Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 29 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    דארן ווסט~
    "תתחמק ואנפ!" אתה צועק בבהלה מהמתקפה האפקטיבית, "ואנפ, תשתמש בהגנה ואז בלהישאר!" אתה צועק בנחישות.
    ונאפ מנסה להתחמק אך האבן האש יותר מהירה ואז פוגעת בו אך בגלל שפקדת עליו להשתמש בהגנה, יורד פחות נזק מונאפ.
    לאחר מכן ונאפ משתמש בלהישאר ואז הוא עומד במקום, עצבני ופרוי לא פוקד על הפוקימון שלו לתקוף.
    "ונ!" צועק ונאפ ואז הוא יוצא במתקפה, פוגע באינפלר הקטן ואז פתאום ונאפ עולה בלהבות, ונאפ נשרף.
    "להביור עכשיו..." קורא פרוי ואז הפוקימון שלו שולח להביור לעבר ונאפ שנפגע, נשרף ואז ישר מתעלף.

]
    "מה..." אני פולט בהלם וקופא לרגע במקום, ומיד מרכין את ראשי ומוציא את הפוקדור מהכיס שלי, "תחזור..." אני אומר בראש נפול מבושה ומחזיר את ואנפ לפוקדור.
    'אני לא מאמין שהפסדתי...' אני חושב לעצמי בדיכאון, ומרים את ראשי, "א-אני עוד אחזור להביס אותך..." אני אומר לפרוי בחוסר ביטחון ויוצא במהירות מהמכון. לאחר מכן, אני מחפש שוב את מרכז הפוקימונים, כשבראשי לא מפסיקה המחשבה על ההפסד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "אוקיי... אז נראה לי שאקנה 2 מכל תרופה, 2 גרייט בול ומשאר הפוכדורים פוכדור 1" אתה אומר לו "כמה זה יוצא לי ביחד?" אתה שואל אותו.
    "1200... כול פוכדור עולה 50$ וכול תרופה 100$." אומר לך המוכר בחיוך ענקי בגלל העסקה הטובה הזאת.
    רגע יש לי רק 1200$ בכללי או שהתחלתי עם יותר??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
    "ממ בסדר, אני קונה" אני אומר וסופר את הכסף. אני מוסר לו אותו ולוקח את הקניות שלי. לאחר מכן אני יוצא החוצה וממשיך להסתובב בעיר.

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    'טוב, שיהיה, בכל מקרה אין לי זמן' אתה חושב בצורה מעצבנת.
    "צא ונאפ, צמח משתולל" אתה מוציא אותו ופוקד עליו להשתמש בצמח משתולל.
    ונאפ יוצא וישר משתמש בצמח משתולל אך הפוקימון החשמלי שאתה צריך לבדוק בפוקג'יר מתחמק במהירות ותוקף במכת ברק לעבר ונאפ.
    'איך אני תמיד שוכח?!' אני שואל את עצמי בעצבנות ומוציא את הפוקיגיר כדי לבדוק אותו.
    "טוב ונאפ, עד שאני אדע למה הוא מסוגל פשוט תשתמש בכוח טבע מסביבך כדי שהוא לא יוכל להתקרב" אני אומר לו.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    במקום ששניים יצאו מהמ"ת, רק אחד יצא בגלל שדודי פרש בגלל חוסר זמן להגיב.

דארן ווסט~
    אתה מוציא את הפוכדור מהכיס שלך, "תחזור..." אתה אומר בראש נפול מבושה ומחזיר את ואנפ לפוכדור.
    'אני לא מאמין שהפסדתי...' אתה חושב לעצמך בדיכאון, ומרים את ראשך, "א-אני עוד אחזור להביס אותך..."
    אתה אומר לפרוי בחוסר ביטחון ואז אתה יוצא במהירות מהמכון.
    לאחר מכן, אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את ונאפ ולאחר כמה דקות אתה מגיע לשם,
    מרפא את ונאפ ואז רואה דוכן להרשמה לתחרות, "פה יש תחרות פוקימונים, תרצה להשתתף?" שואלת האחות ג'וי.

בלייק ג'ונסון~
    'איך אני תמיד שוכח?!' אתה שואל את עצמך בעצבנות ואז אתה מוציא את הפוקיג'יר כדי לבדוק אותו.
    "פאצ'ילוגו, פוקימון סנאי החשמל הקטן, פאצ'ילוגו הוא התת התפתחות של פאצ'יריסו האהוב על הילדות הקטנות, וגם הוא יכול להתפתח לאלמוגה בעזרת אבן אורי"
    בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר שישר נכבה.
    "טוב ונאפ, עד שאני אדע למה הוא מסוגל פשוט תשתמש בכוח טבע מסביבך כדי שהוא לא יוכל להתקרב" אתה אומר לו ואז ונאפ משתמש בכוח טבע.
    פתאום יוצא מלא צמחים מהאדמה שתופסים את פאצ'ילוגו ואז חונקים אותו, אך הוא משתמש במכת ברק שמחסלת את הצמחים ושעפה לעבר ונאפ.

אייס דיאמונד~
    זה כבר היה מתוקן ממיזמן...
    ~~~~~~~~~~~~
    "לופין אל תיתן לו להגיע אליך!" אתה אומר לו "תתקוף עם עלי טער על הפה שלו ואל תיתן לו להגיע אליך!" אתה מוסיף.
    לופין שולח מלא עלי תער שעוברים לעבר קסכדט אך שהעלים נכנסים לתוך הפה שלו הם נקפאים בגלל הניב קרח ואז הוא פוגע בלופין.
    לופין פתאום מתחיל להפוך לקרח, "קסכדט תשבור את הקרח!" קורא הילד ואז בדיוק שקסכדט הולך לעברו פתאום הקרח מתפנץ, נשלח מלא עלי תער שפוגעים בקסכדט ומעלפים אותו.
    "אתה עוד תשמע ממני!" קורא הילד ואז הוא בורח עם הפוקימון שלו שבתוך הפוכדור שלו.

תומאס בלאק~
    יש לך רק 1200$
    ~~~~~~~~~~~
    "ממ בסדר, אני קונה" אתה אומר וסופר את הכסף, מגיש לו את הכסף ואז לוקח את הקניות שלך.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה וממשיך להסתובב בעיר ואז אתה רואה שקיבלת הודעה שבעוד 5 דקות הקרב שהוא חצי הגמר מתחיל!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~זה כבר היה מתוקן ממיזמן...
    ~~~~~~~~~~~~
    "לופין אל תיתן לו להגיע אליך!" אתה אומר לו "תתקוף עם עלי טער על הפה שלו ואל תיתן לו להגיע אליך!" אתה מוסיף.
    לופין שולח מלא עלי תער שעוברים לעבר קסכדט אך שהעלים נכנסים לתוך הפה שלו הם נקפאים בגלל הניב קרח ואז הוא פוגע בלופין.
    לופין פתאום מתחיל להפוך לקרח, "קסכדט תשבור את הקרח!" קורא הילד ואז בדיוק שקסכדט הולך לעברו פתאום הקרח מתפנץ, נשלח מלא עלי תער שפוגעים בקסכדט ומעלפים אותו.
    "אתה עוד תשמע ממני!" קורא הילד ואז הוא בורח עם הפוקימון שלו שבתוך הפוכדור שלו.
    אז איך אתמול זה היה ככה? אעלק מזמן O.O
    ---
    "תחזור לופין" אושיט את הפוקדור לכיוונו "נלחמתם מעולה"
    אלך למרכז פוקימונים כדי לרפא אותם במכונה.

6. משתמש מנוסה
    במקום ששניים יצאו מהמ"ת, רק אחד יצא בגלל שדודי פרש בגלל חוסר זמן להגיב.

דארן ווסט~
    אתה מוציא את הפוכדור מהכיס שלך, "תחזור..." אתה אומר בראש נפול מבושה ומחזיר את ואנפ לפוכדור.
    'אני לא מאמין שהפסדתי...' אתה חושב לעצמך בדיכאון, ומרים את ראשך, "א-אני עוד אחזור להביס אותך..."
    אתה אומר לפרוי בחוסר ביטחון ואז אתה יוצא במהירות מהמכון.
    לאחר מכן, אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את ונאפ ולאחר כמה דקות אתה מגיע לשם,
    מרפא את ונאפ ואז רואה דוכן להרשמה לתחרות, "פה יש תחרות פוקימונים, תרצה להשתתף?" שואלת האחות ג'וי.

]
    "אממ... תחרות פוקימונים?" אני שואל בחשש ובחוסר בטחון, 'שווה לי להשתתף? אולי אני אפסיד שוב?' אני חושב לעצמי בחשש ומגרד בראשי, 'טוב נו אולי זה ישפר אותי...' אני חושב לעצמי.
    אני לוקח נשימה עמוקה, "כן, אני רוצה להשתתף." אני אומר בחיוך קטן ומאולץ, ובודק מה צריך לעשות כדי להשתתף.
    Ido

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה לוקח נשימה עמוקה, "כן, אני רוצה להשתתף." אתה אומר בחיוך קטן ומאולץ, ובודק מה צריך לעשות כדי להשתתף.
    "אז אתה צריך למלאות את הטופס!" האחות ג'וי אומרת ואז היא מגישה לך טופס שכתוב בו:
    שם:
    קרב יחיד\זוגי:
    אם קרב זוגי אז השותף:
    כמה פוקימונים יש:

אייס דיאמונד~
    זה היה רגיל ממתי שעדכנתי לך את לופין...
    ~~~~~~~~~~~~
    "תחזור לופין" אתה מושיט את הפוכדור לכיוונו ואז הוא חוזר עליו "נלחמתם מעולה" אתה אומר לפוכדורים של לופין ושל בקלסינג.
    לאחר מכןו אתה הולך למרכז פוקימונים כדי לרפא אותם במכונה ואתה מצליח לעשות זאת בקלות.
    "אייס... ברדלי מוכן לצאת למסע שלו, אתה יכול רגע לעזור לי?" שואלת האחות ג'וי ואתה מהנהן שאתה יכול לעזור.
    אתה נכנס לחדר ואז אתה עוזר לברדלי לקום, "הוא יצטרך קביים ליום אחד, תעזור לו בזה." היא אומרת, מביאה לך את הקביים ואתה מסדר את הקביים על ברדלי.
    "רוצים חדר במקום?ה ככה ינוח ברדלי." מוסיפה האחות ג'וי.

8. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    זה היה רגיל ממתי שעדכנתי לך את לופין...
    ~~~~~~~~~~~~
    "תחזור לופין" אתה מושיט את הפוכדור לכיוונו ואז הוא חוזר עליו "נלחמתם מעולה" אתה אומר לפוכדורים של לופין ושל בקלסינג.
    לאחר מכןו אתה הולך למרכז פוקימונים כדי לרפא אותם במכונה ואתה מצליח לעשות זאת בקלות.
    "אייס... ברדלי מוכן לצאת למסע שלו, אתה יכול רגע לעזור לי?" שואלת האחות ג'וי ואתה מהנהן שאתה יכול לעזור.
    אתה נכנס לחדר ואז אתה עוזר לברדלי לקום, "הוא יצטרך קביים ליום אחד, תעזור לו בזה." היא אומרת, מביאה לך את הקביים ואתה מסדר את הקביים על ברדלי.
    "רוצים חדר במקום?ה ככה ינוח ברדלי." מוסיפה האחות ג'וי.
    "אם הוא רוצה.." אאנח ואביט על ברדלי

9. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    תשקיע עוד קצת בתגובות...
    ~~~~~~~~~~~
    אתה נאנח ומסתכל על ברדלי, "אם הוא רוצה.." אתה אומר ואז ברדלי מסתכל אליך בחזרה וישר מסכים להצעה של האחות ג'וי.
    "בגלל שאתם מאמנים זה יהיה בחינם, אבל אני אשלח לכם טפסים בערב להרשמה לליגה ולמרכזי פוקימונים..." היא אומרת ואז מגישה לך מפתח.
    אתה הולך עם ברדלי לאט לעבר המעלית, עולה בה איתו ואז ישר מגיעים לחדר ומגלים שיש בו שני מיטות, מקרר, חדר אמבטיה ענקי, LCD ומחשב הכי חדש שיש.

10. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    'איך אני תמיד שוכח?!' אתה שואל את עצמך בעצבנות ואז אתה מוציא את הפוקיג'יר כדי לבדוק אותו.
    "פאצ'ילוגו, פוקימון סנאי החשמל הקטן, פאצ'ילוגו הוא התת התפתחות של פאצ'יריסו האהוב על הילדות הקטנות, וגם הוא יכול להתפתח לאלמוגה בעזרת אבן אורי"
    בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר שישר נכבה.
    "טוב ונאפ, עד שאני אדע למה הוא מסוגל פשוט תשתמש בכוח טבע מסביבך כדי שהוא לא יוכל להתקרב" אתה אומר לו ואז ונאפ משתמש בכוח טבע.
    פתאום יוצא מלא צמחים מהאדמה שתופסים את פאצ'ילוגו ואז חונקים אותו, אך הוא משתמש במכת ברק שמחסלת את הצמחים ושעפה לעבר ונאפ.
    "צמח משתולל, קפוץ למעלה" אני אומר לונאפ.
    "תפוס אותו עם הצמחים ותכה אותו באדמה כמו תמיד" אני מוסיף אחרי שהוא מתחמק.
    "כשהוא על הרצפה תשתמש שוב בכוח טבע" אני מוסיף עוד ומתחיל לחכות ולראות מה יקרה.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "צמח משתולל, קפוץ למעלה" אתה אומר לונאפ ואז הוא משתמש בצמח משתולל שמעיף אותו למעלה ומפוצץ את המכת ברק.
    "תפוס אותו עם הצמחים ותכה אותו באדמה כמו תמיד" אתה מוסיף אחרי שהוא מתחמק ואז הצמחים שנותרו תופסים את פאצ'ילוגו ואז מכים אותו באדמה.
    "עכשיו כוח טבע!" אתה קורא ואז מלא כוכבים יוצאים מהפה של ונאפ שעפים לעבר פאצ'ילוגו שנפגע ואז הוא ישר מתעלף, כול הכבוד ניצחת פאצ'ילוגו בעזרת ונאפ.

12. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה לוקח נשימה עמוקה, "כן, אני רוצה להשתתף." אתה אומר בחיוך קטן ומאולץ, ובודק מה צריך לעשות כדי להשתתף.
    "אז אתה צריך למלאות את הטופס!" האחות ג'וי אומרת ואז היא מגישה לך טופס שכתוב בו:

]
    אני ניגש וממלא את הטופס:
    קוד:
    שם: דארן ווסט
    קרב יחיד\זוגי: יחיד
    אם קרב זוגי אז השותף: אין שותף
    כמה פוקימונים יש: 2 פוקימונים
    בסיום הכתיבה אני מגיש את הטופס המלא לאחות ג'וי, בחיוך קטן ומנמוס.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אני ניגש וממלא את הטופס:
    שם: דארן ווסט
    קרב יחיד\זוגי: יחיד
    אם קרב זוגי אז השותף: אין שותף
    כמה פוקימונים יש: 2 פוקימונים
    אתה מסיים לכתוב בטופס ואז אתה מגיש את הטופס המלא לאחות ג'וי, בחיוך קטן ומנומס.
    "אוקיי, בעוד חצי שעה תחזור לכאן, הקרב הראשון שלך יתחיל!" היא אומרת לך בחיוך ואז מכניסה לפוקיג'יר שלך מספר שבו תוכל לקבל את הודעה מתי הקרב שלך יתחיל.

14. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "צמח משתולל, קפוץ למעלה" אתה אומר לונאפ ואז הוא משתמש בצמח משתולל שמעיף אותו למעלה ומפוצץ את המכת ברק.
    "תפוס אותו עם הצמחים ותכה אותו באדמה כמו תמיד" אתה מוסיף אחרי שהוא מתחמק ואז הצמחים שנותרו תופסים את פאצ'ילוגו ואז מכים אותו באדמה.
    "עכשיו כוח טבע!" אתה קורא ואז מלא כוכבים יוצאים מהפה של ונאפ שעפים לעבר פאצ'ילוגו שנפגע ואז הוא ישר מתעלף, כול הכבוד ניצחת פאצ'ילוגו בעזרת ונאפ.
    "טוב... זה היה קל.. אולי יותר מדי קל" אני חושב ונאנח, מוציא החוצה פוקדור ריק ומכין אותו לזריקה ביד.
    "אתה שלי סנאי.." אני אומר וזורק עליו את הפוקדור, מחכה לראות אם הוא ייתפס.
    גם הוא נתפס וגם אם לא אני הולך חזרה לעיר לנסות ולמצוא אבן אורי.
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומכין אותו לזריקה בידך הימיני.
    "אתה שלי סנאי..." אני ממלמל וזורק עליו את הפוכדור, מחכה לראות אם הוא ייתפס.
    הסנאי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נופל, מתנדנד ולאחר כמה שניות נעצר הפוכדור.
    זה אומר שתפסת את את הסנאי פאצ'ילוגו!
    אתה לוקח את הפוכדור וישר הולך חזרה אחר חיפוש אבן אורי ואתה מגלה שיש גן בשביל מציאת אבני אורי בעיר אך זה עולה 100$ דולר לכניסה.

עמוד 20 מתוך 29 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •