Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    מצטער על הצבעים החדשים משהו נדפק לי באינטרנט ואני לא מסוגל לשנותאת גודל הגופן וצבעו בפורום עכשיו

ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    חחח כבר המושל השני?
    -------------------------
    'מעניין מה האיש הזה עושה... ולמה האנשים האלה נראים כל כך עצובים. אני לא יודע מה קורה פה, אבל נראה לי שכדאי להיות מוכן לכל מצב.' אני מחליט. אני מוציא את אייפום ואת סטארלי מהפוקדור, והולך אל האיש עם השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.
    קייל:
    מה אני אעשה?? אני מנסה לגרום למשחק לרוץ חחח

אתה מתעניין במעשה האיש בעל השיער הכחול ולא מבין למה האנשים האלה נראים כל כך עצובים.
    אתה מחליט להיות מוכן לכל מצב ומוציא את אייפום וסטארלי מהפוכדורים שלהם והולך לכיוון האיש בעל השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.
    "איסוף של פוקימונים שעשויים לגרום ל"מושיע" שלנו לפחד" מסביר לך האיש בעל השיער הכחול "שמי קורקי" הוא מציג את עצמו "אני המושל של העיר אטרנה ולפוארומה אבל עקב המפלה של סטפני החלשה הזו אני מונתי להיות אחרי כרגע על העיר ג'ובילייף כי על העיר אורבורג אין סיכוי שנצליח להשתלט שוב" הוא מסביר לך ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה אחראי למפלה של סטפני "אני חייב לרוץ עכשיו!" הוא אומר לך ועולה על מכונית שנמצאת לידו ונעלם באופק.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי UuUuUuU צפה בהודעה
    "היי צ'ימצ'אר, מצטער שלא היה לנו זמן להיכרות נורמאלית. אני הוא פרנק, ומהיום אנחנו צוות - אנחנו אוכלים ביחד, מטיילים ביחד, אנחנו נהיה צמד קטלני, סבבה?" אני שואל את צ'ימצ'אר בחיוך.
    "עכשיו, מה דעתך שנתקדם לכיוון דרך 201?, נוכל להתאמן קצת." אני אומר לו במטרה להתקדם לעבר דרך 201.
    פרנק:
    אתה מצטער בפניי צ'ימצ'אר על כך שלא היה לכם הזדמנות להיכרות נורמאלית ומציג את עצמך ומסביר לו שמהיום שניכם צמד- הולכים ביחד, אוכלים ביחד ואתם תהיו צמד קטלני. אתה שואל את צ'ימצ'אר אם זה סבבה בשבילו והוא מזנק משמחה ונתלה לך על הכתף.
    אתה שואל אותו אם כדי לכם ללכת לדרך 201 להתאמן מעט והוא מסכים איתך ואתם ניגשים לדרך 201 ושם אתם רואים שלושה סוגי פוקימונים שונים ( )
    מה תעשה?

ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    אנדי:
    אתה אומר לסווינב להחליק החוצה בעזרת שריון הבוץ המכסה אותו וזה בדיוק מה שהוא עושה ומחליק החוצה מתוך קבר האבנים של אוניקס.
    אתה פוקד עליו להשתמש באבקת שלג כמה פעמים והוא מתחיל לפזר המון אבקה על אוניקס וגורם לו לנזק רב מאוד ובזמן הזה אתה אומר לו שינסה להתחפר ואז לצאת מתחת למקום שאוניקס עומד בו כדי להעיף אותו באוויר אך הזירה שכולה עשויה סלעים והוא לא מצליח לחפור דרכה ונפגע בכפות רגליו.
    "אוניקס עכשיו תשתמש בחפירה!" אומרת סטפני לאוניקס שמתחיל לחפור באדמה ומזנק מתחת לסווינב וזורק אותו באוייר בעוצמה!
    מה תעשה?

קייל:
    אתה מגחך למשמע דבריה של גרין ואומר שנראה לך שעברת את השלב של המתחילים.
    אתה מודה לסטארלי ומשבח את קראינידוס על הקרב הראשון שלו איתך ואתה הולך למרכז הפוקימונים שכבר תוקן על ידי אנשי העיר והאחות ג'וי ותוך כ-10 דקות אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה בריאים ושלמים.
    אתה מתחיל חזור על עיקבותייך ומגיע לעיר ג'ובילייף אחרי שעה של הליכה ושם אתה נתקל באיש מוזר (
    ) שלוקח מספר פוכדורים מכמה אנשים שנראים עצובים ואומללים.
    מה תעשה?

פרנק:
    אתה חושב לעצמך בחוסר עונים שבידוף מביס את צ'מצ'אר ואז אתה מנסה לדחוף את צ'ימצ'אר בכך שאתה אומר לו שאתה יודע שהוא מסוגל ושיתחמק מההתקלה הבאה של בידוף וישתמש בשריטה באזור הפנים וכך המתקפה תהיה יותר כואבת לבידוף.
    צ'ימצ'אר מצליח להתחמק במהירות מההתקלה של בידוף ומשתמש בשריטה בעוצמה קריטית על בידוף ומעלף אותו!
    "פעם הבאה לא יהיה לך כזה מזל!" צועקת לך האישה ומחזירה את בידוף ומסתלקת משם עם הגבר שהיה איתה.
    "תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
    "זהו הפוקידע ( )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ()" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא צ'ימצ'אר עם צ'ימצ'אר בתוכו "זהצ'ימצ'אר ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא
    אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
    מה תעשה?
    אני אומר לסווינאב להשתמשש באבקת קרח לתוך החור שאוניקס חפר ולסות לעקוב אחריו ולהקפיא אותו מאחור. אם הוא יצליח אבקש ממנו להשתמש פעם נוספת באבקת שלג ...
    .ולגמור את אוניקס.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טורי:
    אתה מבין שמורקרו הוא סנוב ולכן אתה מוציא את טרטוויג לקרב.
    אתה מבקש ממנו שינשוך את מורקרו וינסה לשאוב ממנו אנרגיה אך טרטוויג רק נושך אותו ולא בעוצמה כי הוא עדין לא יודע להשתמש בנשיכה ומורקרו מנצל את זה ומשתמש בניקור על ראשו של טרטוויג וגורם לנזק כפול ממה שזה אמור לעשות עקב יתרון הסוגים.
    טרטוויג מתעצבן ואתה שם לב שממרקרו יוצאות נקודות ירוקות זוהרות שמחלישות אותו מעט ומחזקות קצת את טרטוויג ומבין שטרטוויג למד שאיבה!
    מורקרו מתעצבן ומתחיל לנקר בעוצמה שוב פעם את טרטוויג!
    מה תעשה?
    "טרטוויג!תשתמש עוד פעם בשאיבה ואז בהתקלה כדי לגמור את מורקורו סופית!" אומר בתקווה שאוכל ללכוד את מורקורו.כשיתעלף אזרוק עליו פוקדור ואקווה לתפוס אותו.

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    מצטער על הצבעים החדשים משהו נדפק לי באינטרנט ואני לא מסוגל לשנותאת גודל הגופן וצבעו בפורום עכשיו

קייל:
    מה אני אעשה?? אני מנסה לגרום למשחק לרוץ חחח

אתה מתעניין במעשה האיש בעל השיער הכחול ולא מבין למה האנשים האלה נראים כל כך עצובים.
    אתה מחליט להיות מוכן לכל מצב ומוציא את אייפום וסטארלי מהפוכדורים שלהם והולך לכיוון האיש בעל השיער הכחול ושואל אותו מה קורה פה.
    "איסוף של פוקימונים שעשויים לגרום ל"מושיע" שלנו לפחד" מסביר לך האיש בעל השיער הכחול "שמי קורקי" הוא מציג את עצמו "אני המושל של העיר אטרנה ולפוארומה אבל עקב המפלה של סטפני החלשה הזו אני מונתי להיות אחרי כרגע על העיר ג'ובילייף כי על העיר אורבורג אין סיכוי שנצליח להשתלט שוב" הוא מסביר לך ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה אחראי למפלה של סטפני "אני חייב לרוץ עכשיו!" הוא אומר לך ועולה על מכונית שנמצאת לידו ונעלם באופק.
    מה תעשה?

'עוד מושל?' אני חושב בהפתעה. 'לפחות הוא נראה יותר נורמלי מהמושלת הקודמת... אבל זה לא יגרום לי לרחם עליו! הבטחתי לגארדיניה שאני אביס את המושל של העיר שלה ואני לא עומד לאכזב אותה!' אני חושב בנחישות. "אייפום, סטארלי, אתם יכולים לחזור.' אני אומר להם ומחזיר אותם לפוקדור. 'טוב, הגיע הזמן להמשיך לאטרנה כדי לאתגר גם את המושל הזה!' אני מחליט ויצא לדרך.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    [U][B]

פרנק:
    אתה מצטער בפניי צ'ימצ'אר על כך שלא היה לכם הזדמנות להיכרות נורמאלית ומציג את עצמך ומסביר לו שמהיום שניכם צמד- הולכים ביחד, אוכלים ביחד ואתם תהיו צמד קטלני. אתה שואל את צ'ימצ'אר אם זה סבבה בשבילו והוא מזנק משמחה ונתלה לך על הכתף.
    אתה שואל אותו אם כדי לכם ללכת לדרך 201 להתאמן מעט והוא מסכים איתך ואתם ניגשים לדרך 201 ושם אתם רואים שלושה סוגי פוקימונים שונים ( )
    מה תעשה?

"אוקיי צ'ימצ'אר, מה דעתך על אימון מהיר?" אני שואל אותו בחיוך.
    "תקוף את שינקס בעזרת שריטה! אל תחכה לתגובה שלו ותנסה לתקוף שוב מיד אחרי זה!" אני מורה לצ'ימצ'אר.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    אני אומר לסווינאב להשתמשש באבקת קרח לתוך החור שאוניקס חפר ולסות לעקוב אחריו ולהקפיא אותו מאחור. אם הוא יצליח אבקש ממנו להשתמש פעם נוספת באבקת שלג ...
    .ולגמור את אוניקס.
    אנדי:
    אתה אומר לסווינב להשתמש באבקת קרח לתןך החור שאוניקס יצר וסווינב בעודו באוויר שולח את המתקפה ואתה רואה שאוניקס עף החוצה מאחור רפוא לגמרי וחסר כוח ואז אתה מבקש מסווינב לגמור את הקרב הזה עם עוד מתקפת אבקת שלג אחת.
    סווינב משגר את מתקפת אבקת הקרח ופוגע ישירות באוניקס שמתמוטט על האדמה מחוסר כוחות.
    "אני לא מאמינה!" אומרת המושלת בבכי ומחזירה את אוניקס.
    היא מגשיה לך סמל קטן שמסל שניצחת אותה ( ).
    אתה בא לצאת משם ולפתע המוני אנשים שהיו תושבי המקום מגיעים לתוך המכון ובראשם אדם עם כובע אדום ( ) ואתה רואה שהם רוקים את המושלת מאחורי סורג ובריח.
    "תודה לך מאמן צעיר!" אומר לך האדם עם הכובע האדום "שמי הוא רורק ואני שימשתי כמנהיג מכון העיר אורבורג לפני עליית המושיע" הוא אומר לך כשדמעות זולגות מעיניו ואז הולך.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "טרטוויג!תשתמש עוד פעם בשאיבה ואז בהתקלה כדי לגמור את מורקורו סופית!" אומר בתקווה שאוכל ללכוד את מורקורו.כשיתעלף אזרוק עליו פוקדור ואקווה לתפוס אותו.
    טורי:
    אתה פוקד על טרטוויג להשתמש עוד פעם אחת בשאיבה ואז בהתקלה כדי שלמורקרו לא ישאר כוח ותוכל ללכוד אותו.
    טרטוויג שוב פעם שואב נקודות ירוקות זוהרות שיוצאות מגופו של מורקרו ומחלישות אותו ואז הוא משתמש בהתקלה וגורם למורקרו להשכב חסר כוח על הרצפה.
    אתה זורק את הפוכדור ומסתכל עליו בתקווה שהוא יילכד.

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

'עוד מושל?' אני חושב בהפתעה. 'לפחות הוא נראה יותר נורמלי מהמושלת הקודמת... אבל זה לא יגרום לי לרחם עליו! הבטחתי לגארדיניה שאני אביס את המושל של העיר שלה ואני לא עומד לאכזב אותה!' אני חושב בנחישות. "אייפום, סטארלי, אתם יכולים לחזור.' אני אומר להם ומחזיר אותם לפוקדור. 'טוב, הגיע הזמן להמשיך לאטרנה כדי לאתגר גם את המושל הזה!' אני מחליט ויצא לדרך.
    קייל:
    'עוד מושל?' אתה חושב לעצמך בהפתעה. אתה ממשיך במחשבותייך ולדעתך הוא נראה נורמאלי יותר מסטפני,המושלת שאתה הבסת רק יום לפני, אבל זה לא יגרום לך לרחם עליו כי הבטחת לגארדיניה שאתה תביס את המושל ששולט בעיר שלה ואתה לא מתכוון לאכזב אותה.
    אתה מחזיר את אייפום וסטארלי לפוכדורים שלהם ומתחיל להתקדם לכיוון דרך 204 שיוצאת לכיוון העיר פלוארומה ומשם אתה מתכוון להגיע לאטרנה כדי להביס את המושל שם.
    בדרך אתה רואה מספר סוגי פוקימונים (
    )
    וכמה אנשים (
    ).
    מה תעשה?

"אוקיי צ'ימצ'אר, מה דעתך על אימון מהיר?" אני שואל אותו בחיוך.
    "תקוף את שינקס בעזרת שריטה! אל תחכה לתגובה שלו ותנסה לתקוף שוב מיד אחרי זה!" אני מורה לצ'ימצ'אר.
    פרנק:
    אתה שואל את צ'ימצ'אר לגבי אימון מהיר לדעתו והוא מסכים ושניכם מעלים חיוך על הפנים.
    אתה פוקד עליו להשתמש בשיטה על שינקס ושלא ימתין לתגובה שלו אלא יתקוף שוב פעם במהירות!
    צ'ימצ'אר רץ לעבר שינקס המופתע ושורט אותו פעמיים במהירות.
    שינקס מתעצבן ומשתמש בנהמה שאתה רואה שגורמת לאנרגייה של צ'ימצ'אר לרדת ואז הוא משתמש גם בהתקלה ועודף את צ'ימצ'אר לאחור.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [U][B]

קייל:
    'עוד מושל?' אתה חושב לעצמך בהפתעה. אתה ממשיך במחשבותייך ולדעתך הוא נראה נורמאלי יותר מסטפני,המושלת שאתה הבסת רק יום לפני, אבל זה לא יגרום לך לרחם עליו כי הבטחת לגארדיניה שאתה תביס את המושל ששולט בעיר שלה ואתה לא מתכוון לאכזב אותה.
    אתה מחזיר את אייפום וסטארלי לפוכדורים שלהם ומתחיל להתקדם לכיוון דרך 204 שיוצאת לכיוון העיר פלוארומה ומשם אתה מתכוון להגיע לאטרנה כדי להביס את המושל שם.
    )
    וכמה אנשים (
    ).
    מה תעשה?
    'וואו. יש ממש הרבה פוקימונים פראיים כאן. נראה לי שאני לתפוס לי אחד.' אני מחליט. "פרינפלאפ, צא!" אני צועק ומוציא את פרינפלאפ מהפוקדור. "פרינפלאפ, אני רוצה שתשתמש בבועות על הפוקימון השחור עם העצמות על הגוף. נראה לי שאחרי שהתפתחת לא תהיה לך שום בעיה לנצח אותו." אני אומר לו בגאווה.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    [U][B]
    פרנק:
    אתה שואל את צ'ימצ'אר לגבי אימון מהיר לדעתו והוא מסכים ושניכם מעלים חיוך על הפנים.
    אתה פוקד עליו להשתמש בשיטה על שינקס ושלא ימתין לתגובה שלו אלא יתקוף שוב פעם במהירות!
    שינקס מתעצבן ומשתמש בנהמה שאתה רואה שגורמת לאנרגייה של צ'ימצ'אר לרדת ואז הוא משתמש גם בהתקלה ועודף את צ'ימצ'אר לאחור.
    מה תעשה?
    "פתיחה טובה צ'ימצ'אר!" אני מעודד אותו.
    "עכשיו תשתמש בנהמה משלך ותתקוף שוב עם שריטה, הפעם במטרה לעלף אותו סופית!" אני מורה לצ'ימצ'אר.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

9. משתמש מנוסה
    אנדי:
    אתה אומר לסווינב להשתמש באבקת קרח לתןך החור שאוניקס יצר וסווינב בעודו באוויר שולח את המתקפה ואתה רואה שאוניקס עף החוצה מאחור רפוא לגמרי וחסר כוח ואז אתה מבקש מסווינב לגמור את הקרב הזה עם עוד מתקפת אבקת שלג אחת.
    סווינב משגר את מתקפת אבקת הקרח ופוגע ישירות באוניקס שמתמוטט על האדמה מחוסר כוחות.
    "אני לא מאמינה!" אומרת המושלת בבכי ומחזירה את אוניקס.
    היא מגשיה לך סמל קטן שמסל שניצחת אותה ( ).
    אתה בא לצאת משם ולפתע המוני אנשים שהיו תושבי המקום מגיעים לתוך המכון ובראשם אדם עם כובע אדום ( ) ואתה רואה שהם רוקים את המושלת מאחורי סורג ובריח.
    "תודה לך מאמן צעיר!" אומר לך האדם עם הכובע האדום "שמי הוא רורק ואני שימשתי כמנהיג מכון העיר אורבורג לפני עליית המושיע" הוא אומר לך כשדמעות זולגות מעיניו ואז הולך.
    מה תעשה?
    [COL
    [/COLOR]

טורי:
    אתה פוקד על טרטוויג להשתמש עוד פעם אחת בשאיבה ואז בהתקלה כדי שלמורקרו לא ישאר כוח ותוכל ללכוד אותו.
    טרטוויג שוב פעם שואב נקודות ירוקות זוהרות שיוצאות מגופו של מורקרו ומחלישות אותו ואז הוא משתמש בהתקלה וגורם למורקרו להשכב חסר כוח על הרצפה.
    אתה זורק את הפוכדור ומסתכל עליו בתקווה שהוא יילכד.

~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

קייל:
    )
    וכמה אנשים (
    ).
    מה תעשה?

פרנק:
    שינקס מתעצבן ומשתמש בנהמה שאתה רואה שגורמת לאנרגייה של צ'ימצ'אר לרדת ואז הוא
    משתמש גם בהתקלה ועודף את צ'ימצ'אר לאחור.
    מה תעשה?
    אני אחבק את סווינאב ואומר לו שהוא. הסטוינאב המושלם ושאני ממש גאה בו. לאחר מכן אקח את התג ואומר לרוראק שהוא לא צריך לבכות ושאני שמח שעזרתי לו ולאנשי העי אורבורג. לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הצוות שלי ואז אמשיך בדרכי לעיר ג'ובלייף ולעיר פלוארמה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    'וואו. יש ממש הרבה פוקימונים פראיים כאן. נראה לי שאני לתפוס לי אחד.' אני מחליט. "פרינפלאפ, צא!" אני צועק ומוציא את פרינפלאפ מהפוקדור. "פרינפלאפ, אני רוצה שתשתמש בבועות על הפוקימון השחור עם העצמות על הגוף. נראה לי שאחרי שהתפתחת לא תהיה לך שום בעיה לנצח אותו." אני אומר לו בגאווה.
    קייל:
    אתה מחליט לנוכח כל הפוקימונים הפראיים שבאזור ללכוד לעצמך אחד ואתה מוציא פרינפלאפ מהפוכדור שלו ומבקש ממנו להשתמש במתקפת בועות על הפוקימון השחור ואומר לו שנראה לך שאחרי שהוא יתפתח כבר לא תהיה לו בעיה לנצח אותו.
    פרינפאלפ משגר מתקפת בועות קטלנית ואתה שם לב להבדלים בעוצמה בינו לבין צורתו הקודמת ופוגע בפוקימון השחור וגורם לו נזק גדול.
    הפוקימון לא נשאר חייב ומשתמש בערפיח שמכסה את פרינפלאפ וגורם לו לחלות!
    בנוסף הוא משגר מתקפת גחלת שגורמת לעוד קצת נזק לפרינפלאפ.
    מה תעשה?

"פתיחה טובה צ'ימצ'אר!" אני מעודד אותו.
    "עכשיו תשתמש בנהמה משלך ותתקוף שוב עם שריטה, הפעם במטרה לעלף אותו סופית!" אני מורה לצ'ימצ'אר.
    פרנק:
    אתה מעודד את צ'ימצ'אר ואומר לו שהפתיחה שלו טובה מאוד ואתה מורה עליו להשתמש גם כן בנהמה שמחלישה את רמת האנרגייה של שינקס ואז לתקוף שוב בשריטה במטרה לעלף אותו סופית. צ'ימצ'אר רץ במהירות ושורט פעמיים את שינקס ומעלף אותו ואז רץ לחבק אותך בזמן שקבוצה של שינקסים באים ולוקחים אותו לביתו.
    מה תעשה?

אני אחבק את סווינאב ואומר לו שהוא. הסטוינאב המושלם ושאני ממש גאה בו. לאחר מכן אקח את התג ואומר לרוראק שהוא לא צריך לבכות ושאני שמח שעזרתי לו ולאנשי העי אורבורג. לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הצוות שלי ואז אמשיך בדרכי לעיר ג'ובלייף ולעיר פלוארמה.
    אנדי:
    אתה מחבק את סווינאב ואומר לו בשמחה שהוא הסווינאב הכי חזק בעולם ואתה ממש גאה בו.
    לאחר מכן אתה לוקח את התג של סטפני ואומר לרורק שאין צורך לבכות ושעשית מה שעשית בשמחה.
    אתה נגש לאחר מכן למרכז הפוקימונים ושם מכריחים אותך לנוח בלילה ואז אתה קם בבוקר ורואה את העבודות הרבות בעיר לתיקונים ומשם אתה ממשיך בחזרה לכיוון העיר ג'ובילייף.
    אתה מתכוון להמשיך בכיוונך לעיר פלוארומהאבל אז משהו צד את עיניך איש מוזר( ) הלוקח מהאנשים פוכדורים והם נראים עצובים ואומללים.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [U][B][COLOR=Green]

פרנק:
    אתה מעודד את צ'ימצ'אר ואומר לו שהפתיחה שלו טובה מאוד ואתה מורה עליו להשתמש גם כן בנהמה שמחלישה את רמת האנרגייה של שינקס ואז לתקוף שוב בשריטה במטרה לעלף אותו סופית. צ'ימצ'אר רץ במהירות ושורט פעמיים את שינקס ומעלף אותו ואז רץ לחבק אותך בזמן שקבוצה של שינקסים באים ולוקחים אותו לביתו.
    מה תעשה?

"כל הכבוד צ'ימצ'אר! היית אדיר" אני משבח אותו לאחר הקרב.
    "מה דעתך שנמשיך בכיוון העיירה?" אני שואל את צ'ימצ'אר ומתקדם ביחד איתו בהמשך דרך 201, מחפש פוקימונים או מאמנים שניתן להילחם בהם.

.Uchiha Itachi -

12. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה מחליט לנוכח כל הפוקימונים הפראיים שבאזור ללכוד לעצמך אחד ואתה מוציא פרינפלאפ מהפוכדור שלו ומבקש ממנו להשתמש במתקפת בועות על הפוקימון השחור ואומר לו שנראה לך שאחרי שהוא יתפתח כבר לא תהיה לו בעיה לנצח אותו.
    פרינפאלפ משגר מתקפת בועות קטלנית ואתה שם לב להבדלים בעוצמה בינו לבין צורתו הקודמת ופוגע בפוקימון השחור וגורם לו נזק גדול.
    מה תעשה?

פרנק:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מחבק את סווינאב ואומר לו בשמחה שהוא הסווינאב הכי חזק בעולם ואתה ממש גאה בו.
    לאחר מכן אתה לוקח את התג של סטפני ואומר לרורק שאין צורך לבכות ושעשית מה שעשית בשמחה.
    אתה נגש לאחר מכן למרכז הפוקימונים ושם מכריחים אותך לנוח בלילה ואז אתה קם בבוקר ורואה את העבודות הרבות בעיר לתיקונים ומשם אתה ממשיך בחזרה לכיוון העיר ג'ובילייף.
    אתה מתכוון להמשיך בכיוונך לעיר פלוארומהאבל אז משהו צד את עיניך איש מוזר( ) הלוקח מהאנשים פוכדורים והם נראים
    עצובים ואומללים.
    מה תעשה?
    "היי, מה אתה עושה" אצעק אל עבר האיש המוזר הזה ואמשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם". אומר ואז אקח לו את הפוקדורים מהידיים שלו ואחזיר אותם לאנשים ואז אגן עליהם מפניו ואשאל אותו:"מי אתה בכלל" ואם לא יענה לי אוציא את איווי ואומר לו להתקיל את האיש הזה.
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 02-08-2013 בשעה 07:46 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    קייל:
    מה תעשה?

'וואו, הפוקימון הזה הצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ. הוא הרבה יותר קשוח ממה שחשבתי.' אני חושב לעצמי.
    '"תחזיק מעמד, פרינפלאפ!" אני צועק אליו. "תשתמש בעוד מתקפת בועות אחרונה!" אני מוסיף, ומוציא פוקדור מהתיק כדי לזרוק אותו על הפוקימון השחור.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מנוסה
    "כל הכבוד צ'ימצ'אר! היית אדיר" אני משבח אותו לאחר הקרב.
    "מה דעתך שנמשיך בכיוון העיירה?" אני שואל את צ'ימצ'אר ומתקדם ביחד איתו בהמשך דרך 201, מחפש פוקימונים או מאמנים שניתן להילחם בהם.
    פרנק:
    אתה משבח את צ'ימ'צאר ואומר לו שהוא היה אדיר בקרב ואז שואל אותו מה דעתו לגביי ההמשך לכיוון העיירה טווינליף וצ'ימצ'אר מהנהן בראשו ובזה הרגע אתם מתחילים לצעוד, למרבה ההפתעה אתם לא ממש נתקלים במאמנים או בפוקימונים פראיים בדרך עד שאתם מגיעים לעיר שלכם.
    אתה פוגש את אימך ומציג לה את צ'ימצ'אר השותף שלך והיא מתחילה להזיל דמעה ולומר לך שהיא גאה בך מאוד והיא שמחה שהחלטת להפוך להיות מאמן פוקימונים.
    לאחר שיחה ארוכה עם אמך שעת הצהריים ירדה על סינו ואתה נפרד ממנה וחוזר לדרך 201 והפעם אתה רואה מספר פוקימונים (
    ) וגם מאמנים ( ).
    מה תעשה?

"היי, מה אתה עושה" אצעק אל עבר האיש המוזר הזה ואמשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם". אומר ואז אקח לו את הפוקדורים מהידיים שלו ואחזיר אותם לאנשים ואז אגן עליהם מפניו ואשאל אותו:"מי אתה בכלל" ואם לא יענה לי אוציא את איווי ואומר לו להתקיל את האיש הזה.
    אנדי:
    "הי מה אתה עושה?!" אתה צועק אל עבר האיש המוזרוממשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם" אתה אומר ומנסה לקחת את הפוכדורים מהיד שלו ובאותו הרגע מגיעים שני שומרים גדולים ומעיפים אותך ואתה שם לב שהמאמנים של הפוקימונים אותם לקח האיש מתחילים לברוח.
    "זוהי לקיחת פוקימונים שיגרתית" מסביר לך האדם בשיער הכחול "המושיע מינה אותי לעשות את זה לאחר שסטפני החלשה הפסידה לאיזה מאמן חלשלוש" הוא אומר בשעננות ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה זה שניצח אותה "אני חייב ללכת" הוא אומר, עולה לאותו שנמצא על ידו ונוסע בדרך 204 ונעלם באופק.
    מה תעשה?
    'וואו, הפוקימון הזה הצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ. הוא הרבה יותר קשוח ממה שחשבתי.' אני חושב לעצמי.
    '"תחזיק מעמד, פרינפלאפ!" אני צועק אליו. "תשתמש בעוד מתקפת בועות אחרונה!" אני מוסיף, ומוציא פוקדור מהתיק כדי לזרוק אותו על הפוקימון השחור.
    קייל:
    'וואו הפוקימון הזה מצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ, הוא הרבה יותר קשוח משחשבתי' אתה חושב לעצמך ואז פונה אל פרינפלאפ ופוקד עליו להשתמש במתקפת בועות בפעם האחרונה ובאותו הזמן אתה מוציא פוכדור מתוך התיק שלך.
    פרינפלאפ משגר מתקפת בועות חזקה שפוגעות בפוקימון השחור וגורמת לנזק רב ובאותו הזמן אתה זורק את הפוכדור בתקווה שהוא יילכד.

~נדנוד~
    ~נדנוד~

~נדנוד~

Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    פרנק:
    אתה משבח את צ'ימ'צאר ואומר לו שהוא היה אדיר בקרב ואז שואל אותו מה דעתו לגביי ההמשך לכיוון העיירה טווינליף וצ'ימצ'אר מהנהן בראשו ובזה הרגע אתם מתחילים לצעוד, למרבה ההפתעה אתם לא ממש נתקלים במאמנים או בפוקימונים פראיים בדרך עד שאתם מגיעים לעיר שלכם.
    אתה פוגש את אימך ומציג לה את צ'ימצ'אר השותף שלך והיא מתחילה להזיל דמעה ולומר לך שהיא גאה בך מאוד והיא שמחה שהחלטת להפוך להיות מאמן פוקימונים.
    לאחר שיחה ארוכה עם אמך שעת הצהריים ירדה על סינו ואתה נפרד ממנה וחוזר לדרך 201 והפעם אתה רואה מספר פוקימונים (
    ) וגם מאמנים ( ).
    מה תעשה?

אנדי:
    "הי מה אתה עושה?!" אתה צועק אל עבר האיש המוזרוממשיך "אל תעז לגעת להם בפוקימונים. אין לך זכות בשביל זה. הם שלהם והם יחליטו מה לעשות אתם" אתה אומר ומנסה לקחת את הפוכדורים מהיד שלו ובאותו הרגע מגיעים שני שומרים גדולים ומעיפים אותך ואתה שם לב שהמאמנים של הפוקימונים אותם לקח האיש מתחילים לברוח.
    "זוהי לקיחת פוקימונים שיגרתית" מסביר לך האדם בשיער הכחול "המושיע מינה אותי לעשות את זה לאחר שסטפני החלשה הפסידה לאיזה מאמן חלשלוש" הוא אומר בשעננות ואתה מבין שהוא לא יודע שאתה זה שניצח אותה "אני חייב ללכת" הוא אומר, עולה לאותו שנמצא על ידו ונוסע בדרך 204 ונעלם באופק.
    מה תעשה?

קייל:
    'וואו הפוקימון הזה מצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ, הוא הרבה יותר קשוח משחשבתי' אתה חושב לעצמך ואז פונה אל פרינפלאפ ופוקד עליו להשתמש במתקפת בועות בפעם האחרונה ובאותו הזמן אתה מוציא פוכדור מתוך התיק שלך.
    פרינפלאפ משגר מתקפת בועות חזקה שפוגעות בפוקימון השחור וגורמת לנזק רב ובאותו הזמן אתה זורק את הפוכדור בתקווה שהוא יילכד.

~נדנוד~
    ~נדנוד~

~נדנוד~

Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    'איזה מעצבן. והוא עוד קורא לי חלשלוש' אחשוב בזעם ואז אשאל את האנשים אם הם יודעים עוד מידע כלשהו על האיש בעל השיער הכחול ומה הוא עוד עושה. לאחר שאקבל מידע אומר תודה ואמשיך בדרכי כדי למצוא מישהו להתאמן איתו. כאשר אמצא אציע להילחם ואוציא את איווי ואומר לו להשתמש בהתקלה ואז במתקפת חול ואז בהתקלה נוספת
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •