Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 27 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 392
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    פרנק:
    אתה משבח את צ'ימ'צאר ואומר לו שהוא היה אדיר בקרב ואז שואל אותו מה דעתו לגביי ההמשך לכיוון העיירה טווינליף וצ'ימצ'אר מהנהן בראשו ובזה הרגע אתם מתחילים לצעוד, למרבה ההפתעה אתם לא ממש נתקלים במאמנים או בפוקימונים פראיים בדרך עד שאתם מגיעים לעיר שלכם.
    אתה פוגש את אימך ומציג לה את צ'ימצ'אר השותף שלך והיא מתחילה להזיל דמעה ולומר לך שהיא גאה בך מאוד והיא שמחה שהחלטת להפוך להיות מאמן פוקימונים.
    לאחר שיחה ארוכה עם אמך שעת הצהריים ירדה על סינו ואתה נפרד ממנה וחוזר לדרך 201 והפעם אתה רואה מספר פוקימונים (
    ) וגם מאמנים ( ).
    מה תעשה?

"אוקיי צ'ימצ'אר" אני אומר לו, "הגיע הזמן לעוד קרב נחמד".
    "תקוף את הפוקימון הקטן והצהוב בעזרת שריטה בכל הכוח!, תנסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהוא עוד לא מוכן" אני מורה לצ'ימצ'אר, ומוציא את הפוקידע כדי לברר מי הוא אותו פוקימון שאמרתי לצ'ימצ'אר לתקוף.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [U][B][COLOR=Blue]
    קייל:
    'וואו הפוקימון הזה מצליח להחזיק מעמד מול פרינפלאפ, הוא הרבה יותר קשוח משחשבתי' אתה חושב לעצמך ואז פונה אל פרינפלאפ ופוקד עליו להשתמש במתקפת בועות בפעם האחרונה ובאותו הזמן אתה מוציא פוכדור מתוך התיק שלך.
    פרינפלאפ משגר מתקפת בועות חזקה שפוגעות בפוקימון השחור וגורמת לנזק רב ובאותו הזמן אתה זורק את הפוכדור בתקווה שהוא יילכד.

~נדנוד~
    ~נדנוד~

~נדנוד~

Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    יש משתמש השבוע?
    -------------------------
    "יש!" אני צועק בשמחה. "כל הכבוד פרינפלאפ, ידעתי שלא תהיה לך בעיה לנצח את הפוקימון הזה. עכשיו תנוח." אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. אני מוציא את הפוקימון החדש שתפסתי ובודק עליו קצת מידע דרך הפוקידע. אחרי שאני אקבל עליו קצת מידע אני אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרך.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טורי:
    אתה פוקד על טרטוויג להשתמש עוד פעם אחת בשאיבה ואז בהתקלה כדי שלמורקרו לא ישאר כוח ותוכל ללכוד אותו.
    טרטוויג שוב פעם שואב נקודות ירוקות זוהרות שיוצאות מגופו של מורקרו ומחלישות אותו ואז הוא משתמש בהתקלה וגורם למורקרו להשכב חסר כוח על הרצפה.
    אתה זורק את הפוכדור ומסתכל עליו בתקווה שהוא יילכד.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן

מה תעשה?
    "יישששש!!!תפסתי את מורקורו!" אומר בשמחה. "עכשיו אחרי שטרטוויג למד מתקפת עשב,יש לו ייתרון מול מושלת האבן הזאת." אומר ואחפש את סטפני.

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי chopper צפה בהודעה
    'איזה מעצבן. והוא עוד קורא לי חלשלוש' אחשוב בזעם ואז אשאל את האנשים אם הם יודעים עוד מידע כלשהו על האיש בעל השיער הכחול ומה הוא עוד עושה. לאחר שאקבל מידע אומר תודה ואמשיך בדרכי כדי למצוא מישהו להתאמן איתו. כאשר אמצא אציע להילחם ואוציא את איווי ואומר לו להשתמש בהתקלה ואז במתקפת חול ואז בהתקלה נוספת
    אנדי:
    אתה חושב לעצמך בזעם על כך שהאיש בעל השיער הכחול קרא לך חלשלוש ואז אתה פונה לאנשי העיר ושואל אותם שאלות לגבי האדם הזה והם אומרים לך שהוא המושל של העיר אטרנה ובגלל שסטפני הובסה הוא בנתיים ממלא את מקומה גם בג'ובילייף.
    אתה הולך לכיוון 204 במטרה למצוא מישהו להתאמן איתו אבל אתה פוגש רק פוקימונים פראיים ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי UuUuUuU צפה בהודעה
    "אוקיי צ'ימצ'אר" אני אומר לו, "הגיע הזמן לעוד קרב נחמד".
    "תקוף את הפוקימון הקטן והצהוב בעזרת שריטה בכל הכוח!, תנסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהוא עוד לא מוכן" אני מורה לצ'ימצ'אר, ומוציא את הפוקידע כדי לברר מי הוא אותו פוקימון שאמרתי לצ'ימצ'אר לתקוף.
    פרנק:
    אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שהגיע הזמן לעוד קרב נחמד ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה על הפוקימון הצהוב ושינסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהפוקימון מופתע ולא מוכן ובזמן הזה אתה מוציא את הפוקידע כדי לקבל מידע על הפוקימון אותו אתה תוקף.
    "אלקיד, אלקיד יוצר חשמל בעזרת סיבוב זרועותיו אבל הוא לא מסוגל לאגור אותה ולכן הוא מייצר חשמל רק במצב של הגנה או התקפה" אומר קול מתכתי מהפוקידע.
    בנתיים צ'ימצ'אר שורט פעמיים את אלקיד בהפתעה וזה מתעצבן ומשתמש במכה מהירה על צ'ימצ'אר ועודף אותו לאחור.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade123 צפה בהודעה
    יש משתמש השבוע?
    -------------------------
    "יש!" אני צועק בשמחה. "כל הכבוד פרינפלאפ, ידעתי שלא תהיה לך בעיה לנצח את הפוקימון הזה. עכשיו תנוח." אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. אני מוציא את הפוקימון החדש שתפסתי ובודק עליו קצת מידע דרך הפוקידע. אחרי שאני אקבל עליו קצת מידע אני אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרך.
    יפורסם בהמשך
    --------------------
    קייל:
    "יש!" אתה צועק בשמחה ומשבח את פרינפלאפ ואומר לו שידעת שלא תהיה לו בעיה לנצח את הפוקימון הזה ומחזיר אותו למנוחה בתוך הפוכדור שלו.
    אתה מוציא את הפוקימון החדש שלך וסורק אותו בפוקידע.
    "הונדור,הונדורים בדרך כלל צדים בלהקות גדולות ואפשר לדעת על מצב רוחם על פי הקולות שהם משמיעים" הקול מהפוקידע משתתק.
    אתה מתקדם בדרכך לכיוון העיר פלוארומה וברגע שאתה מגיע לשם הלילה כבר יורד ואתה שם לב לעשן רב שמגיע מקרבת מקום.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "יישששש!!!תפסתי את מורקורו!" אומר בשמחה. "עכשיו אחרי שטרטוויג למד מתקפת עשב,יש לו ייתרון מול מושלת האבן הזאת." אומר ואחפש את סטפני.
    טורי:
    "יישששש!!תפסתי את מורקרו!" אתה אומר בשמחה ואומר לעצמך שזה חשוב שטרטוויג למד מתקפת עשב וזה יעזור לו בקרב מכון מול המושלת הזו שמתשמת בפוקימונים מסוג אבן.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר אורבורג כדי למצוא את סטפני ורואה עיר הרוסה וריקה.
    אתה מגיע למכון אבל רואה שהוא סגור.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [U][B]

יפורסם בהמשך
    --------------------
    קייל:
    "יש!" אתה צועק בשמחה ומשבח את פרינפלאפ ואומר לו שידעת שלא תהיה לו בעיה לנצח את הפוקימון הזה ומחזיר אותו למנוחה בתוך הפוכדור שלו.
    "הונדור,הונדורים בדרך כלל צדים בלהקות גדולות ואפשר לדעת על מצב רוחם על פי הקולות שהם משמיעים" הקול מהפוקידע משתתק.
    אתה מתקדם בדרכך לכיוון העיר פלוארומה וברגע שאתה מגיע לשם הלילה כבר יורד ואתה שם לב לעשן רב שמגיע מקרבת מקום.
    מה תעשה?

מה זה יכול להיות?' אני תוהה. 'עשן... בטח יש אש קרוב לכאן. אולי אני יכול לעזור כדי לכבות האש! פרינפלאפ יכול להשתמש במתקפת בועות, אני בטוח שהיא תכבה את האש מהר.' אני מחליט.
    אני מוציא את פרינפלאפ מהפוקדור, ואומר לו "פרינפלאפ, אני מצטער שאני מוציא אותך כל כך מהר מהפוקדור בלי לתת לך לנוח, אבל אני חושב שזה מקרה חרום! אנחנו חייבים לכבות את האש!" אני אומר לו ומחיל לרוץ לכיוון העשן.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

6. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי:
    אתה חושב לעצמך בזעם על כך שהאיש בעל השיער הכחול קרא לך חלשלוש ואז אתה פונה לאנשי העיר ושואל אותם שאלות לגבי האדם הזה והם אומרים לך שהוא המושל של העיר אטרנה ובגלל שסטפני הובסה הוא בנתיים ממלא את מקומה גם בג'ובילייף.
    אתה הולך לכיוון 204 במטרה למצוא מישהו להתאמן איתו אבל אתה פוגש רק פוקימונים פראיים ( ).
    מה תעשה?

פרנק:
    אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו שהגיע הזמן לעוד קרב נחמד ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה על הפוקימון הצהוב ושינסה לתקוף כמה שיותר בפעם הראשונה כשהפוקימון מופתע ולא מוכן ובזמן הזה אתה מוציא את הפוקידע כדי לקבל מידע על הפוקימון אותו אתה תוקף.
    "אלקיד, אלקיד יוצר חשמל בעזרת סיבוב זרועותיו אבל הוא לא מסוגל לאגור אותה ולכן הוא מייצר חשמל רק במצב של הגנה או התקפה" אומר קול מתכתי מהפוקידע.
    בנתיים צ'ימצ'אר שורט פעמיים את אלקיד בהפתעה וזה מתעצבן ומשתמש במכה מהירה על צ'ימצ'אר ועודף אותו לאחור.
    מה תעשה?

יפורסם בהמשך
    --------------------
    קייל:
    מה תעשה?

טורי:
    "יישששש!!תפסתי את מורקרו!" אתה אומר בשמחה ואומר לעצמך שזה חשוב שטרטוויג למד מתקפת עשב וזה יעזור לו בקרב מכון מול המושלת הזו שמתשמת בפוקימונים מסוג אבן.
    מה תעשה?
    "וואו, כמה פוקימונים" אומר בפליאה ובשמחה בו זמנית ואז אוציא את הפוקדקס ובד את כולם. לאחר מכן אוציא את איווי ואחשוב לעצמי את מי לתפוס.
    'יש שלושה פוקימוני עשב, שני פוקימוני חשמל ופוקימון אש. עש. אני לא צריך חשמל לא יזיק ואש יוסיף וישפר' אחשוב ואורה על איווי להשתמש במתקפת חול על הפוקימון עם העצמות על הגב ואז כשה. בעוורון לתקוף אותו בהתקלה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [U][B]
    פרנק:
    מה תעשה?
    "יופי צ'ימצ'אר!, עכשיו תשתמש בנהמה ומיד אחרי זה תשתמש בשריטה חזקה שוב, במטרה לעלף אותו במהירות!" אני פוקד על צ'ימצ'אר.
    'אלקיד יכול להיות תוספת נהדרת לצוות שלי' אני חושב לעצמי בעודי מוציא פוכדור מהתיק.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

8. blue To My Bones
    טורי:
    מה תעשה?
    "מה? אני לא מאמין!" אומר. "מה אעשה עכשיו?" אומר בניסיון למצוא מה לעשות.

9. משתמש מנוסה
    מה זה יכול להיות?' אני תוהה. 'עשן... בטח יש אש קרוב לכאן. אולי אני יכול לעזור כדי לכבות האש! פרינפלאפ יכול להשתמש במתקפת בועות, אני בטוח שהיא תכבה את האש מהר.' אני מחליט.
    אני מוציא את פרינפלאפ מהפוקדור, ואומר לו "פרינפלאפ, אני מצטער שאני מוציא אותך כל כך מהר מהפוקדור בלי לתת לך לנוח, אבל אני חושב שזה מקרה חרום! אנחנו חייבים לכבות את האש!" אני אומר לו ומחיל לרוץ לכיוון העשן.
    קייל:
    אתה תוהה לגבי מה יכול להיות העשן הזה ואז אתה בטוח שיש אש בסביבה ואתה יכול לחבות אותה על ידי שימוש במתקפת מים שיש לפרינפלאפ ואתה מוציא אותו מהפוכדור שלו ומתנצל לגביי זמן המנוחה הקצר שלו ורץ לכיוון העשן.
    לאחר כ-5 דקות אתה מגיע לשם ורואה את שני האנשים שמוכרים לך כבר ממזמן (
    ) ואיתם עוד אדם מבוגר ( ) ואש שמשתוללת ומבריחה את כל פוקימוני האזור.
    מה תעשה?

"וואו, כמה פוקימונים" אומר בפליאה ובשמחה בו זמנית ואז אוציא את הפוקדקס ובד את כולם. לאחר מכן אוציא את איווי ואחשוב לעצמי את מי לתפוס.
    'יש שלושה פוקימוני עשב, שני פוקימוני חשמל ופוקימון אש. עש. אני לא צריך חשמל לא יזיק ואש יוסיף וישפר' אחשוב ואורה על איווי להשתמש במתקפת חול על הפוקימון עם העצמות על הגב ואז כשה. בעוורון לתקוף אותו בהתקלה.
    אנדי:
    אתה מתפלא מכמות הפוקימונים שבאזור ומחליט והוציא את הפוקידע שלך ולבדוק את כולם.
    "שרומיש, כאשר שרומיש מרגיש מאויים הוא משחרר אבקה משתקת שגורמת למי שמפחיד אותו לקפוא במקום מבלי יכולת לזוז"
    "לוטד, לוטד נראה כמו פרח ימי והוא משמש כמעין מעבורת לפוקימונים שלא יודעים לשחות"
    "באדו, באדו רגיש מאוד לרמת הטמפרטורה וברגע שחם הגבעול שעל ראשו נפתח והוא משחרר אבקה לאוויר"
    "אלקיד, אלקיד מייצר אנרגיית חשמל בסיבוב הידיים שלו אבל הוא לא יכול לאגור אותה ולכן הוא משתמש בה רק להתקפה או הגנה"
    "אלאקטרייק, אלאקטרייק אוגר בפרוותו חשמל וברגע שהאוויר יבש מהפרווה שלו נוצרים ניצוצות חשמל"
    "הונדור, הונדור בדרך כלל צד בלהקה ואפשר לדעת על מצב רוחו על פי הקול שהוא משמיעה"
    אתה מוציא את איווי ומבקש ממנו והשתמש במתקפת חול על הונדור ואז כשהוא לא רואה להשתמש בהתקלה.
    איווי שולח עם כפותיו כמות חול רבה לתוך עיניו של הונדור וגורם לו לעיוורון חלקי ואז מתנגש בו בהתקלה חזקה.
    הונדור משחרר במידי מתקפת גחלת ומפיו יוצאות המון ניצוצות של אש שפוגעים באיווי וגורמים לו לנזק רב.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי UuUuUuU צפה בהודעה
    "יופי צ'ימצ'אר!, עכשיו תשתמש בנהמה ומיד אחרי זה תשתמש בשריטה חזקה שוב, במטרה לעלף אותו במהירות!" אני פוקד על צ'ימצ'אר.
    'אלקיד יכול להיות תוספת נהדרת לצוות שלי' אני חושב לעצמי בעודי מוציא פוכדור מהתיק.
    פרנק:
    אתה משבח את צ'ימצ'אר ואומר לו להשתמש בנהמה, מה שגורם לרמת העוצמה של אלקיד לרדת, ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה שוב פעם במטרה לעלף את אלקיד במהירות.
    אתה חושב לעצמך שאלקיד יהיה תוספת נהדרת לקבוצה שלך ובנתיים אתה שולף פוכדור וחוזר להתבונן על הקרב. צ'ימצ'אר נעמד אבל הוא מתנשף ואלקיד על רגל אחת עומד בזמן הבשנייה הוא כורע ברך ואתה מבין שהוא מותש וזה זמן מתאים לזרוק עליו פוכדור.
    מה תעשה?
    "מה? אני לא מאמין!" אומר. "מה אעשה עכשיו?" אומר בניסיון למצוא מה לעשות.
    טורי:
    לאחר שאתה שם לב שהמכון סגור אתה נגש למרכז הפוקימונים בעיר ואתה רואה את המצב הגרוע שהוא נמצא בו, החשמל בקושי עובד ואף אחד לא בא לשם בגלל שכל המקום מתפרק לאט לאט.
    אתה מבקש מהאחות ג'וי מפתח לחדר והולך לישון ללילה.
    אתה קם בבוקר וניגש למכון לאתגר את סטפני.
    "אז אתה חלשלוש חושב שאתה יכול לנצח אותי?" היא שואלת אותך בלעג ומסבירה לך שהקרב יהיה 2 על 2 בלי אפשרות להחליף פוקימונים באמצע ואז היא זורק את הפוכדור שלה ומשם מופיע פוקימון בעל ראש ושתי ידיין בלבד והוא מרחף מעל האדמה (
    ).
    מה תעשה?

משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה תוהה לגבי מה יכול להיות העשן הזה ואז אתה בטוח שיש אש בסביבה ואתה יכול לחבות אותה על ידי שימוש במתקפת מים שיש לפרינפלאפ ואתה מוציא אותו מהפוכדור שלו ומתנצל לגביי זמן המנוחה הקצר שלו ורץ לכיוון העשן.
    מה תעשה?
    [U][B][COLOR=Green]
    יש משקיען השבוע? (של שבוע שעבר)
    -----------------------
    'נו באמת, שוב הם?' אני חושב לעצמי.
    "מה אתם חושבים שאתם עושים!" אני צועק ורץ לעברם. "הפעם הגזמתם! אני עומד לעצור אתכם שוב! ואני אעצור אתכם בכל פעם שתעשו משהו רע, לא משנה מה!" אני צועק בזעם. בינתיים אני מוציא את האונדור ואת קראינידוס כדי שיתכוננו לקרב שעמוד להתחיל שוב.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קייל:
    מה תעשה?

אנדי:
    אתה מתפלא מכמות הפוקימונים שבאזור ומחליט והוציא את הפוקידע שלך ולבדוק את כולם.
    "שרומיש, כאשר שרומיש מרגיש מאויים הוא משחרר אבקה משתקת שגורמת למי שמפחיד אותו לקפוא במקום מבלי יכולת לזוז"
    "לוטד, לוטד נראה כמו פרח ימי והוא משמש כמעין מעבורת לפוקימונים שלא יודעים לשחות"
    "באדו, באדו רגיש מאוד לרמת הטמפרטורה וברגע שחם הגבעול שעל ראשו נפתח והוא משחרר אבקה לאוויר"
    "אלקיד, אלקיד מייצר אנרגיית חשמל בסיבוב הידיים שלו אבל הוא לא יכול לאגור אותה ולכן הוא משתמש בה רק להתקפה או הגנה"
    "אלאקטרייק, אלאקטרייק אוגר בפרוותו חשמל וברגע שהאוויר יבש מהפרווה שלו נוצרים ניצוצות חשמל"
    "הונדור, הונדור בדרך כלל צד בלהקה ואפשר לדעת על מצב רוחו על פי הקול שהוא משמיעה"
    אתה מוציא את איווי ומבקש ממנו והשתמש במתקפת חול על הונדור ואז כשהוא לא רואה להשתמש בהתקלה.
    איווי שולח עם כפותיו כמות חול רבה לתוך עיניו של הונדור וגורם לו לעיוורון חלקי ואז מתנגש בו בהתקלה חזקה.
    הונדור משחרר במידי מתקפת גחלת ומפיו יוצאות המון ניצוצות של אש שפוגעים באיווי וגורמים לו לנזק רב.
    מה תעשה?

פרנק:
    אתה משבח את צ'ימצ'אר ואומר לו להשתמש בנהמה, מה שגורם לרמת העוצמה של אלקיד לרדת, ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה שוב פעם במטרה לעלף את אלקיד במהירות.
    אתה חושב לעצמך שאלקיד יהיה תוספת נהדרת לקבוצה שלך ובנתיים אתה שולף פוכדור וחוזר להתבונן על הקרב. צ'ימצ'אר נעמד אבל הוא מתנשף ואלקיד על רגל אחת עומד בזמן הבשנייה הוא כורע ברך ואתה מבין שהוא מותש וזה זמן מתאים לזרוק עליו פוכדור.
    מה תעשה?

טורי:
    לאחר שאתה שם לב שהמכון סגור אתה נגש למרכז הפוקימונים בעיר ואתה רואה את המצב הגרוע שהוא נמצא בו, החשמל בקושי עובד ואף אחד לא בא לשם בגלל שכל המקום מתפרק לאט לאט.
    "אז אתה חלשלוש חושב שאתה יכול לנצח אותי?" היא שואלת אותך בלעג ומסבירה לך שהקרב יהיה 2 על 2 בלי אפשרות להחליף פוקימונים באמצע ואז היא זורק את הפוכדור שלה ומשם מופיע פוקימון בעל ראש ושתי ידיין בלבד והוא מרחף מעל האדמה (
    ).
    מה תעשה?

אני אומר לאיווי:."תזהר, הוא נראה ממש חזק. תשתמש במתקפת חול נוספת ואז אם הוא תוקף תחפור באדמה בור ותתחמק ואז תצא בהתקלה אם הראש. נראה לי שסוף סוף יש לך יריב ראוי" ואז אומר לו שהוא יכול לנצח בקלות ואחזיק אצבעות שהוא יציח לנצח את הונדור כדי שאוכל לתפוס אותו. לאחר מכן אחשוב על הונדור כתוספת מוצלחת לשישיה שלי.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    טורי:
    "אז אתה חלשלוש חושב שאתה יכול לנצח אותי?" היא שואלת אותך בלעג ומסבירה לך שהקרב יהיה 2 על 2 בלי אפשרות להחליף פוקימונים באמצע ואז היא זורק את הפוכדור שלה ומשם מופיע פוקימון בעל ראש ושתי ידיין בלבד והוא מרחף מעל האדמה ( ).
    מה תעשה?
    "ג'יאודוד?אל תדאג,טרטוויג!אנחנו לוקחים אותו בעיניים עצומות!תשתמש בשאיבה ואז בהתקלה!"

13. משתמש מנוסה
    יש משקיען השבוע? (של שבוע שעבר)
    -----------------------
    'נו באמת, שוב הם?' אני חושב לעצמי.
    "מה אתם חושבים שאתם עושים!" אני צועק ורץ לעברם. "הפעם הגזמתם! אני עומד לעצור אתכם שוב! ואני אעצור אתכם בכל פעם שתעשו משהו רע, לא משנה מה!" אני צועק בזעם. בינתיים אני מוציא את האונדור ואת קראינידוס כדי שיתכוננו לקרב שעמוד להתחיל שוב.
    קייל:
    אתה מתפלא שאלה שוב פעם אותם זוג אנשים שאתה נתקל בהם המון מאז תחילת המסע שלך וצועק לעברם "מה אתם חושבים שאתם עושים?!" וממשיך בכך שאתה אומר להם שהם הגזימו ממש ואתה עומד לעצור אותם שוב ובכל פעם שהם יעשו משהו לא חוקי ואתה מוציא מהפוכדור של את האונדור ואת קראינידוס שיתכוננו לקרב מולם.
    "אני לא מאמינה ששוב פעם אנחנו צריכים להלחם בנודניק הזה!" אומרת רוז לגרין ומכינה פוכדור ביד "צא עכשיו ביברל!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון לא מוכר לך שגם הוא דמוי בונה (
    ).
    "אוקיי צא עכשיו ארבוק!" אומר גרין ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי קוברה בצבע סגול (
    ).
    "ארבוק עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!" אומר גרין וארבוק משגר המון חיצים קטנים וסגולים לעבר הפוקימונים שלך, "ביברל תשתמש עכשיו באקדח מים!" אומרת רוז וביברל שלה משגר אקדח מים עוצמתי לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    אני אומר לאיווי:."תזהר, הוא נראה ממש חזק. תשתמש במתקפת חול נוספת ואז אם הוא תוקף תחפור באדמה בור ותתחמק ואז תצא בהתקלה אם הראש. נראה לי שסוף סוף יש לך יריב ראוי" ואז אומר לו שהוא יכול לנצח בקלות ואחזיק אצבעות שהוא יציח לנצח את הונדור כדי שאוכל לתפוס אותו. לאחר מכן אחשוב על הונדור כתוספת מוצלחת לשישיה שלי.
    אנדי:
    אתה אומר לאיווי שלך להזהר כי האונדור נראה לך חזק מאוד ואתה פוקד עליו להשתמש במתקפת חול נוספת. איווי מתחיל לחפור באדמה ומשגר כמויות חול אדירות לעבר האונדור וגורם לו לעיוורון מלא.
    האונדור משגר מתקפת גחלת לכל עבר מעצבים ואחת כמעט פוגעת באיווי!
    אתה פוקד על איווי לנתחיל לחפור בור באדמה ואז לתקוף את האונדור ממתחת לאדמה, איווי מתחיל לחפור במהירות ונעלם בתוך בור קטן תוך שניות!
    אתה ממתין מספר שניות ומנסה להתחמק מהגחלת החמה של האונדור שעדיין עפה לכל עבר ואז איווי יוצא במפתיע ממתחת לאדמה ומעיף את האונדור באוויר וגורם ל ולנזק רב.
    אתה אומר להאונדור שהוא יריב ראוי ואתה מבין שאתה יכול ללכוד אותו ולכן אתה זורק עליו פוכדור מהתיק שלך.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "ג'יאודוד?אל תדאג,טרטוויג!אנחנו לוקחים אותו בעיניים עצומות!תשתמש בשאיבה ואז בהתקלה!"
    טורי:
    אתה אומר לטרטוויג לא לדאוג ואתם לוקחים ג'יודוד בעיניים עצומות ואז אתה פוקד עליו להשתמש בשאיבה ואז בהתקלה.
    טרטוויג מתחיל לשאוב נקודות ירוקות זוהרות מגופו של ג'יודוד ואז במהרה מתקל אותו ואתה שם לב לנזק הרב שנגרם לג'יודוד.
    "אולי בכל זאת אתה שווה משהו!" אומרת לך סטפני המושלת ואז פוקדת על ג'יודוד שלה "ג'יודוד קדימה תשתמש בזריקת אבנים!" ג'יודוד מתחיל לזרוק על טרטוויג אבנים מהרצפה וגורם לו לנזק כבד. "עכשיו תשתמש בגלגול!" היא ממשיכה לפקוד וג'יודוד מתחיל להתגלגל מהר לכיוון טרטוויג!
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קייל:
    אתה מתפלא שאלה שוב פעם אותם זוג אנשים שאתה נתקל בהם המון מאז תחילת המסע שלך וצועק לעברם "מה אתם חושבים שאתם עושים?!" וממשיך בכך שאתה אומר להם שהם הגזימו ממש ואתה עומד לעצור אותם שוב ובכל פעם שהם יעשו משהו לא חוקי ואתה מוציא מהפוכדור של את האונדור ואת קראינידוס שיתכוננו לקרב מולם.
    "אני לא מאמינה ששוב פעם אנחנו צריכים להלחם בנודניק הזה!" אומרת רוז לגרין ומכינה פוכדור ביד "צא עכשיו ביברל!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון לא מוכר לך שגם הוא דמוי בונה (
    ).
    "אוקיי צא עכשיו ארבוק!" אומר גרין ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי קוברה בצבע סגול (
    ).
    "ארבוק עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!" אומר גרין וארבוק משגר המון חיצים קטנים וסגולים לעבר הפוקימונים שלך, "ביברל תשתמש עכשיו באקדח מים!" אומרת רוז וביברל שלה משגר אקדח מים עוצמתי לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    המ"ת הזה ממשיך
    ------------------------
    'זה מוזר. כנראה שגם הפוקימונים שלהם התפתחו. הקרב הזה עומד להיות קשה מהרגיל.' אני חושב לעצמי. "תתחמקו!" אני צועק מיידית. "האונדור, תשתמש בערפיח על ביבארל וקראינידוס, תשתמש בנגיחה על ארבוק!" אני צועק. 'חבל שבחרתי דווקא בפוקימונים שקיבלתי רק עכשיו. במיוחד כשלשניהם יש חולשה לביבארל. אני אצטרך להיות הרבה יותר יצירתי מהרגיל בקרב הזה.' אני חושב בחשש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

15. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: the rock
    שם במשחק: נייתן צ'מפיון
    תיאור: כובע מצחייה אדום,חולצה שחורה,מכנסים שחורים ארוכים,שיער מנופח.
    אופי:נחמד,עקשן,פזיז מעט,חכם,רב הזמן לא חושב בצלילות.
    רקע: זה קרה לפני שנה "המושיע" לקח את הדבר הכי יקר לי,לא המשחקים שלי,החברים שלי הוא לקח את אבא שלי.זה התחיל בהתחלה שאבי היה נפגש עם כל מיני אנשים מפוקפקים של המושיע אחר זמן והוא התחיל כל פעם להעלם לכמה ימים,שבועות ומדי פעם אפילו חודשים,אני זוכר את אבי חוזר לאחר חודש ואני רץ אליו אך אבי מדוכדך,עצוב,שמוט,רפוף וחסר כח אליי.באותו זמן חשבתי שלא יכול להיות גרוע מזה אך יום אחד לא ראיתי את אבי בבית,כהרגלי חשבתי שהוא הלך לכמה זמן ואז ראיתי את אמי קוראת פתק ובוכה,באותו לילה שאמי כבר ישנה פסעתי בשקט לקחתי את הפתק והתחלתי לבכות ה"מושיע" לקח את אבי.אני נשבעתי לנקום,שנה של אימונים אינטנסיבים ועכשיו יש לי הזדמנות לשנות את כללי המשחק ולהחזיר את אבי.
    פוקימון התחלתי:דרטיני
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
    הערות/הארות/בקשות/מסטיק:לתפוס ריולו,איווי ובטעם תות.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

עמוד 14 מתוך 27 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •