לזה?
    אתה רואה שהוא לוקח אוויר ונושב רוח חזקה מאוד על רטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה זוהר מגיב במתקפת קרן על שפוגעת באיווי אך לא עוזרת כול כך.

איתי
    אתה רואה שסקווירטל של המאמנת עומד לידך וליד המאמנת,ואילו בידוף עומד לידך,אתה רואה שהכיסא מסתובב ואתה רואה מדען מוזר,פרוע מראה,על תג השם שלו כתוב "ארסקין ספנדר" אתה רואה שליד תג השם של פרופסור ספנדר יש חור מוזר מאוד יש בליבו,אתה מבין שספנדר מת.

Tobi
    *התבלבלתי בינך ובין אבי...
    *פיקאצ'ו ישתנה לטוטודייל.
    טוטודייל מסתכל עליך,ואז על המים,אתה רואה שהוא מצביע על המים ואומר:"טוטו,טודייל!" |אני רוצה לשחות,מותר לי?|.

JustDor
    אתה שומע "רטה,רטטה!"|אתה לא תעז!|אתה רואה שהרטטה הזוהר קופץ עליך,שיניו הופכות להיות יותר גדולות ויותר חדות,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת ניב על.

סאסקה קון
    אתה יוצא מין הבית שלך,אתה רואה חבורת ילדים,חמישה בנים לפניהם הולכות שלוש בנות,נראה שהבת שהולכת ראשונה היא המפקדת של החבורה הזו.

Gallade
    האחות ג'וי מוציאה פוכדור אדום-לבן והיא נותנת לך את כול הציוד שנדרש:
    חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של האזור,ונרתיק תגים,אתה רואה נער מסתורי ניגש אליך ואומר לך:"רוצה קרב פוקימונים,טוטודייל שלי נגד פיפלאפ שלך?".

Druddigon man
    אתה מסייר קצת במעבדה,אתה פותח בטעות דלת של ארון ואתה רואה שני מדענים קשורים לשתי כיסאות,מטפחת קשורה וחוסמת את פניהם,אתה שומע "אממ,אמממ!" אתה מבין שהם רוצים שתעזור להם.
    'נבדוק מיהם אחר כך'אני חושב לעצמי וממשיך בריצתי למעבדת הפרופסור לקבלת הפוקימון הראשון שלי

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    פרופסור יוליוס ברגר לוחץ לך את היד הוא אומר לך:"נעים מאוד מאמן צעיר,רוצה שאני אאמן אותך ואת מנצ'קלס,פעם אחת יצא לי לאמן את אותו מנצ'קלס הוא בוטח בי,אגב מה ידוע לך על תיק X4S3?".
    [/FONT][/COLOR][/SIZE]
    "למען האמת, אני לא יודע על זה שום דבר, ואני באמת אשמח אם תעזור לי ללמד את מנצ'לקס מתקפה." אני אומר לפרופסור בחיוך, וחושב אם הוא יסכים, מה הוא ילמד את מנצ'לקס: אגרוף שאיבה? קרן סולרית? אולי אפילו אגרוף קרח!
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. Hail Hydra
    Druddigon man
    הילדה מוציאה פוכדור מכיס המכנסיים שלה והיא מוציאה ממנו ווידל זוהר,הווידל הזוהר משתמש במתקפת חץ רעל שפוגע בסניבי בצורה חזקה רבה.
    "ווידל,הא?" אוציא את הפוקידע מכיסי ואבדוק על הפוקימון חרק הזה קצת.... לאחר מכן אצעק לסניבי "סניבי,זה הקרב הראשון שלך! אני רוצה לאחל לך בהצחלה! עכשיו,תשתמשי במיקוד אנרגיה ואז לפני שהוא מתאושש תתקיפי בסופת עלים!קדימה אני מאמין בך!" במשך עשיית ההתקפות שלה אעודד אותה בקריאות "סניבי! סניבי! סניבי!"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    *בטח בנות מתעלפות,מתעלפות בגלל הגועל XD
    הפוקדע אומר לך:"טוטודייל,פוקימון תנין המים הקטן,מחוז ריכוז ג'וטו,טוטודייל הוא פוקימון מים,שיניו חדות כמו תער קטן,אויביו בטבע,אין,טוטודייל זה יודע:נשיכה,אקדח מים,פצצת מים וניב קרח".
    אתה קופץ למים ואתה רואה מרחוק מאמנת בגילך בערך,בעלת ג'ינס כחול,חולצה שחורה שעליה כתוב בצבע אדום D,אתה רואה שהיא מסתכלת עליך בזלזול.
    "אל מה את מסתכלת?" אשאל את הנערה בזעם "אסור לי לשחק עם הפוקימונים שלי?מה את חושבת שהם רק כלי נשק?"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    טוטודייל מצליח ללכוד את פיפלאפ בעזרת שיניו החדות כמו תער,אתה רואה שפיפלאפ משתמש בניקור מקדחה בשביל להוריד את טוטודייל אך הוא לא מצליח להורידו ורק גורם להתקפה של טוטודייל להיות יותר מסוכנת.
    "פיפאלפ אתה חייב להשתמש באקדח מים כדי שהוא יבלע יותר מדי ואז תשתמש בניקור מקדחה על הבטן שלו כדי להוריד אותו על הרצפה ולחסל אותו!" אומר לפיפלאפ בחשש אבל בצורת עידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    .Kayoger
    הילדה אומרת לך:"אני לא חייבת לך דין וחשבון,בואו,הוא לא ספנדר" שלושת הילדים ממשיכים בדרכם,אתה מנסה להתרומם אך אתה לא מצליח,אתה רואה ילדה בגילך יותר נחמדה מהקודמת,"אתה צריך עזרה?"הילדה שואלת אותך.
    "תודה רבה זה יהיה נחמד מאוד!" אגיד לה עם חיוך ואתרומם "קוראים לי סהר,איך קוראים לך?" אשאל אותה "דרך אגב,את יודעת מי אלה הילדים האלה ומי זה ספנדר?" אשאל אותה בתמימות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

The KoDak
    *אז איך לקרוא לזה?
    אתה רואה שהוא לוקח אוויר ונושב רוח חזקה מאוד על רטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה זוהר מגיב במתקפת קרן על שפוגעת באיווי אך לא עוזרת כול כך.
    wind = רוח
    wing = כנף
    ---
    "קדימה איווי! אתה הפוקימון הכי חזק בעולם!" אומר לו בעיניים נוצצות ואחכה לתגובתו.
    "תיצור כמה כדורי צל ותעיף אותם לכל צדדיו של רטטה כדי שיעסיקו אותו,ואז תשתמש במתקפת ראש לכיוון רטטה! אחרי זה תשתמש ברוח לכיוונו!" אומר לו ואחשוב 'אחרי קרן על הפוקימון לא יוכל לזוז לכמה סיבובים..'

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    כנראה שפרופסור יוליוס ברגר לא ממש מאמין לך,הוא אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול,אני חייב ללכת,מקרה חירום,פרופסור,זה מקרה באזור המסוכן" פרופסור רואן אומר לפרופסור ברגר:"באזור המסוכן?" פרופסור ברגר מהנהן ואומר:"כנראה חבורת ג'-א-ק לא נחה עדיין".

The KoDak
    *אופס...
    איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".

איתי
    אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".

Tobi
    המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.

Kayoger
    הילדה הנחמדה הזו הופכת להיות יותר קרה והיא אומרת לך:"אני לא מכירה אף ספנדר ואתה לא חייב לדעת את שמי" אחרי זה היא בורחת כאילו היא ראתה שד.

סאסקה קון
    אתה בודק בכול העיר,בסופו של דבר אתה רואה בניין מתכת לידו שלט קטן שבו כתוב:"פרופסור בירץ',מחלק את הפוקימונים ההתחלתיים".

Gallade
    פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל.

Druddigon man
    הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".
    סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.

DarkTiger
    תגיב להתחלה

13. Hail Hydra
    Druddigon man
    הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".
    סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.
    "קדימה סניבי אל תוותרי לו!" אנחם אותה בצעקות "יש לי רעיון! סניבי השתמשי בפזילה שירתיע אותו ואז לפני שישים לב תשתמשי במיקוד אנרגיה!"
    אצפה על הקרב מרחוק ואומר לעצמי בלב 'קדימה! אין לי הרבה זמן לזה עכשיו....'
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".
    אני לוקח את החבילה ופותח אותה ומוציא את הפוכדור של צ'ימצ'אר וזורק אותו לאוויר ואומר ''צא צ'ימצ'אר'' ואני אומר לו ''תתקוף את בידוף בסופת אש ואחרי זה בלהט בכל הכוח'' ואני אומר לבידוף ''בוא נראה כמה אתה חזק''

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    *אופס...
    איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".
    "תודה לך,רק אני מבקש ממך,אל תתפסי את הרטטה הזה!" אומר לילדה בחיוך.
    "אוקי איווי! יש לך פה חברה חדשה! עכשיו תשתמש במספר כדורי צל שיעסיקו אותו ואז תשתמש במתקפת ראש חזקה במיוחד!" אומר לאיווי.

Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 49 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •