Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 30 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 442
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תומאס
    "טיילו, תפוס במהירות עם רגליך את סינדיקוויל! תעלה איתו לאוויר ותמקד אנרגיה, ואז תעוף מעל לגלישה שלהם ותזרוק אותו לעברם ככה שהם לא יוכלו לחמוק מההתקפה שלו! ואתה, תוסיף מתקפה מהירה! קדימה!" אתה מורה לטיילו, שמבין אותך.
    הוא שועט אל סינדקוויל שמתבייש, אבל לעת עתה מפגין אומץ ונותן לטיילו להרים אותו עם רגליו הקטנות והשורטות. טיילו מעופף ללמעלה, "גלגל הגנה!" קוראת לילי, מאריל מתכדרדר וזוהר באור כסוף, ממקד את כל ההגנות שבתוכו על מנת לשרוד את ההתקפה הזו בשלום. טיילו מגיח מעל הגל, וזורק את סינדקוויל בסיבוב באוויר, כשלפתע הוא זוהר בלהבות וממשיך להסתובב כמו גלגל רק יותר מהר, "סינדקוויל למד גלגל להבה!" אומר הפוקידע של לוקאס. סינקוויל פוגע באחד הסיידאק ומפיל אותו, חבריו שלא מבינים מה קורה מסתכלים לאחור, וטיילו תוקף בהתקפה מהירה, שניהם נופלים גם הם והגל מתנפץ על האדמה. אתה רואה שסידיאק אחד כבר התעלף, נשארו שניים. שני הסיידאקים שנשארו תוקפים את סינקוויל באקדחי מים, הוא מוטח אחורה מעולף גם כן.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    מרקוס
    איך זה לעזאזל קשור שהוא לא היה במרכז
    ~~~~~~~
    "טוב,בריאות הפוקימון הכי חשובה ועם כל הקרבות האלה,קשה לנצח כשלא הכניסו אותך למרכז הפוקימונים" אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור, צ'רובי הולך משם מרוצה.
    "אז תפסת את אייפום?" אתה שואל את מירה, היא מראה לך את הפוכדור של אייפום ומהנהנת.

!
    *שהוא לא הספיק להתאושש
    אמשיך ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים.(אין מה להגיב)
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    תומאס
    "טיילו, תפוס במהירות עם רגליך את סינדיקוויל! תעלה איתו לאוויר ותמקד אנרגיה, ואז תעוף מעל לגלישה שלהם ותזרוק אותו לעברם ככה שהם לא יוכלו לחמוק מההתקפה שלו! ואתה, תוסיף מתקפה מהירה! קדימה!" אתה מורה לטיילו, שמבין אותך.
    הוא שועט אל סינדקוויל שמתבייש, אבל לעת עתה מפגין אומץ ונותן לטיילו להרים אותו עם רגליו הקטנות והשורטות. טיילו מעופף ללמעלה, "גלגל הגנה!" קוראת לילי, מאריל מתכדרדר וזוהר באור כסוף, ממקד את כל ההגנות שבתוכו על מנת לשרוד את ההתקפה הזו בשלום. טיילו מגיח מעל הגל, וזורק את סינדקוויל בסיבוב באוויר, כשלפתע הוא זוהר בלהבות וממשיך להסתובב כמו גלגל רק יותר מהר, "סינדקוויל למד גלגל להבה!" אומר הפוקידע של לוקאס. סינקוויל פוגע באחד הסיידאק ומפיל אותו, חבריו שלא מבינים מה קורה מסתכלים לאחור, וטיילו תוקף בהתקפה מהירה, שניהם נופלים גם הם והגל מתנפץ על האדמה. אתה רואה שסידיאק אחד כבר התעלף, נשארו שניים. שני הסיידאקים שנשארו תוקפים את סינקוויל באקדחי מים, הוא מוטח אחורה מעולף גם כן.
    "היי, לפחות הוא למד מתקפה חדשה" אני אומר ללוקאס "בסדר טיילו, מקד אנרגיה, אבל לא בדרך הרגילה, נסה לגרום שיווצרו כפילים שלך! אם אתה לא מצליח ומרגיש שזה לא יצליח לך, ואז תקוף עם מתקפה מהירה את הסיידאק הימני! קדימה!" אני פוקד עליו.

4. TBM
    שם: מתן
    [b]

לורן
    בזמן שדרווזי מצליח להצח את הנינקדה שלו, אתה מורה לפוקימוניך "סאנדייל , תשתמש בנשיכה , ותתלתל את הנינקדה בפיך ולאחר מכן תעיף אותה. זיגזגון תשתמש בדחיפה בכל הכוח על הנינקדה הזאת."
    סאנדייל רץ אל הנינקדה, אך הוא תוקף בחתך זעם שגורם לו לאבד שליטה. לאחר שסאנדייל נופל על הקרקע, הוא תוקף בעוד כמה חתכי זעם, לפתע זיגזגון רואה את זה ותוקף בדחיפה את סאנדייל, הוא נפצע במקומו. זיגזגון עף אחורה, פצוע אנושות. בינתיים הנינקדה מעלפים את סאנדייל עם חתכי זעם חזקים, זיגזגון הפצוע קם על רגליו, הוא מתחיל לרוץ אל הנינקדה תוך כדי שהוא זוהר באור לבן, גופו מתחיל להתרחב, ונהיה לו זנב גדול וארוך, תוך כדי הריצה הוא נוהם "זיגזגון", ואתה מבין שזו הפעם האחרונה שהוא יאמר את זה. ליינון מתחיל לחבוט את הנינקדה בידיו, ולשרוט אותם חזק. הפוקידע מצפצף "ליינון למד חבטות זעם!". הנינקדה מתעלפים ובורחים מהמקום, ליינון מחייך אליך, מעט פצוע
    "וואו זיגזג... ליינון התפתחת ולמדת חבטות זעם , כל הכבוד." אומר ואכוון עליו את הפוקדע , "אז מה אתה חושב על זה עכשיו טום." אומר בזילזול .

5. לא ברור בכלל
    לורן
    "וואו זיגזג... ליינון התפתחת ולמדת חבטות זעם , כל הכבוד."
    אתה מכוון לכיוון ליינון את הפוקידעכ שלך, שמצפצף ואומר קול אלקטרוני:
    "ליינון, פוקימון הבלאגן והצורה המפותחת של זיגזגון. כשהוא רודף אחרי משהו הוא יכול להגיע למעל 60 קמ"ש, אם זאת הוא יכול לרוץ אך ורק ישר, ולכן מדי פעם זה נכשל"
    "אז מה אתה חושב על זה עכשיו טום?" אתה שואל אותו, הוא אומר "יפה יפה", ומאיץ בך להמשיך.

תומאס
    אתה מצליח לעודד מעט את לוקאס.
    "בסדר טיילו, מקד אנרגיה, אבל לא בדרך הרגילה, נסה לגרום שיווצרו כפילים שלך! אם אתה לא מצליח ומרגיש שזה לא יצליח לך, ואז תקוף עם מתקפה מהירה את הסיידאק הימני! קדימה!" אתה פוקד עליו, טיילו מתחיל להתמקד.. ומצליח ליצור שיבוט אחד של עצמו, אבל זה לא עוזר, השיבוט והוא נופלים מאקדח מים, השיבוט נכשל. "היי! סינדקוויל שלי יודע צוות כפול, הוא יוכל לעזור לך בזה" אומר לקואס בחיוך. טיילו תוקף במתקפה מהירה על הסיידאק, לפני שהוא מתאושש, מאריל תוקף בגלגול, הוא מתכדרר לכדור, ופוגע בסיידאק, הוא עף אחורה מעולף. נשאר סיידאק אחד

Spoiler ספוילר

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    [B]
    עומר
    ספיל בולע אבקת שלג, ומגרגר מים, הוא יורה את המים אל סקווירטל. המים יוצאים קפואים, אך סקווירטל מתחמק מההתקפה, ומכל היתר. הוא תוקף בבועות, ספיל תוקף באבקת שלג, אבקת השלג מקפיאה את הבועות שנופלות על הרצפה והופכות לרסיסים.
    'אני רואה שהוא מתחמק..' אומר לעצמי "ספיל תשתמש באבקת שלג!" מיד לאחר שישתמש אומר לו:" עכשיו תקפוץ ותיקרה אקדח מים מלמעלה, בשביל שלא יוכל לקפוץ ולהתחמק!" אחייך אל ספיל ואעודד אותו!
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. TBM
    לורן
    "וואו זיגזג... ליינון התפתחת ולמדת חבטות זעם , כל הכבוד."
    אתה מכוון לכיוון ליינון את הפוקידעכ שלך, שמצפצף ואומר קול אלקטרוני:
    "ליינון, פוקימון הבלאגן והצורה המפותחת של זיגזגון. כשהוא רודף אחרי משהו הוא יכול להגיע למעל 60 קמ"ש, אם זאת הוא יכול לרוץ אך ורק ישר, ולכן מדי פעם זה נכשל"
    "אז מה אתה חושב על זה עכשיו טום?" אתה שואל אותו, הוא אומר "יפה יפה", ומאיץ בך להמשיך.
    "הייתה מצוין ליינון , תחזור." אומר ואחזיר את זיגזגון לפוקדור , "טום בוא." אומר וארוץ בין השיחים , 'וואו זיגזגון התפתח לליינון , והוא למד גם חבטות זעם , עכשיו נראה את טום מנצח אותי.' אחשוב לעצמי בחיוך .

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    "ווינגאל, פוקימון השחף. הם נוהגים להסתובב בקבוצות מעל לחופי ים, הם ידידותיים בדרך כלל" אומר הפוקידע שלך.
    "יתרון סוגים זה לא חשוב אני סומכת עלייך חמודה! מיקוד ואז שריטה" את אומרת לטורצ'יק שיוצאת מהפוכדור וקוראת "טור טור". היא מתחילה לזהור באדום, והגוף שלה נהיה חזק יותר. היא מגיחה מאחורי הווינגאל ומתחילה לשרוט אותו, הווינגאל נפצע קשה. ווינגאל קם על רגליו, ומקורו זוהר באור לבן, הוא שועט אל טורצ'יק ופוגע בו.[/QUOTE]

קוראים לה אמבר!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. לא ברור בכלל
    לורן
    "הייתה מצוין ליינון , תחזור" אתה קורא ומחזיר אותו לפוכדור.
    אתה ממשיך ללכת עם טום, 'וואו זיגזגון התפתח לליינון , והוא למד גם חבטות זעם , עכשיו נראה את טום מנצח אותי.'
    במחשבות אופטימיות, אתה ממשיך לצעוד עם טום.
    אתה רואה פוקימון דמוי עצלן ישן בצד, טום אומר "וואו, סלאקוט'!".
    "הפוקימונים שלי עייפים מדי.. אז אולי.. פוכדור צא!" הוא קורא וזורק על הפוקימון העצלן פוכדור, הסלאקוט' נשאב לתוך הפוכדור, והפוכדור מתחיל להתנדנד.. הוא נעצר!

עומר
    ספיל שולח אבקת קרח, ואקדח המים שסקווירטל שולח נקפא ונעצר.
    ספיל מנצל את ההלם של סקווירטל ותוקף באקדח מים, הוא פוגע בו אך לא מסב לו הרבה נזק.
    סקווירטל קופץ לכיוון ספיל ודוחף אותו על האדמה [tackle], לאחר מכן הוא תוקף בנשיכה ומתחיל לנשוך את ספיל.

מיקו
    ''אמבר חמודה שלי קומי אני יודעת שאת יכולה, קומי ואז שוב מיקוד ושריטה! אנחנו ננצח!'' את מורה לה. אמבר קמה על רגליה, היא ממקדת אנרגיה, ווינגאל תוקף בניקור, ואמבר הממוקדת מצליחה להתחמק. היא מחכה שווינגאל יתקרב, ואז מתחילה לשרוט אותו בחזקה, הוא נפצע חזק. ווינגאל שועט שוב לעבר אמבר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תומאס
    אתה מצליח לעודד מעט את לוקאס.
    "בסדר טיילו, מקד אנרגיה, אבל לא בדרך הרגילה, נסה לגרום שיווצרו כפילים שלך! אם אתה לא מצליח ומרגיש שזה לא יצליח לך, ואז תקוף עם מתקפה מהירה את הסיידאק הימני! קדימה!" אתה פוקד עליו, טיילו מתחיל להתמקד.. ומצליח ליצור שיבוט אחד של עצמו, אבל זה לא עוזר, השיבוט והוא נופלים מאקדח מים, השיבוט נכשל. "היי! סינדקוויל שלי יודע צוות כפול, הוא יוכל לעזור לך בזה" אומר לקואס בחיוך. טיילו תוקף במתקפה מהירה על הסיידאק, לפני שהוא מתאושש, מאריל תוקף בגלגול, הוא מתכדרר לכדור, ופוגע בסיידאק, הוא עף אחורה מעולף. נשאר סיידאק אחד
    "קדימה טיילו, נשאר רק אחד אחרון, אנחנו נצליח לנצח אותו! שלב מתקפת ניקור עם מתקפה מהירה!" אני קורא ומצביע לעבר סיידאק.

11. לא ברור בכלל
    תומאס
    טיילו שועט אל עבר הסיידאק, שברגע האחרון תוקף בבלבול. טיילו מועף קדימה ואחורה, למעלה ולמטה, ובסופו של דבר מתעלף.
    "מאריל, גלגול!" קוראת לילי, "שריטה, סיידאק!" קוראת הממאנת של סיידאק. מאריל שועט אל סיידאק, וסיידאק חוסם את ההתקפה ומתחיל לשרוט את מאריל. "מאריל.. אקדח מים ואז שוב פעם גלגול!" קוראת לילי, מאריל תוקף באקדח מים שמרחיק ממנו את סיידאק ונותן לו מקום לתנופה, הוא תוקף בגלגול שהפעם כן מעיף את הסיידאק אחורה, ומעלף אותו. "תודה לכם על קרב מעולה" מודים לכם המאמנים והולכים מהמקום. אתה רואה שמולכם נמצא היער
    טיילו עף על כתפיך, ולילי מחזירה את מאריל.

Spoiler ספוילר

12. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    QUOTE=~Donphan~;1322632]b]
    טאי
    אתה מתחיל לצעוד בגשר על האגם, זואי אמרה לך שהיא רוצה להתבונן באזור ולכן אתה הולך לבד.
    כשאתה עובר את האגם, אתה רואה עיר ענקית, עם בניינים גדולים.
    אתה נכנס, וכעבור כמה דקות אתה מוצא את מרכז הפוקימונים, אתה נכנס ורואה את האחות ג'ואי, מכיוון שמאוחר אין תור ואתה ניגש אליה. "כן? במה אוכל לעזור?" היא שואלת, ואתה נותן לה את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה ומחזירה אליך
    אתה יוצא לבחוץ, ושומע קהל רחב [יחסית ללילה] מתבוננים ומדברים בינהם, אתה הולך לשם ורואה את אותו קהל צופה בטלוויזית ענק באמצע העיר, שם מדברים על עוד מעשי שוד שהתבצעו לאחרונה.[/QUOTE]
    'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה'אחשוב ואתקרב לטלוויזיה כדאי לשמוע
    אחר-כך אוציא מפה כדאי לבדוק אם יש מכון בעיר,אם יש אלך
    אם לא אחפש את זואי.

13. TBM
    לורן
    "הייתה מצוין ליינון , תחזור" אתה קורא ומחזיר אותו לפוכדור.
    אתה ממשיך ללכת עם טום, 'וואו זיגזגון התפתח לליינון , והוא למד גם חבטות זעם , עכשיו נראה את טום מנצח אותי.'
    במחשבות אופטימיות, אתה ממשיך לצעוד עם טום.
    אתה רואה פוקימון דמוי עצלן ישן בצד, טום אומר "וואו, סלאקוט'!".
    "הפוקימונים שלי עייפים מדי.. אז אולי.. פוכדור צא!" הוא קורא וזורק על הפוקימון העצלן פוכדור, הסלאקוט' נשאב לתוך הפוכדור, והפוכדור מתחיל להתנדנד.. הוא נעצר!
    "וואו , זה היה מהיר." אומר מופתע , 'סלאקוט חלש , אבל לפי מה שאני זוכר ההתפתחויות שלו חזקות מאוד.' אחשוב לעצמי , "אבל עדיין אין לך יותר פוקימונים מימני , ועכשיו אנחנו צריכים לרוץ." אומר וארוץ ביער לכיוון היציאה .

14. משתמש מנוסה
    תומאס
    טיילו שועט אל עבר הסיידאק, שברגע האחרון תוקף בבלבול. טיילו מועף קדימה ואחורה, למעלה ולמטה, ובסופו של דבר מתעלף.
    "מאריל, גלגול!" קוראת לילי, "שריטה, סיידאק!" קוראת הממאנת של סיידאק. מאריל שועט אל סיידאק, וסיידאק חוסם את ההתקפה ומתחיל לשרוט את מאריל. "מאריל.. אקדח מים ואז שוב פעם גלגול!" קוראת לילי, מאריל תוקף באקדח מים שמרחיק ממנו את סיידאק ונותן לו מקום לתנופה, הוא תוקף בגלגול שהפעם כן מעיף את הסיידאק אחורה, ומעלף אותו. "תודה לכם על קרב מעולה" מודים לכם המאמנים והולכים מהמקום. אתה רואה שמולכם נמצא היער
    טיילו עף על כתפיך, ולילי מחזירה את מאריל.
    "נתת קרב טוב, טיילו" אני אומר ומלטף את ראשו "עכשיו חזור לפוכדור לנוח בינתיים" אני אומר לו ומשיב אותו "אם אנחנו כבר בים, אל כדאי להשתעשע קצת?" אני שואל אותם "בואו נשחה קצת" אני מציע, ומחפש אחר מקום להחליף לבגד ים. אני מוציא את טורצי'ק שיהנה קצת מהחול החם.

15. לא ברור בכלל
    תומאס
    אתה מלטף את ראשו של טיילו ומחזיר אותו לפוכדור.
    אתה ולוקאס מחליפים לבגד ים, לילי טוענת שהיא לא רוצה להיכנס לים ומתיישבת בצד.
    אתה ולוקאס רצים על החוף-מאריל, ויבראבה, סינדקוויל וטורצ'יק אחריכם. טורצ'יק וסינדקוויל מתיישבים על החוף מעט רחוק מהמים, בונים ארמון מחול, ויבראבה משגיח עליהם.
    אילו מאריל רץ אחריכם אל תוך המים. אתה משחקים בתוך המים ומתיזים אחד על השני, לפתע אתה רואה קבוצת פוקימונים דמויי כריש לא הרחק ממך.

לורן
    אתה אומר"אבל עדיין אין לך יותר פוקימונים מימני", "נו ו?" שואל טום, אתה עונה "ועכשיו אנחנו צריכים לרוץ."
    אתם מתחילים ללכת אל עבר היציאה מהיער, כשאתם יוצאים אתה רואה כמה כבר החשיך.
    אתה רואה אגם קטן שהירח נשקף בו, ומולכם חנות פרחים. מאחורי האגם [שעליו יש גשר] ישנה עיר גדולה.

טאי
    'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה' אתה חושב לעצמך ומתקרב.
    "שם הארגון עוד לא ידוע לנו, אבל יש להיזהר. הפרופ' מתכוון לנקוט בצעדים נגדם, אם כי לא ידוע לנו איזה, אנחנו מקווים שאלו הצעדים הנכונים....." אתה שומע את הקריין מדבר מהטלוויזיה, ואז הולך אחרוה ומוציא מפה. אתה בודק, ומתברר לך שיש מכון! אתה מתחיל לצעוד אל עבר המכון, וכעבור כמה דקות מולך מתייצב מכון ענקי בגודלו עשוי כולו אבן.

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 30 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •