איתי
"הבעיה שלי היא שאני עילפתי אותו ונלחמתי מולו!" אמרה הילדה "יודע משהו אין בעיה בוא נילחם אבל לא אליו" היא אמרה וחייכה "נו יאלה בוא נראה תפוקימון שלך אולי הוא אפילו כמובך, מישהו שאין לו טיפה של כבוד" היא אמרה בזלזול
איתי
"הבעיה שלי היא שאני עילפתי אותו ונלחמתי מולו!" אמרה הילדה "יודע משהו אין בעיה בוא נילחם אבל לא אליו" היא אמרה וחייכה "נו יאלה בוא נראה תפוקימון שלך אולי הוא אפילו כמובך, מישהו שאין לו טיפה של כבוד" היא אמרה בזלזול
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
איתי
"מדקיפ אקדח מים!" קראה הנערה, מדקיפ פתח את פיו וממנו יצא אקדח מים גדול שפגע בצרמנדר והעיף אותו על עץ, צרמנדר נראה כמישהו שנפגע קשה מהמתקפה
וספארמרית מתקדמת
איתי
"מדקיפ כדורי בוץ!" קראה הנערה, צרמנדר פגע במדקיפ אם זנבו ונפגע קשה גם מכדורי הבוץ, הוא נפל על הרצפה "מדקיפ אקדח מים !" קראה הנערה, צרמנדר הצליח להתחמק בגלגול על הרצפה אבל נפגע קשה מהאקדח מים השני של מדקיפ "מעולה עכשיו כדורי בוץ!" קראה הנערה, פיו של מדקיפ התמלא בבוץ והוא ירה כדורי בוץ לעבר צרמנדר
וספארמרית מתקדמת
איתי
צרמנדר שכוב אל הרצפה איך הוא יתחמק?!
~~~~~
צרמנדר מתחמק ומנסה להתחמק ונפגע אבל פחות,
הוא משתמש בהצלפת זנב שפוגעת במקדקיפ ולא מצליח מסך עשן, "מדקיפ אקדח מים וכדורי בוץ!" קראה הנערה, מדקיפ שלח אקדח מים שפגע בצרמנדר אבל צרמנדר הצליח להתחמק מהכדורי בוץ "פעם נוספת!" קראה הנערה, והפעם צרמנדר נפגע
וספארמרית מתקדמת
קצת היה קשה לי להבין את המפה שלך אז כל פעם שאני ארצה פשוט להמשיך אני אומר אני ממשיך בדרכי טוב ? D :
--------------------------
'איזה טמבל' אני עוצר לפתע לאחר הליכה קצרה מיציאת המחבוא.
"אני לא מאמין ששכחתי לרפא את הפוקימונים שלי" אני בקול זועם על עצמי ולאחר מכן מחפש אם יש בעיר מרכז פוקימונים.
'אוכל לדבר עם הוריי' אני חושב לעצמי.
כן אבל פשוט למשל לא ראיתי שיש דרך מהעיר השנייה לשלישית : P סתם דוגמא...
--------
"מזל דווקא לא היה רחוק" אני אומר ונכנס לשם.
לאחר שאני נכנס אני מחפש את האחות ג'וי בכדי למסור לה את הפוקימונים שלי ואז אני אחפש מכשיר טלפון לדבר עם אבי.
'הוא אמר שהוא רוצה לשמוע ממני' אני חושב לעצמי בצחקוק.
"נהדר" אני אומר כאשר הטלפון נתפס בעיני.
אני מתקדם אל עבר הטלפון בהתרגשות רבה וחושב על מה לומר.
'אני אספר לאבי על נוטו ועל כל מה שק...' אני עוצר לרגע ונזכר בארועים,'כמה טיפשי אני צריך לשמור זאת בסוד' אני חושב לעצמי.
אני מחליט בנתיים לא ליידע את הוריי על מה שקורה בזמן האחרון ורק להתקשר ולהגיד שלום כדי שלא ידאגו.
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)